Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Amur #20330 üzenetére

Azt hittem csak 10k-t fog tolni, de ezek szerint a Bigrea simulator jó rá, ugyanannyit termel. De 4x a fogyasztása és érc se sok van. Viszont eddig úgy néz ki vissza tudja termelni, kb. 2 stacket eszik egy óra alatt és 55 érc jött vissza, ha csak simán duplázod akkor nem lenne elég, de sag millben dark ballal triplázva már vissza lehet termeltetni neki. És ennyi árammal elfut két builder is, szóval holnap nyomom is be a másodikat. Meg még marad plusz áram bőven a dimensional szarnak, nagyon remélem így már nem fog ugrálni a belső tárolója és nem fog leállni....

Azt még nem sikerült megoldanom, hogy fokozatmentes legyen a szintállítás, mert a Bigreánál alap volt, itt meg be kell adni a két szélső értéket és én most 0-100-at adtam meg, de ez így ugyanaz, mint ha on-off lenne kiválasztva. Itt viszont van computer port, a réginél nem emlékszem, lehet itt azzal kell variálni. De nagyon nem izgat, mert pont ennyit eszik a két builder, szóval nem kell szabályozgatni, jó az on-off is. Vagy ha egy fut akkor leveszem kézzel felére mindegyik rodot.

Amúgy hasonló mint amit Karmán csináltam a ház padlójába.
    [link]
    Csak persze ott enderiummal hűtöttem full, de ott is hasonlót termelt, mert szerintem egyel alacsonyabb volt.

Új hozzászólás Aktív témák