Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubiss
tag
Üdv!
Hallottam, hogy megjelent az új verzió. Mennyivel lett jobb mint az előző?És mire jó az XP bar?
-
bAtt001
addikt
ugye még nem megy a szerver és nem én vagyok elég buta ahhoz hogy ne tudjak belépni?

-
föccer
nagyúr
Enderman pearl...

Üdv, föccer
-
Cucuska2
addikt
válasz
Mozaart
üzenetére
bukkit.org és felül van egy sáv. Na annak a legszélén van egy plugins fül. A HP-t nem tudom mért akarod sokkal feljebb állítani, inkáb keress godmode plugint. Vagy tanulj meg játszani. A cobblestoeos poblémára kliens oldali megoldás sokkal jobb, de nem tudok mit ajánlani.
-
Mozaart
aktív tag
Sziasztok!
Hostolok egy hamachi szervert és következő kérdésem lenne: Működik a mineshafteres skin de, hogy lehetne azt, hogy a gyémánt ruha azt ne takarja el? Esetleg hol lehetne beállítani a szerveren játszott emberek hp-ját nagyon sokra?

Egy olyan plugin érdekelne ami, ha elfogy a cobblestone a kezemből, akkor berakja az üres helyre a maradék cobble-t, ha van még a táskámban.
Továbbá, még milyen pluginok vannak? Vagy hol tudnám megnézni őket?
Előre is Köszönöm Nektek!
-
Weißturul
senior tag
Császtok!
Most próbáltam ki az 1.8-at és az az Enderman valami állat
Egy valamire rájöttem: ne menekülj
És ha az egyik szagot fog jön a többi, ugye? Mert én felpiszkáltam este az egyiket, de bemenekültem a házamba, erre egy másik hátulról kiszedte az egyik blokkot (még nem volt ttető) és kifikkantott 
De valamiért az 1.8 részben inkompaptibilis lett az előző mentésemimmel
Eltűnt a idam, a víz közepén lett egy hatalmas hasáb és betömte az összes járatot (x-rayyel megvizsgáltam
) 
Most kezdtem újat, de kicsit zavar, hogy a régi empájör nem maradhatott fent
Van olyan aki megosztaná a mentését?
-
netpeti98
addikt
Már megint a szerk.
Kösz.
Az mitől függ hogy az állatok az egyik részen alig vannak a másik részen meg teli van velük minden?
Illetve a malac spawnert amit lehet givelni a több játékos módban lehet-e valahogy craftolni?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Az Obszidián törhető vas csákánnyal ?
Föccer: kösz a választ, akkor még bányászhatok gyémánt után

Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Azért nem biztos, hogy minden jól sikerült az 1.8.1-el. Pl a megvilágítási rendszer eléggé fura módon jelenik meg.
Teljesen elsötétített terem: [link]
Üdv, föccer
-
KisTopi95
aktív tag
Senkinek sem jelentkezett a cant login probléma 1.8 óta? Én azóta csak offline tudok játszani

-
föccer
nagyúr
Asszem egy pöttyett macerásabb lett a mélyművelésű bányászat. Lent a badrock szintjén kb 10 kocka látótávolság van. Utána korom sötétség, hiába vannak kivilágítva a folyosók. Hihetetlen zavaró tud lenni, hogy hátrafordulsz, és dög sötét van körülötted...

üdv, föccer
-
Fecniii
tag
Sziasztok!
Hosszas tört, single Minecraftozás után a mai napon megvettem a játékot, és szeretnék csatlakozni valamilyen jó kis magyar szerverhez. Úgyhogy ezúton kérnék egy kis segítséget az ügyben.
Köszi
-
-
föccer
nagyúr
Updatel-tem 1.8-ra. Várom a multit

üdv, föccer
-
Henryk
aktív tag
Nekem megy simán, benn is vagyok szerón, várom hogy legyen bukkit, de lehet ma nem végeznek már vele, 97%-nál elakadtak.
-
netpeti98
addikt
Pre 1 1.8-ban láttam olyat hogy a generálás úgy sikerült hogy egy fa belelógott a lávába.
A végleges pedig enyhén bugos az esőbben elkezdődik a spawnolodás stb.
Szerintem ráférne egy 1.8.1.Üdv netpeti98
-
athos79
tag
Na megjött az 1.8

-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
üdv, föccer
-
Henryk
aktív tag
Én pont Digis vagyok, előtte T-Offline volt 8/0.5 8k, mikor lejárt 12 lett volna, de akkor már be volt kötve a digi, volt vagy 3 hónap mire sikerült megszabadulni tőlük, egyfolytában küldték volna a számlát.
Diginél meg 80/25 megás net +telefon +tévé havi 3k volt, és adják is rendesen a netet, bár igaz néha szezonja van akkor 1 hétig naponta 8-10 alkalommal is reconnectál, de utána megjavul.
Szerverről megy a torrent már karácsony óta éjjel nappal, havi több TB adatforgalommal, és a sebesség ugyanolyan jó, mellette játék + teamspeak + netrádió, jó a ping és egyik sem akad simán játszok úgy hogy közben mellettem a szeró dolgozik.
T-nél igaz stabilabb volt hosszú távon, de az a feltöltési sebesség nevetséges volt annyiért. -
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lassan 3 éve semmi panasz. Volt 1-1 problémás nap, de semmi komoly. Bp-n belül 10ms ping, és 25 megabites elérés. Nekem a Digivel volt annyi bajom, hogy inkább fizetek 2x annyit az upc-nek, de ha tehetem nem álok szóba a digivel

üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
-
veector
senior tag
Pre2-ben nem találtam eddig egy NPC falut sem

-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nálam nem szokott baj lenni az upc-vel. 25/1,5 Budapest nyócker.
üdv, föccer
-
A PH szerver jelenleg nem megy hálózati hiba miatt. Azaz nincs UPC, tartalékról írok.
Csak a szokásos:a havi pár rendszeres áramszünet után 1-2 óra mire helyreáll a UPC net.
komolyan én vegyek nekik szünetmentest? (30/3-as net 6200Ft de fizetnék többet ha működne normálisan) Alternatíva: Invitel 4mbit ugyan ennyiért vagy lagolós mikrós net.
Kisváros Balkán 2011 -
Henryk
aktív tag
Van már 1.8 pre-release 2
[link] -
KisTopi95
aktív tag
Ma nem lesz update, ne várjátok. Holnap frissítik az 1.8 pre verziót, szal majd valószínű le kell szedni külön. Pár dolgot még raknak bele elvileg.
-
X3B6O0X
aktív tag
A végleges verzióban már lesz pl. storyline, különböző küldetések a falukban, és állítólag a modderek állandóan bővíthetik a küldetések számát, fajtáját, stb.
Azt is olvastam, hogy esetleg réz és ezüst kerülhet a játékba (lásd IndustrialCraft, csak ott cink vagy ólom van ezüst helyett), mivel kell valami áthidalás a csákányok közt. Varázscuccokat viszont szerintem nem érdemes várni, és ez jó is így.
Bossok pedig az 1.9-től lesznek.lol, tag lettem. \o/
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Oksa, köszi, erre voltam kíváncsi. Természetesen senki nem várja el, hogy kiadás után egyből ezzel foglalkozz.
üdv, föccer
-
kexksz
addikt
Amin most gondolkodtam, hogy MC novemberben jön ki, de még mindig alig van benne content. Lemész, fél nap alatt csinálsz full diamond szettet, és innentől semmi értelme a játéknak, mert mindened megvan. (Abba, hogy ez sandbox most ne menjünk bele, csak ez nem lesz elég ahhoz, hogy jól menjen továbbra is.) Lásd pl. Terraria. Ott sokkal több item van, vannak bossok, változatos területek, stb. Szerintem ilyesmi jó lenne MC-be is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Jens a bukkitosokkal közösen teszteli az 1.8-at, szerintem elég hamar lesz bukkit a hivatalos 1.8 kijövetele után. Amit nagyon remélem, hogy holnap végre kiadnak.

-
A PH szerver bukkit alapú, ezért kell idő hogy megírják ezt a fajta szerverpakkot. Aztán még ott van az hogy a pluginokat is át kell írni és mivel meg akarjuk tartani a mostani pályát ezért még egy ideális teleport/portal plugint is keresnem kell. (szabad teleport a régiről-újra)
A pluginokat író emberkéken és a bukkitos fejlesztőkön múlik hogy mikor lesz átállás. (meg persze hogy melóból fáradtan biztos hogy nem hétfőn fogok nekiállni ilyennek)Nagy eséllyel jövő héten meglesz az 1.8 a szerveren. Szólni fogok hogy hogyan alakul a dolog.
-
föccer
nagyúr
A PH szeró-n mikor lesz beüzemelve az 1.8? Elvileg hétfőn élesítik, ha jól rémlik.
Amíg nincs meg az új pálya, addig nem kezdenék neki semminek.
üdv, föccer
-
Henryk
aktív tag
Azért "kell" a hamacsi, mert offline szerverre bárki felmehet nem premium accal, ha van whitelist, akkor csak az aki rajtavan, de mivel offline, így 2 sor kóddal megoldod, hogy más nevében menny fel, (mi is voltunk már fenn notch meg deadmaus néven, és beadta a skinjét is..
), szóval ha az admin pl józsi néven van, és én felmegyek józsi néven, akkor admin leszek. 
De ha hamacsin vannak a tagok, akkor más nem tud felmenni, csak aki csatlakozott oda.Tehát zárt körű, kis látszámú szerverekhez ideális, szükséges.
-
veector
senior tag
Van ennél jobb is. Egyszer egy eredeti online szerveren próbálta nekem elmagyarázni* valaki, hogy csak hamachival lehet bármilyen minecraft servert csinálni.
Az nem tűnt föl neki, hogy hol játszik hamachi nélkül.*: hírdette a hamachis szerverét, mondtam neki, hogy nem kell a hamachi, erre egy nagyon aranyos választ kaptam: "you need hamachi you dumb shit"

-
veector
senior tag
Még mindig nem értem mire jó a hamacsi mc servernek. Még "tört" (offline = online csak username check nélkül) servert is lehet hamacsi nélkül csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én most kezdtem egy új világot csak úgy poénból 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
most pedig váltottam 1.8-ra, mert miért ne erre tessék 
Egy valamire rájöttem: ne menekülj
És ha az egyik szagot fog jön a többi, ugye? Mert én felpiszkáltam este az egyiket, de bemenekültem a házamba, erre egy másik hátulról kiszedte az egyik blokkot (még nem volt ttető) és kifikkantott
Eltűnt a idam, a víz közepén lett egy hatalmas hasáb és betömte az összes járatot (x-rayyel megvizsgáltam
) 

Kisváros Balkán 2011