Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezdebeteg igy egybe

-
Geryson
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ez elég érdekes. Egyszer, a régi vanilla szerverünkön elmentem 18.000-ig kb. semennyi idő alatt, ez a fószer meg 38x távot csinált meg 3 év alatt (ha jól értem ő 700.000-nál van)?!?
A másik a világvégés dolog. Egyszer olvastam Notch-al egy riportot és ő ott azt írja, hogy nincs olyan, vagy még senki nem járt ott és mosolygott. Na mármost akkor a térképfelület mindig 12 000 000 blokk egyenlő arányban a 0.0-tól? Ez tényleg így lenne?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehetetlen vállalkozás, de mindenképpen izgalmas.

-
szezso15
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagy köszönet!
Működik...
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még az 1.8 pre-releaseben volt, az F6-F7-tel lehetett tekernia napszakok közt, de az is csak kreatív módban volt, és ki is vették azóta

-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is lenne minecraft ha nem lenne a videóban legalább egy creeper.

Más:Egyébként érdekes dolog ez az ender átmész felrobbantod a sárkány energiatöltőit majd megölöd a sárkányt visszamész az új portálon és felsorolja a játék készítőit a minecraft

majd vissza a spawnbe.Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vagyok kíváncsi a részletekre. A többit beszéljétek meg privátban

üdv, föccer
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor már ketten leszünk.

-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerkesztette, eredetileg nem így volt

üdv, föccer
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
foggyosok...

-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, de gondolom azért merült fel a kérdés, mert valahol szeretne belőle építeni. És ha nem akar ekkora bányát nyitni, akkor a lávás módszer is tökéletes.
üdv, föccer
-
tomika98
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi
és gyémántot hol találok -
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyértelmű

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Inkább 64 woolt hozz, arra nagyobb a szükség
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ha már wool: 1.8.1-es map-en valamiért nem nő újra gyapjuk a bírkáknak. Találkozott már valaki ilyennel? Már egy jó ideje pók spawnerek mellettkell ácsorognunk, ha gyapjúhoz akarunk jutni, mert nem kopasz bírkát nem találunk az egész map-on

üdv, föccer
-
escape
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerkesztettem közben, de:
1. Ketten vagyunk, elszórakozunk vele

2. Obsidian lesz az alja, azt remélem nem küldi szét a TNT, a fal meg pótolható.Nem is igazán akarom én ezt annyit használni, csak kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e építeni. Ismerkedek a redstone-nal.

-
veector
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól értetted, csak én néztem el valamit a wikin és azt hittem hogy refined ironhoz is kell energia. De elég szén, vagy bármi ami belemegy az iron furnacebe.
KicsiPaszuj köszönöm

-
veector
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem erre gondoltam, de már megvan! Azt hittem hogy Iron Furnace-be csak elem megy, de igazából sokmindent elfogad
Mostmár tudok refined iront csinálni. A tippet a geot. generátorról meg köszi, valszeg azt fogom használni én is az elején. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
na igen.. Az ic2 elsőre "könnyítésnek" tűnhet. gyémántfúró, tölthető cuccok(nincs anyagveszteség) brutálgyors dupla slotos furnace, stb... Viszont ez afféle befektetési rendszer. Több nyersanyagba kerül, de nem kopik. azaz csak 1x kell legyártani.(nameg amikor a pigman szétüti az agyad mee vagy olyan hülye h hardon jetpekkel röpköcc nederbe, oszt mindened a lávába zuhan... na az kivétel) viszont, elég nagy befektetés. Az elektronikákhoz elég komoly infrastruktúrát ki kell hozni pár !órán! belül, fogyasztás függően. az említett furnace stand-by üzemmódban többet fogyaszt mint 1 komplett alap workshop (az itt kb hat gép, nem 1 workbranch+furnace kombó) max kihasználtságon. szal mindennek megvan az ára. nagy bátorság h felrúgják az mc nagy "balnszát", de monnyuk ott nemis bugos az elektronika. Sajnois a stílus kicsit eltér az mcjétől.. dee hál' istennek nem afféle kő+fa meg vas oszt teleporter... Elég sok köztes állapotvan így van afféle átmenet.
(a better than wolves pl.: sokkal autentikusabb, viszont nincs kész+multi sincs)A lefagyó kapukra/repeaterekre a már ajánlott redpower2 simán megoldás... (monnyuk énse használom)
És nem, fele annyit sem tud a better than wolves, de amit megcsinált (a malmok, a lift) az brutáljól néz ki. sajna fele olyan kaftos sincs szerkezetileg, mint az ic energia rendszere, de nemis 1 alblaka csinálta. És csak azért nincs feltolva mee mint írtam nincs smpje, plussz épp portolás alatt áll. (smp nemigen várható)
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát a better then wolf az nekem is tetszik
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos túl kevesen. Ha éppen nem melóban lennék megnézném a whitelist-et, de szerintem 7-8 embernek van belépési jogosultsága. Max 10-nek.
Sem én, sem Atomanti nem bolondulunk annyira az elektronikáért. Inkább a látványos/hasznos cuccokat szeretjük. Van 2 egyészen nagy trap-ünk, szép pixel artjaink. Csináltunk már félautomata farmot. Lehet benne dinnyét, búzát és cukornádat termelni. Atomanti csinált egy világító tornyot, és most készül a ház fent a dombtetőn. Már csak a berendezés hiányzik belőle. Persze belekóstoltunk az elektronikákba is, de egyenlőre túlságosan is bugosan működik, ahhoz, hogy nagy dolgot álmodja meg benne.
Van pl egy jelzőrendszer a búzaföldhöz, ami jelezné, hogy mehet a betakarítás, de az egész rendszer megbukik egy hibásan működő OR kapu miatt. Vagy ott van az állandóan leálló oszciloszkópok esete is. Ha alszunk éjszaka, vagy eltávolodunk tőle, akk megáll. Ez egyenlőre nagyon bizonytalanná teszi az elekronikák építését. Talán majd a végső változatban jobban bele ásom magamat, de az még a jövő zenéje.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azóta azok a játékosok permaban-t kaptak a szerverről. Mint írod nem a szerverrel van ban, janem bizonyos játékosokkal. Ezel az ilyen közöségeknél óhatatlanul előfordul. Erre való az admin felület.

Szóval tessék jönni multiba. Gyakorlatila 2-en vagyunk fent atomantival, és sajna nem sokszor van az, hogy fent tudunk lenni mind a ketten. Egyedül meg nem olyan jó a játék

üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most nem vagyok otthon egy ideig

A falvak minimum 5 azaz öt házból állnak (a legnagyobb Öbölfalva, ott 9 azaz kilenc viskó van), templom belső tere általában 40 ngyzetblokk
bank? "vörös szőnyeg", sok sok láda, stb
piac? sok-sok stand, multiban lenne értelme
katedrális? asszem 200 négyzetblokk alapterületű megatemplom -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Völgyfalva - Széép nagy erdőket telepítettem ide, lehet fát vagdosni
Öbölfalva - Lenni itt kikötő, világítóstorony, sok-sok finci halacska
Hegyfalva - Báááánya
Mezőfalva - Rengetög cukornád, tök, bjúzaültetvíny
Dánielváros - Bank, katedrális, piac, vár
Minden faluban van templom, műhely, raktár - el voltam mint a befőtt

-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annak mi lenne a szerepe?
Dánielváros van még a vár tövében
Szent Dániel katedrális ott kapott helyet 
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem van egy bazi nagy váram egy hegytetőn, de várárok még van hozzá
onnan lehet elmenni Völgyfalvába, Öbölfalvába, Hegyfalvába, Mezőfalvába
Gondoltam még egy-két kolostor is kéne... és ekkor találtam ezt a faja kis öblöcskét ahová gondoltam lerakok egy kis halászviskót - téglából ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2820: most már kiváncsi vagyok mi lesz...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
haggyon már a wiki, lementem egy kis öbölszerűséghez, hogy egy halászviskót építsek erre a sekély egy blokk magas víz tele volt agyaggal és kitelt belőle egy egész ház amiben elfért az ágy, a nagyláda, a craftosdoboz meg a kemence meg 16 blokk járható rész
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A clay elég gyakori. Sekély, 1-2 blokk mély vizeket keress. Ott rengeteget lehet belőle találni. 4 db kiad belőle egy blokkot és 1 blokk mindig 4db-ot droppol.
üdv, föccer
-
brd
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valami modban esetleg. Az alapjátékban alapanyag, másból nem állítható elő.
-
brd
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennél többet akarsz rajta craftolni?
escape: Az 1.8 óta generált mapen már nem olyan ritka, mint a régebbieken (ahogyan a linkelt oldal is írja).
-
escape
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha a kis szürke kör alakú cuccra gondolsz, azt nem lehet. Tengerpartokon lehet találni a homok között, meg a víz alatt. Ritkának nem mondanám, de nehéz belőle annyit összeszedni, hogy egy nagyobb házra elég legyen.
[link] -
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na sikerült elégé összekuszálta a kódot de sikerült, sajnos már nem egyszer csinálta már velem a rios. Most találtam benne pár fogalmazási bakit azt javítom.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem sokára csak már megint sikerült valahogy elrontani kódszinten, az egész hszt.

Az egész linké változott.
Üdv netpeti98
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én szimplán nem preferálom a rém egyszerűt....
Talán.... "A sandbox fogalom megtestesülése" vagy valami ilyesmi. Nemigen láttam "sandboxabbat" az Mcnél.
(és bonyolultabbat se) -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ill. a sandbox az kisbetuvel kezdodik.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

Pont javítottam mikor láttam a új hszt és pont ugyanazt írtam le.

No offense.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy gondolta én is.

Weis: az új map létrehozásánál kell beírni a seed mezőbe.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
1. javítom, valahogy egybecsúszott
2. átírom
3. Azt a részt már annyi ember szerkesztette de újra írom.
Üdv netpeti98
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Párdon, rosszat linkeltem.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Engem az zavar hogy a játék készítői szerintem nem foglalkoznak annyira a saját játékukkal mint ahogy az megérdemelné."
Es megtargyaltuk, hogy ez nem igaz, meg azt is, hogy te viszont vasarlokent egeszen biztosan nem foglalkozol annyit a jatekkal, mint amit megerdemelne.
Szerintem ezt itt le is zarhatjuk. -
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Látom nem érted. Természetesen lehet véleményed, tetszhet vagy nem tetszhet. De ha semmit nem fizettel érte, ingyen játszottál vele több 10, vagy merem feltételezni akár több 100 órát, akkor ne sírj már ezután, hogy milyen felháborítóan rossz a játék, és hogy téged átvertek.

-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már ezerszer megbeszéltük hogy 1.9re frissíts.
kexksz:

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"nem kell belerakni használhatatlan és értelmetlen funkciókat és kész."
Azt egeszen konkretan hogyan gondolod megvalositani, hogy egy fejlesztes alatt levo programban nem legyenek fejlesztes alatt levo dolgok, csak kesz, komplett feature-ok?

Ha meg nem akarsz felkesz jatekkal jatszani, akkor ne jatssz, vard meg, amig megjelenik a vegleges - nem hiszem, hogy ezt ilyen nehez megerteni. Ha oda van irva bazi nagy betukkel, hogy beta, meg hogy fejlesztes alatt, akkor az beta* meg fejlesztes alatt van. Van idopont az 1.0 megjelenesere, lehet varni.
*: igazabol ezt a szakaszt alfanak kellene hivni, de ezt mondjuk ugyse tudja senki
(#2692) KicsiPaszuj: megveve meg nincs, reklamacio mar van - egeszen pontosan errol irtam
(#2694) Sirandrish: u.n. "erkolcsi alap" mond valamit?

-
Dzsokszer
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Félre ne értsd, nem fogok rádszállni. Csak az a baj, hogy jobban látod mit/hogyan kéne, mint a fejlesztőknek. A kielégítendő közönség nagy. Viszont ha nem raknak semmit a patchbe az a baj, ha félész dolgot raknak bele az a baj. Ha 2 naponta jönne patch az lenne a baj, ha 2 havonta az lenne a baj. Valószínüleg próbálják megtalálni az arany középutat.
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akár azt is tehetnéd hogy frissítesz 1.9-re, és nem tudsz a falvakon lovagolni.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De minek? Nem kell mindenkinek önműködő bánya, meg repülők, meg 2. világháborús fegyverek, azért ebbe is gondolj bele. Én a beta 1.3 óta játszok, azaz közel fél éve, és még egy modot se telepítettem...
Ha beletenné Notch a modokat az alapjátékba, az már nem lenne jó. Pont ez a jó a Minecraftban, senkinek sem ugyanolyan, mindenkinek van egy másfajta textúrapakkja, vagy modja, vagy egy custom mapon játszik, vagy más skinje van, stb., stb...
Nem lehet csak úgy beleintegrálni az alapjátékba a kedvenc modjaidat, mert neked úgy tetszik. A Mojang támogatja a modokat, és ez épp elég.Szerk.: látom ,nem frissíted elég gyakran a Minecraftod. Már régóta vannak falulakók, kb. másfél hónapja.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kezd kicsit aggresszív lenni a dolog, nézzük a tényeket...
A modder-közösség oldali nagyobb heti látogatottsággal bírnak mint az mc blogja.
Notch utóbbi 8 újítása mind-mind fellelhető modok formájában. (az npc-falvak nem 1 ötlet nemkell kitalálni, csak megvalósítani. Sztem ne emilítsük az mcés alap falvakat a millenairével 1 lapon. az 1etlen hatásuk a millenaire kikopása lesz, sajna.)
Az "átvett" ötletekből 1 centet nem adott senkinek.
Az Mc általl keresett pénzből, nem itt kellene tartani.
Az első játék mely "béta" formájában megvehető. Nemhogy mivagyunk a playtest közönség (merhogy ugye mondogatjuk, h ki mennyit ért a dologhoz, de elfeledjük h NINCS playtest. Az API kész. nem bővül. Csak hozzáillesztjük a plusszt és mehet.), de pénzért teszteljük.
A modderek többsége jobban kódol mint a komplett MojangAB. (Eloraam, SpaceToad, Alblaka, EvilShep, Flan)
A grafika kínzó problémákkal küzd. (OptiFine-t tudom ajánlani. most jött ki a Dualcórt támogató verzió. na az fejlődés)
Az Mc jelenleg nemtámogatja ezen közösségeket.
A Majongból való kilépés gusztustalan. volt tőke. Részesedés fejében. Nemkellett.
Nem, nemvettem meg a játékot. De megfogom, már csak elvből is. nemsok játékban van 3-500 órám. buktam már nagyobbat is(Deadisland). De nemveszek félkész gammát.
Én nemtudom mivan mostanában a fejlesztőkkel/kiadókkal, de röhej.
bétajáték pénzér, fél-updateek, nullnapos patchek(deadisland), crashelő-patchek(ugyancsak deadisland) Crash-Bugok(DI)
Lóf*szkodó grafika(rage) Java-gamek félórás töltéssel brutál gépigénnyel. nemhiszem h ezen a nyomon kéne haladni. -
Dzsokszer
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem volt mindig 15 dolláros ára. Régebben csak 10 volt. Csak, hogy én is elmondjam a véleményem:
1 ember kezdte el az egész Minecraftot írni/programozni. A maga sítlusában egyedit alkotott Notch. Ott van a Gmod az is sandbox játék, de ebben a stílusban a MC korszakalkotó.
Gondolt egyet, feldobta netre, elkezdett terjedni a játék. Aztán gondolta miért ne lehetne ebből pénz? 10 dollárért adta a legfrissebb bétát, amit ha úgy veszünk "bagó" egy ilyen játékért. Kötelezni nem kötelez senki, hogy megvedd. A megvétellel azt biztosítod magadnak, hogy a bétatesztelés alatt, mindig a legfrissebb példánnyal játszhatsz, tapasztalhatod meg az újításokat, és ha kijön a teljes játék, akkor bizony nem kell újra megvásárolnod. Nem kell ennyire elpörögni a dolgokon, mivel a régebbi verziók teljesen INGYEN letölthetők/használhatók. De mondok jobbat böngészőből is lehet játszani teljesen ingyen 1.8.1-et.
Belinkelném gyorsan a felhasználási feltételeket: Terms of UseKiemelnék egy érdekes részletet: "When you purchase Minecraft you do so as is, be it in the early stages of development or already fully released. Subsequent updates are only an added bonus and not a guarantee, as icing on a cake. Purchases during the development of the game are discounted and include the full game upon release. "
A modok szépek és jók. De könyörgöm a mod az alapjátékra épül. Ha nem lenne MC nem lenne mit modolni. A modderek 1 konkrét funkcióra gondolnak. A fejlesztőknek 1 egész világban kell gondolkozniuk. Nem lehet minden ember igényét kielégíteni. én speciel 1.4 től játszok MC-t, eddig is teljesen meg voltam vele elégedve, ha valami +ra vágytam, akkor modoltam, ha meguntam kiszedtem.
A lényeg a lényeg játszd ingyen vagy fizess érte 1x, ha nem tetszik modold, ha tetszik örülj, de szerintem nem kell kikelni magunkból mert nincsenek parasztok a kunyhókban, etc etc, jelentkezz, írd meg 0 forintért. Vagy játszd ahogy van
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Sok idő..ez igaz.
Mióta fizetős az MC?
1év? Másfél?"Annak idejen ennyi ido alatt - folyamatos keresgeles mellett - kb. harom embert tudtunk felvenni.
X3B6O0X: penzuk az mondjuk van rengeteg, csak szerintem nem nagyon latnak modot arra, hogy azt hogyan tudnak ertelmesen elkolteni.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarok nagyon belefolyni ebbe az anti-Notchos mozgalmadba, de ha ennyire nem tetszik, hogy pénzért árulja a bétát, akkor gondolj úgy rá, mint hogyha előrendeltél volna egy játékra, és ezért jutalomból előtesztelheted a játékot.
A moddereket meg minek fölvenni? Maguktól is fejlesztenek azok, nem kell még azzal szarakodni, hogy bejárjanak dolgozni Svédországba...
Ráadásul az a legszebb az egészben, hogy úgy beszélsz a Mojangról, mint hogyha lehúzott volna egy teljes árú játékkal, DLC-kkel, 6 óra játékidőért (á la COD), közb meg egy fillért se dobtál ki érte, és már minimum 100 órát belefeccöltél a játékba.
Az meg, hogy lassan haladnak, az annak köszönhető, hogy a Mojang kevesebb, mint 50 emberből áll, és azért is fizetős a béta, mert nincs elég pénz (45 millió dollárból fejlesztenek 2 játékot, portolják a Minecraftot különböző platformokra, plusz őnekik is kell élni valamiből). -
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Hát ez a büdös nagy probléma!
Sokkal többen kéne hogy dolgozzanak egy ilyen projecten!"Nem olvastad el amit irtam, ugye?
Uj emberek toborzasa egyreszt onmagaban ido (gondolom az ugyben sincs semmi tapasztalatod, hogy milyen melo normalis programozokat (vagy akar komuveseket, ismeros epitesi vallalkozo meselt) talalni, elmondom: nagy es sok idobe telik), masreszt miutan ott vannak, egy csomo idot ra kell szanni a betanitasukra - es ez a sok-sok feladat mind leginkabb notchot terhelne, akinek emellett ott van az (masokra nem igazan atruhazhato) feladata is, hogy ki kell talalnia a jatekot, hogy hogy lesz jo (mert jelenleg talan az egyik legkonnyebben elronthato dolog a jatek koherenciaja). -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
aztarohadt...
nem akarja betölteni a mapom
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Semmilyen!
De tudod mit?
Hidd el hogy egy majdnem 4milió darabban elkelt 15dolláros játék után ennél százszor gyorsabb lennék..."Ezt a legelso mondatot miatt gondolod.
En viszont nem hiszem el, mert en viszont ilyen projekteken dolgozok es latom, hogy megy ez."Várj, nem én...hanem az emberek akiket alkalmaznék."
Megosztanek veled ket gyongyszemet a The Mythical Man-Month c. mubol, ami a projektmanagment orokervenyu klasszikusa:
"The bearing of a child takes nine months, no matter how many women are assigned."
illetve:
"Adding manpower to a late software project makes it later."
Nagy igazsagok ezek.
Azt ertem en, hogy nem nagyon lattal meg ilyet, nem tudod elkepzelni, hogy hogyan is mukodik, milyen buktatok vannak a dologban, satobbi, de azt nem teljesen, hogy miert adod elo ugy a dolgokat, mintha nalad lenne a Bolcsek Kove.
"Vannak modderek akik egyedül vagy maximum 2-3as csoportokban dolgoznak mégis többet hoznak ki magukból mint ők tizenakárhányan"
Tenyleg? Vezetnek konyvelest, szerveznek rendezvenyeket, akarmi? Ugyanis a Mojangnal nagyjabol ket programozo (notch es Jeb) dolgozik a Minecraft kodjan, a tobbiek az egyeb feladatokon vannak.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha várni fogsz megépítenek neked egy falut a várad mellé többhektáros búzamezőkkel és cukornád ültetvénnyel

Jaigen, nyomjak egy printet a cukornád ütetvényemről?
-
Serricon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A szerzetesek akik 1.9-ben járkálnak, visszautaztak az időben hogy megépítsék a "falvakat" majd gyorsan visszamentek 1.9-be.

-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Enderman
Vagy akik zombikká lettek
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk bennem is volt egy kis wasistdas az Ender Pearl meg a Rotten Flesh okozta "zöld csirkecomb" miatt... És az üres falvak valóban irritálóak cseppet.
Cucusma: Slimeballt sokáig valutának használtuk

-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Slimeball dettó ugyanez volt, adott egy titokzatosságot a játéknak. Ételmérgezés sem gyógyítható jobb helyeken, meg kell szépen várni amég elmúlik.
Azért adta ki, hogy az elégedetlen emberek tudjanak rajta még több fogást találni. -
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
1.9, tetszettek hallani?
Amúgy, más játékok fejlesztői ennél is lustábbak.
(de gondolom még most se vetted meg, mert notch egy szemét alak, ugye?)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Nem a fizetős bétával van a gond hanem azzal hogy nem Notchnak addig volt fontos a MC amíg eladott belőle néhány milliót..azóta olyan tempóval halad a fejlesztés hogy..."
Maradjunk inkabb a tenyeknel: eloszor otthon, munka utan reszelgette, aztan amikor megvettek parat, akkor felmondott es csak ezt csinalta, aztan amikor sokat megvettek, akkor meg csinalt egy komplett ceget, most mar tizenvalahanyan vannak.
A fejlesztes meg regebben sem ment gyorsabban, raadasul ahogy fejlodik a jatek, annal tobb kolcsonhatas van, amikkel mind kezdeni kell valamit.
Megkerdezhetem egyebkent, hogy milyen tapasztalataid vannak szoftverfejlesztes teren nagyobb projekteknel?
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó lenne ha legalább utánanéznél, egyik interjúban mondta, és akkor járt még talán infdevnél...

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"a blokkokat mondjuk lehetne negyedelni."
Ami igazabol nyolcadolas, ennek megfelelo teljesitmeny- es memoriaigeny novekedessel, na meg persze ennek megfeleloen nagyjabol az egesz jatekmechanizmus mehetne a kukaba es lehetne ujratervezni, egyensulyozni, playtestelni.
"és ugye ez a játék lényege"
Nem, nem ez. Legalabbis szerintem nem. Sot, szerintem a kisebb voxelek direkt elrontanak a Minecraftet.
Egyebkent meg nem ertem a problemadat: tenyleg nyugodtan szet lehet moddolni az egesz, a Majong ad ehhez rendes supportot is, 15 dolcsiert kapsz egy olyan jatekot, ami meg sok-sok evig folyamatosan fejlodni fog. Ennel sokkal jobb ajanlat nem nagyon van.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából nem csak a p@csüket vakarják, portolják a játékot XBOX360-ra, írnak egy másik játékot is mellette, stb...
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért az vedd bele a képletbe, hogy aki megvette a béta kulcsot, az ingyenesen megkapja a végleges verziónak a kulcsát is. Ha ezt vesszük alapul, akkor máris ingyenes a béta

üdv, föccer
-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A gond csak az, hogy te teljesen másról beszélsz, mint amiről én, aztán meg lehülyézel, hogy neked van igazad.

-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

Van highres texture pack, csak mc nem támogatja alapból, továbbá modok is vannak, amit szintén csak tákolás után lehet betenni. Értelmezd amit írok, könyörgöm.
-
Dzsokszer
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így így, vannak modok amint minden kliens oldalon felrakhatsz. Gondolok itt a Zan's Minimapra, nem tudom, hogy most már multi támogatásos-e, anno még nem volt az. Viszont ha felrakod magadnak van fain térképed, nem kell a játékbeli térképpel bóklásznod. Tudsz adni waypointokat, neveket neki. Mindig megtalálod a házad/haverjaid házát^^
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk annak örülnék hogyha megoldanák azt hogy egységes legyen a mod felület a szerverével mert nem minden megy szerveren ami singlebe igen.
Üdv netpeti98
-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ingyenes betával nem lett volna pénz fejlesztésre, gondolom. Amúgy sztem végleges verzióba bekerül egy highres textúra csomag support és rendes mod támogatás.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1.

De mint tudjuk a mojang nem éppen a gyors fejlesztésiről híres.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Viszont ha azokat a játékosokat nézzük akik megveszik és játszanak két hetet és eldobják akkor azok már régen kihasználták volna hogy ingyen béta akkor rajta ki és a végleges verziót meg nem veszik meg (mondjuk az más kérdés hogy így megvették-e ), azaz így elvesztették volna azokat akik rövid ideig játszanak egy játékkal. Egyébként egy két új tárgyat én is eltudnék képzelni a játékban.

Üdv netpeti98
-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
20 euróba fog kerülni és kilép betából. Nyílván semmit nem változik. Gondolom jobban örülnél neki, ha nem lett volna beta, és csak most játszhatnánk először a játékkal.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sikerült elkapnom vmi erősebb megfázást szerűséget így nem volt kedvem tegnap írni.

Ma még párszor átolvasom kijavítok egy két hibát kirakom és ha szerintetek ok akkor megy.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Full Version: November 18, 2011. Valószínűleg a 1.9pre ben bemutatott dolgok lesznek benne.
Üdv netpeti98
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lekerul a beta felirat

-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
tvse1995
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát átköltöztettem az egész mapomat sykblockon a 2.1-es mapra.
Így meg tudtam csinálni a birch logs-os, meg a Glass Pane-es challeng-et.
Tehát már csak ezek maradtak:
23) Craft 10 Black Wool.
24) Craft 10 Gray Wool.
25) Craft 10 Light Gray Wool.
35) Craft 5 Gold Ingots.Ezek közül az első háromhoz kéne tinta, de még mindig nem értem, hogy miért nem spawnolnak a Squid-ek pedig kb. egy órát töltöttem a medencétől 50 block távolságban.

Az utolsóhoz pedig a Zombie Pigman által dobott Gold Nugget kellene.
Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy a Zombie Pigman-ek spawnolásának ugyan olyan feltételei vannak mint a többi MOB-nak?Ha végeztem ezzel a 4 challengel akkor szerintem kezdek valami MOD-os mapot.

Nem válasz akart lenni

-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Javítom. Lenne egy kérdésem ha szépen megkérlek a szervereteken használatos fő két pluginról csinálnál rövid bemutatót?

Cucuska: így így

Üdv netpeti98
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem csak szörnyek, előlények.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
'K: A creeperek és a pókok miért nem halnak meg a napfénytől?
V: Ez a két zombi nem hall meg a napfénytől, de csak sötétben spawnolódnak"Itt meg lehetne említeni hogy az Enderman-nak meg pl a víz fáj
"K: Nyugodtan dolgoztam, nem volt a közelben semmi ami megsebesíthetett volna miért kezdtem hirtelen meghalni?
V: Valószínűleg elfogyott a kajád. (csirkecombok)"Ez nem feltétlenül igaz mert ugye az éhség váltja ki a sebződést, ettől lehet hogy az inventorym tele van kajával. Igazából a fogalmazással vannak problémák.
Szerintem: K: Miért kezdtem hirtelen sebződni és nem meghalni

V: Valószínűleg éhes lettél amit az éhségmérő (csirkecombok) jelöl, mihamarabb juss ételhez."K: Felgyulladt az erdő. Mi történt?
V: Vagy egy villám gyújtott vagy az egyik fát közel rakta a lávához a játék."Helyesen, : Vagy egy villám gyújtotta fel...
Ennyi.

Majd jönnek a többiek is átnézni -
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
melyik link?

Üdv netpeti98
-
antikomcsi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jajjjj ne is mond, képes órákat nézni, meg játszani vele, aztán jön olyan dolgokkal, amik nekem túl magasak.
Szerintem valami ilyenre gondol. MineColony Minecraft Mod
Itt meg is találtam és kérdezném, hogy akkor ebben benne van ez a dolog?
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos hétköznap lassan haladok. Viszont bővítettem a gyiket de egy két dolog hiányzik és utána jön a helyesírás még egyszer és mehet. Ha valaki még talál hibát ne tartsa magában!

Üdv netpeti98
-
Serricon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nm.

Tényleg nem lenne hülyeség egy igazi Minecraft topic-ot létrehozni, mint minden rendes játéknál és nem egy cikk altopikját használni. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1 az elsőre

ha gép mellett lennék megcsinálnám a 3-at l, de az első jobb.Serricon gyorsabb volt
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elméletileg tudom. Csak most nincs fenn a gimp meg az árnyékot meg nem tudtám rendesen meghagyni.

Szerk: beleraktam mind kettőt majd kipróbálásra fel rakom mind kettőt így eldöntetjük melyik illik a ph! hoz és a minecrafthozÜdv netpeti98
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudtommal nem kell, hogyha megmarad az eredeti tartalma is a bővített végén. Valahogy így:
Első hsz tartalma
Eredeti hozzászólás:
blabla -
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon nem kívánod te ezt az 1. hszt.

üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megjött a válasz!
Keressük fel az első hsz tulajdonosát!
Felvettem gantummal a kapcsolatot!Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd meglátjuk mit tanácsolnak a moderátorok.

Akkor ezt mindenképpen záratni kellene mert az se lesz jó hogy az egyik fele ide a másik fele oda ír.
mod:föccer: igaz más topikoknál is működikÜdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem igen ott van pl: Az Lg optimus one topic az is teszthez kapcsolódik és ott is van első hsz.
Egyébként a magyarázó szövegek mellett van jelenleg 15 GYIK kérdés szóval lassan kész még pár hasznos infó és be az openofficba ahol a helyesírást megnézem és megy is a modkerbe.
Szerk: természetesen addig még bárki beszállhat.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kösz.
Azt tudtam hogy ti megcsináltátok nem vok write only olvastam a hszt. Csak arra voltam kíváncsi hogy ez nektek melyik modtól van.Üdv netpeti98
-
tvse1995
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annyira expert,hogy lehetetlen?

föccer : Kösz! Építek egy ejtős trapet mert kell egy csomó pókfonal....
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ismerős. Haverom hazalátogatott GB-ből pár napra és az egyis éjszaka nálunk aludt. Mondanom sem kell, hogy megpróbáltam megfertőzi a srácot az MC-vel. (Egyébként prog mat-on végzett, és éppen videó jel feldolgozáshoz való célhardver tervezésben dolgozik) Kb annyit mutattam neki, hogy redstone, repetear, leveler, not gate. Már csinálta is az első elektronikát, meg magyarázta, hogy mit, hogyan kötögessek

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

Le vagyok maradva. A MineOS az nagyon találó

Hát igen, vannak igazán durván kocka emberek a világon. Én meg itt görcsölök egy sima memória cellával, meg tripla and kapcsolókkal...

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem csak részegységeket csináltam meg? CPU-t, memóriát, kijelzőt már láttam. A bevitelre eddig csak gép kódot láttam.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahol én játszom szervert, ott van online map cave nézettel. Ott tisztán világít, hogy van-e barlang a közelben-e vagy sem. Ha minde igaz, akkor a bukitos rendszerbenm viszonlag könnyen beállítható. Egy próbát megér.
netpeti: nem, külön mod-ot még mindig nem tudok telepíteni.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Végső esetben rakj be spawnereket.
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak azért, hogy fájjon a szíved:] [link]
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(és bonyolultabbat se)