Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mefi16
csendes tag
Valaki nem tudja esetleg, hogy szerverhez hogyan kell online mapot készíteni?

-
törölt tag
Az még rendben van h a nagyobb fáknál nem veszek észre 1-2db fa részt, de hogy már a lombot is nekem kell eltakarítani... Ez már kevésbé tetszik...
Eddig még nem volt ilyen gondom. -
netpeti98
addikt
válasz
üzenetére
Nálam ritkán fordult elő: akkor ha maradt ott egy fa még valahol a lomban.(főleg a nagyobbra megnőtt fánál fordul elő) , másik eset amikor egy-két lomb ott marad de a többi eltűnik (ezt azóta tapasztalom néha mióta a Timber modot használom, de ritka eset).
Üdv netpeti98
-
törölt tag
Üdv.
Single Player- Survivor módban játszom és eddig gond nélkül működött a tisztító skript (bocs ha rosszúl írtam). De most, kb.1,5 hete mikor lebontok egy fát, a korona része ott marad, nem hajlandó lebomlani. Nálatok is előfordult már hasonló jelenség?
-
válasz
netpeti98
üzenetére
Kösz a válaszokat, reménytelen eset, azóta rájöttem, hogy repülni is tudok, szóval kreatív módba van, pedig azt írja a térkép betöltésénél is, hogy survival
Nincs életcsíkom és kipróbáltam mindhárom típust, mindegyiknél kreatív módban indít, természetesen új mapot indítva. Valami buher változat lehet sajna -
Üdv
Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és olyan problémám van, hogy Single Player-eznék Survivor módban, de mégis tele vagyok mindenféle nyersanyaggal, vagyis valami más módban indít (talán Creative). A játék egyelőre virágbolti változat, verziószáma 1.2.3
Hibás változatom van, vagy Single-ben el se érhető a Survivor mód, vagy mi a fene van?
-
brd
nagyúr
Erre reagálva: mindenkinek köszi' a támogatást, megtörtént a vásárlás (aki kér képet bizonyítékként, privátban elküldöm) és külön köszönöm annak, aki az átlagos összeg kétszeresét küldte el.

-
RohamDroid
aktív tag
Üdv!
Köszi a visszajelzéseket : D
Hát ez még csak teszt üzem tudom hogy lelassul nagyon mert ennyi aranyam volt : D
Majd még bányászok és akkor talán sikerül többet csinálni : )
-
X3B6O0X
aktív tag
Kijött a 12w15a. Megvárom az OptiFine-t, és megy is fel.
-
mttssz
senior tag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Meg a spawnon belüli részhez is sűrűbben kell power rail, mert amikor éppen nem állok meg, akkor lassú

-
föccer
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Szerintem csak nyugodtan. A csatlakozást valami olyas módon old meg, mint az én leágazásomnál lévő megállót. A főágon 1 gombnyomsssal lehet tovább menni, ha át akarsz szálni a másik vonalra, akkor kell kiszálnod. A váltókkal ne szenvedj, mert eléggé szarul működnek

üdv, föccer
-
RohamDroid
aktív tag
Kész a Metro a Spawn És a házam között nemsokára ha hozzájárul mindenki becsatolom a többi rendszerbe is.
Csak kell bányásznom aranyat : D

-
netpeti98
addikt
[link] Végre egy biome editor!

Üdv netpeti98
-
RohamDroid
aktív tag
Megkérnék minden kedves Fórum tagot hogy ha van felesleges cobbleja meg fája az a spawn melletti állomás kezdeményezménynél elhelyezett ládikába dobja bele

-
brd
nagyúr
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Sosem értettem, miért jó valakinek ilyennel szívatni magát.
Miért nem hagyod abba, amikor már látod, hogy ez bizony olyan, mint sajtreszelővel rejszolni: enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. Olyan rövid az élet, vannak sokkal jobb dolgok, mint egy bénán irányítható játékban, ügyességi pályán szenvedni. 
-
X3B6O0X
aktív tag
Egy dologra kérem a fórum oszlopos tagjait. Ha betartjátok, sok hajtépéstől kímélhetitek meg magatokat.
NE, ismétlem NE próbáljátok ki a SkyJail nevű mapot, hacsak nem akartok kínhalálban elpusztulni.
Hihetetlenül nehéz, lehetetlen ugrások vannak benne, 10 másodpercenként meghalsz, egyszóval borzalmas. Azt nem mondom, hogy szar, mert biztos van már olyan ember, akinek sikerült megcsinálnia (kreatívban, vagy SmartMovinggal), de egyszerű halandó nemigen jut el oda, hogy megcsinálja.Most megyek vissza a gumiszobába...
-
vamzi
senior tag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Az egyik leghosszabb részét én már megcsináltam, illetve majdnem mindenkinek van már valamilyen saját vasútja, amit csak be kellene kötni. Az enyém a felszín felett megy nagyrészt, hogy meglegyen a panoráma érzés útközben

-
válasz
RohamDroid
üzenetére
Ha ellopták, és megváltoztatták a jelszavát, akkor menj el ide, írd be a felhasználónevet és kapsz egy új jelszót, amit emailben kapsz meg, amihez a tettes már nem fér hozzá, és nem tudja többet használni a lopott accot.
-
föccer
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Szia!
Mondhatni nyitott kapukat döngetsz. A vasútvonal egy jelentős része már ki van építve. Talán a legtávolabbi szigeten lévő Surmi nem lesz bekötve, mert ő a portálon keresztül gyorsabban tud közlekedni, ha szeretne bejönni a központba. A spawn hely közelében pedig van már egy kezdetleges menedék ház. Ha jól emlékszem, eddig az összes pályán volt a skyblokk survivort kivéve. Most sem lesz ez másképp, bár igazándiból aktualitását vesztette. Ha egy újonc belép, kb 1 percen belül bárki odaér hozzá, így biztosan tudunk neki segíteni.
üdv, föccer
-
RohamDroid
aktív tag
Üdv!
Szeretnék egy " metró " vonalat kiépíteni amivel minden játékos elérné a " városközpontot "
Elfogadok mindenféle ötletet és Cobble-t és akármilyen fát minden mennyiségben.

Valamint szeretném előterjeszteni hogy csináljunk egy frankó kis városházát valami jó nagy toronnyal ami messziről is látható, ahol lenne kaja adagoló meg 1 2 cuccos a frissen érkezőknek vagy a rászorulóknak.

Üdv Csabi!
A játékban most jancsi néven vagyok elérhető mert kölcsön accal játszom mivel az enyémet ellopták gondolom suli keylogger.. :\

-
föccer
nagyúr
Szia!
Végül nem lett megvalósítva. Egyszerűbb és gyorsabb volt 2 birka farmot csinálni, ahol feketére beszineztük a bírkákat és csak nyírni kellett őket.
Egyébként 2 fajta titnta gyűjtő van, de mind a kettőnek az a lényege. Tudni kell a tintahalakról, hogy csak lefelé úsznak, felfelé soha. Tehát bármilyen helyen spawnoljanak, vagy ugyan azon a szinten maradnak, vagy lefelé úsznak. Ez ugye azt jelenti, hogy minden tintahal előbb-utbb (ha nem despawnol), akkor lejut a víz aljára. Namármost csinálni kell egy nagy medencét, ami lefelé szűkűl, és az alján mondjuk 2x2-es kivezetés van. Ott vagy kézzel leölöd a tintahalakat, vagy egy gyilkológéppel végezteted a piszkos munkát.
üdv, föccer
-
Ma lett meg a 40. felvett játékosunk. A játékoslista nemsokára kikerül a weboldalra amit Zod_Ama csinál. A weboldalon lesz mindenféle leírás a játékkal kapcsolatban: lightvote, ládazárás, optifine leírás, shader modok telepítése...
Lassan de biztosan növekszik a létszám, persze nem akarom hogy minőségbeli romlást eredményezzen ezért 0 napos újoncokat nem veszünk fel a szerverre, illetve amennyiben valaki "külsőst" hozott azért ő felel ha bajt csinál. (nem akarom telerakni a szervert mindenféle antigrief meg levédető modokkal, elég a ládazár)A #3925 hsz-el kapcsolatban eddig 2eFt gyűlt össze.
-
Sziasztok. Van egy Privát szerverem
játékosokat szeretnék keresni, akinek van kedve egyet játszani. Sajnos csak 1 világ van ( Dimensondoor hiánya miatt ).Levédés és bolt rendszer van
Ennyi.Bárhova lehet építeni, de csak ahol tök van, oda lenne a legjobb

Akit érdekelne, küldjön Privit ( Föccer, remélem így nem sérti a HA szabályzatát
)Üdv. Tubica

-
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére

Én a logó építésénél cobblestont kértem tőle vagy 2 ládával, de azt úgymond engedélyezte. Sajnálom a történteket. Azért a nagyobb lakóközösségnek megvannak a hátrányai is.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Volt ilyen eset?
üdv, föccer
-
Újítás a szerveren: Zárható ládák
Hogy elkerüljük a félreértéseket és a lopást most már minden láda zárható (ajtók is akár). Annyit kell csak tenni hogy a ládára egy táblát rakni, a plugin fel is címkézi a táblát tehát csak elég jobb gombal kattintani és a láda zárva is van mások elöl.
-
föccer
nagyúr
305*64 pixel, két rétegben.

Az építés cirka 1 hét lehetett úgy, hogy napi pár órát tudtam csak csinálni. Ehhez hozzá tartozik, hogy az alapanyagot a szerver lakóközönsége hordta össze nekem. Én gyakorlatilag csak az építéssel foglalkoztam a többiek meg hordták a tintát meg a gyapjút, a köveket.
Gondolkodom, hogy esetleg egy gamepod-os logót is kellene csinálni. De azt már csak creative-ben vagyok hajlandó megcsinálni.

üdv, föccer
-
stark4
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy ismertek olyan plugint amivel ha kijelölsz bármien módon egy hajót akkoraz tud úszni a vizen? (mod nem érdekel) -
Köszönöm, de elméletileg már fent van. Essentials-ba benne van shop is nem ?
Amikor a táblákra kell irogatni. [link]De nekem mégse működik, és nem tudom miért

Esetleg valakinek valami ötlet ?
Essentials
EssentialsChat
EssentialsProtect
EssentialsSpawnEzek vannak fent ( Essentials-ból )
Üdv. Tubica

-
tvse1995
senior tag
válasz
ZoleeHU
üzenetére
Ha eredetid van, írj MasterDeeJay-nek.

-
ZoleeHU
tag
Valakinek megy épp a Minecraft szervere?

-
Nos, valaki tudna segíteni ? Nagyon fontos lenne

-
mttssz
senior tag
válasz
Superhun
üzenetére
Közben frissültem, meg utána tudtam nézni a modoknak, csak párnak a frissülésére várok már.
Más:
Kigondoltam egy érdekes zárszerkezetet, amihez nem kell más, mint csillék, sínek, redstone, fáklyák, építőanyag, és egy birka.
Meg is valósítottam:
[A zár nagyobbik része]
[A zár kisebbik része]
[Az egész]
Annyi a lényeg, hogy van négy szintnyi körben elhelyezett sín, érzékelő és elektromos sínekkel. minden szinten van 4 érzékelő, (megoldható szintenként eggyel is, de így variálható.) és mindegyik ad egy pillanatnyi jelet, mikor a csille áthalad rajta. A Zár második fele pedig egy 4 fáklyás ÉS-kapu, ami egy inverteren át egy RS NOR reteszhez kapcsolódik (memória, ha úgy tetszik), ami ha egy pillanatnyi jelet kap, átvált, és az ajtó kinyílik. Lehet hozzá kötni egy resetet is, mindössze annyit kell tenni, hogy a második fáklyába belevezetünk egy redstone jelet, amit egy gombbal aktiválunk.
A birka és a második csille nem feltétlenül kell, csak jól kell időzíteni. -
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni !!!!
Olyan boltos plugint keresek, ahol csak [sell] vagy [buy]-t kell beírni ( ha jól csinálod kék a felirat ) alá a eladó termék mennyisége, az alá a száma, és alá $xxx összeg.
Nagyon fontos lenne, mert a mostani Chestes shop, nagyon rossz.
A lényeg, ne kerüljön az eladás és a vétel a shop ( bolt ) készítőjének semibe !
Üdv. Tubica

-
mttssz
senior tag
Nekem még csak most jött le, hogy 1.2.5 van
Mennek vele az 1.2.4-s modok? -
brd
nagyúr
Ez egy védelem a játékban, ha túl gyorsan kap egymás után jeleket egy fáklya, akkor kiég. Ha pl. csinálsz egy hurkot, amiben gyorsan körbefut a jel, akkor a játék (vagy a serveroldala) letérdelne gyorsan pár ilyentől. Így viszont csak "kiég" a fáklya, és újra el kell helyezned. Tehát valahogyan azt kell megoldanod, hogy lassabban kapja a jelet.
MasterDeeJay: Az az i7 igazából Xeon, de olyasmi.

-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnám megelőzni, hogy a redstone-s jelfordító (blokk oldalán rs-fáklya, rs jellel deaktiválva) "zárlatot kap"? Három-négy használat után egy sziszegő hang hallatszik, és a fáklya nem akar visszakapcsolni, még ha nem is kap jelet.
Más:
Elkészítettem egy újabb "rejtett ajtó" verziót:
[Inaktív]
[Aktív]
[A lépcsőn felérve]
[Felülről]
[Elölről]Tervezem, hogy készítek egy adventure map-t, ahhoz próbálgattam.
Vélemények?
-
föccer
nagyúr
A szerver logójának a felirata már megvan. Még van rajta egy kisebb javítani való, de az már nem sok. Viszont a kitöltéshez még kellene ~10k fekete gyapjú.....
Pls help me

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én simán visával vettem. Nem a legbiztonságosabb, de bíztam benne, hogy Noch nem kezdi el leszipkázni a számlámat.

üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ezzel csak annyi gondom van, hogy nincs paypal-om...

Ha még sokunknak van ilyen gondja, akkor én egy huszárvágással megoldom ezt a gondod, hogy veszek neki egy gift kódot és lehet nálam is gyűjteni a zsetont.

Vagy ha a többségnek van paypal-ja, akkor átutalom valakinek 1k-t és akkor azt legyen szíves eljuttatni brd részére.
Köszi.

üdv, föccer
-
Páran biztos nem tudják hogy a szerver nem nálam fut fizikailag hanem brd kollégánál. Ezt a szervert teljesen ingyen biztosítja nekünk, ezért ellenszolgáltatást nem kér. (a webszerver fut csak nálam)
Viszont egy dolog lenne amit szeretne, és ez egy eredeti minecraft account ahhoz hogy játszhasson a szerveren. Szeretné hogy ha támogatás jelleggel megvennénk neki a minecraftot. Ehhez brainded1977@yahoo.com címmel paypal-al rendelkezik. Aki támogatná hogy játszhasson ő is az küldjön egy kis összeget erre a paypal-ra. Az minecraft vétel természetesen bizonyítva lesz visszaigazolással képekkel mindennel. Amit megvan a pénz azután már nem szükséges támogatás. Jómagam már ezer forintot utaltam neki. Ha valaki adományozna akkor mindenképpen írja meg neki privátban! Illetve ő maga is írni fog ide hogy összejött a pénz.
Ez nem egy kötelező valami, még csak nem is kötődik magához a szerver üzemeltetéséhez csak egy jóindulatú ajándék!brd -nek köszönhető hogy a szerver jelenlegi formájában működhet, hiszen nélküle még mindig a 140-es sempin menne és nem a mostani 6 magos i7-en. (akármennyire amd fan vagyok, azért el kell ismernem hogy van jókora teljesítménybeli különbség a kettő között
) Habár a mobfarmokkal is sikerül a procit rendesen leterhelni. -
válasz
RohamDroid
üzenetére
Az egyszer megvásárolt account addig jó, amíg él a Minecraft. Ennyi. Szépen megváltoztatták a jelszót és eladták másnak az accountot. Csalók, szélhámosak.
-
RohamDroid
aktív tag
Nem :\ nem enged már fel gondolom megváltoztatták a jelszavát :S
-
válasz
RohamDroid
üzenetére
Fake az egész szvsz. Ha már ők adnak felhasználónevet meg jelszót, akkor már régen bűzlik a dolog. A régi accoutoddal mi lett, azzal nem tudsz játszani?
-
RohamDroid
aktív tag
Kedves Fórumtársak !
A segítségeteket szeretném kérni.
Megrendeltem a Minecraft játékot de a Minecraft Hungary-n keresztül.
Kaptam is egy nagyon gyönyörű jelszót és egy felhasználó nevet, a baj csak annyi hogy 2 hét játék után amikor megjelent a teljes verzió a Minecraft hungary megmigérte hogy kapok másik kódot.A kódot azóta se kaptam meg.
Minden héten küldök nekik levelet, eddig csak egyre válaszoltak 2 hete de az az ügyintézés is abba maradt.
Azt szeretném kérni tőletek hogy ha valaki látja ezt a felhasználónevet : LegitEchoShot
Akkor kérem jelezze nekem PM-ben vagy Emailben.Segítségeteket előre is köszönöm szépen és bocsi az offolásért.. :\
Jó játékot kívánok mindenkinek !!

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Jah hogy közben RB is kijött

netpeti98: víztől sajna halnak a hóemberek, esetleg próbáld meg pistonnal kilökni alóla a havat, nem tudom, hogy működik-e...
-
netpeti98
addikt
Vizes hó farmot akartam építeni, hóemberekkel.
Láttam egy videót amiben úgy oldották meg hogy egy piston pár másodpercenként zárja, nyitja a vizet így kimosódnak a hógolyók.
Megépíttetem én is de a hóember mindig maghal a víztől.
Valami új ötlet az automata hófarmra?Üdv netpeti98
-
Szerver frissítve 1.2.5 RB verzióra!
-
Kijött egy 1.2.5 bukkit beta verzió. Mit gondoltok, frissítsünk? Én mindenképpen szorgalmaznám.
-
RohamDroid
aktív tag
Ha nekem is sikerül visszaszerezni az accountomat akkor viszek én is

-
m4rk_
aktív tag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Valószínüleg a net lesz a hibás..

-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok. frissitettem a bukkitet 1.2.4 recommendedre es igy is ugyan ugy jelentkezik, hogy a szerverre csatlakozokat 5-15perc utan random ledobja lost connectionnal es utanna egybol visszaengedi oket.az lehet problema hogy wifirol fogom a netet,amit router oszt szet ? /hamachi offline szerverrol van szo/ ja es ne toltok le kozbe meg semmi oylan nem fut ..
szerk:engem nem nem dob le, csak oket
-
föccer
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
Le akarom beronozni a fél tengert.

Egyébként első körben "csak' 19.000.-re lenne szükségem. Kértem a szerver lakóit, hogy aki teheti és van neki felesleges cobble-ja, akkor azt legyen szíves hozza el a szigetecskémre, de sajnos nem sokan adakoztak a szerver logójának pixel artjának elkészítésére. Így marad az, hogy készítek egy generátort, mert most nem igazán van 2 hetem bányászni, hogy összejöjjön ennyi cooble...
Jah, és ugyan ide, ugyan ilyen célra minél több tinta is kellene. A kép egy jelentős része fekete, illetve szörke árnyalatos lenne, amihez elég sok kellene. Már elkeztdem volna egy ink gyűjtő építését is, de már fáradt voltam este....

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Miért nem hagyod abba, amikor már látod, hogy ez bizony olyan, mint sajtreszelővel rejszolni: enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. Olyan rövid az élet, vannak sokkal jobb dolgok, mint egy bénán irányítható játékban, ügyességi pályán szenvedni.

GRAT hozzá

Szép lett!