Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha megengednétek szívesen megnézném

Én is szeretnék lassan eljutni arra a szintre, hogy elkezdem a redstone-kat használni. Ha már van belőle, vagy 2000 darab

üdv, föccer
-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mennyi ideje építitek és hányan? Csak saját kézzel kibányászott itemekkel, vagy addoltatok?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Zsír jó és ízléses cuccok letteg. Grat értük.
A világító torony éjszakai villogását mivel csináltátok? Repetear-es oszcilloszkóppal, vagy vasutas időzítővel?
üdv, föccer
-
kexksz
addikt
Egész jó.
-
föccer
nagyúr
Köszi, azért még van hova mennem. A logó alá bevittem a menedékházat, és van egy távolabbi menedékem is. Ezen kívül újranyitottam a bányámat, mert igencsak kifogytam a nyersanyagokból. Volt néhány balszerencsés karakter halálom, ami miatt eléggé lenulláztam a vaskészletemet, valamint a rengeted üveg készítéséhez rengeteg szenet és vödröt használtam el. A sok kicsi apróságról nem is beszélve, mint gyémánt kardok és csákányok, páncélzatok stb...
A trap készítésében én is aktívan benne vagyok. Bár én másképpen terveztem és alakítottam volna ki, de elsőre minden munka nehéz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minden esetre így is brutális termelése lesz az biztos...

üdv, föccer
-
amoba
tag
Föccer ha nagyon nincs hova menni, szeretettel várlak a "váramban".
Nemsoká kész a mob trap, mely tetején üzemel a malacfalva fatelep.

-
föccer
nagyúr
Elkészültem

üdv, föccer
-
Nyiscsák
aktív tag
Egy számomra jól bevált mob trap! [link]
-
föccer
nagyúr
No, az éjszaka valószínűleg gépépítést folytatok. Ha minden igaz, nemsokára átveszem az ssd-t, így rendszertelepítés, stbstb...
Holnap találkozunk.
üdv, föccer
-
Nyiscsák
aktív tag
Egy kis ízelítő az 1.8-ból! [link]
-
agentxy
csendes tag
Épp most mentünk el nyaralni, ezért voltam távol. Ami a kutat illeti......azért lehet hogy meg kellett volna kérdezni, de annyira rosszul nem néz ki, majd megbeszéljük a sorsát

Azért nem kellett volna a városból kiköltözni
Ja és a logó SZUPER lett gratula hozzá

-
föccer
nagyúr
No, jelentem, hogy a további félreértések és kellemetlenségek elkerülése végett a sebes közeljövőbe kiköltözöm a "városotokból".
Én balga módon gondoltam, hogy színesebbé, talán egy picit jobbá teszem a favárat, egy kis életet és történelmet víve a játékba. De ha ez az irány a városvezetésnek (aki mellesleg banolva van a szerverről) nem tetszik, így néhány óra alatt kipakolom az összes cuccomat, lezárom a bánya rendszert, és kiköltöztem. Egyébként is van 2 másik lakásom, ami igaz nem olyan fényűző, de legalább meghúzhatom magamat, amíg befejezem a logót.
Remélem azért nem gázoltam mélyen a lelki világotokba. Amennyiben a városvezetés szemét szúrja az emlékmű, úgy természetesen elbontom. Legalább használom valamire a gyémánt csákányomat.
üdv, föccer
-
-
brd
nagyúr
Vadászni? Obszihoz kell 2 vödör, egy lávás, meg egy vizes (12 db-hoz 14 db vödör - mert 2 víz ugye elég -, ha nem akarsz többször fordulni a láváig). Bányászni csak (kő)csákánnyal, lapáttal, kajával, íj+nyíl, és vödörrel szabad lemenni (na jó meg esetleg néhány stick). A többi felesleges.

-
bAtt001
addikt
[link] pár újdonság videókkal együtt, most megint megjött a kedvem a játékhoz
remélem szerveren is engedélyezve lesznek az npc faluk 
-
föccer
nagyúr
Igen, nekem is ez volt először a tervem. Így sikerült leégetnem a fél várost.
Csendben megjegyzem, hogy közben elkészült, és félig le is égett az emlékmű. Szerencsére most egy picit rutinosabb voltam, így nem terjedt át semmire és csak az emlékmű sérült.
Végül hely hiányában letettem arról, hogy lávát rakok az emlékműbe és végül csak vízzel töltöttem fel, ezzel szimbolizálva a tűz oltásában résztvevő (k?) játékos (ok?) fáradságos munkáját...

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hát gyerekek, nem jó dolog a lávával játszani. Gondoltam, hogy készítek egy emlékművet a tegnapi tűzvésznek. Hogy értéke is legyen gondoltam, hogy obszídiánnal rakom körbe, amihez 12 db kell. Uccu neki, vadásszunk. Már 9db-nál tartottam, amikor sikerült belepottyannom a lávába. Természetesen kiugrani nem tudtam időben, így kb ami nálam volt ugrott, beleértve a gyémánt csákányt és egy csomó mindent. Legnagyobb mázlimra legalább a 9 kő megmaradt

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Cucuska2
üzenetére
^.^
Be kellene fejezni a logót, amihez még elég sok üvegre lenne szükségem. Csak szorít az idő az 1.8 miatt, és kifogytam a szénből. Van hozzá 10 tűzhelyem, amit tele kellene pakolni tüzelővel. Az már elég lenne ahhoz, hogy befejezzem. És nem, nem akarok megint lávát hordani
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Ha valakinek van véletlenül beragadva némi szén, akkor azt szívesen cserélném. Fel tudok ajánlani érte gyapjút, redston-t, lapist, esetleg vasat. Kb 10*64-re lenne szükségem
üdv, föccer
-
Cucuska2
addikt
Más: Kinek az ötlete volt gravelből járdát csinálni?
-
-
netpeti98
addikt
Nézd meg a singlere kattintva mi történik ,ha hibázik próbáld ki az sp fájlban a singlet.
Ha a hiba ott nincs akkor a minecraft prénium szervere nem működik.
További megoldások rakd újra a jávát és a játékot ,esetleg nézd meg nem fut-e a háttérben más jáva progi
Ha továbbra is hibázik,írj majd ki találunk vmit
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Nálatok rendben megy a játék? Én vagy nem tudok belépni, vagy ha belép, akkor a serverhez való csatlakozás közben fagyi és csak feladatkezelőből tudom lelőni. Ott ~330 mega memfoglalás és 0% cpu usage.

Ötlet, hogy mi lehet a gond?
üdv, föccer
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
Cucuska2
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akkor viszont nem tudnád valahogy majd nekem elküldeni a szerver mostani mapját?
Át akarom emelni a várat a saját szerveremre.

-
-
föccer
nagyúr
No, szerencsére nem lett olyan hatalmas a kár. Leégett a várban lévő házam, valamint a mellettem lévő fehér ló bárnak az oldala. Ezen a szakaszon, egészen a bejáratig teljesen leégett a várfal. A helyreállítási munkálatokat azonnal megkezdem.
A tanulság: lávával a kézben figyel arra, hogy hogyan csukod be az ajtót

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
b+ felgyujtottam a ph szerót! gyertek töüzet oltani%
üdv,
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
tvse1995
üzenetére
Elméletileg ahol van arany, attól a szinttől már van Lapis is.
Holnap kiderül, mikor jelenik meg az 1.8.
Annyi minden lesz benne, hogy le sem lehet írni, inkább írok egy linket, ahol meg lehet nézni mindet: [link].Most néztem, a lapisból legtöbb a bedrocktól számított 17-19. rétegben van.
Szerk.: 32.
-
tvse1995
senior tag
Valaki tud segíteni?
Szükségem lenne elég sok lapisra viszont nem tudom, hogy melyik rétegben vagy minek a közelében keressem.
Ha valaki tudja ne tartsa magában.
Előre kösz! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Én így csináltam meg:
8 blokk hosszú az alsó rész, onnan eltolva a köv szint 5+2 (2 a piston és a víz)
Ha jól számolom, 156 gomba tud megteremni benne. Az a lényeg, hogy a hosszanti magas sávok alá is kelll tenni egy sor gombát, mert onnan is nőnek kifelé.Ez meg a búza farmom, de nem hatékony kialakításban. 1.8 után majd olyanra csinálom, mint a gomba farm, úgy kevesebb piston kell.

-
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
dandelion yellow + rose
magyarán a két virág keverve
-
Cucuska2
addikt
Csúnya kérdés tudom, de 1.8-cal a banlistáról lekerülhet a nevem vagy majd csak 2038-ban?
-
netpeti98
addikt
Grat mindenkinek szép építmények

Üdv netpeti98
-
Nyiscsák
aktív tag
Mai bányászat közben találtam ezt. Nem tudom ti hogy vagytok vele de én ennyit egy helyen még nem láttam. Pontosan 157 db volt!
-
föccer
nagyúr
válasz
tvse1995
üzenetére
Passz, jó kérdés. Az alapja egy 150*150-es kocka. Persze rengeteg földet kellett elbontani és feltölteni. De be kell vallanom, hogy nem teljesen egyedül csináltam. Főleg a project elején. Kistopi85 rengeteget dolgozott Gyak az alapozás felét Ő csinálta. Ezen kívül sok-sok alapanyagot kaptam (bartelben ment a cserebere).
Egyébként kb 2,5 hete készül.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Még messze nincs kész, de már így is ~35k kockából áll...
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Alakul, alakul....

üdv, föccer
-
Henryk
aktív tag
C:\Users\<neved>\AppData\Roaming\.minecraft\screenshots
Az appdata rejtett mappa, ha nincs beállítva a megjelenítése, simán írd be címnek hogy %appdata% és bedob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Eredeti játékok OFF topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)