Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KisTopi95
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én ezt a portálos-mászkálós dolgot preferálnám. Annyira új dolgok nem lesznek benne.
-
-
kexksz
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szerintem mindenképpen álljunk át teljesen 1.8-ra.
-
MCPH szerverel kapcsolatos bejelentés. Azaz mi lesz a szerveren ha megjelenik az 1.8
1.8 nál a játék készítői megváltoztatják a mapgenerátort és nagy részben a játék működését is. Ez azt jelenti hogy az új dolgok egy részét a jelenlegi pályán nem fogjátok elérni.
A tervem az hogy a mostani pálya teljes egészében MEGMARAD, de nem bővülhet semmilyen irányban (azaz ami az online mappon látszik és nem fekete rész) mivel az 1.8 miatt hibásan generálna pályát. Szerencsére voltam olyan okos
hogy előre legeneráltattam a pályát 2000x2000-es méretben és lekorlátoztam hogy csak ekkora méretű lehet maximum. Így a jelenlegi pálya hibátlanul fog működni 1.8 alatt is. (hacsak a készítők nem raknak bele olyant hogy ne működjön, ez esetben worldeditorral átvisszük mindent amit csak lehet!)A szerveren fent van egy plugin (azaz jelenleg letiltva), amelynek segítségével párhuzamosan több pálya is futhat. Portálokkal lehet majd a pályák között mászkálni. Az új dolgok miatt lesz egy 1.8-ban generált pálya is, akárki amikor csak akar mehet át az új pályára. A teljesen új játékosoknak alapból az új pályára építkezést fogom ajánlani.
Ha kijön az 1.8 akkor kérek mindenkit NE update-ljen egyből csak ha írom hogy lehet, mivel az átállás szerveroldalról nem megy éppen gyorsan. Mindenképpen írni fogom ha átálltunk 1.8-ra.
Ha jól tudom augusztus végén jelenik meg az 1.8.
Ha valakinek ez nem felel meg és mást szeretne akkor nyugodtan írjon privátban vagy ide, szívesen válaszolok!
-
törölt tag
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek, akkor azt hiszem beruházunk a Minecraftra!
Lehet egyszer majd fellépünk a PH! szerverre is, de most még kiélnénk a saját perverzióink egy privát szerveren 
Majd még lesznek kérdéseim a white list-el, meg a map editorral kapcsolatban.

-
Henryk
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha saját szervert csináltok, akkor whitelisttel meg tudjátok oldani, hogy csak ti tudjatok felmenni, ha van szervergép amin elfut akkor oda bármikor fel tudtok menni bárhonnan.
A jelenlegi pályát ahol játszotok, el tudod menteni, és később a megépített dolgokat be tudjátok tenni szerkesztővel bármelyik új mapra, ugye 1.8-nál minden normális szerver új mapot kezd.
-
törölt tag
Hali!
Haverommal próbálgattuk a Minecraftot, csináltam is egy tört szervert, hogy jobban megismerjük a játékot, és arra jutottunk, hogy érdemes lenne megvenni. Az lenne a kérdésem, hogyha megvesszük, megoldható-e az vele, hogy csak mi 2-en játszunk egy szerveren és azt a szervert bármikor bármelyikünk elérheti?
Illetve az, hogy már építettünk egy hatalmas kastélyt, meg egy Móriára emlékeztető bányát... ezek mindenképp elvesznének, ha jó (legális) útra térnénk?
-
válasz
BaziJoe00
üzenetére
Mert az nem jar file, hanem windows exe file. Ezzel nem is tudod megcsinálni. A Minecraft java-s verziója kell neked.
Hmm, exe-vel is kéne működnie a linked szerint, de ott más exe-vel csinálják:
"C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\javaw.exe" -Xmx2048M -Xms2048M -jar "D:\Minecraft.exe"
-
BaziJoe00
tag
Üdv olyan kérdésem lenne, hogy a minecraftnak szeretném a memória méretét növelni, tehát hogy többet használhasson a 900 mb-nél, találtam egy .bat-os módszert ([link])de egyszerűen nekem azt írja ki hogy:"Could not find the main class: java. Program will exit"
Ez miért lehet? De ha esetleg tudnátok más módszert akkor azt is szívesen fogadnám!
válaszokat előre is köszönöm -
föccer
nagyúr
Elvileg nincs. Lehet, hogy vannak szürkébb zugok, egyik másik bevágásban, de sötét rész nincs. Hacsak nem valamelyik lávató mögött, mert azt a részt még nem tudtam megközelíteni. De ott faltól falig láva van. Azon át tudott volna jönni? A fenti ajtót notóriusan zárom, pont az ilyenek miatt.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Kérdés: Teljesen zárt, mindenhol kivilágított bányába hogyan tud bejutni egy csonti?

üdv, föccer
-
(#1070) Thome: az mindegy, mert mivel 14 napra kaptál licence-t, a lejártától kezdve wareznak minősül, ha tovább használod. Amúgy ha jól tudom, frissítéseket nem fogsz kapni.
-
Thome
veterán
Az poén ha azt mondom, hogy a HumbleBundle 14 napos Minecraftom eredetiként megmaradt az accountomon, s így egy fillért nem fizetve megvan a Minecraft?

-
kexksz
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Itt most nem arról van szó, hogy ez eredeti MC-e vagy nem, hanem arról, hogy KisTopi rosszul értelmezte a hozzászólásomat.

-
-
Shaumake
tag
Sziasztok!
Akinek van esetleg giftje vagy aki most szándékozik venni egy MC -t akkor a giftet megvenném baráti áron
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
tvse1995
üzenetére
Én már egyszer láttam, csak nem tudtam lefotózni, mert egy csonti kergetett. Mondom akkor be a házba, kajolok, aztán lefotózom, de addigra eltűnt.
MCwiki szerint, ha egy birka születik, 0,16% esély van rá, hogy pink bárány spawnol. Tehát 10000 bárányból csak 16 születik rózsaszínnek. -
föccer
nagyúr
Kinőttem az eddigi raktározási lehetőségeimet, ezért építettem egy kis storage-et

üdv, föccer
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
OpenGL az okés, mert azt az okostelók is tudják. Viszont valamennyit most is használnak, mert ott van a beállítások közt, hogy "use advanced opengl".
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Más játékokat is képesek megírni hogy fussanak linux alatt. Sokféle motor van ami opengl-es. Egy ilyen játéknál meg emulálva se lenne nagy lassulás egy normális grafikus motorral. (symbianon is megy quake2, androidon meg quake3 ezeknél nem lenne úgysem jobb a grafika)
Ez a mostani minecraft úgy tudom nem menne normálisan okos telefonon. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
És miben írnád meg, hogy mindenen fusson?
netpeti98: Az alapjátékra, ami valamikor ősszel fog végleges formában megjelenni, és annak a hibajavításaira leszel jogosult. Későbbi esetleges kiegek csak azoknak ingyenesek, akik még az elején megvették.
-
netpeti98
addikt
Még valami!

Ha most meg vásároljuk a frissítéseknek melyik részét kapjuk ingyen?Kösz!
-
Nem csak proci hanem ram igényes is. Ennek az az oka hogy java-ban van megírva és egy virtuális gépben fut (ha jól tudom). Egyértelműen ki lehet jelenteni hogy a gépigénye egy nagyobb texturapakkal jóval több mint pl a Cod4-nek.
Több hiányosság van amit a fejlesztők valamiért MÉG nem oldanak meg:
Mipmapping
Antialiasing
Normális netkód (mai napig úgy van megoldva hogy multinál fölöslegesen sok adat megy át, azaz nem csak a változások mennek a pályán hanem az egész pályarészt újraküldi)
Memory leak
több master szerver (ha leáll néha a minecraft.net az gáz)
el kéne felejteni a java-t egy ennyire összetett játékhoz és átírni az egészet valami normális grafikus motorra (ugyan emiatt lett elcseszve a street legal is) -
netpeti98
addikt
Na lenne még egy kérdésem erről az akcióról

A gift codenak van elévülési ideje?
Csak azért mert a minecraftot nem biztos hogy tudom futtatni ezen a gépen
Előre is kösz

-
Igen, a szerver éjjel nappal megy már két hónapja de csak nemrég lett eredeti szerver.
Korábban tört szerver volt 10 mindíg aktív játékossal és 80 regisztrációval de meguntam hogy olyanok is feljönnek akik komolytalanok, ez miatt lett eredeti szerver. Legyenek kevesebben a játékosok de minőségi játék legyen és ne egymás csesztetése.
Jelentkezni úgy kell hogy privátban elküldöd a játékban használt nevedet és én azt felveszem a szerveren.
A szerver teljesen szabad, mindenki oda és azt épít amit akar. A ládákat le lehet zárni egy stick-el hogy más ne vegyen ki semmit.
Szabály csak annyi hogy segíteni lehet egymást, akadályozni nem.
A szerver survivor módú azaz semmilyen tárgyat és cuccot nem adhat bele senki csak ami a pályán van vagy a játékosok megtermelik.Alapból PVP csak úgy működik ha kihívjátok egymást: (egyébként nincs sebzés a másikra)
Azaz mindketten beírjátok:
/duel challenge játékosnév
(minkét fél a másik játékos nevét írja be)
majd szintén mindketten beírni:
/duel confirm
A PVPnél halálkor nem esik ki semmi, így nem kell félni hogy ha veszít valaki akkor elhagyja a cuccait. -
föccer
nagyúr
-
-
föccer
nagyúr
válasz
veector
üzenetére
A redstone elvileg ott leledzik.
Viszont egy igen bosszantó bug-ba futottam. Csinálom a bánya egyik fő tárnáját 18 mélység körül. Éppen jelölöm ki az oldalsó járatoknak a helyét, amikor 1 kockával beljebb a fő tárótól feltűnik 4 gyémánt. Hurrá! Viszont ahogy kibontottam a szinthez tartozó legalsó követ, hirtelen ismét oda takta a clubstone-t, ahová az az előbb bontottam ki. WTF? Kibontottam megint azt a 4 kockát, mögötte ott vigyorog a 4 gyémánt. Erre megint visszaépíti a játék a clubstone-t. Megint lebontottam, immáron harmadszorra, és láss csodát a 4 gyémánt mögüle eltűnt. Mint ha csak délibábot láttam volna.
Találkoztatom már ilyennel, vagy tényleg én haluztam be valamit?
üdv, föccer
-
Henryk
aktív tag
No, meg is vettem tesóm accjára a premiumot, és megvan a gift code is.

Nem kell moneybrookers meg semmi külön acc hozzá, csak beloginolsz minecrafttal és buy, kartya kitolt, es mukszik.
-
föccer
nagyúr
Elfogadja az, csak kell mellé csinálni egy moneybrookers-es számlát, mert a kártya adatok validálását az végzi. Én is szívtam vel egy sort, amire összejött. Elsőnek csináld meg a moneybrookers-es accot, majd ezt add meg a mincraftos fizetésnél a bankkártya adataid mellé, és minden ok lesz.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Veszel a tesódnak, és a giftkódot eladod. Így nem kell megválnod az accodtól, és öcsédnek nem került semmibe.
Nem egyszerűbb?
üdv, föccer
mod: RE: (#1010) Thome:
Áhh, hagyd, ez is pont olyan sz@r játék, mint a StarCraft II

Oké, tudom, ez övön aluli volt, de akkor sem lehetett kihagyni ;Đ
üdv, föccer
-
nepszter1
addikt
Milyen szerveren játszotok ?
-
veector
senior tag
Minecraft akció: egy áráért 2-t kapni
Mostantól van egy eredeti minecraftem

-
föccer
nagyúr
Franc egye meg.
Beléptem multiba, és elindultam lefelé bányászni és 13 körül megint mit találok: Egy rohadt nagy lávatavat
Nem lehet ezeket kikapcsolni, hogy ne arról szóljon a játék, hogy tonna számra hordom lefelé a homokot, hogy rendesen tudjak bányászni 18-4 között...
Üdv, föccer
-
xD4N1
csendes tag
Nem tudjátok hogy honnan kell letölteni azt a plugint amit ha berakok akkor meghalunk,de utána nem esnek ki a cuccaink?Vagy mi a neve
Ja és hogy kell használni a bettershopot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hogy előre legeneráltattam a pályát 2000x2000-es méretben és lekorlátoztam hogy csak ekkora méretű lehet maximum. Így a jelenlegi pálya hibátlanul fog működni 1.8 alatt is. (hacsak a készítők nem raknak bele olyant hogy ne működjön, ez esetben worldeditorral átvisszük mindent amit csak lehet!)
Lehet egyszer majd fellépünk a PH! szerverre is, de most még kiélnénk a saját perverzióink egy privát szerveren