Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmximum
tag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
először is nagyon köszönöm, pont ilyet kerestem, másodszor, olvasgattam itt a fórumot, meg néztem sok videót a youtube-on, de se itt, se ott nem értek dolgokat
jó lenne egy két penge mob csapdás trükköt, meg bármilyen jó tippet, tanácsot kapni
(én még igen csak kezdő vagyok) -
maxika2004
őstag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Sziasztok !
Hú de jó hogy ilyen fórum is van....

Gyerekeim nyúzzák eme játékot, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Az első, hogy az egyikük gépén nem indul el 1 napja...
ilyen hibaüzivel " minecraft hiba unable to access jarfile "
valami jar filet nemtalál.. gondolomeleinte csak a letöltött minecreft.exe filet, kimásoltam a c- re onnan elindult
de csak egyszer, utána ha töröltem és ujra odamásoltam megin elindult....
de most már sehogysem !A másik pedig az lenne: ha szervereken játszanak, akkor kell, vagy lehet menteni a világukat, meg az összegyüjtött felépitett dolgokat ? mert ujra kellene telepitenem az xp-t és ezek a cuccaik nem veszhetnek el !
mert nekem annyi !illetve ha csak a saját gépükön jétszanak akkor hogy müxik ez a mentés dolog ?
ha innen :
C:\Documents and Settings\[Fióknév]\Application Data\.minecraft
kimásolom és xp telepités után visszamásolom, akkor az ugy jó ?NAGYON köszi elöre is a segitségeteket !
-
Pá
addikt
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Hmm, kipróbáltam a Herobine-t, szép meg jó, de szinte kizárólag harcból áll, így nekem elég unalmas, kb mintha diablo lightoznék.
Olyat esetleg nem tud valaki, ami inkább kalandozós - felfedezős - craftolgatós - rejtvényfejtős fajta? Persze harc is lehet benne, de ne abból álljon az egész, mint egy hack&slash.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Megnéztem, tényleg hat a gravitáció. Ráadásul elég szépen sebez, ha 8 blokkot zuhan az üllő, mielőtt a fejünkre esik, 4,5 életerő-pontot vesz le (nem tudom, milyen képlet alapján számítja ki a sebzési értéket a játék, de az biztos, hogy minél nagyobbat esik, annál nagyobbat üt). Viszont nagy fun a TNT-ágyúból lődözni a bocikra az üllőket.

-
brd
nagyúr
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Sosem értettem, miért jó valakinek ilyennel szívatni magát.
Miért nem hagyod abba, amikor már látod, hogy ez bizony olyan, mint sajtreszelővel rejszolni: enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. Olyan rövid az élet, vannak sokkal jobb dolgok, mint egy bénán irányítható játékban, ügyességi pályán szenvedni. 
-
föccer
nagyúr
válasz
X3B6O0X
üzenetére
A teljes farm egy sík területen van, így az nem lehet gond, hogy kiugrálnak. Néha olyat is láttam már, hogy átmegy a mob a kerítlsen, szépen mászik, mászik, mááászik, már 3-4 blokkra van a kerítéstől, és hopp, visszarántja a motor a kerítés mögé

Szóval nem kicsit bugos ez a rész is a játékban. A gebasz is szerintem innen ered, mert a farm körül már ott kolbászolnak a barna meg a piros birkák

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
X3B6O0X
üzenetére
E6500+4gb dd2 +win7+alap MC
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként azért is jön jól, mert ha fut az mc is, akkor eléggé elzabálja a cpu-t a StarCraft2 elől, így abban a cpu limit miatt 20 fps körül indul a játék, ami a csatározásokban 7-8ra esik vissza. Azal meg nem igazán lehet mikrózni

üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Game design, programming, graphics: Markus Persson ("Notch") from the beginning, later Jens Bergensten ("Jeb") and the rest of Mojang
Music and sounds: Daniel Rosenfeld ("C418")
Ingame artwork (paintings): Kristoffer Zetterstrand
Additional programming: Paul Spooner
forrás: minecraft.netHa ennyien vannak akkor nem portolják, és ne csináljanak másik játékot...egy játékhoz is kevesen vannak

-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
Találtam egy módszert, ki is próbálom...
Megnyitod a linket.
Aztán követed a spoileres részt, és kész is a nyitott portál. -
Henryk
aktív tag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Ha megnézel egy dynmapot ahol van barlangnézet, akkor látod, hogy az elhagyott bányajáratok szinte az egész térkép alját befedik foltokban, van ahol tobb szinten is, szóval nem kell hozzá szakadékot keresni, bárhol lefúrhatsz, és találni fogsz, ha pont ott nem is, kicsit arrébb újra próbálod.
-
Weißturul
senior tag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Néha én is meglepődök a gépigényén...
Celeron 420 (@2.0GHz) + X1600XT + 1GB RAM kombó alatt is jól érzi magát, de én a grafikát levettem: minden Fast-on van, egyedül a látóhatár van csutkára tekerve (meg a világosság).
A gépigényen azért is röhögök, mert a grafikus rész eléggé nevetséges. Megkockáztatom, hogy egy blokk (a levegőben) 12 poligonból áll amire minden lapjára kerül egy 8x8-as felbontású textúra. Ezt elviekben egy Voodoo 1-esnek is illene kezelnie
-
föccer
nagyúr
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Ezek szerint 8.-án jön ki az 1.8?
mod: közben el is felejtettem mondani, hogy sikerült engedélyt kapnom egy TeamSpeaker 3 szerverre. Szóval aki szeretne multizás közben dumálni, akkor az írjon egy privátot, és megadom az elérhetőséget és a szükséges jelszavat.
üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
válasz
X3B6O0X
üzenetére
én csak több féle és szinü anyagot akarok..
Elég durvának tartom egy ekkora szabadságot adó játékban hogy ha fel akarok húzni egy szobrot az lehet kő/fa/sár/homok vagy ugye a birkagyapju amiből szintén csak pár szín van..
Sokat dobna a dolgon ha minden olyan szinü és állagú lehetne amilyet szeretnék

Persze a te ötleteidet is elbírnám viselni

-
KisTopi95
aktív tag
Nem, most 22-re írták, minecraftwiki-n, sőt asszem link is volt twitterre, hogy most lesz. bár most nem vagyok úgy net közelbe, hogy tudjak játszani, fogalmam sincs hogy most mi van.(nemtudom ki írta, hogy 41 tárgy meg egyebek, én maradok az angol mcwikinél ha lehet, a magyar fan oldalakban már régóta nem bízom meg.
) -
LTwinHU
tag
Uhh.. Tulpachteltem a Minecraftomat! Nem tudok igy felmenni a szerverre ami még csak 1.6.6-os! Am jó a piston de szerintem jobb lett volna ha kézzel is lelehetne szedni a gyapjút (mondjuk lelehet de csak akkor ha megolom es csak 1-et dob:S)! Az új skinek meg nem rosszak! Am ezzel a tulpachteléssel mit tudok csinálni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, de nem az eddig bebarangolt terület lesz rajta, hanem a térkép kraftolásától kezdi nézni, és az lesz a középpont, ahol csináltad. Valamint a térkép nem fog scrollozni, ha lemész a térképről, újat kell csinálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem multiba is meglesz. Amúgy az ígért bugkiírtást most jobban várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)