Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Weißturul
üzenetére
öhm... most mondhatnám, h nem mindenkinek, deee ezt talán két-három ember teheti meg a világon. A modoknak ilyen előnyeik is vannak mint a bugok megoldása. Föccerúr panaszkodott, h konkrétan amivel több napig szopott (már bocs), az konkrétan beáll ahogy arrébmegy 1 chunkkal, vagy átállytja az időt.
Konkrétan az előbbi probléma is a buildcrafttal, emiatt van. mivel mint írtuk, a mi trappunk, 100 kockával a háztól(tőlünk) tökéletesen működik. ez azért van mert a redstone-jelről átállt a buildcraft, a motoros megoldásra (basszus csinált 1 új meghajtórendszert mer az mcéjé szar!) ez szerintme 1részt vicces. másrészt meg így van működő cuccunk, amúgy ne lenne. nemazért mert nincs eszköz rá, alap mcben. hanem mert ha lenne is szar lenne.
(bár én még mindíg nem vettem meg az mct, szal a véleményem továbbra is semmis)Cucuska2: nincsmit

-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
ÉS 1-1 ilyen falva mekkora alapterületű?
Mi nem szoktuk külön részre osztani.
Van egy általában elég nagy kecó..mellette nem sokkal lerakok vagy 60-100 nyírfát, ami szép sűrű erdőt eredményez és kivágni is ezt a legkönnyebb szóval termelés is megy ezerrel.
A ház pincéjéből nyílik általában egy bánya, amit kellő nyersanyag után felvált a miner amit árammal üzemeltetünk, ehhez általában tartozik egy kis bányászlak ahonnan hurcolásszuk a minert.
Cukornádat nem nagyon preferáljuk, inkább hús vagy búza amiből ugye kenyér lesz
Bank? Katedrális? Piac? Templom?
Lőnél róluk képet? Kíváncsivá tettél
-
tvse1995
senior tag
válasz
Weißturul
üzenetére
Milyen bőbeszédű vagy

FuRiONight
Írj MasterDeeJay-nek!
Ő üzemeltet egy PH!-s szervert. -
válasz
Weißturul
üzenetére
A procihűtő egy ventihibás zalman 9700, ezt a gépet akár prime 95 futtatása alatt is simán viszi, nincs értelme a ventinek. (silent knight hasonlít rá)
A proci sempron 140@x2 egyénileg belőtt c&q-val alulfeszelve (phenom2msrtweaker). (0.8ghz@0.7v....2,7ghz@1.075v)
Asus m4a88t-m (itt is intvga alulfeszelve és alulhajtva)
Samsung 2,5" 320gb gumibakokon
PicoPSU 80w egy noname 60w-os laptoptöltővel hajtva
Hynix ddr3 1333@cas9, ezt még nem bántottam gyárin megyA gép így teljesen hangtalanul teszi a dolgát, max órajelen terhelve 39w terheletlenül 30w. Nem lehet lejjebb vinni, ennek oka valószínűleg az alaplap ami zabál rendesen. (hiába 96% hatásfokú a táp)
A gépen szokott futni néha egy lineage2 kliens valamint tesztnek egy RO2 szerver is. Oprendszer egy kellőképpen kigyomlált Win7 64bit. A cuccok nagyrésze hardveraprós vagy ebay-es, egyedül a vincsi ami bolti új. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
Weißturul
üzenetére
Huhh... hát izé.:
Először is, a MineOS még "closed"béta. a RedPower2 viszont elemi szekvenciákat tartalmaz 1-1 ripíter méretű panelen(ahogy már írtam.), többek közt...
Először is: lekapod a legfrissebbet.
DE: csak azt ami neked kell. sajnos nincs pontos leírás, melyik "alkatrész" mi, de naggyából kikövetkezthető:Core: hát őőő... ez kell

Wiring: a redstone helyett lehet használni, de felfuttatható falon, lehet színezni(több futhat 1más mellett), plussz 1 kábelen is mehet több jel(kötegelés).
Logic: ez tartalmazza a logikai kapukat kompaktabb kiszerelésben.
Array. ez pedig a komolyabb szekvenciákat, elektronikákat.
Lightning. ez frankó, sokszínű lámpákhoz kell.
a world és a mesinsz érceket és néhány gépet tartalmaz, pontosabb leírást nemtudok.Másodszor: leszeded a
minecraft Forge-ot.
Modloadert.
ModloaderMP Client-étna. ezeket fogod, a tartalmukat bemásolod a minecraft.jar-odba. nem kell kitömöríteni, semmi hicc-mucc (nem ez nem 1 értelmes szóösszetétel), csak fogod, kicsomagolod a LESZEDETT cuccokat, a "" kicsomagolás "mappanév"/ "" opcióval, és innen a mappákból, berántod a cuccokat a Jarodba. A METAINF nevű mappát !!!TÖRÖLD KI!!!! a jarból!
no, accem ennyi.

-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Weißturul
üzenetére
Azéé nagy durranás, mert FELHASZNÁLHATÓ. ha te tudsz 5-blokkból redstone-PCét (!)ÉPÍTENI(!), amire OS-t telepítesz, és monnyuk logisztika szoftverert írsz, akk grat.
Viszont ezestben leszeded ezt, CRAFTOLSZ(nem építesz!) 1 (lényegében) C64et és akár vezérlő elektronikaként is használható. kérdezd meg Föccert mekkora helyet foglal el a cucca, pedig max tier2es elektronikákat használt, és rájössz mennyivel frankóbb dolgokat lehet ugyanekkora helyen, ugyanennyi energiával csak menőbb eszközökkel csinálni.
Egyébként El Redpower2 modjával nyugodtan csinálhatsz redsztone-gépet, de mivel ez is az ő modja így...
Emelett ez NEM plugin, főleg nem mezei. Új blokkokat kapsz, amiknek (mint a szaros furnace-nek h 1 itemből csinál 1 másikat) az a dolguk, h memóriaként, buszként és prociként működik. Ezeket te összekötöd (azaz most jön az h ÉPÍTESZ) és talán működik.
Emelett a modhoz jár 1 OS is, amire olyan progit írsz, amilyet tudsz. (vagy ami kifér az erőforrásból).
Ó, és igen van hozzá hordozható memó, redstone kimenet, és egyéb.
-
Henryk
aktív tag
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Weißturul
üzenetére
Ilyen a világon nics bamme. Kész a trepp a csövek dugig cuccal, nagy királyság hawai meg minden...
erre gép beáll, reset ami kell, szerverkorrupció befigyel. megoldás: ROLLBACK.Összefosom magam, de építhetjük újra a csapdát...
Turul: A szerót lekapod [innen] először.
2 opciód van:
A: leszeded az EXE változatot. ezt nemlehet moddolni, viszont 1szerű a kezelése.
B: leszeded a mc_server.jar-t amit lehet moddolni, viszont kell készítened 1 BAT fájlt.
(ami full 1szerű, csinász 1 szöveges fájlt, belemásolod ezt " java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui ". azután átírod a kiterjesztését BAT-ra(totalcommanderrel átnevezed...). Ezt lévén h JAR, meglehet nyitni winrarral, és -mint írtam- ezáltal moddolható.Innen a szerverd rajtrakész, amit még megkell említeni, az a properties fájl.
Itt át KELL írnod az online mód-ot FALSE-ra, ha Hamachin akarsz nyomulni.
Emellett egyéb érdekességek is vannak, (playerszám, nehézség, stb..)ha a kommentem nemlenne világos, itt egy [videó].
aztán sok sikert, ha modkról v pluginokról (kár is a gyűjtőnév, ha plugin akkor Bukkit
) kell infó jelezd... -
föccer
nagyúr
válasz
Weißturul
üzenetére
Nem értek az alma termékekhez. Ha megy rajta a java (aminek elvileg mennie kell), akkor igen, futnia kell a MC-nek.
Egyébként nagy nehezen sikerült megépíteni a BUD-s számlálót a manuális és automatikus resetelővel, és kézi léptetővel egyben. Így, hogy ez az első redstonos cuccom büszke vagyok rá. Ha készen van a jelző rendszer is, akkor csinálok róla valami leírást.
Jó móka volt megépíteni, köszi mindenkinek, aki segített.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Weißturul
üzenetére
Ha egyszer ilyen megesik veled (mármint hogy valaki ellenségesen/incorrecten viselkedett veled, akkor jelented és ha bizonyítottá válik az eset, akkor permaban az elkövetőre. Volt már ilyenre példa MDJ szerverén is. Szóval ilyen szempontból nem kell félni.

üdv, föccer
-
sto1911
veterán
válasz
Weißturul
üzenetére
Tudom, csinaltam is neki egy kis hazat, de nem nott abban sem
Erre kiraktam jo tavolra, a mob spawnerre, ott mar jo nagy ter is volt neki, igy sem nott egy napon belul, de kozbeszolt a havazas...Egyebkent az allatok spawnolasara van valakinek otlete? Valahol azt olvastam, hogy kovon is megjelennek.
Valamint a farm resze is eleg nehez 2 homokkal (bar az egyik videoban 3-at lattam
), szoval a reednek meg a kaktusznak is homok kell, azt meg nem lehet "csinalni". -
föccer
nagyúr
válasz
Weißturul
üzenetére
A gépigényét a játéknak leginkább az adja, hogy mindent cpu-ból számol, és ha egy normális látótávolsággal számolsz (mondjuk 64 blokk) akkor az 2*64*2*64*128 blokk. amit minden mozdulattal újraszámol. Ha egy nagyobb láthatósággal számolunk, akkor eléggé el tud kurvulni számítás mennyisége. Ha egy grafikai motor lenne a játék alatt, akkor kb 10 ennyi se lenne a gépigényt, mert a gpu-nak meg se kottyanna ez a számítási igény.
üdv,föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- iPhone topik
- Hardverfogócska a kertben
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)