Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCPH szerver átállt 1.0-ra.
Teljesen gyári moddolatlan szerverfileokkal új pályával.
Bukitból kell még idő mire kijön az 1.0. Bár őszintén szólva eddig a modokkal csak a baj volt.
A régi pályákkal semmi öltetem sincs mit kezdjek. -
Serricon
senior tag
Minecraft 1.0.0
Lehet frissíteni.

-
netpeti98
addikt
Ha legyőzöm az ender dragont akkor utána visszarak az ágyamhoz a gratuláció után?
Sajnos én csak kreatívban próbáltam és ott nem volt ágyam.
Üdv netpeti98
-
-
netpeti98
addikt
Timber modot akárhogy próbáltam telepíteni nem ment. Valaki?
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
-
netpeti98
addikt
Pontosabb visszaszámláló, ami egyben a hivatalos oldal:[link]
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
-
ch003067
addikt
Szasztok !
UP a topiknak, nem is tudtam hogy ilyen is van

Van olyan, aki nem gépen, hanem telón tolja ?
-
netpeti98
addikt
Na elintéztem hogy mindjárt a jó link legyen.

Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Lehet hülye kérés, de nem lehetne egy step by step leírást írni az #1hszbe a modok instalálásáról? Vagy egy picit bővíteni (az egyébként sem működő linken elérhető) mod-os leírásokat.
Köszi

üdv, föccer
konkrétan nekem igen nagy bajom lenne a little block telepítésével... Mit csináljak a sok class fájllal?

üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
speed471
üzenetére
Azt elfelejtettem mondani az egy tesztverzió de néha jobban mennek a tesztverziók mint a normál.
20.-a után megjelenő végleges előzetese. Ha az sem segít kapcsold ki a zenét, ha meg kell a zene akkor lejátszatod a media playerrel. 
Szerk elrontottam a linket ez az:[link]Üdv netpeti98
-
speed471
aktív tag
bocsi most nézem a linket innen mit is?...elég sok minden van itt

-
speed471
aktív tag
-
Dzsokszer
csendes tag
Sziasztok. Felraktam föccer által ajánlott Little Blocks nevű modot, nagyon jó. Pont ez kellett nekem, nem szeretek óriási dolgokat építeni, így kicsiben megoldhatom a dolgaim. Tökéletes. Köszönöm!
Szerk.: A mod telepítése közben voltak problémák. De megoldottam ezt azzal, hogy teljesen újrapakoltam a Minecraftot. Minden modot:HD Textures, Single Player Commands, Zan's minimap, Too Many items (most raktam fel először), Little Blocks, az MCPatcherrel raktam fel. A Sorrend teljesen mindegy. Teljesen tökéletesen fut, nem dob ki a játék.
-
speed471
aktív tag
na most nálam még mindig fagy win 7 alatt! amiket leírtatok nem segít!
ha új játékot kezdek akkor is fagy! ha leszedem teljesen a játékot beleértve mindent!! apps datat is akkor se lesz jobb!!! 5 vagy 20 percenként fagy! megoldások?

-
netpeti98
addikt
Szerintetek milyen csomagban legyen a classic nap és hold csomagon:
1. kézzel kell bemásolni
2. textúra packént telepíthető.
Szerintetek?
Aki nem értené a kérdést hogy használhatná kényelmesebben a letöltő.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Csak nálam rakta be az 1.8 az 1.0-ás hangokat?

Üdv netpeti98
-
speed471
aktív tag
sziasztok!
régóta játszok a gamel csak kicsit idegesítő hogy ki fagy a játék!
win 7 64 bitet használok! ez alatt időnként 5-20 percenként kifagy!
állítólag xp-n normálisan megy! java alkalmazása leáll tök mind1 mit csinálok vele vagy milyen kompatibilis módba rakom!két gépen is tesztelve win7 alatt fagyi van xp-n megy

ezért kérnék egy kis segítséget!

nagyon szépen köszönöm!
aki esetleg win 7 alatt játszik és nem fagy neki elárulhatná a titkot ugyan is csak ez a egy game ami nem viselkedik jól stb....
(a legújabb java van fent! 1.8minecraft frissítéssel! stb... -
föccer
nagyúr
Egy igazán jó és hasznos mod: [link]
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
-
netpeti98
addikt
Na lent van: az új hangok többsége nem tetszik a magasról leesés hangja olyan furcsa, a tntnek tompa hangja van, az íj sem az igazi szerintem visszarakom majd kézzel a régi hangokat, meg a napot és holdat, esetleg a két víznek egyforma textúrát csinálok mert ez így idegesítő hogy egy nagyobb tóban hol sötét hol világos a víz.
Egyébként a többi dolog jónak tűnik, pl a kard fejlesztése, meg az ender. 
erikke17 Szerintem igen.
Üdv netpeti98
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Lassú vagy, már Minecraft 1.0 Release Candidate 2 a legfrissebb verzió

Főleg új hangok vannak benne. Itten van e' -
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is lenne minecraft ha nem lenne a videóban legalább egy creeper.

Más:Egyébként érdekes dolog ez az ender átmész felrobbantod a sárkány energiatöltőit majd megölöd a sárkányt visszamész az új portálon és felsorolja a játék készítőit a minecraft

majd vissza a spawnbe.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
erikke17
üzenetére
Egyszer már láttam de nagyon jó.

(megunhatatlan
)Engedjétek meg hogy én is linkeljek vmit:Mineconról animáció
Üdv netpeti98
-
erikke17
őstag
Egy kis animáció

[LoL]
De mekkora már én besírtam rajta
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vagyok kíváncsi a részletekre. A többit beszéljétek meg privátban

üdv, föccer
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor már ketten leszünk.

-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerkesztette, eredetileg nem így volt

üdv, föccer
-
tomika98
csendes tag
helósztok
az oipszydyánból mit lehet csinálni? -
norbiphu
őstag
néhány kép: [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
Majd akkor magyarázzá ha annyi oipszydyánt kiszedsz mint én

-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
foggyosok...

-
netpeti98
addikt
A gyémántbányászat:
Elkezdesz egy két kocka széles alagutat ásni lefelé, de az egyik felében fentről áss előre ha nincs láva ásd le a másik oszlopot is, ha lejutottál a bedrockig akkor elkezdhetsz egy nagy termet ásni odalent és ott találhatsz sok mindent (redstone, gyémánt), csak ne felejtsd el kifáklyázni mert akkor csúnya meglepetések érhetnek legközelebb.
Még jobb hogy ha a terembe vezető alagút kijárata alá beraksz egy vizes tócsát hogy ha véletlen leesnél létráról felfogjon.Szerk: oipszydyán

Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, de gondolom azért merült fel a kérdés, mert valahol szeretne belőle építeni. És ha nem akar ekkora bányát nyitni, akkor a lávás módszer is tökéletes.
üdv, föccer
-
-
tomika98
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi
és gyémántot hol találok -
tomika98
csendes tag
Helósztok.
Van egy ojan kérdésem hogy az oipszydyán-t hogy lehet kibányászni. -
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
-
KicsiPaszuj
tag
Én olvastam ilyet, h a hálókártya prociját ki kell lőni (tehermentesítést kioffolni),ez egy pöttyet rátol a procidra, viszont nálam megoldotta a problemet(szerver oldal)
eszközkezelő>hálókártya>tulajdonságok>Speciális> tcp/udp tehermentesítés elv. két-két darabnak kell lenni, azokat kilőni.
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akkor nem a vas kevés neki, hanem a szoftban van a hiba.

Na mindegy, hatástalanítottam az egész elektronikát. Atomanti nem fog ürólni, hogy tök feleslegesen használtam el annyi vasat meg redstone-t

üdv, föccer
-
A szerver 90%-ban terheletlenül megy, eddig még soha sem sikerült senkinek túlterhelnie.
Magában a szerverpakkban van valami limit mert látom hogy overflow hibákat írogat. (meg még sok más hibát is állandóan) Már régóta több a hiba mint a normális szöveg a logban.Ramból 4gb-ot kap amit még nem láttam megtelve.
Szerverpakk a legfrisebb, valószínű valamelyik plugin lesz a hibás. Kivettem az a plugint ami mindíg gondot okoz. -
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem most már működik!
-
Frissítettem a szerverfile-t MCPH-n. (hátha ér valamit)
Mivel nincs konkrét hibaüzenet csak annyi hogy kidob a szerver ezért a hibát sem tudom meghatározni. Én már nagyon régóta nem tudok felmenni, de nem zavar, megvárom a teljes verziót aztán majd azzal csak megoldódik.
Már várom hogy kiadják 1.0-val, mert gyakorlatilag ezzel a bétával csak szívás van. Gyakorlatilag nem volt olyan frissítés ami után ne csesződött el volna valami, pedig tényleg a lehető legkevesebb plugint használom. -
Serricon
senior tag
Nem lehet hogy egy hibás pályarész miatt csinálja ezt?
Anno volt olyan a szerómon, hogy megjelent egy nem oda illő chunk, amit nem lehetett változtatni sem, és ha közel mentünk laggolt, majd fagyott a játék, végül editorral kitörölve a környéket, és visszarakva egy régebbi mentésből az eredeti tájat megjavult.
Az elektronika is lehet a hibás, volt anno olyan is hogy ra rámentél a nyomkodós vasútra kifagytál.
Szerver resikor elvileg megáll minden elektronika, próbáld meg akkor felszedni hátha. -
föccer
nagyúr
Az előbb sikerült bejelentkezni a szerverre. Minden rendben volt, amig el nem indítottam egy éppen elkészült elektronikát. Abban a pillanatban kivágott a szerverről. Lehet, hogy valami csúnya bug-be sikerült belefutni.

A szép az egészbe, hogy ugyan ezt az elektronikát már megépítettem crative módban.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
Igen. 1.8.1-el tolom. Eddig nem is volt ilyen problémám. Játék közben egyszer csak kidobott és azóta csak 1-2 másodpercre tudtam belépni. Ráadásul pont egy nagy tó kellős közepén voltam, amiből így alig tudtam kijönni

üdv, föccer
-
Serricon
senior tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Portable verzió:
Lehet csinálni olyan indítófájlt, amivel relatívan meg lehet adni az elérési utat, és azzal együtt lehet pakolni bármilyen mappába, egymás mellé több verziót.
De van komolyabb megoldás is java-val együtt.
Én anno vittem magammal pendrive-on az egész minecraftot, és tudtam bárhol folytatni amit elkezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(én most a timber moddal szívok)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)