Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
írtam én már róla logounton is egy kiborulást jó régen

-
jonnyjoker01
veterán
Halisztok!
Mi a neve annak a modnak ami a survival részt nehezíti? pl beomlik a föld bányászás közben ha nem erõsítem meg, vasat felszínen kô segítségével találom meg stb... Volt már itt a topicban, jópàran már játszottatok vele.
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
azért a két milliárd nem olyan sok szerintem érte. főleg annak tükrében, hogy mennyi aktív játékosa van, és mennyi "reklám" megy körülötte twitch-től kezdve yt és társai magasságában, és ez egyre nő. gyak fejlesztgetni kell és mint látjuk irdatlan lóvét hoz.
tény hogy beteg egy konstrukció ez, az 5 évestől az 55 évesig bárki megtalálja benne magának a kontentet, amit azért nagyon kevés játék mondhat el magáról... no meg a just one more block feeling...
ha megveszik csak egy kérésem van. ne bsszák el. könyörgöm... ne...
-
Geryson
addikt
A Microsoft megveszi a Minecraft fejlesztőjét
Dobhatna az "öreg" egy kis pénzt belőle pl., hogy megköszönje, hogy milyen rohadt szép épületeket csinálok a szigeteken...

-
törölt tag
:/
most én nézek el valamit vagy tényleg bugos az mffs a tppi-ben?
begurultam mert nincs chunkloaderes se hammeres turtle, így nem igazán tudok energiát adni és mozgatni mining wellnek, gondoltam csinálok egy mozgó platformot ahogy illik a repdower óta csak mffs-el.
az első manipulator szépen mozgatja az egész gépet, viszont ugye magát nem, így folyamat hátracsúszik, egy másikkal kell helyretenni, ez eddig is így volt. viszont most ha a helyére teszem, akkor elcsúszik a konfigja, és egy blokkal a gép előtt kezdi a mozgatást, de a hátuljából meg le is hagyja azt... így szép lassan a hátuljából soronkánt szétszedi a gépet kb...
valami változott az mffs-ben? vagy én nézek el valamit?
ha nem világos

A manipulator 10 scale upgrade leöl hátul pl, B manipulator A-t helyezi vissza. A mozdítja a gépet frankón, B visszateszi A-t ekkor A manipulator úgy dolgozik mintha 9 scale lenne hátra és 11 előre.
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Ender chestből itemducttal szedem a cuccot, meg kellett dupláznom a kivezetést mert 1 nem bírta
Feltorlódtak a cuccok a chestben. Egyébként a csövet átvezetem pár darab deep storage alatt, amikbe megy a kő, dirt, homok, stb amiből tonnányi jön be amúgy is, és úgy vezetem fel a diamond chestekbe. Majd be akarom vezetni a gépsorba, hogy az ásványok egyből menjenek a pulverizerbe, de 1-2 diamond chest gondolom akkor is kelleni fog majd buffernek. -
Geryson
addikt
Megmutatom e heti termésemet.
Ez a fafarm és a fafarm szortírozója, olyan erős vanillás módon.
Úgy lesz megcsinálva, hogy amikor a hopperen érkezik egy item, akkor beindul egy timer és fél percen keresztül mennek a dropper sorok és szépen felemelik a bennük lévő tárgyat a felül elhelyezkedő chestekbe. -
Geryson
addikt
Szakértők! Van egy óriási gondom a régi bánya sorting gépemmel plusz most ugyanez van a fafarmomon is. Az a gondom, hogy hiába áll rá a a minecart, úgy néz ki, hogy akkora a lendülete, hogy mire a comparator kikapcsolná az powered railt, a minecart már szalad is visszafelé.
Most kitaláltam, hogy kettős unpowered powered railt használok (mint ahogy egyébként a személyszállító csillémnél is), amin ugye tuti megáll a cart, bármekkora is legyen a lendülete. E mellé életem eddig legkomolyabb találmányát csináltam, egy invertert és egy pulse signal generatort, azaz, amikor a comparator megszűnik jelet adni (azaz üres a chest), akkor egy pillanatra ad egy jelet és szépen elindul a cart.
Hinné az ember, ugyanis ez a szemétláda nem a második railre áll, csak a kettő közé (mondjuk a kipakolás szerencsére megy) és bizony ott hiába jön a jel, a cart nem indul el. Ha manuálisan rátolom a második sínre, akkor elindul.
Mi a francos fenét csináljak? Vagy mi a trükkje, hogy ne pattanjon vissza a cart a hopperről?
-
PeL
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
OptiFine-ban elvileg lehet állítani milyen gyakran mentsen. Egyébként a saves mappáról célszerű időközönként biztonsági mentést készíteni, mert nekem már szállt el mentésem 1.7.10. alatt, betöltésnél visszadobott főmenübe, majd köv. betöltési kísérletnél a karakter inventoryt kiürítette teljesen, eltűntek a nálam lévő itemek.
(#12769) blackrulz: Ekkora fát hogy teszel be automata kitermelésre?
-
törölt tag
válasz
nbarnabas
üzenetére
japp, elfér benne a világ. kétszer

reggel tettem oda vágni, a felét eleve kukáztam, aztán most inkább betettem deep storage-ba 130k körül van már fa és rubber és még sehol se jár...
kmisi99:
nálunk dobta a fa mint sapling. ritka nagyon, mfr farmban pörgött a rubber tree, aztán találtam az me-ben

-
nbarnabas
tag
válasz
üzenetére
Köszi
marhajók a kommentek is redditen 
"- Ebbe akár egy bázist is lehetne csinálni.
-Ebbe egy egész város elférne!"egyik kommentelő a felénél járt még csak, de már 29 ezer stack rubberje és fája volt...
-
törölt tag
soha ne ültessetek el sacred rubber sapling-et. soha. sohasohasoha
500 széles fa, 200 blokk magasan
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
bigreactors eleve a nyerő. ezer féle felállásban megcsinálhatod kezdésnek is jó a 3x3x3-as gyak pillanatok alatt van meg, és egészen brutális mennyiségű enerigát is tud termelni ha bővíted.
annak a modnak van turbinája is, ezzel a reaktorral is lehet gőzt termelni és azzal hajtani a turbinákat, de persze a gőz az gőz, és a railcraftos boilerekkel is egész szépen lehet termelgetni.
az előző szerón 5 darab 32-es hp boilerrel hajtottam két turbinát, 50k rf-et hozott a szett gyak ingyért
ezer kombinációval és mérettel lehet játszani vele, érdemes belekezdeni egy tutorial nézéssel
-
kmisi99
addikt
RF termelésre mi ajánlott tppi ben? Már régóta a steam+steam dynamó kombót használom kicsit unalmas már kipróbálnék új dolgokat a dynamók már elég unalmasak mit ajánlotok?
-
nbarnabas
tag
válasz
üzenetére
Elkaptam még egy denevért, és ebből lefutattam a folyamatot, így már jól ment. Valószínű túl korán kaphattam el az elsőket, és akkor még tiltva lehetett, vagy passz. A lényeg, hogy most megy.
A ritka dobás: most meg is kellett ölnöm egy tehenet, hogy legyen elég alapgénem, mert elfogyott a 7-8 breedeléstől. Az ocelot pl dobott 4+6 gyorsaság+félelmet, és ebből 2-3 mindkettő is volt egyszerre, szóval elég volt egyet hazahoznom aranylasszóval. Nehéz elkapni ezeket a dögöket, már ott tartottam rájuk gyújtom az erdőt.

Mod=kínai témához: Na igen, amikor tavasszal/nyár elején csak ismerkedtem a MC-tal, akkor én is csak skippeltem az ilyen kommenteket, mert minden második szót értettem csak, és azokat is csak azért mert névelő, vagy melléknév volt.

Youtubeon bele-belenéztem ilyen videókba, de éreztem, hogy jobb lesz ha előbb kiismerem magam a vanilla adta végtelen (akkor még annak gondolt) lehetőségeiben, aztán talán utána.
De aztán vesztemre elkezdték a Hermitesek a ModSaucet.... Egy-két rész után már ment is fel a TPPI (mivel nem ismerem egyiket sem, és ezt ajánlottátok)
Én is csak azt tudom mondani, hogy egy teljesen más érzés, mintha kb MC^2 lenne (oh wait) -
Amur
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Jó lett!
A szétnyiló üvegajtó az redstone vagy drawbridge? Nagyon ötletes!
Ha átköltözök csinálok majd egy rövid vidit,mert a youtube-ra még nem került fel csak jóval korábbi epizód.
Én redrock brickből és üvegből csináltam a házat, a víz alatti részt full átlátszóra akarom,majd meglátom hogy mutat. -
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Segíts már lsz. nem vágom most ezt a lappis dolgot. Javítani továbbra is csak gyémánttal lehet, viszont baromi kevés XP kell hozzá? Csak merthogy a lappist nem fogadja el az üllő. Akkor most mire jó ez a kék izé?
-
kmisi99
addikt
Javított videó [link]
-
kmisi99
addikt
Na itt a videó, a kis birodalmunkról a barátnőmmel, az én házam azért olyan mocskos ronda mert első körön ledúrta az emeletet a diamond upgrades harvester na meg szét van már creeper által robbantgatva és lusta vagyok foltozgatni, viszont fénykorában így nézett ki [link] még tetőre se futotta.
A videó végefele a színes ház a barátnőmé.
Videó Ahogy látom kedves youtube szépen megbolygatta a videót később feltöltöm értelmes minőségben. -
kmisi99
addikt
Van IC2 ben scuba helmet ahhoz meg kell egy nagycsomó compressed air. De én ötletesebben csináltam. Fillerrel felhúztam egy jó nagy kocka szobát a vízben majd kitöltöttem. Majd minden oldalról egyel beljebb mentem és fillerrel kitöröltem ami benne van, így lett egy vízalatti levegővel teli szobám amibe felhúztam a létesítményt majd ráengedtem a vizet felülről. Bár a vízcsobogás hangot sok munka volt megszüntetni itt ott. Mivel elég sokra haladtam készítek egy 1-2 perces kis videót a környékemről.
-
Amur
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Én is agyalok egy víz alatti termen, már el is kezdtem építeni a vasútat ami odavisz a pincéből, de abbahagytam amíg az advanced genetic-ben nem szerzem meg a polip génjét, mert elég macerás úgy hogy percenként fel kell menni levegőért..
Biztos jól néz ki, majd pár fotót dobj már fel róla! -
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
railcraftnek vannak iron tankjai. azt pont neked találták ki. vagy mekanismnak is van rá megoldása szintén multiblokkos, bár azt még nem igazán próbálgattam

lift alatt mit szeretnél? amin fel le tudsz menni gyorsan akkor elevator. ha mozgatni szeretnéd a padlót és full lift érzést ad, akkor olyan nincs, max valamit ha hetesztenél mffs-ből, pistonból, mert pneumaticraftban van frankó lift, de az tppi-ben nincs
-
kmisi99
addikt
TPPI ben kellene pár tipp. Miben tudnék jó sok folyadékot tárolni? Elsősorban nem érdekel az ilyen deep storage szerű dolgok mert az nem túl dizájnos, hogy egy szaros kockába elfér pár milliárd cucc. De azért nem akarok egy háztömb méretű tartályt se. Szóval valami közepes megoldás akad ilyen 10x10 körüli max? Illetve valahogy tudok lifetet csinálni?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Geryson
üzenetére
Az új enchantoló renszer eszement jó. A lvl 30 enchantoknál 4 lapis és 4 szint szükséges továbbá egy alap 30 szint. Tegnap grindoltam és most van 2 duplachestnyi enchanted book-om

Javításnál nem láttam lapisnak slotot bár 1.7-es texrùrát használok tehàt érthetô.
Ocolust nagyon várom

-
törölt tag
válasz
Darahian
üzenetére
szerintem nálam a rifet sebészileg kell majd eltávolítani, bár annak ugye alapból kelleni fog a craft, ennek a játéknak meg semmi nem elég, olyan lesz egy darabig mint a crysis első része, vagy bemész a boltba és ami a legjobb abból kettőt kérsz vagy hármat, vagy vársz egy évet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Javítottál már szerszámot? Az agyam eldobom! Olyan csákányom van, hogy 37 XP volt egyetlen javítás, tehát olyan 3 x 37 XP kellett ha már rommá vertem és éppen, hogy még egyben volt.
Most lemegyek és gyémánttal javítottam és írd és mond 4, azaz 4 XP-be került a javítás!
Utána jöttem rá (én hülye), hogy azt hiszem lappissal is lehet most már javítani. Jól emlékszem?Hát azért így más a leányzó fekvése, eddig is szerettem bányászni, na de ilyen áron egy kicsit más...
PeL: Nyomtam vagy egy fél évig-évig az FTB-t blackékkel. Jóféle, de nekem ott is szép házam volt, csodálatos pincék, csodálatos szortírozó viszont az már nagyon-nagyon időigényes volt nekem, ezért jobban bejön ez a Vanilla. Majd tolok fel képet, hogy milyen kecóm volt! Az "unalmasról" csak annyit, hogy kb. decemberre elegendő tervem van még most is a fejemben hirtelen (de persze értem amit mondasz!)

-
Darahian
tag
Nem zavar különösebben, kb 1.6 óta nekem is kicsit lapos a vanilla - csak mióta a második kisfiam is megszületett ( basszus, kisgyerekeknél a problémamennyiség a gyerekek számához képest exponenciálisan növekszik...) valahogy nem sok időm van játszani, amikor meg idő van, addigra már energiám nincs

Gyanítom, hogy legközelebb akkor fogom komolyabban elővenni, ha véééégre piacra dobják az Oculus Riftet. De akkor egy hétre elköszönök a családtól, és magamra zárom az ajtót. -
PeL
addikt
válasz
Darahian
üzenetére
Én is kb 3 hete játszom modokkal, mérföldekkel nagyobb a játszhatósági faktor így. Persze tisztelem pl. Gerryson és a hozzá hasonló embereket akik kitartanak a vanilla mellett és képesek még abban is nagyon durva dolgokat megépíteni, de számomra ezek után az alapjáték már túl unalmas és egysíkú lenne, modokkal sokkal több a lehetősége az embernek (tudom, kreativitás kérdése, de én annyira nem vagyok kreatív ember, szeretem az egyszerűbb dolgokat
) Egyébként hamar bele lehet tanulni, pár tutorial jellegű videót néztem meg, belenéztem pár videósorozatba és kedvet kaptam hozzá. Meg is építettem már jó pár dolgot magamnak 
Egyébként ha zavarja az embereket, lehetne külön modos MC topikot nyitni nem?
-
Darahian
tag
...mókás, hogy aki vanilla minecraftot játssza, az ebből a maszlagból egy kukkot sem ért...
-
PeL
addikt
-
törölt tag
válasz
nbarnabas
üzenetére
érdekes akkor, nálunk működik csont nélkül. random az esély hogy mikor dobja, úgyhogy én szívtam vele

itt tudod megnézni mi ad mit. én nem látok sajnos olyat hogy sötétben láss
pedig tudnám értékelni 
őőőő még az lehet hogy a fly mode ki van kapcsolva a sima mc configban.
-
nbarnabas
tag
válasz
üzenetére
Nekem nem volt olyan nehéz megszerezni őket. Még a játék elején amikor csak tinkerrel küzdöttem, ahogy találtam egy denevért, már szurkáltam is meg. Aztán napokig figyeltek a tárolóban, lehet megromlottak.
Konfigot direkt nem szerkesztek, ha fut a játék. Így a restart ok. Azt bevallom nem tudom már, hogy előbb szedtem-e ki a denevérből, és csak utána írtam át, vagy fordítva.
2-3 denevér dobott vagy 20 Fly-gene-t. Ezekből csak egyet breedeltem fel, és azt adtam be magamnak, de nem reagáll a duplaspace-re.
Amiket próbáltam: póknak a falmászása, tintahalnak a vízalatti légzése, meg a csirke esése, az mind megy.
Lehet megkopasztok még egy szárnyas egeret, hátha az új cafatokból össze tudja rakni.Éjjel látást miből lehet nyerni? Vagy az ModSouce-ban van csak?
Meg ez lehet hülyeség, de a zombi álltal kapott Resistance ikonja ott figyel a kurzor mellett. Ezt le lehet valahogy kapcsolni? (vagy akkor minden ilyen hatásikon eltűnik?)
Vagy jobban járok ha kiveszem azt a gént? -
törölt tag
válasz
nbarnabas
üzenetére
restartoltad a játékot? mi az hogy nem működik? nem repülsz? a konfig file az amennyire láttam azt szabályozza hogy dophatja e egyáltalán a gént magát amikor elkezded feldolgozni a bat-et. az viszont nem garantált, én kb folyamat robottal egy órát küzdöttem amire meglett a nyomorult és 3-4 bat bánta

vagy maga a repülés nem megy? config átírás és restart után nálam duplaspace-re szépen teszi a dolgát
-
nbarnabas
tag
Újabb segítséget kérnék

TPPI-ben alapból ki van kapcsolva az Advanced Genetics repülés génje. Én ezt a konfigban visszakapcsoltam. A tppi konfigfájlban nem találalok erre utaló részt. De még így sem működik a dolog. Hol kell keresnem még tiltást/engedélyezést? Köszi előre is -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem most 12 chunk látótávval lett annyi FPS, mint korábban 8-cal.
De azért nem rossz, hogy január óta csinálták... -
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem nézted a vasutat?
-
-
PeL
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Épp ma olvastam egy hírt a Team CoFH oldalán, hogy mi az álláspontjuk az 1.8-al kapcsolatban.
http://www.patreon.com/creation?hid=904925
Röviden és tömören: Mostanában nem fog jönni hozzá semmi nagyobb mod...
Más:
Feltettem a Quarry Plus modot, meg is építettem, de mikor lerakom a Waila <ERROR> -t ír rajta ott ahol az energiaszintnek kéne lennie. Ez jelent valamit? Mert a gép maga működik rendesen, épp elkezdtem egy hegyet lebontani vele.:
-
kmisi99
addikt
Remélem 1.8 ból fog jönni akkor jó nagy modpack. Elkéne mostanra kicsit izzad a gép tppi alatt.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
lesz az 1 számjegyű is egy tech-orientált modpackkal.
-
jonnyjoker01
veterán
Jelentem az 1.8 update tényleg rengeteg fps növekedést hozott.
1.7.10-ben megnyitott világnál egy helyben állva egy bizonyos pontnál 177 fps volt a maximum
1.8-ban ugyanazt a pontot betöltve 357 körül

Grat jeb

-
Geryson
addikt
Próbálta valaki az 1.8-ban a vasutat? Én most csináltam egy jó 100 blokkos powered rail track-et, de nekem nem gyorsul halálira fel, csak ahogy szokott. Vagy akkor nem rakták bele brutális felgyorsulást a kisiklással együtt (spanshot-ban láttam, hogy olyan lesz).
-
PeL
addikt
Olyan buggal találkoztatok már hogy eltávolodva a bázistól, majd később visszatérve megbolondulnak az item és fluiductok valamikor? Tehát elakadnak bennük a cuccok egy bizonyos ponton, relog után meg minden egyszerre elmegy a helyére onnan ahol elakadtak. Fura

-
Amur
addikt
Ha sokat akartam tárolni régebben én is a railcraft-os tankot használtam, de az agrarianban láttam az ME fluid-os cuccait, és szerintem is a legjobb megoldás.
az openblock mellett max a látvány szól!
(na meg persze hogy olcsó) -
törölt tag
attól függ mi van fent. gregtechnek van tankja, a railcraftnak egészen nagy multiblokkos tankjai vannak, és a portable tankok egyblokkos megoldásokra. nomeg a megunhatatlan applied energistics extra cells addonnal gyak ugyanúgy tárolja a folyadékokat lemezeken mint a blokkokat. lag tekintetében szerintem az a barátibb vagy jah a drum de az csak 256 vödörre

-
törölt tag
és nagy méretben meg néha furcsán osztja el a tartalmát és itt ott elveszik belőle az anyag. több yt csatornán is láttam legutóbb talán ijevin futott bele, leolvasztott egy tonna ingotot folyékony fémmé talán vasat 1-2 millát és pár százezret kapott amikor újra kiöntötte
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Az úgy kemény, én is TPPI configgal játszom, de nekem az a reaktor aminek 8-9K RF-et kéne termelnie nálam csak 6.8-at termel, de mindegy ez is bőven elég most, nem piszkálok bele. Egyébként majd egyszer kipróbálom a mekanismot is, de egyelőre elvagyok ezekkel is, lekötnek és baromira tetszik is
Szeretek molyolni a dolgokkal 
-
törölt tag
hát a mekanism fére ore feldolgozás azért az nagyon nyerő dolog, a digiminerrel irányítottan ásás pláne, mondjuk pack függő, de pl tppi-ben két turbina 4 hp boilerrel hajtva a jelenlegi felállással 30k rf/t-t ad, kvázi ingyen, mert csak fát eszik az meg van, viszont azt is el tudja zabálni a rendszer ha ások+feldolgozok+gregtech is beindul...
-
PeL
addikt
Én eltávolítottam a Mekanism modot, meg az IC2-t is, egyszerűen nem használom egyiket sem, így feleslegesen foglalták csak a RAM-ot, mert a TE, TC, BC, AE, BR, EnderIO, MFR, OpenBlocks (a nagyobbak közül) modok mindent beleraknak ami szükséges.
Ja egyébként jut eszembe, múltkor néztem az egyik videódat amiben az OpenBlocks-os Big Buttont akartad használni, de gyorsabban csukta az ajtót mint az alap gomb. Nem tudom azóta rájöttél-e, de úgy működik hogy a gombnak van egy saját "inventory"-ja, amire sneak-clickelve előhozhatod, és pakolhatsz oda cuccokat (bármilyen szemetet) amivel késleltetheted az ajtó becsukódást.
Pár mocskos szomjazott a véremre:
-
Amur
addikt
Egyértelmű választás a bigreactor, de lassan nekem az is amolyan "easy way".
Most pl. két szélgenerátor látja el a full érctriplázós mekanism-os gépsorom.Az 5 gép,ami optimális esetben egyszerre megy,plusz mellette még 2-3 gép fut. Így az elején magam is meglepődtem,hogy ha magasra rakom, milyen hatékony, és "tiszta" energia.
-
PeL
addikt
Én már rég nem lávából nyerem am az energiát, megépítettem az 5 rodos, Gelid Cryotheummal hűtött BigReactor-t, ami 6.5K RF-et termel ha fullon megy. Majd lehet építek hozzá egy turbinát is, megnézem úgy mennyit fog majd termelni, csak nincs még elég Cyanite-om hozzá. Jelenleg úgy üzemel hogy az 5 rodból letoltam egyet 90%-ra (10%-ot használ) , a többi rodot ki is kapcsoltam teljesen, és még így is fullon tudja tartani az energiaszintet, pedig már van jó pár gépem
Ha hirtelen kell nagy energiát tölteni kb 1 perc alatt feltölt egy 50 millás Resonant Energy cellt.Közben megépült az Essence gyártóm is, kénytelen voltam a main szintemre beépíteni hogy legtöbbször aktív is legyen, mert ha messze megyek a spawnerektől deaktiválódnak

-
Amur
addikt
Ne tudd meg milyen hamar fel tudtam azokat szipkázni..magam is meglepődtem!

Na de egy full oceán! Az már valami!
Igazából majd az érdekel hogy az igért optimalizáció mennyire valós, mert írják:
Optimizations, Rendering & Graphics
Significant increase in FPS and performance
Each world (Overworld, Nether, End) now runs on its own thread
Chunk rendering and chunk rebuilds are now multi-threaded - super fast chunk rendering!
Rewrote chunk sorting
Better visibility culling code
Mob pathfinding is now multi-threaded
Rewrote the inventory system
Ore generation is now more than twice as fastDe mire minden értelmes mod kijön rá..
-
Amur
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Ez érdekes:
Video settings
Alternative Block toggle
Can disable/enable (weighted) alternative block models
When turned off, the least complex highest priority model will always be used for each block
Use VBOs toggle
Can enable/disable vertex buffer objects
May offer a ~10% performance increase when set to ON
Anisotropic filtering has been removed
Render distance slider now goes up to 32 when using 64-bit Java
Requires 2 GB of allocated RAM
Removed Advanced OpenGLA részletes terrain generálás is tetszik:
-toggle to turn oceans into lava oceans (kell a frásznak nether!
)
-customizes the ore distribution for dirt, gravel, granite, diorite, andesite, coal, iron, gold, redstone, diamond and lapis
Rarity, height range and vein size
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy veszem észre hogy 16K-s a sima ME-nek elég bőven. Legalábbis eddig. Elbír majd több ME drive egységet is a cucc?

pedig tudnám értékelni 

Szeretek molyolni a dolgokkal