Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem nem lehetséges hanem, 100% h direkt javában írta...
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
nem attól függ miben írják, hanem attól hogy mennyire segítik a moddereket, mennyire láthat bele a kódba, mennyire nyúlhat abba bele. a skyrimhez is van pár mod, pár új mob, de azért messze nem az mc szint.
a legtöbb nagy kiadó élből nem ad hozzáférést a kódhoz, és nagyon nem szereti ha azt piszkálják. az mc-nél konkrétan visszafejtették a srácok az egészet, tokkal és vonóval, így lett forge, meg a moddoláshoz az apik. mojangék meg üdvözölték a helyzetet.
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
hát, nagyjából semennyire. Illetve lehetne, csak az egészeát mindig újra kellene fordítani, amihez a forráskód kellene, amit ugye meg nem valószínű, hogy kiadnának.
üdv, föccer
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok
Tudom off. Ha a minecraft nem javaban lenne megírva, mennyire lehetne moddolni?
-
törölt tag
bármelyik FTB pack jó single playerre is.
miért 1.6.4? mert jelenleg arra van a legtöbb mod, és időbe telik míg kijön egy stabil Forge 1.7-re (1.8-ra jódarabig nem lesz), és portolásra, inkább újraírásra kerüljenek a modok. a következő modpack hullám majd MC 1.7.10-re esedékes.
nem tudnak úgy rohanni a modderek, mint a Mojang. meg nem bleeding-edge módon mindig lehető legfrissebb MC-re, legfrissebb modokkal adják a packokat, mert abból jó nem sül ki. ezért külön le kell tesztelni azt, hogy a sok mod miképpen működik egymással és ez is sokáig tart. ha megfelelőnek találják, akkor jön ki egy pack / update. -
PeL
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy leginkább offline Single Player Survival-ra melyik FTB modpack a legjobb? Vagy egyáltalán jó az FTB erre a célra?
Előre is köszi.
-
Amur
addikt
Megoldottam:
az auto enchantment table-nek van egy GUI-ja, ahol el lehet jobb klikket nyomva tartva forgatni, és bal klikkel megadni neki hogy melyik oldalon szípkázza be az xp-t..
Kicsit egyszerűbb megoldások is vannak más modokban erre...na hagyjuk! Lényeg hogy igen sokat kellett utánaolvasnom,mert minden fórumon csak a sírás ment hogy nem müködik.. -
Amur
addikt
A liteloader telepítésére nekem szükség van? Látom hogy kisebb modokhoz kell, de nem volt felrakva, a MultiMC pedig felkinálja telepítésre.A forge mellé.
-
Amur
addikt
Most más,elakadtam:
liquid xp-t gyüjtöttem egy open block-os tankba, azt liquidducttal átvezettem egy portable tankba,az open tank aljához raktam szervot, át is folyik szépen a portable tankba az xp, de onnan hiába állítom át output módra nem folyik bele az auto enchant table-be.. a liquiduct-okat már mindenhogy próbáltam, szervoval, szervo nélkül..sehogy sem akar belefolyni..
-
Amur
addikt
Még mindig nem sikerült megoldanom, most ezzel a hibaüzivel állt meg:
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentLVCapacitor from oredict
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentMVCapacitor from oredict
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentHVCapacitor from oredict
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentSolenoid from oredict
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentGliderWing from oredict
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentServo from oredict
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentFieldEmitter from oredict
2014-07-20 09:31:46 [WARNING] [MachineMuse] [CLIENT] Unable to load componentIonThruster from oredict
2014-07-20 09:32:56 [INFO] [Minecraft-Server] Saving and pausing game...
2014-07-20 09:32:56 [INFO] [Minecraft-Server] Saving chunks for level 'Amur2'/Overworld
2014-07-20 09:32:56 [INFO] [Minecraft-Server] Saving chunks for level 'Amur2'/Nether
2014-07-20 09:33:26 [WARNING] [Minecraft-Client] Memory connection overburdened; after processing 2500 packets, we still have 5937 to go!Az unable to load lista 4x ilyen hosszú csak azt nem másoltam be végig, de a végén a saving and pausing game rész érdekes, tulajdonképpen akkor nem kifagyok, hanem pausol és memoriára vár...
Kérdés hogyan tudnám én ezt kiküszöbölni.. (tudom több memoria a gépbe, de azt leszámítva?) -
-
Sasenko94
újonc
Üdv tudnátok nekem segíteni?
Van egy minecraft szerverem és olyat szeretnék hogy legyen rajta egy olyan plugin ami a valós időt állítja be az egyik világban a másikban pedig mindig éjszaka van.
Ha tudtok ilyen plugint akkor leírnátok a nevét vagy ha valaki tudna nekem írni egyet azt nagyon megköszönnémA verzió mivel Tekkit Classic így az 1.2.5-ös minecraft.
-
Amur
addikt
Most java7-el is kifagytam..(remélem nem azért mert a mai frissítés oda is hozott vmi újat).
Gyanús hogy nem a processzoridő fogy el ahogy gondoltam(elvégre a videófelvevő és a MC is azt eszi nagyon),
hanem a memória:
2014-07-19 15:02:20 [WARNING] [Minecraft-Client] Memory connection overburdened; after processing 2500 packets, we still have 45988 to go! -
Amur
addikt
most így dobott ki:
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ILLEGAL_INSTRUCTION (0xc000001d) at pc=0x000007fee5f0aaa4, pid=2544, tid=4296
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_11-b12) (build 1.8.0_11-b12)
# Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (25.11-b03 mixed mode windows-amd64 compressed oops)
# Problematic frame:
# C [OPENGL32.dll+0x3aaa4]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:\Program Files\MultiMC\instances\Amurmodpack\minecraft\hs_err_pid2544.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# http://bugreport.sun.com/bugreport/crash.jsp
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#java7 lesz ebből megint,engem vmiért nem szeret..pláne ha közben videózok akkor tuti kifagy, csak idő kérdése..
-
törölt tag
és még csak nem is a legjobb döntés
ha megnézed az enderquarry receptjét és van open blocks akkor a magical wood receptjében kattintható az enchanted book receptre. ott látod hogy hönyv és 1 emerald meg könyv és 2 emerald. flimflam enchantot ad. a trükk az egészben hogy számít a felhasznált könyvek enchant szintje. ha lvl 1-es könyvet használsz egy fát kapsz, ami nettó szívás mert kell belőle pár darab, és ugye közben tonna bőr meg könyv fogyel. viszont ha 8 emerald 1 könyv kombót tolsz be a receptben mind a négy helyre az flimflam 4, akkor egy craftolás 30 enchanted woodot eredményez
okés, ahhoz kell emerald elég sok, ezért szoktam még előtte a digital minert elindítani egy megfelelő biomban, és akkor legalább emerald akad

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Én kiszedtem a varázslós modokat, így a thaumcraft és a twilight forest is ment a levesbe.
Legközelebb majd úgy válogatom össze a tech modokat hogy amibe mob loot is kell "alkatrésznek", az be sem kerülhet!
Nekem csak mostanában esett le hogy a jó kis ender quarry-hez is auto enchant table-n kell varázsfát meg varázskönyvet készíteni...
Megrögzött anti-mágikus vagyok!
-
törölt tag
lootolni lehet csak, ha találsz magical forestet akkor ott roppant gyakoriak a pókhálós greatwood fák. a föld alatt egyből lesz egy spawner cavespiderrel, és az alatt egy chest. egy jobb forestben simán 5-6 ilyen fát lehet találni, általában abból összejön 10 körül.
ha nem akkor havas biomot érdemes vadászni, és minimapet sasolni folyamatosan. a woldgen ugye megcsinálja a chunkot, ráteszi a havat, majd thaumcraft rádobja a saját dungeon-ját, azt a kétszintes földkupacot aminek iron bar a bejárata és fixen van benne 3 chest, csonti és zombi spawner. én tali egyik szerverén a dynamapen, előre generált területen nézelődtem pont ezért, ugyanis a dungeon tetején nincs hó, kiszúrható könnyen. akkor még volt soulshard mod, kb 30 perc volt 2-2 tier 5 zombi és csonti spawner, a loot meg rogyásig ment.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, ender lily-ben reménykedtem én is,de még nem boltottam bele egybe sem..
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Ahogy mondod, ez benne a kihívás, a játékot rontanám el az addolással.
Képes voltam egy teljes órát repkedni zöld facsemetéért ami zöld festéket helyettesít, mert röhej de olyan világot sikerült generálnom amiben alig van sivatag, kaktusz meg egyáltalán nincs...Köszönöm a segítséget, ez a minefactory reloaded-es megoldás jó lehet, csak be kell fognom egy endermant, na az lesz még a kihívás!

-
tvse1995
senior tag
MineFactoryReloaded
Auto Spawnerrel spawnolod és Grinderrel megölöd.(#12259) blackrulz: Mobilról lassabb voltam.

-
törölt tag
ilyen gépet nem láttam még. olyat láttam ami spawnol, meg olyat ami öl, de egyben? passz.
jó alternatíva lehet egy curshed earth-re épülő spawner, minefactory reloaded-ből grinderekkel. azon a földön irdatlan gyors a mob spawn, a grinder kiszedi a lootot és megöli a mobot, mellette meg mob essence jön belőle, amit egy auto spawnerbe vezetve szintén ugyanez a mod és áramot adva egy safari netben tárolt mobot (ne ma reusable verzió!) spawnolja (állítható hogy pont ugyanazt vagy lehet más is, pl falusinál exact copy ugyanaz a falusi lesz ugyanazzal a traddel, élettel, etc, ha kikapcsolod akkor meg bármilyen falusi lehehet)
crackpack szerveren van belőle kettő nálam, ha érdekel megnézheted hogy megy

-
Amur
addikt
Melyik mod melyik gépe az amelyikbe ha belerakunk egy befogott mob-ot akkor az elkezdi szaporítani,majd leőlni őket,és begyüjti a loot-ot és az xp-t is?
Láttam egy videóban,de nem lett megnevezve, de nagyon érdekelne, mert folyamatos ender pearl hiányom van! -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
1.5.2-vel ment nekem is.
1.6.4-el viszont már nem..
java7-el korábban is probálkoztam, nem a java a gond neki hanem az 1.6.4 forge-függő modjai. -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Hidd el ha nem az alap 64mb-os értéken van akkor beszól hibaüzivel. Tehát gond ha állítom a perm.gen.-t.
Ezért írtam hogy nem kezeli még a laucher. Jobb lenne ha én a java8-at választom ki az adott instance-nál,akkor ne is adja be a perm.gen opciót memória beállításra.Igen volt valóban olyan hibaüzim is már, hogy túl sok a memória. Kicsit alacsonyabbra véve(4gigánál 2,5 volt beállítva) nem indult el, lecsíptem belőle talán 24mb-ot és már elindult.
-
törölt tag
már most is kezeli a Java8-at a MultiMC, mert maga a Java8 ignorálja az opciót, mindegy mire állítod be.
"elméletileg nem is kaphatunk olyan hibaüzit hogy elfogyott a memória."
még mindig kaphatunk ilyen üzit, mert a heap még mindig lehet túl sok. a másik amikor elfogy a "memória", akkor jellemzően a PermGenből fut ki a Minecraft, a PermGen pedig csak a betöltött class-okat tartalmazza (amikből az objektumok származnak), amiből főleg moddolt Minecraft esetén rengeteg van.
én már "ezeréve" MultiMC-vel játszok Minecraftot, 8GB RAM mellett beállítottam 3GB heap-et és probléma egy szál se. ha crash van, az jellemzően a bugos modok miatt van...
-
Amur
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Lehet éppen az volt a baja hogy a MultiMC launcherben 264mb-ot adtam meg perm gen.-re, és ahogy utánaolvasgattam a java8-ban már nincs ilyen.Máshogy dolgozik, elméletileg nem is kaphatunk olyan hibaüzit hogy elfogyott a memória.
Talán elég neki ha visszaállítom az alap 64mb-ra a perm.gen. értéket. Aztán majd egy kövi MultiMC frissítésben kezelni fogja a java8-at ha azt választom(elég gyakran frissítik a launchert, van rá esély) -
Serricon
senior tag
Szerónál pedig csak pozitív változás volt, stabilabb tps, kevesebb cpu terhelés, ramot meg vigyen amennyit akar..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most a reinstall meg frissítés óta elég szépen eldöcögnek:
%CPU %MEM COMMAND
3.3 12.1 java -server -Xmx8G -jar FTBServer-1.6.4-965.jar nogui
6.1 6.6 java -server -Xmx6G -jar spigot-1.7.9-R0.3-SNAPSHOT.jar nogui
0.2 4.5 java -server -Xmx2G -jar minecraft_server.1.7.10.jar noguiDe kliensnél sem volt gond, vanilla, ftb is szépen, szebben fut.
-
Amur
addikt
Visszatérve a java7 vs java8ra nekem vannak fenntartásaim. Mintha instabilabb lenne vele a minecraft.
(mármint a 8-assal.) A memória igényét nem tudom lemérni mert így is úgy is maxon kihasználja a 4gigám..
Szerintem én visszaváltok 7re. -
VitaD5
tag
Emberek!
Egy alap kérdésre nem kaptunk választ!A frame limitet nézted?
Hátha ott van beállítva a 60 fps maximum. -
törölt tag
válasz
Gergő170
üzenetére
a 60 fpsnek - ha stabilan annyi - inkább örülj.
az, hogy csak 400 MiB RAM-ot használ szintén. hajlamos minden létező RAM-ot elfogyasztani... egyébként nézd meg Minecrafton belül be van-e kapcsolva a vsync, ha ott nincs, akkor VGA driverben be van-e kapcsolva vsync. esetleg ha használsz fraps-et, MSI afterburnert akkor azok is képesek limitálni az fps-t.TeamExtreme-ből feltételezem nem eredeti a játék, de ha mégis, akkor MultiMC.
-
Amur
addikt
Találtam mégis egy alternatíve megoldást.
FTB fórumon írták, és valóban müködni látszik(10perc teszt után mondom):
Az optifine-ból nem a legfrissebbet hanem a C6-ost,abból is az Ultrát kell berakni, és valamiért az müködik!
Nekem minden más optifine verzióval leállt,a mojang képernyőig sem jutott,ezzel elindult,betöltöttem a mentésem és játszottam 10percet,állítgattam a bővített beállításokban, semmi crash. -
-
Geryson
addikt
válasz
Gergő170
üzenetére
Nem teljesen értem. Most kevés vagy sok a RAM vagy az FPS?
a JVM Arguments mellett tudod a konzolban beállítani, hogy mennyi RAM-ot használjon, nekem így néz ki:
-Xmx4G -Xms4G
Ennek ellenére hozzá kell tennem, hogy a Vanilla még az 512 bites grafikai kiegészítővel sem megy 2.5 Giga fölé, tehát ergo felesleges a 4 Giga.
-
Amur
addikt
Biomes o Plenty-t sem szereti ahogy írják, valamint ha igaz akkor az optifine készítője nem hajlandó a modolt minecraftosokkal is foglalkozni,csak a vanilla MC-re készíti a mai napig, és ha jól értelmeztem akkor az optifine és a forge sem müködik jól együtt, mert ha mindketten változtatnak a vanilla MC-s dolgokon,akkor az optifine beállításai lesznek erőltetve a priorítás alapján, ami viszont a modok müködését fogják instabillá tenni, és jön a crash..
A modok ugye alkalmazkodnak a forge-hoz, az optifine nem..
teljesen újra kellene írni az optifine-t, de mint írtam a készítő erre nem hajlandó.
A nyilatkozata ezzel kapcsolatban valami ilyesmi: " hülye lennék átírni!"
Tehát 1.6.4-re még mindig nincs modolt minecraft esetében alternatíva, csak ha olyan modokat használunk ami nem foglalkozik a forge-al ha texturák megváltoztatásáról van szó.
Remélem jól fordítgattam le,mert a közepes alatti "netes" angolommal szoktam félreérteni dolgokat! -
Gergő170
aktív tag
Sziasztok lenne egy problémám!
Minecraftban 60 fps-em van 8gb rammal :| Mivel ez a játék csak 400mb ramot használ ...
hogyan tudnám megadni neki hogy 4 gb ramot használjon ?
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Találtam frissebbet a DW és az optifine kapcsán(az én modpackom is DW alapú 90%-ban)
FTB fórum -
Amur
addikt
Ebbe az alaplapba már felesleges, komplett gépcsere majd később..
jonnyjoker: köszi megnézem!
(nekem nincs benn a modular powersuits mod amit ír-de a tinkers-et kivéve is próbáltam már)
sem az ftb launcherben,sem a jóval részletesebben konfigolható MultiMC launcherben nem sikerült optifine-al együtt elindítani a modolt MC-t-korábbi verzióval igen,itt is talán 1.5.2 volt mikor posztolták. Viszont 1.6.4-en valamiért nem müködik már..) -
jonnyjoker01
veterán
Tutorial: [link] Nekem ezzel működött (pc-n), ez biztos stabilizálni fogja az fps-t. Valahol láttam egy másik tutorialt is, akkor valami commandot kellett beírni, lehetséges, az működni fog. (keress ár yt-n)
Akkor ez jó hír, mivel a konfig annyira nem is erős, ilyet laptop szinten is tudok találni olcsón.

-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem ilyen konfigon megy:
Core 2 Duo E6750 2,67Ghz,Gigabyte GA-P35-DS3P,Kingmax DDR2 800mhz 2x2GB,sapphire HD6750Bőven tudok óriási lagokat okozni... úgy hogy látotávolság kicsi, fps központú beállítás ahol csak lehet.
Hiába van mostmár SSD winyó alatta, és a 8-as jávát is felraktam, időnként 2-3 fps-re is képes visszaesni pár másodpercre(aztán felszalad 120ig..)
Nem tudom hogyan lehetne stabilizálni!
Optifine sajnos nem játszik, el sem indul vele a modpack.(elsőre tinkers-es ütközést írt, ezért csináltam egy próbát tinkers nélkül,akkor már "ok nélkül",de ugyanugy a mojang képernyőig sem jutott opti-val. -
törölt tag
válasz
Nagytoll
üzenetére
kettő van. egy laggos monster és egy atomkirály crackpack, ahol nem köcsög az admin, mindig elérhető a szerver, mindenben segítenek, jófejek a srácok, ingyen van a sör és a csajok
két szerver van, a monsterhez serricom kollégát keresd pm-ben, a crackpack nálam van hostolva. bár az nem ftb mert atlauncher alól fut de ugyanaz, moddolt minecraft

-
Nagytoll
senior tag
Hello!
Látom ahogy egymás között beszélgettek páran valamilyen FTB szerverről, erről szeretnék érdeklődni, hogy van-e szabad hely, esetleg játszhatnék-e ott. Már egy éve nem játszottam normálisan a játékkal, de a modokat úgy nagyjából követtem. -
Amur
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Most szándékosan hanyagolom az AE rendszert, logi pipe-ot építek ki, ki akarom azt is próbálni.
Mind az autocraft mind az automatizálós részét. Pláne hogy folyadékot és energiát is kezel a rendszer,szállít,leoszt stb.. nekem nagyon új,nem nagyon másztam még eddig bele, mindig AE-vel oldottam meg amióta van az ilyen dolgokat! -
Amur
addikt
mekanism-os gépekből mivel tudom kihúzni a cuccot?
Befelé még nagy nehezen hopperrel bevarázsoltam,de bárhogy konfigoltam fel,nem adja ki,logi pipe-al,simán ládával próbálkoztam,itemducttal mondjuk még nem. -
Amur
addikt
újraraktam a gépem(SSD winyó vétel)
Elsők között raktam fel a MultiMC-t,bemásoltam az instance-okat,indítom a modpackom,de semmi.
hibakóddal kilép:
MultiMC version: 0.4Minecraft folder is:
C:/Program Files/MultiMC/instances/Amurmodpack/minecraftJava path is:
C:/Program Files/Java/jre7/bin/javaw.exeJava Arguments:
[-XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump, -Xms2304m, -Xmx2560m, -XX
ermSize=256m, -Duser.language=en, -jar, C:/Program Files/MultiMC/jars/NewLaunch.jar]Error occurred during initialization of VM
Could not reserve enough space for object heap
Minecraft exited with exitcode 1.64bites java fenn, megfelelő memória beállítva neki(perm gen-nek is adtam 256-ot. Nem értem miért kevés neki..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
VitaD5
üzenetére
Egy staffos q&a kapcsán hallottam, hogy nem adják ki az apit, mivel ugyanazt akarják nyújtani az ios usereknek, mint az android usereknek, iosen fájlkezelő hiányában nem lesz lehetőség modok telepítésére, kezelésére. Tehát moddolási lehetőségekben nem lehet előre látni, nem tudni, hogy melyik maszek modder talál ki valamilyen megoldást, hivatalosan nem lesz moddolási lehetőség. Itt érdemes nézelődni, de tényleg nagyon kezdetlegesek.
Habár nem tudni mit hoz a jövő és hogy döntenek az mcpe fejlesztői az elkövetkezendő évek során, lehet, hogy csinálnak egy alkalmazást hozzá, vagy ingame implementálják őket, mint ahogy azt a survivalcraftban is láthatjuk skinek és texture packok terén.
-
VitaD5
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Oh, Yeah!

Hamarosan nagy harcok kezdődnek!
Télleg, valaki valamilyen infót nem tud a Pocket Edition modolási lehetőségeiről?
-
VitaD5
tag
Modok terén nem vagyok a toppon. Ezért kérdem: Az FTB az a Feed the Beast?

Amúgy, nem ismertek valami jó modot a hardcore játékokhoz?

-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az szerintem menni fog, az elején biztos. Leginkább az épített dolgok szólnak bele, ha átgondoltan tervezed meg az automatikákat, vagy nem egyszerre megy minden, nem lesz problémád.
Nálam masszív több ezer blokkos rendszerek üzemeltek full grafon, optifine nélkül.(#12209) apatyas:
Ha szólsz blackrulznak, vagy nekem, megoldjuk hogy lagoljon bármelyik verzió..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Melyik FTB? Mert azok között is ég és föld különbség lehet.. Az Unleashed elfut egy Brazoson is nálam, noha nem pattogós. Ellenben a Monster.. Taliga szerveréhez kapcsolódva is, ha kézzel cserélgetnék diákat és azt vetíteném a monitorra akkor gyorsabb lenne.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
shyt. ha 15-20 fps megvan tiny látótávolságon, minden szrt lekapcsolva optifineal, annak örülök. egy olcsó laptopot akartam kinézni, mostaniban az integrált vga miatt nem ment rendesen, anno amikior kérdeztem, itt az írták, hogy a procinak elégnek kell lennie(1.6 ghz dual core, most már tuti nem elég) a vga és a ram kevés (integrált/1gb). Pc-m van, azt nem építek. Egy haveromnak 2.7 ghz dual core procija van, azon rendesen futott az ftb, viszont nem tudom milyen videokártyája volt. Szóval a fentebb megnevezett procinak nagyjából elégnek kell lennie az általam várt igényekhez

-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az attól függ mit építesz, ha nagyon nekifogsz.. semmi sem elég.
Anno az i7-essel is épphogy eldöcögtem 20 fps-el, de volt akinek simán kifagyott ha odajött..
Most az FX-el, meg 7970-el ~30-70 fps attól függően hogy bent a házban gépeknél, vagy messzebb vagyok. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
A köv konfig elég az ftbnek?
Nvidia Quadro FX 2700M
INTEL CORE 2 DUO 2.26GHz
4GB RAM
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy alap kérdésre nem kaptunk választ!
Hátha ott van beállítva a 60 fps maximum.

Reklám helye.
ermSize=256m, -Duser.language=en, -jar, C:/Program Files/MultiMC/jars/NewLaunch.jar]