Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Van másik olyan blokk, mint a kaktusz, ami sebez?
-
L_YKing
addikt
Hali!
miért van az , hogy telepítem a játékot elindítom , bejön a MOJANG majd kidob. Mi a teendő?
-
Geryson
addikt
Urak! Jól emlékszem, hogy piston tetejére és olyan blokkra, amin redstone van nem spawnolnak a mobok?
Bruttttálisan megcsináltam a sötét szobás csapdámat, nyomok fel képet ahogy fullra készen vagyok!
-
RaZroX
addikt
Ha felmegyek egy szerverre és nem tudok mozogni az csak azért lehet mert nem vagyok login-elve ugye ?
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Oksa, akkor nyomom 30-on. Azt hittem van előtte még olyan level, ahol érdemes megpróbálni. A 20-as amúgy elég nehéz, mert kb. 50x kell klikkelni, hogy egyáltalán beadja az enchant table.
Most úgy nyomom, hogy csináltam 1 nagy stack splash potion of poison II-t, állok a cave spider csapdámnál, megjön a 200 körüli pók, rádobok kettőt, összeszedem az XP-t, nyomom tovább. Nagy meló nincs vele.
A pecázósokat én is láttam már, tényleg akartam is már csinálni egyet most, hogy mondod!
-
törölt tag
japp. a tppi-ben amennyire "mértem" azonos az ore generálás darabra pl egy quarry méretre vetítve, csak nagyobb darabszámban kerülnek egymás mellé. nem ritka a tizenpár darab vas és társai egy "érben". viszont ritkábbak kicsit.
gery: én se voltam nagy mestere
azért nyomattam a kis lvl enchantokat, mert nem volt akkor még farmom ls leginkább célzottan szerettem volna efficiency-t kapni a csákányomra. eff 1-et meg dob a lvl 1 is, azokat összetákolva gyorsabban jutottam el eff 5-ig.ha van farm és nincs késztetés pl ilyenre, akkor persze lvl 30-at toljál aztán kész
de egész sokat lehet összeszedni, vannak egész kompakt pecázós minimálredstone-os dizájnok már yt-n, és ugye az is tud dobni egészen értelmes dolgokat, többet között könyveket is
afk-ra tökéletes
-
PeL
addikt
Feltettem kíváncsiságból a TPPI configot, normális dolog az hogy Tin-t és Copper-t tonnaszám lehet szedni? Nem vicc, lementem egy bányába, és mindenfelé ez a két anyag, 5-10 blokkonként találni belőlük. Ez így elég vicces
Ellenőriztem a configban, csak a TE generálja az ore-kat, de még így is túl sok sztem. -
-
Geryson
addikt
Elkezdtem könyveket enchant-olni, azt hiszem ennek blackrulz Te voltál a nagy mestere. Eddig nyomtam a 10-es szinten, de úgy elég egysíkú eredmények jöttek, most felmentem 20-asra és elég szépek jönnek, elég sok a kombó közte. Most jött egy feather falling III és sharpness II, ez akkor mind kardhoz, mind cipőhöz felhasználható? Mi a legjobb szint, amin érdemes könyvet gyűjteni?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
genya vagy
még egy kis atomic science is mehet mellé ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kmisi99
addikt
Ha nagyon ilyen tech beállítottságú vagyok milyen modba lenne érdemes belekóstolnom? A gregtechet próbálgatom már régóta IC2 lerágott csont Thermal expansion is eléggé kifújt. Mekanism ba bele bele nézegettem de még kb az ilyen generátorokat tudom.
-
törölt tag
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
De megnézem azt a crash landing-ot,mert az agrarian alapötlete tetszik,csak kezd herótom lenni a skyblocktól, ha ez hasonló,de rendes mapon akkor az lesz a kövi az AS után.
Kell a nehezítés, mert az a minecrafter aki már 3-4 mentését "végigjátszotta" modokkal, az egy szimpla világban pár nap alatt olyan szintre jut hogy nem lesz benne kihívás. -
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tudsz esetleg linkelni 1024-est? Most rákerestem Google-ben, de vagy valamiféle halott linkoldalra van találat, vagy kettőt amit meg találtam az meg elég furán néz ki, merthogy a defaulttól rettentően messze van.
Nekem az R3D 512-ese azért tetszik, mert olyan mint a gyári, csak baromi szép. Azért a betöltési ideje bizony ennek is jó egy perc és 60 FPS-em van 4770k-val és 6 gigás videókártyával, szóval szép az igénye...
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
"Most látom van 1024x1024-es is"
Igen amihez 2GB VRAM is kevés (tapasztalat)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
Tud valaki 512x512 méretű medieval resource packot? Egyenlőre a Conquest jön be a connected textureok miatt, de szívesen kipróbálnék egy ultramagas felbontásút.
Most látom van 1024x1024-es is

-
törölt tag
akkor ne nézd meg a crash landing nevű ftb mapot
ugyanaz mint az AS, csak van már hőmérséklet, szomjas leszel, sokkal többrétű a túlélés, durván jönnek a mobok, ugyanúgy rengeteg a mod, szóval na
olyasmi mint az AS és a terrafirmacraft keveréke, mindegyikből a legbetegebb nehezítésekkel -
Amur
addikt
Egyébként az agrarian skies sorozatba is nézz bele nyugodtan, mert bár az elején még egy föld vagy kőblokkért is meg kell szenvedni, de a 9.résztől már elkezdek gépesíteni, és bigreactortól az ME rendszerig lesz benne minden(ill. már van is csak le vagyok maradva a feltöltéssel).
Van ott is 111 mod, tehát elég széles a skála!
-
Amur
addikt
-
PeL
addikt
Pedig pont nézem a 3. évad sorozatodat. Egész fasza, az egyetlen amit sajnálok hogy tényleg belekezdesz legalább 3 modba párhuzamosan már a legelején így eléggé könnyű elveszíteni a fonalat egy hozzám hasonló kezdőnek, folyamat vissza kell tekergetnem a videókat mert túl sok az új info
Jobban szeretnék egy olyan tutorial jellegű sorozatot ahol tényleg minden modot egyesével kiveséznek és be is mutatnak az elejétől a végéig. Létezik ilyen egyébként egyáltalán magyarul? Vagy mindenki gameplayezik inkább? -
Amur
addikt
Csatlakozom!
Én ragaszkodom azokhoz a verziókhoz ami stabil,és nem frissítek, csak ha látom hogy komlett modpackba is bekerült már a friss verzió.(vagyis már kitesztelte más,és azokkal a modokkal nincs konfliktusa-ezért jó ha ismertebb modpack alapra építed a tiédet, kicsivel nagyobb az esély stabil modpackra.
Az enyém kifejezetten jól müködik,amikor gondjaim voltak azt a kamera szoftver okozta mikor videókat rögzítettem-ugyanis az összes prociidőt és memóriát elszívta..de ezt egy huszárvágással megoldottam-úgy hivják hogy fraps-nem kell bemutatni, és nem tömörít videót felvétel közben, majd én tömörítek utána.)Most egyébként elkapott az agrarian skies láz. Rendesen egyben van szerintem. Egy idő után persze könnyű, de egy idő után minden packkal könnyű!

-
nbarnabas
tag
Van ötletek, hogy melyik fájlban kellene, és mit átírnom, hogy nullázzam (eltüntessem a végtelen émelygést) a karakterem, de minden más a pályán megmaradjon?
-
törölt tag
egy bugot javít, másik kettőt okoz. ha maga a mod önmagában nem, akkor más modokkal közösen együtt conflictel valami módon. talán a Minecraft az, ami a legbugosabban moddolható játék, ami létezik. eleve a Forge ModLoaderhez mint olyanhoz (a kritikus elem, enélkül nincs moddolt Minecraft) nulla / zéró / nincs / nem létezik használható dokumentáció...
és a "Stable"-nél a macskakörmöt szó szerint és többszörösen kell venni. ha egy pack XYZ verziójú modokkal működik, és sokáig nem frissül, annak jó oka van. a bleeding edge (vagyis mindenből a legújabb) a legkevésbé stabil szoftver / modpack fejlesztést eredményezi. alaposan tesztelésen még nem esett át, bug, crash, akármi bármikor előfordulhat.
-
Geryson
addikt
Ez sima Vanilla. Textúra pakknak már egy jó ideje az R3D 512-es textúráit használom. Brutál a betöltési idő, de a látvány is (szerintem). Azért tetszik, mert olyan, mint az eredeti, mégis csodaszép a kidolgozottsága, főleg közelről.
Hogy mennyi idő? November óta nyomom, de mondjuk többször el-eltűnök hetekre, ahogy éppen kedvem van. Mondjuk nekem nagyon bejön ez az építgetős dolog. Ahogy befejezem a házat és a poti főzőt (ez már 80%-on áll), akkor jön egy auto kaktusz farm és utána kezdem a szobrot (220 blokk magasan lesz a teteje). Az nem gyenge meló lesz, de mondjuk az alapját is felhúztam 2 hét alatt (az egy tök tömör valami, szóval telipakoltam) és a nether brick lejáró sem gyenge a közepén egészen le a 11-es szintig, az alagútrendszeremig. Közben a múlt héten készen lett a leghosszabb alagutam is, közel 1.600 blokk lett a vége a hegyvidéki házamig.
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Nem igazán értem
Vegyük példának a TC 1.5.5.4-et, ami a DW20-ban van. Létezik ugye újabb a TC-ből 1.5.5.7. is a köv. changeloggal:"Stable" Versions
1.5.5.7Fixed ingots being able to be made without a cast
Fixed pigiron and glue buckets misbehaving1.5.5.6
Fix faucets crashing the client sometimes
1.5.5.5
Fix certain tools crashing the client when rendering
1.5.5.4
Fixed Smeltery failing over time
Most ha a changelog ilyen bugokat ír, gondolom nem véletlen ajánlott a legfrissebb "stable" verziókra upgradelni amiből lehet.
Vagy én gondolkodom csak rosszul? 
-
törölt tag
"persze mindegyikből a legfrissebbet tettem be"
crashek és bugok melegágya. soha semmiből a legfrissebbet, MC moddolásnál csak akkor frissíts modon, ha nagyon muszáj.
(#12557) PeL: na ezért kell a balansz és alapos konfigolás, hogy ilyen OP dolgok ki legyenek véve vagy korlátozva legyen.
-
PeL
addikt
Legalábbis úgy érzem a legfontosabb modokat sikerült beletenni. És játszható maradt, 60-70 fps megvan. IC2-t hagytam mert azt írtátok bugos, a Morph modot pedig két dolog miatt is kihagytam:
1) Bugol az OptiFine-al (eltűnnek néha a mobok különböző testrészei)
2) Sztem kissé csalás szagú, hogy megölök egy denevért és onnantól kezdve repkedhetek túlélő módban kedvem szerint. Így pl. a lovak teljesen értelmét veszítik, meg a netherben az ottani mobok bármelyik formja tűzállóságot ad ami a tűzálló enchantok és potik hatását teszi feleslegessé a játékban. És még sorolhatnám
Még erre lehet ráteszek egy ATG-t, a Biomes o Plenty annyira nem tetszik, túl sok biome van benne ami nem tetszik egyáltalán. -
PeL
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Nem semmi

Mennyi idő alatt sikerült eddig eljutnod? Ez full vanilla? A textúra pack szép. Én is valami hasonlót szeretnék majd elérni egyszer, most úgy néz ki összeállt a modpackom. Amur modpackjából szemezgettem, persze mindegyikből a legfrissebbet tettem be. Balansz ide, balansz oda, nem foglalkozom vele, az olyan modokban kikapcsoltam az ore generálást amiben több mod ugyanazt az alapanyagot adja hozzá hogy ne legyen túltengés 1-1 cuccból, de a többit hagytam úgy ahogy van. Sztem jó lesz ez így nekem mint kezdő modos
Egy jódarabig elleszek ezzel mire mindent kiismerek, meg rájövök. -
Geryson
addikt
Ha már nosztalgia, akkor mutatom, hogy a PH szerveren én honnan indultam:
Ez volt a szigetem, az üvegrész alatt egy természetes szakadékkal, ahol le lehetett ugrálni:
Ez meg a mellette lévő nagyobb félsziget, amit szigetté alakítottam és ezen áll most a ház:
A földmunka kezdete: (itt még maszati elég sokat segített, sajnos ő később lelépett:
Tesztelem a várfalat:
Alakul a várkert:
Ássuk a pincét:
A pince, az egykori bányalejáró, a ház és a kert most (háttérben a Krisztus szobrom talapzata):
-
Geryson
addikt
Tudjátok mi jutott az eszembe? Amikor az első éjszaka megásod az első 3x3-as lyukat a hegy oldalába, felrakod a faajtót, ledobod az ágyad és alszol.
Tali szerverén a második éjszakás "lyukat" megtaláltam, raktam oda emléktáblát meg fáklyát, de sajnos az elsőt nem (oda bejött egy kis zombi és lezúzott). -
kmisi99
addikt
válasz
nbarnabas
üzenetére
Kösz, de kreatívban egy másik mapon megpróbáltam hamar meglett.

Egyébként az endbe kb milyen felszerelés és hány fő kell? Full gyémánt páncél elég enchantolt fegyverekkel?
Illetve egy FTB-s probléma lenne egy kb 8000 blokk térfogatú terület amiben víz van, de én nem akarom. Azon kívül, hogy fillerrel feltöltöm van valami ésszerű mód rá?
-
nbarnabas
tag
válasz
kmisi99
üzenetére
A level.dat fájlban benne vannak a koordináták, ezzel ki is tudod olvastatni mind a hármat. Mondjuk ez nem a kapu koordinátáját adja azt hiszem, hanem az erőd bejáratát, de onnan már csak meglesz.
visszatérve a másik bughoz: én közben kezdtem egy új mappet. A mandragóra hatása elmúlik ezen, nem tudom hogyan lehetne még imitálni a fenti esetet
Nem lehetne valamit törölni, vagy átírni, hogy csak a karakter "nullázodjon"?
-
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jogos. Ezt írtam én is, hogy elég könnyű megtalálni...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Geryson
üzenetére
Nem ender pearl! Ender eye. Kraftolható blaze powderből és ender pearlból. El dobsz egyet, megnézed melyik irányba repül, elindulsz abba az irányba, mész kb 500 blokkot, majd eldobod mégegyszer. Én 3 ender eyeból meg tudtam találni a portált blackrulz szerverén 10 perc alatt.
-
Geryson
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Hát első körben az End Portálra gondoltam és onnan az Endre, ott meg aztán annyit szedsz, hogy megunod.
Érdekes, hogy nem leled. Én szerintem 1 óra nem volt, hogy megtaláltam. 3 is van, ráadásul úgy tudom elég könnyen ki is számíthatóak. 10 pearl-el meg kellene tudnod találni szerintem (én elég ritkán szoktam dobálni őket).
-
kmisi99
addikt
TPPI ben ender pearl-t hogy lehetne viszonylag könnyebben szerezni? A vadászat nem valami kifizetődő 48 óra játék alatt kb 10db sikerült találnom jó ha 3-4 esténként találok endermant.
-
nbarnabas
tag
válasz
üzenetére
Barna meg fekete tóval találkoztam már, de az olyan hatással volt rám mint a bánya pók vagy boszi. Ez normál tó, és már többször úszkáltam benne. Azt kihagytam az előbb, hogy volt ott egy tintahal is, bár eddig nem okoztak ilyet.
És igen gondoltam rá, hogy azért újul meg, mert nálam van valami. Ledobtam mindent, még a páncélokat is.
Ezután mentem el "lefürödni", aludni, meghalni. Kiléptem csak a pályáról. És mivel ez sem használt, az egész játékból. Rohangáltam kicsit, hátha éhesen iszik tejet, de úgysem. Valamiért beragadt. -
nbarnabas
tag
Jó tudom, a modpack nevében is benne van, hogy hanyagoljam. De ezt a mostani bugot hogy lehet megszüntetni?
Elmentem a szomszédos tóba homokért. Elkapott az émelygés. Amiket próbáltam, hogy megszűnjön: kimenni a vízből, tejet inni (ezt meg sem próbálta a karakter, csak a földre tudta kiönteni), aludni (alvás után folytatta), enni olyan essences csodakaját, elkapni a mandragóra lényektől is, és hátha azután elmúlik, és még a halál utáni respawn után is folytatja.
A visszaszámláló 3 és 4 másodperc között ugrál, mintha folyton érne a hatás. -
nbarnabas
tag
válasz
üzenetére
Config fájl az stimmel. De a modok között nem volt. Ha jól látom, akkor a 2.8.3 a legutolsó ami 1.6.4 kompatibilis, így azt letöltöttem és beraktam a mods mappába, majd indít. Erre közölte hogy nézzem meg az IE conflicts fájlt, amiben:
# Blocks1555: null from obsidiplates - bone_block from Gravestone
Suggested Ranges
3711-3897 (187 IDs),
1562-1719 (158 IDs), 3900-4038 (139 IDs)Most akkor a gravestone konfig fájljában kell átírnom a bones block =1555 sort valami másra? Vagy nagyon félre értettem

-
törölt tag
válasz
nbarnabas
üzenetére
akkor nézd meg a mod mappában van e gravestone mod. ha van akkro nézd meg a config file-t hozzá. valahogy így néz ki. egészen egyértelmű mit kell akkor túrni hogy mindig működjön

-
Teaway
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na, vmit kreáltam, de a szép kék vizem eltűnt
kép róla ugyanott. -
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
fixen úgy tudod összelőni a két oldalt, hogy az overworld portalod koordinátáit elosztod 8-al (mert ugye ennyi overwold blokk egy nether blokk), és az így kapott koordinátákra építed a nether kaput.
onnantól menni fog és nem fog bugzani meg össze vissza dobálni a világban. -
törölt tag
-
Geryson
addikt
Van egy apró, de igen bosszantó gondom. Van egy nether kapu amit még Gomez csinált. Elbontottam az overworldben (így hívják?) lévőt és odébb tettem vagy 300-400 blokkal. Beindítom, átmegyek rajta és a netherben természetesen a régi helyre érkezem (ez így tökéletes is), de ahogy visszamegyek, az overworld kapu megint ott van, ahová Gomez tette. El kell bontanom mind a kettőt, hogy működjön az új helyről?
-
Teaway
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem tudom, mi az, de majd kipróbálom.
-
nbarnabas
tag
Ha van sírkő a TPPI-ben, akkor hogyan kell bekapcsolni? Ha nincs, akkor lehet hozzá/beletenni?
-
Teaway
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem.
Olyant mondj amihez nem kell semmi se, hanem csak egy sima zip, ami az alap MC-vel fut. -
Teaway
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
További képek itt ---> képek
-
Teaway
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Messzebbről így néz ki ---> kép
-
kmisi99
addikt
Kösz az ötleteket meglátom majd linkelem mit sikerül kihozni, bár az még odébb lesz.
-
Amur
addikt
Igen pont ez a googledoksit böngésztem én is ma.
Szerintem pedig ha sok minden tetszik a TPPI-ből akkor igen is jó ötlet azt venni alapul.
Pláne hogy FTB launcherben beírod a 3rd party packoknál kódnak hogy MegaSharkPunch és letölti az egészet.
Majd MultiMC-ben nyugodtan belepiszkálhatsz(de éppen maradhatsz FTB launcherben ott is simán ki tudod pakolni ami nem kell.)
Én már átböngésztem a modokat, ami varázslós téma azokat összeszedtem:
Ars Magica 2
Blood Magic
Botania
ElectroMagicTools
Forbidden Magic
Infernal Mobs
Thaumcraft 4
Thaumic Reliquary
Thaumic Tinkerer
Thaumic Tinkerer - KAMI
WitcheryHa az IC2 vonalat is ki akarod szedni,akkor a gregtech se maradjon benne,mert az abba valamint a buildcraftba nyúl bele recik szempontjából.
De tény az is amit Black ír: a bloodmagic és a Thaumcraft is tartalmaz olyan dolgokat ami tech vonalon is használható.(én ennek ellenére rendszeresen hanyagolom.Frászt kapok mennyi "szemét" ércet dobál szét,amit nem használok fel)
Ha optifine-t akarsz akkor viszont eleve felejtős a thaumcraft, valamint a
modular powersuit
-modular forcefield
-numina -
kmisi99
addikt
Készülget tppi vel az új házam, milyen tetőt ajánlanátok? Sima lapos tető vagy sátortető? Esetleg valami mást? [link]
-
törölt tag
annyi értelme van, hogy a megmaradt modok egymásközt balanszolva lesznek. nemcsak összelapátolva oszt' jó'van, mint a packok jórészénél.
"full TPPI config úgy lett belőve, hogy az összes modot magában foglalja, tehát a teljes packra lett balanszolva."
nem, vannak configok, amelyekhez nincs mod telepítve. balanszt nem fog felborítani, ha mondjuk a komplett IC2 ágat kiveszed, akkor csak IC2+GT contentből maradsz ki, mást nem piszkál. pl Buildcraft Quarry visszaáll alap BC-s recire.
(#12506) PeL: a crash log bőbeszédű, azért crashelt CC kivétele után, mert van pár mod, aminek a CC a függősége (pl. OpenPeripherals). kiveszed azokat, elindul.
-
snorbi5
csendes tag
Meg lehet az csinálni hogy 2 elektromos sínt egymás mellé rakok akkor az ne kötődjön össze?
-
PeL
addikt
Háhhááá közben találtam egy ilyet is, ezzel azért egyszerűbb lesz

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VbYeMY5hk9niZ2P3nZ0hvHOOUwdUwr1VB4KTbIiiNVw/edit#gid=0
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Nekem a legfőbb szempont az hogy ne 20-30 fps-el kelljen játszanom, mint ahogy az a full TPPI pack esetén van. Az OptiFine meg nem jó hozzá mert crashel tőle, bár érzésem szerint sokat amúgy sem javítana a dolgokon egyszerűen túl sok a mod benne, a procim meg kevés hozzá
Ezért döntöttem úgy hogy mivel abban a packban amúgy is egy csomó olyan mod van amiről úgy gondoltam hogy nem használnék meg azt se tudom mi fán terem, meg amúgy is van kint pár modból már újabb verzió mint amit a TPPI használ pl, ezért inkább magamnak raknék össze egyet. Így azért lett content, van mivel molyolni, meg fps is akad olyan 60 körül átlagosan, OptiFine-al. Eddig. De valahogy nem tudom mi legyen, hogy használjak alap configot letiltva a modokban pl a plusz ore generálást (hogy pl. csak a TC generálja az ore-kat), vagy tegyem be a TPPI configot amivel lehet ellehetetlenítem magam mivel nem csak ahhoz a pár modhoz lett belőve amit én használnék. Egyébként lehet egyszerűbb lenne, csak akkor át kéne futnom a teljes mod listát megnézni a dependeket, mihez kell plusz core mod, lib vagy api, mert akkor gondolom azokat is ki kéne szedni nehogy galibát okozzanak vagy ne egyék a RAM-ot feleslegesen. -
törölt tag
hát alapvetően vélhetően de, főleg ha quarry-t szeretnél, de a te packodban pl nincs gregtech nehéz lesz megoldani

nem egyszerűbb egy tppi-be beletenni amit szeretnél extrában és nem játszol azzal ami nem kell? vagy a varázslós modokat kiszeded alapból.
(mondjuk technikai szempontból a bloodmagic is egészen kellemes tud lenni attól függetlenül hogy varázslós, lehet az összegyűjtött essenceket csövezni, tartályozni, máshol felhasználni, mobspawnert építeni fölé, a páncélja egészen kellemes, a csákánya és a többi cucc méginkább, farmok termelését gyorsíthatod vele, stb, és akkor még nem is beszéltünk a thaumcraftról, aminek mostmár igen komoly részét teszi ki a tech vonal, mást nem mondjak a transvector interface-t nem adnám egy stack quarryért
nem beleszólni akarok, mindenki azzal játszik amivel akar
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

más nem igazán vanillában

afk-ra tökéletes
még egy kis

Ezt figyelembe véve ha valamiért sűrűn fogok crashelni akkor kicserélek mindent a DW20-as vagy TPPI-s modokra.