Hirdetés
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
Felhasználónevemmel vagyok bejelentkezve és nem fogadja el azt a felhasználó nevet amivel már regeltem. Ne csináljátok már ezt velem.
Rosszab vagyok mint egy kislány de nekem az a felhasználó név akkor is kell és tudom hogy az az enyém nem használta fel senki csak én és nem tudom használni mert regisztráltam vele ÉN. Ekkora fosch mindjárt meg se veszem 
Bocs a dupláért.
-
Buster17
addikt
válasz
üzenetére
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/24/280497_g2mu76gzickjz79a_nevtelen.jpg
Pedig úgy emlékszem hogy már csináltam felhasználónevet.
szerk
minecraft.net oldalon megváltoztattam a jelszavamat és ott fel is kínálta hogy melyik felhasználói fiókom jelszavát módosítanám.szerk2
email címmel voltam most belogolva, kijelentkeztem és beírtam a felhasználónevemet és belépett. -
törölt tag
válasz
Buster17
üzenetére
lehet hogy már foglalt. Minecraft Account Checker írd be ide és kiírja foglalt-e.
-
törölt tag
válasz
Buster17
üzenetére
minecraft.net-re be vagy jelentkezve már? akkor itt tudod megvenni a store-ban.
jobb felső sarokban azt írja hogy logged in akkor mennie kell, nem kérdez semmit utána csak hogy mivel akarsz fizetni
-
Buster17
addikt
Na nem tudom megvenni.
Regeltem erre a mojangra és a köv oldalon beírom a felhasználónevemet azt meg nem fogadja el. Egyáltalán a felhasználónevemet kell oda írni? -
-
mikk2000
őstag
válasz
Teaway
üzenetére
2x160 láda? Jézus úristen, mi van azokban?
Kövesből van vagy 50 láda?Én nem szívesen rakom ilyen sűrűn egymás felé, mert hülyén néz ki hogy akkor hová nyílik a teteje?
Elküldhetem azt a kis "modot" amit összedobtam, de ennél a textúra felbontása 32x32-es, mert nekem ennyit bír a gép, de ez alapján meg tudod csinálni magadnak is az általad használt textúra csomaggal.
-
föccer
nagyúr
válasz
Buster17
üzenetére
A demó az egy nagyon-nagyon kezdetleges fázisát mutassa a játéknak. Ha megvan az előfizetésed, gyere fel taliga vanilla szerverére. Ott azért már van néhány igazán faintos dolog megépíteve, ami meghozhatja a kedveet a játékhoz.

(sry a két postért. Banoljam magam?
)üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Buster17
üzenetére
Nemcsak, hogy máshol olcsóbb nincs, de máshol meg sem lehet venni.

Az, hogy megveszed az "alap játékot" nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy bármilyen mod-al játsz. Az eredeti accountnak vannak előnyei, mint pl az ezt megkövetelő szerverekhez való felcsatlakozás, cserélhető játékos kép), de nem befolyásolja, hogy milyen modokkal játszol.
Ha az a kérdés, hogy az alap játék élvezetes-e, akkor csak annyit tudok mondani, hogy ez mindenki saját maga érzi. Ez egy sandbox játék. Nincs előre megírt játék menet, nincsenek "pályák" amin végig kell haladni, sőt, még a játéknak igazándiból célja, így vége sincs nagyon. Az MC-ban az a legéélvezetesebb, hogy azt csinálsz amit akarsz. Teljesen szabadon. Sandbox.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
Buster17
üzenetére
alapjátékban egy félmondatos sztori van: győzd le az Ender Dragont, meg egy marék achievement. ezen felül az van benne, amit te akarod hogy legyen benne. szeretnél egy ordenáré nagy kastélyt? tessék egy példa:

ami az alapjáték része: bányászol, kisütöd az érceket rudakká, csinálhatsz különféle farmokat (búza, krumpli, stb), tarthatsz állatokat, horgászhatsz, főzhetsz potikat (sebesség, erő, ilyemsik), enchantolhatsz szerszámokat, armorokat. tipikus RPG elemek csak épp a role-playing nélkül.
mehetsz dungeonökbe kincset találni, mehetsz a pokolba további dolgokért, mehetsz az Endbe, leölni a sarit.
a fenti kastély megépítése nagy kaland, mert neked kell az összes matit hozzá kibányászni, sütni, megépíteni és istentudja hányszáz óra után ha kész, nagy a jutalom. belefektetsz sok-sok órát, látod a folyamatot és végül az eredményét is.
de a Minecraft szó szerint Lego 3D-ben. a húsz euró elsőre tényleg húzós, én is sokalltam eleinte, aztán jöttem rá, hogy fogalmam sincs mennyi sok órát tettem bele, (2000-nél is több lehet) ehhez képest a húsz euró semmi. -
Buster17
addikt
Értem.
Amúgy leszedtem a demot és betudtam lépni a régen készített fiókommal.
Akkor se játszottam sokat mert nem tudtad mit kell csinálni úgy mint most is se tudok tovább haladni. Vagy is most haladtam valamicskét tudtam kraftolni csákányt meg ásót videó segítségével, de ha nem nézek videót akkor meg vagyok lőve vagy ilyenkor mi van? -
veector
senior tag
Resurrection packról van vélemény?

-
Amur
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
A modolt minecraft sem tört.
Szabadon modolható, nagyon sokan csinálnak nagyon sok "bővítményt" hozzá.
Tetszőlegesen összeválogathatod a saját szád íze szerint.
Van aki gépeket szeret építeni,automatizálni.
Valaki Questelgetni szeret, van aki mazohista módon járni a sivatagot étlen-szomjan, van aki szétvarázsolja az eget is, és van aki csak építgetni akar.
Bármelyik is vagy, előbb utóbb modokat fogsz telepíteni, hogy még több lehetőséget hozz ki a játékból!
-
Buster17
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És ha megveszem az alapjátékot módok nélkül (mert én az eredetiségnek vagyok a híve) akkor is élvezetes a játék?
Egyáltalán mi van az alapváltozatban meg a módokban, hogy megérje azokat is telepíteni?
Mod
Justin féle YT csatornáján néztem meg pár MC részt és eléggé beszippantott. -
törölt tag
válasz
mikk2000
üzenetére
az enchantolást jellemzően gyémánt cuccokra szokták játszani, mert elég sok szintet (xp-t) kell beleölni legyen az páncél vagy kard, nem igazán éri meg másra. vas páncéra az elején jól jöhetnek minimál (1-5-ös szinttű ) enchantok. szerszámból meg megcsinálsz 10 csákányt és akkor 10x tovább áshatsz lent főleg kő cuccokra kár rátolni az enchantot

wikiben le van írva hogy melyik enchant mit tud, mire tehető fel, érdemes átolvasni, és lemenni lv 10-11 közés vandálkodni egy kicsit a gyémántokért fésűs áskálódással, annyira nem durván ritkák, és egy dia csákány azért bírja a kiképzést.
-
mikk2000
őstag
Poénnak jó volt hogy a ládák átváltoztak ritka ocsmány ajándékokká, de sajnos nem találtam rá beállítást visszaállítani, így kénytelen voltam egy modot csinálni, nem volt túl bonyolult, szerencsére

Tartósabb szerszámokat/páncélt hogy tudok csinálni? Most nem arra gondolok hogy gyémántból... Még nem nagyon néztem az enchant és egyebek részt... egyelőre főleg kőszerszámokat használok, fémet nem éri meg mert nagyon ritka, örülök ha ki tudom termelni fémből a páncélnak valót.
-
törölt tag
válasz
mikk2000
üzenetére
amit 3 nukleáris mox reaktor hajt

aminek a működését és a tárolt energiát is monitorozod folyamatosan

és mellé egy napelemekkel lefedett bázist

amiben egy óriás reaktor tápol 4 gőzturbinát, hogy egy csákányütés nélkül kapjad az érceket
majd azt automatán feldolgozd és letárold hogy automatán craftolhass

és akkor még a varázslós modoknak neki se álltál, pedig azokban is töménytelen lehetőség van

persze ez meg a másik véglet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikk2000
őstag
Kicsit növeltem a gazdaságom méretét... van szarvasmarha, malac, csirke, 3 féle színű birka külön ketrecben, répa, krumpli, búza... cukornád félautomata aratóval, illetve az egyik tó mentén. Felül átjáró, ládatartókkal. Két meglévő tóhoz igazítottam az egészet, mintha azok látnák el vízzel. El lehet vele játszani... ha valaki mindig megkérdezi mire jó ez a játék

-
Buster17
addikt
Hali!
Minecraftnak mi az értelme? Mit kell benne csinálni? Van valami storyja?
Jó lenne egyszer kikipróbálni...
-
Nashaba
tag
válasz
mikk2000
üzenetére
Köszi a választ, majd megnézem! Be kell hogy valljam, olvastam a wiki-t és a neten is kerestem mindenhol, de maga a hivatalos fórum nem jutott eszembe...
Azt hittem, hogy ez nem okozhat problémát, már az, hogy az 1.7.10-es mappába való másolás mert hogy eddig minden működött onnan. Sőt, azt hittem, hogy azért ír simán /mods mappát mert már elavult a readme. 
-
mikk2000
őstag
válasz
Nashaba
üzenetére
Hát nekem sem indult be. Aztán rákerestem a fórumán, megoldás az, hogy kivételesen NEM mods/verziószám alá kell kicsomagolni, hanem direkt a mods alá. Amit amúgy ír is a tömörítvényben. Tehát a két könyvtár+a jar file legyen a mods könyvtárban, azaz a "Put in mods folder" alatti rész. Mondjuk valami linuxos szar tömörítvény, mert kicsomagoláskor természetesen hibát talál (általában linuxszal csak gond és szopás van mindig), de csak az icon file-okkal van gondja, 7-zip kicsomagolja szó nélkül, de átnevezi ezeket a fájlokat, és nulla hosszúak lesznek.
Az installerből van windows verzió, de természetesen nem működik, miért is működne, a fórumán is írják hogy nem működik. Pedig abban talán normálisan vannak kódolva a fájlok.Na a lényeg hogy így felmegy, és rögtön induláskor bal oldalt középen jönnek infó szövegek, és nyomj v-t villager kereséshez amire kiírja hogy nincs a közelben.
-
Nashaba
tag
válasz
mikk2000
üzenetére
A legegyszerűbb módszer, hogy tudd, jó-e telepítés után, hogy megnyomod a "v"-t egy új mapon és akkor kiírja, milyen messze van a legközelebbi település.

Serricon: Igen, ezeket a mágusokat láttam.
Köszi mindkettőtöknek, letörlöm és feltelepítem megint az egészet az este ha lesz időm, hátha! -
mikk2000
őstag
válasz
Nashaba
üzenetére
Hát ha megmondod mit kell nézni miután felraktam hogy működik-e, akkor kipróbálhatom, de még kreatív módban sem voltam még, szóval repkedni se tudok

Mindenesetre én azt csinálnám hogy letörölnék minden forgéval kapcsolatos dolgot, és feltenném a forge legfrissebbet újonnan 1.7.10-hez az installjával [link] (Ha manuálisan belekapartál valamit a szűz 1.7.10 jar-ba, akkor letörölném azt is, hogy töltse le újra, aztán a forge install).
Azután ezzel profillal indítanék. A mods mappát archiválnám aztán üríteném !!! Bár ha normálisan csináltad akkor ez nem kell, mert a mod mappába ha verziószám van, akkor csak ahhoz a verzióhoz tölti be a modokat amik alatta vannak, tehát elvileg az 1.7.10-hez ha nem tettél modot akkor nem érdekli hogy az előző verzióhoz volt 1000 mod a megfelelő verziószám alatt. -
Nashaba
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, két mappa van és a .jar a mod mappában, fel is ismeri, sőt, a speciális blockok is megjelennek, de egy village se jelenik meg, pedig creative-ban is repkedtem :/
-
Nashaba
tag
Sziasztok!
A Millenarie mod-ot szeretném használni, de úgy fest, hiába mutatja azt a Forge, hogy sikeresen be van töltve, nem igazán akar működni. Régebben nem volt vele gondom, most 1.7.10-et használok. A log sem ír semmit, hogy esetleg gond lenne, de se a "V" nem mutat semmit és települések sincsenek. Valaki használja még rajtam kívül? Esetleg a gép nem elég izmos hozzá? (Acer Aspire Switch 10) A Minecraft Comes Alive működik gond nélkül. Előre is köszi a választ!
-
mikk2000
őstag
Lépcsőn felfelé menve belső nézetben elég szemet bántóan "halad" a karakter, olyan pattogósan. Nincs valami mod ami kicsit ez kisimítja?
-
Amur
addikt
Van valamelyik modban fejlámpa vagy hasonló világitóeszköz amit elég ha magamnál tartok,miközben csákány/kard van a kezemben?
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
ohh sory

milyen y-on vagy?
ami nagyobb gondnak tűnik az hogy limites milyen messze tudnak tőled spawnolni a mobok. nekem azért volt nagy a gyűrű, mert kimértem kreatívban (már nem tudom
) hogy ha állok akkor milyen messze kezdenek el megjelenni, és akkora sugarat adtam neki. nem lehet hogy túl közel vagy a platformhoz?két lehetőséget látok: 1: túl közel vagy a spawn körökhöz ezért nem vagy csak a távolabbi pontokon tudnak spawnolni 2: elég távol vagy mert lemásztál egy alsóbb pontra, de az meg túl alacsony és a bedrock alatti területet is loadolod, tehát a lent mászkáló, spawnoló pigmanek miatt nem tudsz spawnoltatni fent.
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
És nekem mikor válaszolsz a privimre?

Megépítettem a csapdát, tök szép, de nincs benne mob. Kérdeztem Talit, azt mondja, hogy még bőven a "normális" felett van a spawn ráta, tehát nem azzal van a gond, hogy túl le van húzva.
Az Xp-t még nem löki fel, szerintem ott valamit a fellökővel számítottam el, de mondjuk non-sense, hogy alig van mob, de rohadt sok a zombi...

-
bugmenot1
tag
megvan, mi a baj... . is van a névben.
ha username-t írok be, és próbálok rámenni a szerverre: invalid username
átírtam az usernamet, most jó!!!!

-
bugmenot1
tag
-
Serricon
senior tag
válasz
bugmenot1
üzenetére
Ezt akkor szokták hibaként kapni nálam, ha pl szóköz vagy spec karakter van a névben, ami eredeti loginnál kizárt. Az oké, hogy ott regisztráltál, de tört kliens nem használja azt a nevet.
Amikor elindítod a launchert, ott beloginolsz rendesen, vagy csak egy nevet adsz meg?Meg is vetted ott, vagy csak beregeltél?
-
bugmenot1
tag
-
föccer
nagyúr
válasz
bugmenot1
üzenetére
Hmm, hmm. Amikor rájössz, hogy a világban mégsem vagy teljesen egyedül.

Egy zombi. Van néhány csúnya teremmény, ami a sötétben támadnak rád. Kezdőként meg kell tanulnod az első éjszakát túlélned.
Illetve a többit is. 
Majd találkozol a többi szépséggel. Csontik, creeperek, pókok és a többi...

Csak ügyesen.
üdv, föccer
-
-
Simi37
őstag
válasz
bugmenot1
üzenetére
Ömm...öld meg. Ez majd segít: Minecraft wiki
Amíg "megtanulsz" játszani tedd békésbe és akkor nem lesznek szörnyek. -
Amur
addikt
válasz
RaZroX
üzenetére
Paolo shaderjei között nézz szét, van un. lagless az tényleg csak a fényeket és a színeket javítja(nem lesz lombmozgás,türözödő víz), van a normal shader ott már kicsit több ficsőr van.
Valamint van egy ultra amit még farag, az elég bugos.
A lagless olyan szinten javít még a shadermentes MC futásán is hogy csak lestem! (modolt MC-nél feltünő a különbség), vanillára fel lehet rakni bármelyik brutálabb fajtát (super shader és társai) -
törölt tag
hogyan építsünk hóembert kezdőknek című sorozatunkban szájbarágósan, 10 percben lépésről lépésre
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
1.7.5-höz melyik Shader modot javasoljátok hogy a videóhoz hasonlóan nézzen ki a játék ?
Gyakorlatilag csak fényeket és árnyékokat szeretnék, lombmozgást meg textúrát nem.
-
apatyas
Korrektor
TPPI-n ha még él a sárkány, negyven perc múlva otthon leszek.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Volt alatta optifine előtte, de nem elképzelhetetlen hogy abban van valami beállítás ami neked nincs..
Azóta találtam még pár shadert ami másra van kihegyezve.
Valamint rájöttem hogy a napsugarak erősségét is lehet állítani.
A fáklya fényerejét viszont nem találtam. Az a föld alatt nagyon zavaró hogy szó szerint egy napos tengerparton érzem magam(pláne ha a közeli víz csobogása is hallatszik).
Majd lépek kettőt és vak sötétség(mert igen le kellett vennem a fényerőt). -
sziasztok !
Az lenne a kérdésem hogy a Minecraft szokott bármilyen keretek között akcióban lennie, vagy mindig 20€ fix az ára ?
Előre is köszönöm

-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Minden alapon volt mikor a fotót csináltam.
Motion blurt már sikerült kikapcsolnom, meg sok mindenből visszavenni, de úgy meg már nem sok különbség van... Egy igen: lagmentessé vált a modolt minecraft.. nem tudom mivel magyarázni, de nem hogy terhelné, még jobban fut!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rosszab vagyok mint egy kislány de nekem az a felhasználó név akkor is kell és tudom hogy az az enyém nem használta fel senki csak én és nem tudom használni mert regisztráltam vele ÉN. Ekkora fosch mindjárt meg se veszem 

egyébként egy jó pack. olyan, mint régen 1.4.7-re az Ultimate, ami az 1.6.4-es TPPI után a legjobb, átgondolt pack mindezidáig.
tényleg javaslom hogy nézegess videókat, van elég sok jó csatorna yt-n, jó mert kapsz egy más képet a játékról, és egy kis ihletet esetleg, meg megérted hogy mi hogy megy, mit érdemes megépíteni, stb.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)