- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
válasz joestet #3599 üzenetére
1. Letöltöd a BB Desktop Software-t, telepíted
2. Innen letöltöd és telepíted a megfelelő szolgáltatótól azt az OS-t, amelyik a telón van: http://us.blackberry.com/support/apps-and-software/desktop-and-device-download-sites.html
3. Elindítod a Desktop Software-t, rádugod a telót a gépre,
4. Az alkalmazások között a Desktop Software-ben kiválasztod a számodra szükséges nyelveket/egyéb alkalmazásokat, majd átrakod a telóra. -
kutga
nagyúr
válasz bicajoskema #3595 üzenetére
A Nokia E széria pont ilyen és nem kell hozzá BIS. abban mondjuk igazad van hogy a BB telefonnak a legjobb.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
bicajoskema
tag
Én elhiszem, de jelenleg nem fér bele a büdzsébe a BIS előfizetés.
-
lezerpiramis
őstag
válasz bicajoskema #3593 üzenetére
BIS-sel még menőbb ám! És még működik is...
-
bicajoskema
tag
Böngészőből ment a Facebook, csak gondoltam hátha
Én azért vettem BB-t mert kellett egy mobil ami olcsó, nagy akkuidő, megbízható, nem kell félteni(még 1-1 komolyabb este után sem) van benne wifi, ráadásul még menő is mert senkinek sincs ilyenje
-
kutga
nagyúr
válasz bicajoskema #3591 üzenetére
Böngészőből próbáltad?
Amúgy mindenki döntse el mennyit szán rá, mindenesetre szerintem BB BIS nélkül értelmetlen, akkor inkább Symbian Nokia.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
bicajoskema
tag
Nem rossz ötlet, de nem telefonálok sokat, sőőt havonta ha eltelefonálok 1000Ft-t akkor már sokat mondtam, kár BIS-re ennek sokszorosát kifizetni havonta, szerintem.
-
kutga
nagyúr
válasz bicajoskema #3589 üzenetére
Fizess elő BIS-re és a gondjaid megoldódnak. Mobilnet mellé kb. 1000,-Ft a BIS.
MOD
madmike
Hát ez tényleg nem kevés. Az appworld verziónk stimmel és mivel én abszolút nem találkoztam reklámmal mióta fent van, mégis valamelyik appra gyanakodnék.[ Szerkesztve ]
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Befizettem egy kis mobilinternet csomagra, de a facebook app, nem nagyon akar működni, az übersocial és a böngésző működik rendesen, de a facebook app az nem. Az a gond hogy nincs BIS-em? Hogyan lehet normálisan használni a facebook-ot BIS nélkül?
üdvszerk.: mióta átállítottam a mobilinternetre a BB-t azóta nem megy se a facebook se az appworld WIFI-ről sem. Ennyire rosszul csinálom?
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
ez az egyenként visszapakolás éleg lassan menne,mert napi 1-2 alkalommal jelentkezik.
amugy os 6.0.0.615
appworld 3.1.4.25
battery booster
dropbox
evernote
expense manager
facebook
gdocs free
opera mini
restart me free
rock file manager
viber
waze
youtube
weatherTraxmégse olyan kevés ez az app
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
kutga
nagyúr
válasz madmike #3586 üzenetére
Milyen OS? Milyen appworld verzió? Milyen alkalmazások vannak fent?
Ha nem pótolhatatlanok, akkor leszedném az összeset (beleértve az appworld klienst), egyenként visszapakolnám mindet, és amelyiknél felbukkan a reklám, az lenne a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
madmike
őstag
Igen, reklámot.
Ezek olyan appok amiket sose töltöttem le, mégcsak nem is terveztem és egytől egyig fizetős appokat ajánlgat. Legalább ha azokat küldené amik akciósak és ingyen tölthetőek, de nem"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Le lehet valahogy tilteni, hogy az app world rendszeresen reklámot dobjon a főképernyőmre?
A legjobban azt utálom benne, hogy be se lehet zárni,mert csak download opció van, akkor meg belép az app worldbe és ott tudok kilépni.
Miért kell ilyen szeméttel idegesíteni az embert?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
lezerpiramis
őstag
válasz amperaki #3579 üzenetére
Én az első Torch-ra (9800), valamint valamelyik Stormra tippelnék. Konkrét tapasztalatom csak az első Stormról (9500) van, az normál használattal 3 napig is elmegy szerintem, cserébe viszont használhatatlan, szóval az embernek nyomkodni sincs kedve
A 9380-asról írták még, hogy egész jól bírja.
-
amperaki
tag
melyik BB-nek bírja legtovább az aksija érintő képernyősek közül és gombos + érintős egyben verzióból is?
ill mennyi az a legtöbb idő?
amperaki
-
hardi50
csendes tag
Néha app worldben kifagyok nem tom miért....
BlackberryQ10
-
hardi50
csendes tag
Pár fagyás aksi kivétel stb után működik....nem tom mi nyígja volt....
Köszönöm a segítséget
BlackberryQ10
-
fgth
tag
viszont 30 telefon csere utan ujra kell regisztralni .
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
hardi50
csendes tag
Hali!Appworldbe akartam belépni.Kér email címet és jelszót.Melyik jelszót?Eddig még nem akartam használni most szeretném.....
BlackberryQ10
-
kutga
nagyúr
válasz bicajoskema #3564 üzenetére
Másik kártyával próbáltad?
-
Coq
aktív tag
Nem szereti azt a kartyat...
Ha kozvetlenul a PC-be teszed be es ugy veszel ra valamit, azt felismeri ?
-
kutga
nagyúr
Passzolom egyelőre. Milyen OS? Friss a Desktop Software? Nekem a PC-re kötéssel soha nem volt bajom.
-
bicajoskema
tag
Nagyon szépen köszönöm, még annyi a problmám, hogy nem nagyon sikerül a zene másolása a blackberryre, mert ha rámásolok valamit, akkor olyan mintha egyből leválasztaná a PC a blackberryt és újrakapcsolódik, de így egyik zene sem jó a BB-n mert amint lehúzom a PCről, kiírja hogy hibás az SD kártya.
De ha a ZTe blade-be rakom az SD kártyát, akkor rámásolok egy csomó zenét, visszarakom a memókártyát és akkor működik, és felismeri a zenéket a BB.
mass storage módban használom ha PCre kapcsolódok vele, de ha a desktop software-t használom akkor se jó.
Ehhez valami ötlet? -
kutga
nagyúr
válasz bicajoskema #3562 üzenetére
A Beállítások menü Alkalmazások almenüben részletesen megadhatod hogy melyik alkalmazás milyen kapcsolatot használhat.
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Blackberry curve 8900-am van és azt szeretném megkérdezni, hogy meglehet valahogy oldani, hogy ha veszek mobilnetet, akkor csak a kijelölt alkalmazások használják a mobilnetet és minden más a wifi-t. Tehát valami olyasmit szeretnék elérni mint androidon a Droidwall alkalmazás.Előre is köszönöm a választ
ui.:nem vagyok bis-re előfizetve
-
Kaji
tag
Sziasztok!
Van egy 9700-as készülékem. Rendeltem vodafonetól bis szolgáltatást, de nem tudom, hogyan kell beállítani. Valami vodamailt jelszót kaptam. Valaki tud privátban segíteni?
Köszi szépen
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van megoldás arra, hogy pc-röl írjak BB-n keresztül sms-t?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
kutga
nagyúr
válasz dellfanboy #3555 üzenetére
Ha bemész a névjegyzékbe és megnyomod a menü gombot akkor lehet új csoportot létrehozni, jelen esetben munka és magán.
A második problémára egy hívásszűrő appot kell feltenni, mondjuk egy ilyet:
Én magam még sosem használtam ilyet, nem tudom hogy válik be, hátha más ajánl egyszerűbb és olcsóbb megoldást.
-
dellfanboy
őstag
nem tudom, gyárilag szerintetek lehetséges az alábbi?
jelenleg van 100 partnerem a telefonkönyvben ebből 70 céges 30 magán
a kettőt külön akarom kezelni és pl olyan van, lehetséges hogy a telefonom elérhető azonban a 70 cégesnek nem vagyok elérhető? be lehet ezt valahogy állítani?
vagy kell rá app? partner csoport
ill. ha appworldben van rá app tudnátok ajánlani egy ingyenes megbízhatót?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
nagyúr
válasz Praetorianus #3551 üzenetére
Magyarul olvas???
Ha az itthoni gépen röhögni akartam, akkor a Mac-re ráküldtem a felolvasót. Klassz volt hallani, hogy az angol kiejtésből hogy lesz magyar szöveg!
Én Nokiás vagyok, de egyenlőre nem találátam meg a magyar felolvasót - pedig megy, és teljesen vállalható mint hírlik.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kutga
nagyúr
válasz Praetorianus #3551 üzenetére
Ok, meglesem. Megen nem megy a z Appworld. Valahogy mindig akkor amikor letöltenék valamit.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Internet TV/rádióra van valami jó app? Illetve egy jobbfajta szótár sem ártana.
-
Coq
aktív tag
válasz lezerpiramis #3548 üzenetére
Igazabol szerintem az a lenyeg, hogy mindenki ki tudja hasznalni azt, ami fontos neki. Valo igaz, hogy nekem peldaul a wifi nem szempont, errol en mindig megfeledkezem, amikor a BB-ket ertekelem. Soha nem hasznalom, mivel az elofizetesemben korlatlan internet van es en a sebesseggel is teljesen meg vagyok elegedve. (Evente kb. negy-ot alkalommal kapcsoltam be...) 3G-n toltok le appokat is, nezek TV-t nagy ritkan, stb.
Szemely szerint GPS-t is nagyon ritkan hasznalok, bar parszor (gyalogosan) mar megmentett egy-egy komolyabb eltevedestol, illetve ebbol adodoan elkesestol, ugyhogy nagyon hasznos: na az tenyleg nem volt tul gyors, valo igaz, bar a jelerosseg eleg sok dologtol fugg, nem csak a vevokeszulektol.
Nyilvanvalo azonban, hogy mas felhasznaloknak ezek fontosak lehetnek.
Email, sms, fizikai billentyuzet, kivalo hangminoseg, jo uzemido - szamomra ezek a legfobb erossegei egy jo BB-nek, illetve ezek lennenek, bar ebbol sajnos az uzemido mostanaban mar nem annyira egyertelmu, de errol mar sokat irtunk. A billentyuzet minosege szamomra igen fontos. Jo az is, ha nem erzem azt, hogy recseg-ropog a muanyag, sot, ettol kiraz a hideg - de lehet, hogy ez is csak egyeni hozzaallas, megszokas kerdese. Anyagminosegben a Bold 9000 nagyon jo. En egyebkent nagyon szeretem a 9700-ast is, de azon mar erzek visszalepest ezen a teren, ott mar erezhetoen tobb a muanyag. A 9790-rol mar nem is szolva, szerintem az kakukktojas a Boldok kozott.
A 9900 szerintem tul draga (meg?...), ha en magam valaha is kiadnek annyit telefonert, amit ketlek, szeretnem, ha az tenyleg mindenben tokeletes lenne - ideertve az uzemidot is. Ez nagyon fajo pont - az en felhasznaloi szokasaim alapjan.
Peldaul az is jo lenne, ha mondjuk annyira strapabiro BB is letezne, mint mondjuk a Motorola Defy. Ujabban olvastam valahol, hogy a jelenleg smartphone-t hasznalok 90 szazalekanak nagyon fontos szempont lenne ez, de a valasztek igen gyer IP67-es normat teljesito keszulekekbol. Ez szerintem komoly elony lehetne.
Osszegezve: amig lesz BB, soha nem veszek mast, nekem barmelyik BB sokkal jobban megfelel barmely masik keszuleknel. Szerencsere meg van valasztek es meg van RIM, de en komolyan aggodom, hogy meddig tudjak folytatni igy... Szerintem biztos, hogy nagyon jo lesz az OS10, de ha tul draga keszulekekkel jon ki (es ettol nagyon tartok), akkor nem fog tudni elterjedni annyira, hogy atuto siker legyen. -
lezerpiramis
őstag
Ha megírhatom én is a véleményemet:
Egyébként már a korábbi OS-ek is teljesen jók voltak (4.2, 4.5), de a 4.6 nagyobb váltást hozott. Valamiért mindegyiket szeretem
A 7.1 tényleg nem rossz, én is azt használom most (9900). Nagyon gyors, a böngésző egészen kiváló a 9900-ason, van hotspot funkció, amely annyira azért nem lényeges, de olykor-olykor igen jól jöhet. Nagyon hamar talál Wi-Fi-t is (ez a korábbi daraboknál nem mindig volt így...), a GPS is jobb benne szerintem, gyorsabban talál műholdakat a telefon. Anno 9000-est használtam, aztán 9780-ast (voltak "mellékszálak" is 8310-essel, 8520-assal), de nekem a 9000-es (és a 8800-as) billentyűzete volt az etalon, emiatt egyértelmű volt, hogy a 9900-as lesz az igazi.
A többi 7-es BB-t nem érzem túl jól eltaláltnak: a Torch-széria nekem sose tetszett annyira, a full érintőképernyő sem igazán jön be, a 9790-es meg valahogy olyan felesleges, Curve-nek drága, Boldnak kicsi (nekem valahogy a 9000-es és a 9900-as az igazi Bold, a 9700-9780-9790 vonal amolyan "második Bold"). 9360-as még egész jó lenne, de az 1000 mAh-s akksi tényleg vicc, persze ezen lehet segíteni. 9320-ast is nyomkodtam már, akinek kompaktabb BB kell, annak ez jó választás lehet.
-
Coq
aktív tag
válasz Polarstar #3543 üzenetére
En szemely szerint jobban kedvelem a regi oprendszereket. Ket evig hasznaltam 9700-ast, es maximalisan meg voltam vele elegedve, amire nekem kellett, tokeletesen tudta. (Fokent email, sms, BBM, zenehallgatas es neha internet, esetleg TV). De fokent email. Es emellett a smartphone-ok mezonyeben kivalo uzemidovel. Eppen ezert, amikor a kozelmultban meglattam, hogy igen kedvezo aron letezik meg uj Bold 9000-es, nagyon megorultem es meg is vettem - inkabb, mint egy 9320-ast. (Megjegyzem, hogy harom nap alatt elfogyott a teljes keszlet, ugyhogy sokan gondolkodhatnak ugy, mint en...) Az egyetlen szokatlan dolog a trackball a trackpad utan, de nagyon jol megy az is.
A BB rendszer lelke szerintem ugyanaz maradt (a 4.6-ostol kezdve ismerem). Az ikonok nem szinesek, lehet, hogy kicsit lassabban megy az internet (bar szerintem a kozepkategorias Androidos telefonok zomet siman veri sebessegben igy is), nincs erintokepernyo (bar szvsz ez inkabb elony) - de lefagyasok egyaltalan nincsenek, es nyugodtan el lehet menni vele egy hetvegere tolto nelkul ugy, hogy hasznalni is fogom... Ezt az utobbit az ujabbakkal nem nagyon lehet bevallalni...
Viszont en megkerdeznelek, hogy szerinted mi az, amitol valoban jobb az uj OS (mondjuk 7 vagy 7.1), tud-e olyat, amiert erdemes valtani ?
Szerintem egyebkent az anyagminoseg is fokozatosan es egyertelmuen gyengul a 9000 ota (az egyetlen kivetel a 9900).
Ezzel egyutt en is kivancsi vagyok a BB10-re, alig varom, hogy kiprobalhassam, en is nagyon sokat varok tole. -
kutga
nagyúr
válasz Polarstar #3543 üzenetére
Reméljük felkavarja kicsit az állóvizet mert egy ideje csak negatív hírek jönnek a RIM felől.
Mondjuk én OS5-öt használok és semmi gond nincs vele, mindent megcsinál amit kell. Remélem nem idétlen újításokkal pakolják tele az új OS-t, hanem inkább a sebességre és az optimalizálásra mennek rá.
-
kutga
nagyúr
Ok, köszönöm a válaszokat.
-
nagyúr
Kiváncsi vagyok mennyire mozgatja meg a piacot a BB10. /Már ha lesz.../
Érdekes látni, hogy van aki még a régi oprendszerrel zongorázik.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coq
aktív tag
válasz madmike #3541 üzenetére
En ezek kozul vettem a gyengebbet, de tokeletesen meg vagyok elegedve vele: 3 nap siman megy. Van egy erosebb is, de ahhoz hatlapot kell cserelni, mert nagyobb meretu. Semmi gond nem volt a szallitassal sem, raadasul ez egy europai ceg, ez elony, ha valami gubanc lenne, mivel EU-n belul az ebay szabalyzata elegge szigoru (bar az aksi termeszetesen kinai).
-
madmike
őstag
válasz pinker77 #3537 üzenetére
Csak viber fut folyamatosan a háttérben. Szerintem az akksi kuka. Rendelek Ebayröl. Valahol gold akksikat ajánlottak. Valakinek van tapasztalata? elég nagy kapacitásúak is vannak belölük.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Nem mukodik a telomon (9700) a nemito gomb. Lehet azt javitani? Ha igen akkor kb mennyi?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
hermanyi
addikt
"MOD
Innen vásárolt már valaki használt készüléket?
blackberryszerviz"Én telomat tőlük vásárolta előző gazda .
Matrica IMEI és a valós IMEI nem egyezik .
Döntsd el akarsz e tőlük telefont.Előző BB8900 am telefonos egyeztetés alapján másfél óra javítási időre vittem be megbeszélés alapján 11000 huf lett volna . A másfél órából lett 4 nap és már 16000 huf és az 5. nap kiderült meg sem tudja csinálni . Ami a másik ,hogy 1X sem volt képes megcsörgetni ,hogy ne haragudj mégsem az a probléma amire gondoltam és kell még 1 nap . Minden nap én hívtam érdeklődtem . Lehet csak én jártam így és elnézést a negativ reklámért de én a lábam biztos nem teszem oda be még 1X .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
kutga
nagyúr
válasz hermanyi #3532 üzenetére
Wifit a Menü-kapcsolatok kezelése alatt tudod bekapcsolni, ha van használható kapcsolat mindenre azt fogja használni, sőt még olyat is tud hogy ha jobbat talál akkor átvált arra.
Ugyanebben a menüpontban a Szolgáltatások állapota alatt tudod megnézni hogy milyen wifi profil aktív. Ha aktív a wifi, a jobb felső sarokban megjelenik a fehér wifi ikon.
A gyári böngészőt próbált Internet Browserre állítani, Hotspot beállítással csak wifin fog menni.
Vagy telepíts Opera Minit és nézd meg azzal is.
MOD
Innen vásárolt már valaki használt készüléket?[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
Igazad van: megneztem a masik keszulekemen, a 9700-ason, es ott amikor a wifit hasznalom nekem is ugyanaz az ikon jelenik meg jobb felso sarokban, mint a kepen, amit csatoltal... Eddig meg soha nem vettem eszre.
A 9000-esen ugyanugy konfiguraltam mindent es ott meg nem az lathato... Erdekes. -
Coq
aktív tag
En ezt meg soha nem csinaltam igy... Viszont ha nem jelenik meg a 3G/EDGE (stb), az azt jelenti, hogy telefonalni kozben nem lehet, vagy nem ?... Esetleg erdemes kiprobalni, kerd meg, hogy hivjon fel valaki, mikozben ezeket latod. Lehet, hogy igy bizonyos funkciok is blokkolva vannak, bar ehhez en mar nem ertek - vannak itt a forumon olyanok, akik jobban ismerik ezeket, hatha ok is hozzaszolnak.
Madmike : nekem a 9700 harom napig birja. Amikor egy napig birta csak mar egy ideje, lecsereltem az akkut. Nekem erdekes modon az eredeti BB akkuk mentek tonkre gyorsan (max. 5-6 honapig birtak). Az ebayen rendeltem, utangyartottat, joval olcsobban, kb. 10 euro volt szallitassal, azzal ujra harom napra ment fel az uzemido. Mar lassan egy eve hasznalom, es erzekelhetoen nem gyengult semmit, maradt a kb. 3 napos uzemido.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Egy 9700 akksijanak hogy kene birnia? Enyem nem tul intenziv hasznalattal 1,5 nap...
-
Coq
aktív tag
válasz hermanyi #3530 üzenetére
Androidos telefonon lattam csak olyat, hogy megvaltozott a felso ikon, igy :
1. alaphelyzet
2. wifis kapcsolat.A BB-n nalam mas nem jelent meg soha. Remelem, masok is hozzaszolnak, hogy naluk mi a helyzet, mert most mar engem is erdekel. En abban a hiszemben voltam, hogy a wifit hasznalja, ha aktivalva van es megjelenik a kepernyon az, hogy kapcsolodva van a boxhoz.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
szerintem mutatnia kellene ,hogy wifin kapcsolódik egy antenna ikonnal vagy akármivel
és az én képeim rosszabbak
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Coq
aktív tag
válasz hermanyi #3528 üzenetére
A bongeszo jobb felso sarkaban nekem is az jelenik meg, hogy 3G (es a 4 pont), hiszen el a telefon is (ha kozben valaki felhiv, tudsz vele beszelgetni). De hozza van kapcsolva a box igy a netezeshez azt hasznalja. Minek kellene meg megjelennie ? Nalam soha nem volt semmi mas...
[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
válasz hermanyi #3525 üzenetére
Ez erdekes. Nalam, ha aktivalva van a wifi, automatikusan azt hasznalja. Lefenykepeztem, hogy miket csinalok (elnezest a kepek minosegeert, egy masik, gyenge mobillal csinaltam itt hirtelenjeben) :
1. alaphelyzet
2. wifi bekapcsolas es a box megjelenese
3. mukodokepes wifi a telefonon, a netezeshez ezt hasznalja.En ezeket latom es megy minden. Nalad mi van maskepp ?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Link hmm érdekes, de nem tűnik rossz döntésnek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hermanyi
addikt
Igen a Kapcsolatok kezelésénél bekapcsolom a Wi-Fi-t ezt én is így használom ,de nem azt használja hanem az élőfizetéshez kapott net kapcsolatot . Mert ugye ha leállitom a Tmobilt akkor is kellene,hogy felmenjen Wifin a netre de nem megy fel
És böngészéskor nem is látszik az antenna ,hogy wifi hálózaton kapcsolódna az internethez amikor az ithonoi hálózathoz csatlakozom .Kezdőképernyőn szépen ott van ,hogy T-Mobile H xxxx-Pc netvork a jobb felsö sarokban ,hogy WiFi .
És böngészéskor nem is látszik az antenna ,hogy wifi hálózaton kapcsolódna az internethez .[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
Nem értem a BB9000-est
Ha a böngészőm beállításainál 3 lehetőségem van " Internet Browser , Hotszpot- böngésző , web'n'walk " És ha van WIFI kapcsolat akkor ugye a böngészőt Hotszpot- böngésző re kellene állítanom és akkor automatikusan a wifi-n keresztül menne fel internetre . De ö nem hajlandó beírom mit szeretnék mondjuk HTTP://www.google.hu (nagybetű csak ,hogy itt ne működjön ) akkor alul írja keresés és elkezd tölteni a kék csík és egy kis idő múlva azt az üzenetet kapom ,hogy "A kért kiszolgáló nem található . " . De ha a böngészőt web'n'walk-ra állítom akkor tökéletesen megtalál mindent. De ugye ilyenkor ha jól tudom akkor nem a wifi hálózatot használja . És ugyanígy tökéletesen működik ha az Internet Browser beállítást használom de ez sem a wifi hálózatot használja .
Szóval mit rontok el . Mit ,hogy állítsak ,hogy ha van wifi akkor azt használja és ne az élőfizetésemhez tartozó elérhető 150+ 100 mb netet a 100 a BIS-hez van .Elnézést ha kicsit összevissza de remélem érthető.
-
hardi50
csendes tag
Előtte használtam még második világháborús taposóaknát is
Fagyás ilyesmi vagy belassulások nem voltak még egyszer sem....kb 4 hónapos a teló!
Előtte BB csak pár órákra volt a kezemben ez tény.A Stormot meg se néztem...Remélem hamarosan megszokom a csuszka és tapi rendszert.Használom így is úgy is.Csak nekem fura még az írás vele továbbá figyelnem kell a kijelzőre mert hajlamos vagyok sajnos elnyomkodni úgy hogy nem akarom.Persze az bénaságom csak ezt jó lett volna kihagyni...A bill meg fura a valamiért pedig előtte is volt full qwertysem.Na majd meglátjuk.Mert amúgy a 3-4 napos üzem idő igaz nem nyúzom halálra ill a sebes rendszer ami akadálymentesen megy nagyon tetszik.Egyszerű gyors és az van rajta ami nekem kell...a maradékkal meg barátkozom....BlackberryQ10
-
Coq
aktív tag
válasz hardi50 #3516 üzenetére
Bar en csak a Boldot ismerem, konkretabban azok kozul is csak kettot, de szerintem jol jartal vele. Foleg, ha jo aron volt - mivel a Torch alapvetoen elegge draga, a 9800/9810 pedig nagyon tartja az arat, bar meg viszonylag uj tipusrol van szo.
Elvileg a Torch 9800 lenne a legjobb otvozete az erintokepernyonek es a billentyuzetnek, hiszen nagyobb meretu kijelzohoz van teljes billentyuzet. Ezt csak szetcsusztathato formaban lehet osszehozni, vagy feltegla meretu telefonnal... Nekem kezben tartva nagyon jonak tunt a 9800 billentyuzete is, es mondom ezt ugy, hogy a Curve billentyuzetet en nem nagyon szeretem (a Bold-hoz kepest, amit megszoktam). Egy Curve-nel szerintem sokkal jobban jartal vele. Egyebkent az ismeroseim kozul akiknek BB-je van, sokan mondjak, hogy az erintokepernyotol valo viszolygasuk az egyik oka annak, hogy BB-t hasznalnak. Az igazat megvallva en is kozejuk tartozom
A forumokon a 9800-ra a leggyakoribb panasz az, hogy eleg sok szoftveres problema van vele (lefagyasok, programok nem megfeleloen reagalnak, stb). Ha nalad ez nincs, es meg az uzemidovel is meg vagy elegedve, akkor csak megszokas kerdese es megszereted. Ha elotte is BB-t hasznaltal, akkor plane, ha nem, akkor meg az erintokepernyovel kiegeszitve megis konnyebb lesz.[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
-
hardi50
csendes tag
Úgy néz ki csak én vagyok a bamba...2 kollégámnak is van és megvannak vele elégedve...
BlackberryQ10
-
hardi50
csendes tag
A mindennapi használatban nem túl kényelmes....A fizikális bill se az igazi.N meg az érintőképernyő se túl hasznos benne...A szétcsúsztatható téma sem nagyon jön be...jobb lett volna egy hagyományos BB-t venni de sajnos akkor ez volt a legolcsóbb...Maga amúgy a készülék üzemidőben stb kitűnő de a mindennapokban nagyon meg kell szokni...
BlackberryQ10
-
botarobi
tag
válasz lezerpiramis #3446 üzenetére
Szia! Megkérlek adj már privátban egy emailt vagy BBM elérhetőséget, mert az eseménynaplóban tapasztaltak felől szeretnék érdeklődni Nálad! Köszönöm!
-
pinker77
tag
válasz Bécike87 #3512 üzenetére
Én lementeném az adatokat a helyedben, és full wipe-olnám a telefonom. De a programokkal mindennel együtt.
Opciók>biztonság>biztonsági adattörlés> majd pipa a felhasználói telepítésű alkalmazásokra.
Eltart majd egy darabig mire végez....
Utána megnézném hogy full gyárin is ezt csinálja-e.
Mert szerintem csak valami app kavarhat be nekiJa, amikor végzett akkor kártya nélkül próbáld elöször.
-
Bécike87
csendes tag
válasz pinker77 #3510 üzenetére
A kijelző működik, mert rá tudok állni meg kattintani is az ikonra, csak nem történik semmi, ugyanígy ha a menüben a profil ikonra kattintok akkor sem.
Az opciók>hangok és csengőhangok>profilkezelés rendben hogy ugyanazt látom, de itt nem tudom a profilt megváltoztatni, csak szerkeszteni -
-igu-
addikt
válasz lezerpiramis #3506 üzenetére
Nem, mert nem láttam okát. Minden ugyanúgy működik, mint eddig, csak a leveleim tűntek el a készülékről (a szerveren megvannak).
Viszont az FB kliens ment a devnull-ba.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
pinker77
tag
válasz Bécike87 #3503 üzenetére
hello
nekem is 9800-om van.
Ez a legújabb:
9800jAllLang_PBr6.0.0_rel3106_PL6.6.0.248_A6.0.0.723_SK_Telecom__[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz madmike #3497 üzenetére
Nekem a levelezésem szállt el teljes egészében. A fiók megmaradt, mert hajnalban érkezett levél, de egyedül üldögél a mappájában... Este volt egy FB kliens összeomlás + aksikivesz, lehet, hogy pont rosszkor.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
madmike
őstag
A melós gépen ez nem fog menni, de majd otthon kipróbálom ,thx
Bécike problémájára reagálva ezt már tegnap is kérdeztem, de nem kaptam rá választ. Hogyan lehet életre bírni a némító gombot? Nem akar semmt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Bécike87
csendes tag
Sziasztok!
9800: Olyan problémám van, hogy a profilkezelés ikonra kattintva, nem hozza be a profilokat, így nem tudom lehalkítani a telefont, ami elég idegesítő. Valaki találkozott már ilyen problémával? Máshonnan meg nem tudom elérni a profilokat, csak szerkesztésre, aktiválni nem tudom máshonnan. A múltkor már csinálta ezt, új romot kapott, de most előjött megint!
Várom a tippeket!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb