- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Advance OS and LED és nem csak ennyit, sokkal többet tud. Pl az én kedvencem, hogy mindenhez más szinű vagy akár szinkombinácioju ledet meg lehet adni.Ebben tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Hogy lehetne azt megoldani hogy a naptarban ne csak a sajat gmailes naptaram latszodjon, hanem azok is amik meg vannak osztva velem?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Ezzel az a baj, hogy nem tudom mikor lesz ez a hívás, lehet, hogy otthon, lehet hogy a munkahelyemen, de lehet hogy az utcán ér, szóval ez nem feltétlenül megvalósítható.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan (lehetőleg ingyenes) alkalmazást ajánlan ami automatikusan rögzit minden telefonhívást?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Azt tudom, hogy a telónak van ez a ki-bekapcsoló funkciója, de szeretem, ha a telefon éjszaka is be van kapcsolva, sose lehet tudni alapon... Nekem csak az nem kell, hogy sipákoljon éjszaka az emailek miatt. Csináltam egy éjszakai profilt, ami nem jelzi az emaileket, de jobb lenne a netet kilőni.
-
madmike
őstag
Tudnátok olyan programot javasolni, amivel időzítve lehet ki és bekapcsolni a wifit és a mobilnetet? pl, hogy este 10kor kapcsolja ki őket,reggel 6kor pedig be.
-
madmike
őstag
ez az egyenként visszapakolás éleg lassan menne,mert napi 1-2 alkalommal jelentkezik.
amugy os 6.0.0.615
appworld 3.1.4.25
battery booster
dropbox
evernote
expense manager
facebook
gdocs free
opera mini
restart me free
rock file manager
viber
waze
youtube
weatherTraxmégse olyan kevés ez az app
-
madmike
őstag
Igen, reklámot.
Ezek olyan appok amiket sose töltöttem le, mégcsak nem is terveztem és egytől egyig fizetős appokat ajánlgat. Legalább ha azokat küldené amik akciósak és ingyen tölthetőek, de nem"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Le lehet valahogy tilteni, hogy az app world rendszeresen reklámot dobjon a főképernyőmre?
A legjobban azt utálom benne, hogy be se lehet zárni,mert csak download opció van, akkor meg belép az app worldbe és ott tudok kilépni.
Miért kell ilyen szeméttel idegesíteni az embert?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van megoldás arra, hogy pc-röl írjak BB-n keresztül sms-t?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz pinker77 #3537 üzenetére
Csak viber fut folyamatosan a háttérben. Szerintem az akksi kuka. Rendelek Ebayröl. Valahol gold akksikat ajánlottak. Valakinek van tapasztalata? elég nagy kapacitásúak is vannak belölük.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Nem mukodik a telomon (9700) a nemito gomb. Lehet azt javitani? Ha igen akkor kb mennyi?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Egy 9700 akksijanak hogy kene birnia? Enyem nem tul intenziv hasznalattal 1,5 nap...
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
A melós gépen ez nem fog menni, de majd otthon kipróbálom ,thx
Bécike problémájára reagálva ezt már tegnap is kérdeztem, de nem kaptam rá választ. Hogyan lehet életre bírni a némító gombot? Nem akar semmt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz lezerpiramis #3498 üzenetére
Gmailen eddig is fent voltak, aztán tegnap miután meglett a bb-m átszinkronizáltam rá. Estig még jo volt, aztán reggelre ez fogadott.
Amugy arra gondolok, hogy az lehetett a probléma, hogy feltettem a google syncet, azzal szinkronizáltam, aztán irta itt valaki, hogy nem kell a google sync,mert az email beállításokban is be lehet a szinkront állítani és én ott is beállítottam és lehet hogy egymást válta szinkronizálgatták le a névjegyeket....
mindegy,most csak a google sync van beállítva, remélem igy jo lesz.Más:
Tegnap sokat szenvettem a BB desktop telepítésével,mert most csak egy ősrégi p3as laptopm van és a 7.1-et és a 6.1-et nem akarta futtatni. Sikerült feltennem az 5.1-et. Próbáltam a telefont frissíteni vele 6.0-ra de nem sikerült, kb 5 percig dolgozott aztán kiírta, hogy valami súlyos hiba miatt nem ment végig."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
wááááááá, mit művelt a telóm az éjjel?!?
minden névjegyemet megsokszorozta, mindenki10szer szerepel a telefomkönyvemben.
És ami a hab a tortán hogy gmail címtáram is ugyanigy néz ki. Szerencse, hogy pont két napja exportáltam a gmail címtáram, igy vissza tudom azt állítani. de ez miért lehetett?[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz csabi2008 #3493 üzenetére
Ha jol értem, akkor ha egy telora max os6-ot adtak ki, akkor ezekkel os7-es szolgáltatásokat is elö lehet csalogatni? ilyeneket hol lehet találni? illetve telepitési utmutato is érdekelne.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Kezdünk összehaverkodni a BB-vel
Lehet hogy a némitógomb nem müködik. Legalábbis hiába nyomkodom nem csinál semmit.
App worldöm nincs a menüben, pedig regeltem BIS-t. Hogy lehet előcsalni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Megvan a 9700
Regeltem bis-re. Gmailrol nem tudom a naptarat es a nevjegyeket szinkronizalni. Hogy kell?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz lezerpiramis #3465 üzenetére
Szia!
Köszi. Végül vaterán vettem egy 9700-at 26000-ért, ezt. Holnap megyek érte. Azt mondta a tulaj, hogy BES-re volt már regisztrálva. Ettől BIS-re regisztrálhato? Ha egy telot regeltek BIS-re akkor azt semmilyen modon nem lehet töröltetni és ujra regelni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
És mi van a We travel-lel? Az sem működik? Alapvetően itthon még csak ellenék mondjuk a wazevel,mobilnet megbírja.
Amugy ebben a 20-25.000ft-os kategóriában melyik típust javasolnátok? 9700 nagyon tetszik, eddigiek alapján afelé húz a szívem.Annyi még, hogy T-mobilenál hogy van a BIS? Van most egy 2000ft-os 500megás mobilnetem. Azon felül jön még a BIS díja, vagy ha előfizetek a BIS-re akkor az tartalmaz mobilnetet is és igy azt lemondhatom?
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne valami olcsó okostelefonra.
BB 9000-el, 9700al szemezek.
Lenne pár kérdésem.
Létezik rájuk offline navi program?
Lehet a névjegyeket, naptárat gmail-el szinkronizálni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz lezerpiramis #1973 üzenetére
Nem. Most azert nincs ilyen simem, mert nincs bb-m. De ha lesz akkor valszeg regelek majd ra.
Annyi kerdes, hogy bb-nel ki lehet tenni a teendoket, kovetkezo naptar esemenyeket a fokepernyore?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz lezerpiramis #1970 üzenetére
Ezzel csak annyi a bajom h nincs ilyen simem...
-
madmike
őstag
sziasztok!
ha veszek használtan egy bb-t ami volt már bb szolgáltatásra regelve, akkor azt lehet valahogy törölni és ujra regisztrálni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest