- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz Polarstar #2797 üzenetére
...én azért emlékszem olyanra, amikor is az N8 topik attól zengett, hogy a 3G-ről nem vált át a szecska wi-fire, és mindenki a menüt bújta, a logikátlan beállítási lehetőségeket állítgatva... :]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
nagyúr
Srácok, beiratkoztam hozzátok és figyelem az eseményeket.
Nem semmi milyen nekem alapgondokkal találkoztok!
Mint N8 tulaj, pár beállításprobléma eleve fel sem merül. Azon túl azért akarnak kacifántos apróságok.
Tovább figyelem az eseményeket és várom az új oprendszert nagy-nagy szeretettel!
/Fúj, ez olyan nőies volt! Húúú!! /Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Magnum_
nagyúr
megint van BB 8900-ám, de ez se az enyém sajnos, de eldöntöttem, hogy céges telefonnak beszerzek egyet :-)
I humbly and respectfully decline™
-
thoo2
csendes tag
E-mailt hogy tudom be állítani honnan szülöm meg ezt az "aktiválási jelszót"?
AMD Phenom II X4 (3.200MHz) Gygabite GA-MA790FXT-UD5P Ati Radeon saphire 4890 OC(Gpu 901MHz ram 1000MHz) Gb kingmax DDR3 (1600 MHz)
-
lezerpiramis
őstag
9900-tulajok: ugye minden bizonnyal csak az aktív BES-fiók miatt nem tudom szinkronizálni a kontaktjaimat a Facebook-kliens segítségével? A kontakt- és a naptárszinkronizálás szürkével van, nem lehet pipát rakni mellé. Akinek BIS-e van, annak működik rendesen?
Köszi!
-
zedii
aktív tag
bocs ,h ennyiszer, csak lassan csordogálnak az infók. :-) azért elég vicces ,h a RIM frissítések oldalán nincs kint a 7.1 verzió
-
-
zedii
aktív tag
nem is értem, ha egyszer tölti, akkor miért tud lemerülni a rendszer??
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
bakker. 9810st frissen vettem tmobiltól természetesen 7.0 verzióval. rádugtam gépre elkezdte tölteni az aksit, hát ráküldtem, h ok akkor frissítse a 7.1-re. bumm. lemerült frissítés közben: kiírta ,h nem éri el a telefont. ok. akkor előről. most ott vagyok ,h error 507. és seképp se hang se oprendszer. desktop szoftver meg term. nem tud kapcsolódni a telefonhoz. great. valakinek sos ötlet?
-
nagyúr
Ki kell várnom még. Ez kezdetnek nem rosz.
Bár, ha a százalék arányt nézem - nem jó.Kamerát napi szinten használom - mozgások elemzéséhez - vagyis elengedhetetlen.
Nyelvi ellátással hogy áll a rendszer?
Nekem kellene a magyar mellett a finn/svéd norvég is. A symbinél ez régiókódhoz van kötve. /idióták!/Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kutga
nagyúr
-
-igu-
addikt
BB9860, auto beallitasokkal, esos, borult idoben.
Sajnos, a BB-k kameraja nem tokeletes - sot, merem mondani, az atlagot se nagyon utik meg. A macska viszont jo arcnak tunik.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
Ahogy fentebb írtam: 5MP, AF, kicsit borult idő... és az eredmény.
Napsütésnél tudok értékelhető képeket csinálni, minden más esetben nem.[ Szerkesztve ]
-
rep3at
őstag
Nekem 9900-ám van (tehát 5 MP, fixfókusz) és igen szép képeket csinál, meg vagyok vele elégedve.
Forward thinking. كرر
-
kutga
nagyúr
Az előző E63 fixfókuszos volt, na az tényleg gány képeket csinált. A mostani oké, persze nem DSLR.
Mondjuk mobilt sosem a kamera miatt választottam, ezen is alig használom.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-igu-
addikt
Egyelőre az N8-nak kamera terén nem nagyon van kihívója. A BB-k közül meg főleg.
Nálam 5MP AF van, de ritka fos képeket csinál - hacsak nem veri telibe a napfény az objektumot.
Viszont a médialejátszó tudja a flac-et alapból.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Polarstar #2768 üzenetére
Üdv!
Sajnálom hogy így elbántak a Symbiannal, én nagyon szerettem anno, de az egyre szűkülő support miatt váltottam én is BB-re, és eddig nem bántam meg.
Ami téged érdekelhet:
Kamera. - olyat válassz ami autófókuszos, a MP nem érdekes, az enyém csak 3,2 de nagyon szép képeket lő
Diktafon - van beépített
Zenejátszó - Appworldből tudsz letölteni, sok az ingyenes program, van beépített
FM Transmitter - az újabbakban van FM rádió, a régieken (pl az enyém OS5) internet rádió van
Jegyzettömb - van, szinkronizálható
Office - dokumentum nézegetés gyárilag van, szerkeszteni nem akarok mobilon, de Appworld itt is segíthet
Pdf olvasó - gyárilag van, Aqppworldből szintén tudsz leszedni ha nem tetszik
Fájl küldés pendrájv-ra - ha arra gondolsz hogy használható-e cserélhető meghajtóként akkor igen
Fájl küldés kékfogon - eddig sosem kellett, de gondolom tud
és persze Mp3 csengőhangok - eddig ezt sem használtam, de tudjaAmit nem írtál az a videólejátszó, ami divx-et is visz, van szinkronizálható naptár, IM, Facebook, BBMessenger, és még sok minden.
Azt tudnod kell hogy a BB telefon akkor lesz teljes értékű ha van egy BIS előfizetésed, ez meglévő mobilnettel rendelkező havidíjas csomag mellé kb 1.000,-Ft/hó, és így kapsz egy teljes értékű levelező rendszert (instant email nem hiába) és a gyári RIM alkalmazások csak ezzel működnek. Persze enélkül is meg lehet oldani szinte mindent, de mégis más.
Nagyjából ennyi. Ja és ami még fontos lehet hogy naviban a BB nem olyan erős mint a Nokia.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nagyúr
Én jelenleg N8-at nyomok.
Az új hír, hogy a symbi leállítása megtörténik - elgondolkodtat azon, hogy mást vegyek a még meg sem jelent - és lehet, hogy végül valóban ki sem jövő? Nokia 808 Pure View - helyett.
A fejlesztések miatt a BB egyre érdekesebb lett így nekem.
Amit használok:
Kamera. - Nem világosítom meg.
Diktafon.
Zenejátszó, más progi a FLAC miatt, és a nyelvleckék miatt.
FM Transmitter - Nem világosítom meg.
Jegyzettömb.
Office
Pdf olvasó
Fájl küldés pendrájv-ra. /Windows mobil itt nagyon elvérzett./
Fájl küldés kékfogon.
és persze Mp3 csengőhangok /Windows mobil itt is elvérzett./Ezekre lennék kiváncsi - ebből itt mi valósul meg.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kutga
nagyúr
válasz amperaki #2766 üzenetére
Nm, a BB szerintem egy nagyon jó rendszer, a navi miatt nyavalygok csak, de a sok előnye kompenzálja. Ha lenne normális navi tényleg igazi mindenes telefon lehetne.
-
kutga
nagyúr
válasz amperaki #2764 üzenetére
Én Budapesten belül Nogago GPS-t használok, Appworldből le lehet tölteni, offline térképeket használ, igaz fizetős és a navi csak BIS-sel megy, de nem vészes az ára és szinte hetente kapok vmi ajándék térképet hozzá.
Hátránya hogy egy térkép csak kisebb szeletet fed le, pl Budapest és környéke egy térképre fér fel, ha máshova akarok menni, azt külön kell letölteni, és külön fizetni. Turn by turn navi nincs benne, de lehet célállomást beállítani és utcaszinten végigvezet egy nagy piros vonallal, tud autót, gyalogost és biciklit is. Ha nincs letöltött térképed, online is használható, ilyenkor a netről tölti le az adatokat. Eddig még ez volt a leginkább használható cucc amivel BB-n találkoztam, bár még ez is elmarad mondjuk a Nokia-féle navitól.
Sajna továbbra is igaz hogy a BB nem navira való ami sokunknak fájó pont.
-
-
amperaki
tag
os7 re skype-al meglehet oldani hogy lehessen beszélni ne csak írni? esetleg más progi?
amperaki
-
-
thoo2
csendes tag
Hali az normális ha mobilnettel 2G vel egy nap és lemerül páróra web böngészéssel és viber használat mellett napi 80 viber sms kb ???
AMD Phenom II X4 (3.200MHz) Gygabite GA-MA790FXT-UD5P Ati Radeon saphire 4890 OC(Gpu 901MHz ram 1000MHz) Gb kingmax DDR3 (1600 MHz)
-
atyuska
tag
9900hoz adnak, 9790-hez nem adnak.
----atyuska----
-
zedii
aktív tag
gyári tokot már nem adna a gyártó ? 9810-hez legalábbis nem jár
-
kutga
nagyúr
Mekkora a gyári?
Nem tűnik rossznak, egy próbát talán megér, az ára sem vészes. Utángyártottnál mondjuk vigyázni kell mert sokba nem raknak töltésvezérlőt és hamar tönkremegy.
-
sparc
tag
-
amperaki
tag
az edge-t le lehet kapcsolni hogy csak sima hálózatot használjon?
be lehet állítani a névjegyzékeknél hogy a számot is kiírja a név alá?
amperaki
-
lezerpiramis
őstag
válasz gzbotii #2732 üzenetére
Szerintem is jobban jársz, ha megfogadod a BB userek tanácsait. Egy BB nem igazán játékra való - azt hiszem, egy kezemen, de inkább egy ujjamon meg tudom számolni az élvezetes BB-s játékokat -, szolgáltatás (BIS/BES) nélkül pedig kb. annyit ér, mint egy Fender Eric Clapton Signature Stratocaster megfelelő erősítő nélkül...
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz dellfanboy #2727 üzenetére
Koszonom, nagyon szepen misnositettek, ugy, hogy nem is ismertek, nem tudjatok mire kell.
Tovabbi kellmes napot es jo jaccast. kalapWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
hardi50
csendes tag
Hali!
BB9800 lehet frissíteni Os 7re, ha igen, hogy?
BlackberryQ10
-
dellfanboy
őstag
válasz gzbotii #2724 üzenetére
BB-nél pont a BES/BIS szolgáltatás a lényeg. Amennyiben szándékod a villogás és jácccás(szigorúan három C-vel) akkor ajánlom a szifon szerű tégla képződményt vagy egy droidos szir-sz*r-t.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
kutga
nagyúr
válasz gzbotii #2724 üzenetére
Korábban írták hogy működik, talán annyi a megkötés hogy magát az Appworld alkalmazást PC-ről telepíted a kábel segítségével.
MOD
Az állítólagost azért írtam mert én mindig is BES hálózaton használtam.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Hat, ez igy nagyon gaz akkor. Nekem nem lenne szuksegem egyiks szslgaltatasra sem 5 euroert..de azert par jatekot/appot letoltenek ra, ha mar vennek egy ilyen keszuleket. De akkor ebben az esetben felejtos
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Nos, lenne egy kerdesem, ugy altalanosan a BB telefonokrol...
BIS vagy BES elofietes nelkul az AppStorebol sem tudok letolteni alakmazasokat?>
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zedii
aktív tag
válasz icezozo #2714 üzenetére
ok bocsánat a félrevezetésér': nekem ,ha a telefon egy vagy max másfél napot bír ki az kb egy kutya, de persze ez én vagyok. a 9780 előtt egy htc telefonom volt, lehidaltam akkor annó (kb2éve) tőle ,h bakker hova fejlődött az okostelefon platform miközbe nokiáztam.. aztán amikor már sokadszor alakult úgy ,h nem figyeltem este oda és másnap sz@rrasevoltjó az okosszép telefonom, akkor váltottam a csillivilliből a BB-re. És bár netezési élménybe messze nem kaptam vissza azt amit a htc adott összességébe egy sokkal jobb strapabíróbb telefonom lett, ami segítette e hétköznapokat, anélkül, odakellett volna különösebben rá figyelnem, persze ennek ára még a bis költség, de mindegy. az élmény mérleg pozitív. ha váltanék most 9900-re váltanék, de nem akarok megin' a mindehol legyen egy töltőm, meg minden nap töltsem különben cidris a másnap..
-
sparc
tag
Egy olyan problémám lenne, hogy pink kód utána MEP kódot kér, pedig elvileg a teló is T-Mobile-os és a sim kártya is.
-
vtechun
veterán
Tudja valaki, hogy lehet. Olyat csinalni, hogy ha csengohangot modositok akkor azt az osszes profilra ervenyesitse? 6-os OS
-
fgth
tag
válasz lezerpiramis #2712 üzenetére
en hasznalom rendesen ( hisz azert van )
ritka mikor nem huzza ki az egy napotWaterloo ... BlackBerry base White Passport
-
icezozo
addikt
válasz lezerpiramis #2715 üzenetére
nekem napi 50-70 mail,kb. 1,5-2 óra telefonálgatás, folyamatos BBM,BT egész nap az autókihangosító miatt , és hotspot kb 30 perc
estére 25% marad még így is persze no 3Ghttp://qwankido.hu/
-
zedii
aktív tag
válasz lezerpiramis #2712 üzenetére
hát addig nem váltok 9780ről amíg nem lesz normális üzemidejű legalább 9780-hoz megfelelő használati élményt nyújtó alternatíva pedig a 9900-al nagyon szemezgettem, de ez így rettenetes, ha egy napot se tudok kihozni vele
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Hát nem tudom, nem bízom a nem RIM-es cuccokban, bevallom...
Az a baj, hogy idle módban is iszonyat gyorsan merül - még EDGE-en is. Mindenesetre munkahelyen van töltő, otthon van töltő, a köztes időszakot pedig kibírja 7.1-es OS-sel Ha pedig olyan helyre megyek (nyaralás stb.), ahol nem tudom mindig tölteni, akkor előkapom a fiókból valamelyik régebbi modellt
-
vtechun
veterán
válasz vtechun #2631 üzenetére
Bocsi a duplaert, de ma kaptam vissza a szervizbol a telefont, csereltek egy tok ujra nagyon szep a kis cucc de persze csak naturon a telot csereltek, a tokot, akkut, egyebet nem
Egyebkent egy 9780
A szamlajan igy 123 ezer ft szerepelt, hat ha adtak volna, akkor jobban kellett volna a penz
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Hi, vki aki bent van a ph bbm csoportban szoljon mar icezozonak, hogy rakjon be, elvileg itt priviben elkuldtem neki a PIN-em, koszi
-
fgth
tag
igen a BB9900 a NO1
mindenki szinte arra fejleszt.
ebbol a tipusbol adtak el a legtobbet a vilagon .
( eladnanak tobbet is csak mivel itt keszul a jabill gyaregysegben, lelemenyes emberek megoldjak ,hogy konnyebben hozza lehessen jutni olyan szeriahoz amit nem lehet regisztralni)Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
fgth
tag
válasz lezerpiramis #2705 üzenetére
az akku kerdest letudod egyszerusiteni. rendelsz hozza nagyobb kapacitasu akksit!
es megtudod duplazni a keszenleti idot. a hasznalati idot nem biztos mivel szeretett kis orszagunkban ha 3G-t hasznalsz nincs mindenhol lefedetseg. es zabalja az akksit rendesen, mikozben valt GSM-rol GPRS-re vagy EDGE illetve 3G-re.
lehet itt reklamozni a 4G isWaterloo ... BlackBerry base White Passport
-
lezerpiramis
őstag
Nekem ez fáj igazából: BB 9000 - 1500 mAh --> BB 9700 - 1500 mAh --> BB 9780 - 1500 mAh --> BB 9900 (OS 7.1, újabb proci stb.) - 1230 mAh?!?!?!?
Tényleg ki merném jelenteni, hogy a 9900-as a valaha volt legjobb BB, ha frankó lenne az akksija (és akkor, ha jobb lenne a trackpad körüli gombok illesztésének minősége). Senki sem halna bele, ha pár milliméterrel vastagabb lenne - tudom, marketing...
-
fgth
tag
válasz lezerpiramis #2703 üzenetére
de pont ,akkora van!
nalam orulok ha egy napot ki bir-na ( ha ovatosan hasznalnam)
a 9360 esetben 1,5x az akku
( az fel napos nekem )ismet az akku a kritikus.
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb