- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Nem varok jo jatetkokat, pl egy AB, nekem eleg volna. Neha, 510p szorakozasra.
Azert volna fontos a Skype/Yahoo mess, foleg bennuk a hanghivas fukcio, ugyanis ho vegen keszulek gorogbe es a kapcsolattartas a rokonokkal foleg igy tortenne
Akkor az MS altal fejlesztett Tango bar van ra?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kutga
nagyúr
válasz gzbotii #2894 üzenetére
Skype nincs, helyette van IM+ Pro vagy IMO Instant Messenger.
Ha mondasz címeket könnyebb megkeresni, Logicmailnek van külön letöltőoldala pl., játékokat nem tudom mert egyrészt nem játszom a telón, másrészt azt a keveset ami mégis van Appwolrdből szedtem.
IOS szintű játékokat azért ne várj szvsz, de ezek az eszközök nem is arra valók.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
gzbotii
nagyúr
Tehat akkor ugy mint drodidon
Es talani hozza neten konnyen ilyen progikat? Pl 2-3 jateknakA masik ami fontos lenne nekem, az a Skype vagy Yahoo Messeger lenne. Egyiknel bar van olyan kliense, ami megy a hanghivas?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kutga
nagyúr
válasz gzbotii #2889 üzenetére
BIS nélkül nem próbáltam.
Appworld nélkül is tudsz telepíteni, Desktop szoftverrel, leszeded a telepítőfájlt (.cod vagy .alx asszem) és mehet.
Java alkalmazásokat OTA módon tudsz telepíteni.
MOD
Jótanács? Olvasd át a PH! cikket a masináról. Bár a végén levonják a konzekvenciát:Akármennyire is finnyáskodtak sokan, hogy a Torch nem elég eye-candy, nincs benne csilli-villi GUI, a processzora pedig gyengusnak tűnt, a készülék szerintem a hétköznapi használat során rácáfol ezekre az előítéletekre.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
gzbotii
nagyúr
válasz icezozo #2890 üzenetére
A hsz 2842 a .jad fajlok miatt?
Na, ugy ne ki szerteszek egy Tourch 9800-ra, es nem artana, ha bar egy Angry Birds meg egy email foik sync-je menne, ugy is, hogy nem akarok kolteni BIS vagy BES-re, mert egyszeruen nem hasznalnam ki.
Esetleg valami tanacs, mielott elcserelnem az iPhone 3GS-em?
-
gzbotii
nagyúr
válasz icezozo #2890 üzenetére
A hsz 2842 a .jad fajlok miatt?
Na, ugy ne ki szerteszek egy Tourch 9800-ra, es nem artana, ha bar egy Angry Birds meg egy email foik sync-je menne, ugy is, hogy nem akarok kolteni BIS vagy BES-re, mert egyszeruen nem hasznalnam ki.
Esetleg valami tanacs, mielott elcserelnem az iPhone 3GS-em?
-
gzbotii
nagyúr
Na, mielott ujura mindeki kiakadna, egy kerdes: ha nincs BIS/BES elofiztesem, be lehet allitani valahogy email sync-et?
A masik, fontosabb, hogy tudok app-okat letolteni az Appworldbol?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
RZozo
aktív tag
válasz lezerpiramis #2883 üzenetére
Nincsenek ilyen szolgáltatáskönyvek, csak a wi-fi-hez wap-hoz valók illetve a BlackBerry ID-hez.
Gazda útválasztó táblázatban próbáltam újraregisztrálni a regisztrálás most menüponttal, de nem történt semmi.
Este valószínűleg mentés után végzek egy biztonsági adattörlést, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. -
lezerpiramis
őstag
Akkor passz... Vagy nem stimmel valami a készülékeddel, vagy csak BES van a kártyádon, BIS nincs, más ötlet nem jut eszembe.
Vannak ilyen szolgáltatáskönyvek a telóban?
Provisioning [OTASL]
5 Click BISClientConfig [BISClientConfig]
IPPP for BIBS [IPPP]Gazda útválasztó táblázatban próbáltál újraregisztrálni?
Lehet, hogy kéne egy mentés utáni biztonsági adattörlés, aztán úgy megpróbálni.
-
RZozo
aktív tag
Megnéztem én is:
Menügomb - Beállítás: itt viszont nincs email beállítás, csak egy Beállítás varázsló, Wfi-fi beállítás, Bluetooth beállítás és a Vodafone-nak egy egyenleglekérdezője.
A Beállítás varázslóban van email beállítási lehetőség, de csak a Blackberry Enterprise Server-hez. -
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #2879 üzenetére
Igen.
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #2877 üzenetére
Úgy emlékszem annak idején én regeltem be a felhasználó/jelszó párost miután megadtam a telefon adatait.
-
lezerpiramis
őstag
Az újabbaknál már másképp van egy kicsit. A régebbi OS-ek beolvasták a készülék IMEI-jét és PIN-jét, és így felh.név, valamint jelszó megadása nélkül lehetett regisztrálni. Ez azért necces, mert ha így regelsz, akkor a webes felületen már csak szolgáltatói segítséggel fogsz tudni belépni. (Bár lehet, hogy ez az egész szolgáltatónként is változik.)
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #2875 üzenetére
Pedig ott kellene lennie, megnéztem az enyémen, Menügomb-Beállítás (nem Beállítások)-Email beállítások.
Mondjuk ez kapásból felhasználót és jelszót kér.
-
lezerpiramis
őstag
Valami nagyon nem stimmel akkor, ha nincs E-mail Settings menüpontod... Próbálj meg újraregisztrálni a Gazda útválasztó táblázat menüpontban, esetleg nyomj egy wipe-ot a készüléken.
Ha a szolgáltatód megnézte, hogy aktív-e a kártyádon a BIS, akkor sok mást egy nem náluk vásárolt készülékkel nem fognak tudni csinálni.
-
kutga
nagyúr
válasz tekeyagd #2872 üzenetére
Üdv!
Én Google Synckel vittem át a névjegyeket BB-re, az a gmaillel szinkronizál és onnan húzza le telóra.
Amúgy ezt olvastad? Itt is a Syncet ajánlják.
PS
Ha már szinkronizálsz gmaillel, a böngészőben érdemes az általad használt kontaktok email címét is megadni, így az is meglesz a telón.Mondjuk érdekes mert nekem Outlokkal is szinkronizál, bár én pont fordítva csináltam, a telóról pakoltam át a kontaktokat Outlookba. Esetleg próbáld bepipálni a kétirányú szinkronizálást.
[ Szerkesztve ]
-
pepsyyy
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy van egy 8520as Curve blackberrym aminek betört a kijelzője, és 009/114es lcd kell bele, de sajnos sehol sem találok, próbáltam a 007/111 est, hátha de sajna cask a fehér kijelzőt mutatta, szóval ebben szeretném a segítségeteket kérni
-
tekeyagd
aktív tag
Sziasztok!
2 év Android után váltottam BB 9360-ra. A névjegyek importálásánál megakadtam, LG PC suite eltolja az Outlookba a névjegyeket, de onnét az Istennek sem megy át a készülékbe. hol kiáll hibával, hol megy a kör alakú tekerő órákat és nem történik semmi... 600 névjegyet nem gépelnék be,méh ha qwerty a billentyűzete is.ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
RZozo
aktív tag
válasz lezerpiramis #2868 üzenetére
Egyelőre olyat nem találtam. Sajnos BB telefon beállításaiban nem találtam logikát sem.
-
RZozo
aktív tag
válasz lezerpiramis #2864 üzenetére
BB 8900 OS 5 oprendszerrel
-
RZozo
aktív tag
válasz lezerpiramis #2862 üzenetére
Email beállítások a vállalati aktiválás menüpont alatt lenne?
Ide kellene aktiválójelszó és aktiválókiszolgáló címe.
Szolgáltatót hívtam. Nem állnak a helyzet magaslatán Vodánál Blackberry témában.
Esetleg az gond lehet, hogy a telefon külföldi beszerzésű, így nem biztos, hogy nem regisztrálták valahol. De pl. a BB messenger működik (habár nem volt kivel használni), ami annak lehet a jele, hogy BIS aktiválva van. -
lezerpiramis
őstag
Van egy email-varázsló a telefonon a Beállítás menüben. Ha itt már beléptél, elfogadtad a szerződési feltételeket, akkor PIN és IMEI alapján regelve van a telód, itt beállíthatod az email-címeket.
Ha viszont a webes felületen akarsz ezek után belépni, akkor a szolgáltatódtól kell kérni felh.nevet és jelszót, mert a készülékvarázslós beállítás során ilyeneket nem kellett megadni, tehát nem tudsz mivel belépni, regelni pedig már nem tudod a telót, mert regelve van.
-
RZozo
aktív tag
Ide írtam be az új fiók létrehozásához az PIN és IMEI számot, aztán folytatás gombra kattintva visszakaptam a kezdőképernyőt.
Egy SMS-t még kaptam, mikor telefonon megrendeltem a BIS-t azzal, hogy a készülék regisztrálva van a vezetéknélküli hálózaton. De email fiókokat nem állítottam be sehol.
Esetleg a telefonon hol kell beállítanom, hogy mely email-eket szeretnék a telefonra irányítani? -
kutga
nagyúr
válasz hardi50 #2858 üzenetére
Sokan panaszkodtak rá hogy rossz a mikrofon és a hangszóró és csak cserével javítható. A hívás közbeni hangminőség sem volt az igazi.
A billentyűzetre is volt panasz - ezt tapasztalatból mondom, kollégám telóján nem működött a szóköz, csere után sem.
Szoftveres oldalról gyárilag kevés memóval szerelték így gyakran fogyott el több alkalmazást egyszerre futtatva az alkalmazásmemória. Erre jöttek még a látszólag ok nélküli lassulások, és hogy sokaknak egyszerűen nem szinkronizált exchange-dzsel.
Ennyi már elég lenne, de azért voltak még gondok. Nyilván nem mindegyiknél jött elő az összes, de az itteni és a külföldi fórumok is sajnos tele voltak ezekkel. Egy több mint 70k-s prémium készüléktől nem ezt várná az ember.
És a Symbivel kapcsolatban Nokián sokszor percekig kellett várni hogy pl névjegyzéket, üzeneteket, emailt megnyissa a teló, BB-n ez azonnal és gondolkodás nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz hardi50 #2856 üzenetére
E71 zseniális telefon volt, csak egy kicsivel került többe mint amennyit telóra akartam szánni akkoriban. Mire megvettem volna már kifutott, az E72 váltotta, de a hardveres és szoftveres problémák miatt jött a BB. E6-ról nem írtak rosszakat, bár kinézetre, fogásra kellemesebb ez E72.
Innen majd Iphone-ra szeretnék váltani, de csak másod telefonnak, munkára BB kell.
[ Szerkesztve ]
-
hardi50
csendes tag
E72 je van a szomszédnak...sokat van a kezembe...ha lehet inkább ez...az E6 tesztje nem volt meggyőző...egyszer volt a kezembe...ott sem fogott meg...E63mat nálam az e71 váltotta....mind2ő kiválóan tette a dolgát.....másfél két év használat volt mind2, de egy panaszom se lehetett egyikre sem.
BlackberryQ10
-
kutga
nagyúr
Itt regisztráltál?
Nem küldött semmit a bejelentkezéssel kapcsolatban?
hardi50
Sokáig nyúztam egy E63-as Nokiát, eddigi legjobb telefonom, és E72-re akartam váltani de a topikját végigolvasva elment a kedvem. Lehet az új E6-os már jobb, de BB-ről egyedül a navi miatt váltanék Nokiára, és nem vagyok benne biztos hogy megéri, annyival jobban működik sok minden BB-n.[ Szerkesztve ]
-
hardi50
csendes tag
asound
Nekem sincs vele bajom...sőt mi több...a másodlagos telóm a droidról valószínűleg megint symbi lesz.Ez persze nem jelenti azt hogy a droid nem jó de nekem nem kell...jó a régi jó öreg E széria.Persze BB mellé.
BlackberryQ10
-
kutga
nagyúr
Előfizetés megvolt, regisztráció megvolt nálam is, úgy emlékszem be kellett nekik telefonálni hogy aktiválják a telefont a BIS hálózaton, onnan kb fél óra és jöttek a levelek (én T-nél vagyok).
Onnan tudod hogy aktív, hogy a jobb felső sarokban a telón csupa nagy betűvel írja a GPRS-t vagy az EDGE/3G-t.
MOD
A Voda oldalán állítottál be email fiókokat?[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
1. milyen titkosítást kapcsoltált be?
2. jelszót én nem szoktam használni? te hol állítottad be?akkor ha jól értem a memória beállításoknál a mass storage módot kikapcsoltad és a többit? tömörítés?kulso memoria támogatásA?
előre is thxeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
RZozo
aktív tag
válasz dellfanboy #2825 üzenetére
Megoldódott a probléma, de valami teljesen logikátlan megoldása lett.
Sokadszori próbálkozás után, minden mindegy alapon bekapcsoltam a titkosítást, majd jelszó beállítása után USB-n csatlakoztattam a PC-hez. És végre látta a PC a médiakártyát!
Hozzáteszem, hogy a memória beállításoknál kikapcsoltam a Mass storage mód-ot. Ezek szerint ez sem kellett hozzá neki. -
ivcsu
csendes tag
A magyar nyelv problemat sikerult a loaderrel kikuszobolni de az app world megnyitasa utan ez fogad: there is an issue with blackberry app world.blackberry app world must now close.
Ez mit takar pontosan? -
fgth
tag
Amit írtál BBSak az micsoda és mit csinál és mennyire hivatalos? Köszi az infót!
Frissiteni lehet vele a BB-t
ha elszall error 503al akkor ezzel lehet a legonnyebben visszarakni az OS-t a BB-re
illetve gyorsabban lehet vele firmwaret frissiteni es alkalmas .jad es .cod fajlok feltoltesere meg a Desktop Softver ezt nem tudja./ csak az .alx fajlt /
es meg BackupWaterloo ... BlackBerry base White Passport
-
Vivec
csendes tag
Most nincs nálam a teló, de nem hinném, hogy az OS verziónak nagy jelentősége van, főleg, hogy végül nálad is meglett ez a menüpont. Amúgy, ha a kártyán lévő adatok titkosítva vannak, akkor a kártya kivételekor semmilyen eszközzel nem tudod az állományokat megnyitni. Ez a fájl tartalmazza (persze kódolva) a titkosítási kulcsot amivel a teló is megtudja nyitni az állományokat. Ha valaki használja a titkosítást érdemes ezt a fájlt is backupolni. (mert ha a telód reseteled és ez a fájl is elveszik, akkor semmivel sem fogod tudni megnyitni az állományaidat). Persze ez csak akkor érdekes, ha használod is a titkosítást.
Amit én nem értek, hogy titkosítástól függetlenül, miért nem jelenik meg nekem ez a fájl, amikor úgy olvasom, hogy mindenki másnak igen
-
fgth
tag
erdekes?
amennyiben van Bis a kartyadon es ugy frissited Desktop Softverrel ,akkor alapbol azt a nyelvet tolti ra a BB-re amilyen nemzetisegu a szolgaltatod kartyaja illetve a BB vendora.
/ a magyar t-mobile forgalmazo azonositoja a 171
alt+shift+H bill kombinacio ami a kijelzon megjeleniti /
utana lehetoseged van letolteni mas nyelvet a Desktop Softver segitsegevel.AppWorldbol BIS nelkul kilephet
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
ivcsu
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos tegnap valami gubanc tortent . frissitettem desktop managerel a bb 9900 boldom es elveszett rola a magyar nyelv csak english(us) van es raadasul a app wolrd bol is kilep.(magyat t-mobile-os a telefon) Mi tevo legyek?
Koszonom elore is!
Ivan
-
RZozo
aktív tag
1 és 2 GB-os kártyával próbáltam. (Vennék hozzá nagyobbat is, de addig nem merek, amíg nem rendeződik ez.)
A beállítások közül eltérően csak a Mass Storage mód engedélyezése csatlakoztatott állapotban: Figyelmeztetés szerepelt nálam, de átállítottam NEM-re, így majd még este megnézem Win7 után egy XP-s gépen is. Most Mh-en nem tudom kipróbálni a Desktop Software-t. Ha jól láttam, akkor már leszedhető a 7-es verzió is.(#2825) dellfanboy
Beszámolok a fejleményekről.Azért egy kicsit bosszantó, mert eddig akármelyik telefonom USB-n rádugtam PC-re, látta a rajta lévő adatokat. Nem tudom, hogy nincs-e véletlenül a telefonban beállítva egy biztonsági opció, amit nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
válasz lezerpiramis #2820 üzenetére
remek. feleségemet viszont most próbáltam átcsábítani a BB-re egyenlőre sajnos szarul startolt. Mivel teljesen idegen számára a BB a magyar nyelv könnyítene a dolgán azt gondolom. pláne ,h első okos telefonja :-)
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Az érdekelne, hogy BB 9800-t hogyan tudnék magyarosítani, valamint, hogyan lehetne megoldani, meghackelni azt, hogy ne csak wifi-ve menjen az app world specilis internet előfizetés nélkül is.
Köszi! -
Vivec
csendes tag
Hmm, neked is ott van. Köszönöm, hogy megnézted, ez nagy segítség!
Hogy nézted amúgy PC-n, vagy magán a készüléken? Akkor csak, hogy biztos legyen amit néztél, az a "SD kártya/Blackberry/System" tartalma, ugye?
Neked amúgy be van kapcsolva a Media Card encryption?
(valahol az "options-> (esetleg Media Card) -> Security Options > Encryption":
Encryption: Enable,
Media Card résznél "Encryption Mode" vagy "Mode field": Security Pass vagy Device key.)Azért érdekel, mert én már próbáltam mindenhogy. Ha neked nincs bekapcsolva és mégis létezik ez a fájl, akkor egyszerűen nem értem, hogy nekem miért nincs ott. Vajon mikor hozza létre a készülék?
-
dellfanboy
őstag
ha esetleg megoldódna a problémád tedd közzé mert én is evvel szívok.
mikor megvettem a telot mukodott minden flottul aztán vmi miatt nem..
nekem 8 gb-os karim és nem látom ha összedugom a kettőt...eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Vivec
csendes tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy, ha PC-vel megnézem a BB-ből kivett mem.kártyát, akkor a Blackberry/system mappa miért tök üres nekem? Nem kellene ott lennie néhány fájlnak? Összesen egy üres Media mappa van benne. Az "info.mkf" fájlt keresem, aminek itt kellene lennie, de tök üres nekem ez a mappa, ez nektek is így van? -
kutga
nagyúr
Üdv!
Mekkora az a kártya?
Nekem így van beállítva (OS5):
Tömörítés: Engedélyezve
Külső memória támogatása: Be
Mass storage mód támogatása: Be
Mass Storage mód engedélyezése csatlakoztatott állapotban: NemHa rádugom a PC kábellel, felugrik a BB Desktop Manager és miután beírom a jelszavam amit a telóra állítottam be már megy a dolog, DM-ben és intézőben egyaránt. Ha van másik gép érdemes még ott kipróbálni.
MOD
hardi50 Én bírtam annak idején a Symbiant, még most is elviselném de a BB rendszer gördülékenyebb és BIS-hez hasonló megoldás Symbianra nincs.[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
válasz lezerpiramis #2792 üzenetére
köszi, ezt persze nem egyszer próbáltam, de nem hozott semmi pozitív eredményt. sajnos megszakadt a szoftverfrissítés és ez hazavágta a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
köszi. aznap még szenvedtem vele egy pár kört, végül felment a 7.1 de kínkeserve. ráadásul lehet ,h sokadik ideges kör miatt nem figyeltem, mindenesetre nem lett multi language, így nincs magyar nyelv csak angol, de egyenlőre hagytam így.
Amit írtál BBSak az micsoda és mit csinál és mennyire hivatalos? Köszi az infót!
-
RZozo
aktív tag
Tisztelt BB tulajok!
Kérném egy kicsit a segítségetek. Néhány napja vásároltam egy BB 8900-at. USB-n PC-re kötve töltöttem volna rá médiafájlokat a benne lévő microSD kártyájára. Azonban valamilyen oknál fogva a PC nem ismeri fel az USB-n kötött telefont adathordozóként.
Blackberry Desktop Magnager 6-os magyar nyelvű verzió PC-re feltelepítésre került, a készüléket látja, a benne lévő microSD kártyát viszont nem.
Lehetséges, hogy valami beállítást nem végeztem el hozzá? -
nagyúr
Hmmmm.. Nekem ilyen gondom még nem akadt.
A logikátlan töltögetés-törölgetés bizony ellenben szokott hülyeségeket hozni másnak.
Főleg, ha a gép régen mentett adatokat akar frissíteni - ami már nem létezik.Ez nem géphiba, hanem átgondolatlan kezelés.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest