Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
legiaap #1196 üzenetére
Te használtad már, legalább 2-3 napon keresztül?
Decemberben még falhoz baxtam volna, egyetlen pozitívuma a volt, a világ egyik legszebb kijelzőjét rakták bele, minden másban idegesítő volt, de azóta sokat javítottak a rendszeren. Az asszony rendszeresen elcsórja az apple telója mellett tőlem.
Jacis:
Viszont, ha bevállalsz egy ilyet, a hátlapot azonnal cseréld mozo-ra, mert az valami kegyetlen gagyi kategória. -
Ryoo
senior tag
válasz
legiaap #1158 üzenetére
Láttam a keynote-ot, igen, hallottam, hogy nem koncentrálnak a mobil részlegre, de miért is tennék, mikor nagyrészt ugyanaz, mint az összes többi eszközön, így arra nem is kell sok erőforrást fordítani. A mobil OS fejlesztése meg folytatódik tovább, és teljesen mind1 mire koncentrál az MS, ha az ember azt látja a tv-ben, hogy nagy cégek, sportolók, csapatok ilyen készüléket, rendszert használnak, akkor meg fogja venni, mert azt gondolja, hogy ők csak nem engedhetik meg maguknak, hogy nem egy megbízható rendszert használjanak.
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz
legiaap #1046 üzenetére
"sokkal minőségibb a 650"
Mi alapján? Egy 3 napos teszt alapján? Ja, ok."meg jobban is néz ki"
Ezt nem cáfoltam, csak azt mondom, hogy a review-k többsége ez alapján ítéli "minőségibbnek", ami nettó baromság.Nem akarok ebbe feltétlenül belemászni. Egyértelműen látszik, hogy mást jelent nekem a minőségi, mint a legtöbbeknek.
-
Snookerface
csendes tag
Igen, de egészen addig nem lesznek Google cuccok, ameddig a Googlenek üzleti érdeke nem fűződik hozzá. A wp jelenlegi elterjedtsége mellett, jobb üzlet blokkolni a wp userektől a google szolgáltatásokat ezzel próbálva androidra át kényszeríteni őket, mint lefedni ezt a szegmenst is a szoftverek elérhetővé tételével.
Erre nagyon jó pelda a Waze esete....
-
Snookerface
csendes tag
Azt gondoltam megérted. Az ember természetszerűleg következtet, de legközelebb pontosan fogok idézni. A logikai bukfenc egyébként ott van, hogy te következtetések alapján ítélted meg a készüléket, nem tapasztalataid alapján. Mikor ezt szóvá tették neked, nemtetszésedet fejezted ki. Majd egy huszáros vágással azt mondod nekem hogy ha én következtetek a véleményedre az hozzászólásaid alapján, akkor nincs miről beszélnünk. Akkor most ez hogy is van?
Peace and love!
-
Snookerface
csendes tag
Anélkül hogy nagyon mélyen és általánosan belemennénk..... A személyes tapasztalat és. az azon alapuló vélemény azért nagyon más mint a teszteket olvasgatni. És ugyanúgy más és más a különböző felhasználók igénye is. Igy felelőtlen egyértelműen kijelenteni valamiről személyes tapasztalat nélkül hogy szar.
Nekem a 950xl igy is jobban megfelel mint egy iphone. Pusztán mert a nekem szükséges funkcionalitás (continuum, otg, sd bővíthetőség, külső eszközök támogatása, rendszerben lévő potenciál) ebben jobban megvan. Ezért is vettem ezt, nem iPhone-t, pedig nem volt sokkal olcsóbb.
-
rambolo
tag
Nem kell tagnak lenni ahhoz, hogy évek óta lássam a fikázásaidat. Ugyebár nem használod a telefont, a rendszert is csak videóból ismered igy a tanácsod sem tűnik túl hitelesnek. Régi l920 okozta bántalmaidat még most is a wp híre bánja. En is kipróbálnám az iphone-t csak a magyar forint nyomába se ér az angol fontnak...
-
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként jelen esetben pont nem néztem utána alaposabban a telefonnak
Mivel feltételeztem, hogy ha a Microsoft kiadja az új "flagshipet" a rajta lévő rendszer működik is úgy, ahogy elvárható. Ez a része az én hibám, aláírom. Csak nálam a telefon vásárlás úgy jön, hogy eldöntöm és megveszem. ezt is csütörtökön 16 után döntöttem el és miután 17-kor vége volt a munkaidőmnek, mentem is megvenni
Feltételeztem, hogy ha már csúcskategória, akkor azzal nem lesz gondom, mivel android és ios oldalon ilyennel nem nagyon találkoztam még. A Win 10 totál homály volt, de már megvilágosodtam.
Egyébként sem értem mit pörög itt pár ember. Nem a telefont szidja senki sem (leszámítva, hogy valakinél recseg a hátlap), hanem a rajta lévő rendszert. Nem kell kereszteshadjáratot folytatni csak mert WIN 10 szimpatizáns...
Részemről viszont lezárva, amit szerettem volna, azt már elmondtam.
-
liquidgold
tag
-
thxer
aktív tag
Nem tudom hogy ennyiben különbözik-e a sima 950-től, de amiket mutogat a videóba hibákat, azokból nálam egy sem jött elő.
Store app letöltés megy a háttérben amúgy, frissítéseket is simán felrakja ha be van kapcsolva az auto update, csak nem jelzi sehol. App letöltési hiba még régebben a 920-al volt, de azt javították, szerintem a csávó visszaállított valami backupot, mert olyan appok is felkerültek neki ami nem is kompatbilis vele.
A kameránál se jött elő hibaüzenet nekem. Valamit rosszul csinálok?
A múlt héten egy frissítéssel elrontották az Equalizert, amire amúgy volt workaround és javították is, ma jött a frissítés hozzá, az alkalmazás listába ha máshonnan lépek vissza nem lesz lesötétítve a háttér, más most nem jut eszembe. -
liquidgold
tag
Iost megkapod az aktuális modellre mielőtt ki jön az új? Lehetett tudni milyen hiányos még wm10. Én ezért nem vettem meg. De ha megveszem az tudatos és tudatosan nem nyafogok hogy bugos. Én pont tegnap nyomkodtam szét egy 950 et és addig semmi gond nem volt. Persze biztos vannak olyan dolgok amikbe nem futottam bele. De ez ios en is így volt... Úgy fest elég gyorsan jönnek a javítgatások. Ha rendben lesz isten mentsen másik a másik kettő rendszertől
... Na jó ha lesz 4 colos iphone megfontolom
-
liquidgold
tag
Sztem nincs igazuk. Csak türelem kérdése az egész. Nekem pl Ios hez elfogyott. Ezt meg aki megvette most, tudva hogy nincs kész a rendszer és nyavajog, valamiféle értelem hiány vagy egyéb agyi üzemzavar okozhatta... Én az átmeneti időszakra vettem egy Androidos eszközt és várom hogy visszatérjek wp re. Ha ez egy éven belül nem valósulhat meg fentmaradó problémák okán akkor vissza iosre...
-
ForRedGlory
félisten
Vicces volt a szitu, mert eloszor a bolt reszbe mentem, de elkuldtek a masik bejarathoz, mivel az az ugyfelszolgalat.
Miutan vegeztem, visszamentem a bolt reszhez es mondtam a csavonak, hogy a leheto legnagyobb tokot hozzak mar ki, mert kellene a telefonomra.
Kerdezte, hogy mekkora kell, en meg elovettem az LG V10-et es ereztem, hogy picit lefagytak
Aztan jol megnezte a telefont a srac
Amugy kerdezte, hogy mi a gond a telefonnal es elmondtam, hogy recsego hatlap, plusz neha fagy es otvar a Win 10 rajta. Ugy neztek, mint akik UFO-t latnak, mert ok is ilyet hasznalnak, de se nem recseg, se nem fagy + meg jol is mukodik. Mondom okes.
-
-
jose999
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest