- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
QwErTy42 #686 üzenetére
Szerintem nem mindegy, hogy a piacra dobáskor milyen állapotban van a készülék, miről is írnak majd a újságírók, mi kerül be a tesztekbe.
Persze a nagy márkáknál is előjönnek hibák, de inkább csak a használat során, legyen az akár bendgate vagy bármi más probléma.
Viszont ha már a tesztelőknél is jelentkeznek a bugok, vagy akár recsegés és többen is írnak róla, ott az ember már csóválja a fejét, hogy ki felelős ezért a Microsoftnál és miért engedték így ki?
Oké, itt a karácsony, de szerintem inkább kellett volna még csiszolni a szoftveren, elkerülni a sok negatív véleményt.
Szerintem öngól így piacra dobni egy készüléket, megbosszulhatja önmagát, arról nem is beszélve, hogy a ezeknek a készülékeknek kellene átcsábítania az elbizonytalanodott iost és androidot használókat.Hát így nem lesz egyszerű.
Egy kollégám pl 950-et akart venni, utána is olvasott és most rendelt egy iphonet, pedig előtte is wp-t használt. -
Locutus
veterán
válasz
QwErTy42 #686 üzenetére
Szal aki felsorolja a negatívumokat, az keresztes hadjáratot folytat? Érdekes, érdekes... mert akkor ugye te ezzel a logikával meg az összes többi ellen folytatsz, vagy rád nem vonatkozik?
Szerinted egyébként melyik az a "bolha" a 950/XL tulajok által nem kevés felsorolt között, ami elfogadható egy 6-700 eurós "flagshipnél"? Tényleg érdekel.
-
Locutus
veterán
válasz
QwErTy42 #681 üzenetére
Nem, az anyaghasználattal nekem nem lett volna gondom. Sose voltam üveg/fém mániás. Egyszerűen csak gagyi az összeszerelés, a gombok minősége, meg a hátlap illeszkedése. Nyilván meg lehetett volna oldani műanyagból jól, csak nem oldották meg.
A kategóriát számomra sokkal inkább az összhatás/ár aránya határozza meg. Abban meg a 950XL sajnos csak alulról szagolja az androidos, vagy ios flagshipeket. Igy meg a 950 logikusan nem kerülhet egyáltalán a felső kategóriába.
De ez az én személyes véleményem. Más szempontrendszer szerint nyilván lesz aki mást mond.
Az is biztos vegyes véleményeket vált ki, ha elmondom hogy egy ezüst edge+ra váltottam a 950XL-t, márpedig szerintem ennek a cipőfűzőjét nem kötheti meg a 950XL. Sem szoftveresen, sem összeszerelési, meg anyagminőségben. Sajnos ez van. De az igazsághoz tartozik az is, hogy többet is fizettem érte valamivel. (bár fekete edge+ lett volna ugyanúgy 699-ért is, ez külön fekete pont a 950XL számára...) -
Locutus
veterán
válasz
QwErTy42 #679 üzenetére
Hát, a konkurencia alapján, meg az, hogy a 950XL is maximum a felső kategória aljára sorolható be, szerintem a 950 pontosan oda tartozik, a középkategóriába.
Maximum akkor lehet felső kategóriás a 950, ha csak a windowsos telefonokat nézed, de szerintem a régebbi lumia tulajdonosok még ezt is vitatnák... -
MartOOn
addikt
válasz
QwErTy42 #404 üzenetére
Te fogjal mar vissza magadbol. Srac mondott valamit arra reagaltam. Mi bajod van? Faj az elet? Tudom h irisz scanner van benne kb sejtem hogyan mukodik. Egy tesztet kertem hogy ha van valakinek ra ideje es ingerenciaja akkor engem erdekelne hogy kepes-e erre.
Ez miert faj neked? Beakadt a lemez? Mivan? Mert irtam 3 hsz-t ide? Nyugodjal le, attol majd lenyugszol...Na megjottek a fanboyok... Oke. Ez egy jo telefon neeeem ciki ms-re nezve kicsit sem. Megeri a negyedmillat is. Amen.
Most jobb? Istenem de kicsi a kerites...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
QwErTy42 #135 üzenetére
A probléma csak annyi, hogy nem úgy általában a cserélhető hátlap gagyi (mint technikai megoldást pártolom, pont az általad felsorolt okokból), hanem az, amit a Nokia/Microsoft használ/t, tekintve, hogy hangja van, ropogásra hajlamos ezzel a kivitelezéssel (a körülölelős megoldásra gondolok).
#136: Ezt az analógiát te sem gondolhatod komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest