- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
QwErTy42 #686 üzenetére
Szerintem nem mindegy, hogy a piacra dobáskor milyen állapotban van a készülék, miről is írnak majd a újságírók, mi kerül be a tesztekbe.
Persze a nagy márkáknál is előjönnek hibák, de inkább csak a használat során, legyen az akár bendgate vagy bármi más probléma.
Viszont ha már a tesztelőknél is jelentkeznek a bugok, vagy akár recsegés és többen is írnak róla, ott az ember már csóválja a fejét, hogy ki felelős ezért a Microsoftnál és miért engedték így ki?
Oké, itt a karácsony, de szerintem inkább kellett volna még csiszolni a szoftveren, elkerülni a sok negatív véleményt.
Szerintem öngól így piacra dobni egy készüléket, megbosszulhatja önmagát, arról nem is beszélve, hogy a ezeknek a készülékeknek kellene átcsábítania az elbizonytalanodott iost és androidot használókat.Hát így nem lesz egyszerű.
Egy kollégám pl 950-et akart venni, utána is olvasott és most rendelt egy iphonet, pedig előtte is wp-t használt. -
válasz
QwErTy42 #686 üzenetére
Szal aki felsorolja a negatívumokat, az keresztes hadjáratot folytat? Érdekes, érdekes... mert akkor ugye te ezzel a logikával meg az összes többi ellen folytatsz, vagy rád nem vonatkozik?
Szerinted egyébként melyik az a "bolha" a 950/XL tulajok által nem kevés felsorolt között, ami elfogadható egy 6-700 eurós "flagshipnél"? Tényleg érdekel.
-
válasz
QwErTy42 #681 üzenetére
Nem, az anyaghasználattal nekem nem lett volna gondom. Sose voltam üveg/fém mániás. Egyszerűen csak gagyi az összeszerelés, a gombok minősége, meg a hátlap illeszkedése. Nyilván meg lehetett volna oldani műanyagból jól, csak nem oldották meg.
A kategóriát számomra sokkal inkább az összhatás/ár aránya határozza meg. Abban meg a 950XL sajnos csak alulról szagolja az androidos, vagy ios flagshipeket. Igy meg a 950 logikusan nem kerülhet egyáltalán a felső kategóriába.
De ez az én személyes véleményem. Más szempontrendszer szerint nyilván lesz aki mást mond.
Az is biztos vegyes véleményeket vált ki, ha elmondom hogy egy ezüst edge+ra váltottam a 950XL-t, márpedig szerintem ennek a cipőfűzőjét nem kötheti meg a 950XL. Sem szoftveresen, sem összeszerelési, meg anyagminőségben. Sajnos ez van. De az igazsághoz tartozik az is, hogy többet is fizettem érte valamivel. (bár fekete edge+ lett volna ugyanúgy 699-ért is, ez külön fekete pont a 950XL számára...) -
válasz
QwErTy42 #679 üzenetére
Hát, a konkurencia alapján, meg az, hogy a 950XL is maximum a felső kategória aljára sorolható be, szerintem a 950 pontosan oda tartozik, a középkategóriába.
Maximum akkor lehet felső kategóriás a 950, ha csak a windowsos telefonokat nézed, de szerintem a régebbi lumia tulajdonosok még ezt is vitatnák... -
MartOOn
addikt
válasz
QwErTy42 #404 üzenetére
Te fogjal mar vissza magadbol. Srac mondott valamit arra reagaltam. Mi bajod van? Faj az elet? Tudom h irisz scanner van benne kb sejtem hogyan mukodik. Egy tesztet kertem hogy ha van valakinek ra ideje es ingerenciaja akkor engem erdekelne hogy kepes-e erre.
Ez miert faj neked? Beakadt a lemez? Mivan? Mert irtam 3 hsz-t ide? Nyugodjal le, attol majd lenyugszol...Na megjottek a fanboyok... Oke. Ez egy jo telefon neeeem ciki ms-re nezve kicsit sem. Megeri a negyedmillat is. Amen.
Most jobb? Istenem de kicsi a kerites...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
QwErTy42 #135 üzenetére
A probléma csak annyi, hogy nem úgy általában a cserélhető hátlap gagyi (mint technikai megoldást pártolom, pont az általad felsorolt okokból), hanem az, amit a Nokia/Microsoft használ/t, tekintve, hogy hangja van, ropogásra hajlamos ezzel a kivitelezéssel (a körülölelős megoldásra gondolok).
#136: Ezt az analógiát te sem gondolhatod komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Hálózati / IP kamera
- Zyxel NAS326
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.