- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
ForRedGlory #706 üzenetére
hmmm... van benne valami
-
gretzky77
veterán
válasz
Rendben legyen igazatok! Legyetek szívesek elárulni akkor mi a jó nekem, mit vegyek ha így tudjátok? Szerintem elég világosan leírtam a hirdetésben a dolgokat ill a blog bejegyzésem is erről szól,de biztos át akarok valakit b@szni azért adom amúgy el mert szar fos az egész telefon meg rendszer de csak magamat győzködöm az ellenkezőjéről!
Szép estét innentől no komment itt, mert úgyis csak hazudozom,meg ámítom magam!
-
thxer
aktív tag
válasz
Nekem nincs fent hirdetésem sehol, és eszem ágában sincs eladni.
Tisztán belakott rendszerrel nincs probléma, a másikat én is megtapasztaltam tegnap, mert a WDRT-s firmware frissítés utána az előtte frissen belakott W10M-es mentést visszaállítottam, és egy sz*r volt, nem indultak el appok, lefagyott a billentyűzet miatt, kilépkedett az edge, úgy hogy akinek ilyen bajai vannak, az nyomjon egy HR-t, és ne állítson vissza mentést. Utána egyből Store indítás, és le kell frissíteni az alkalmazásokat, majd újraindítás és semmi baja nem lesz a telefonnak. A kapcsolatok, sms-ek, email-ek így is megmaradnak, viszont így semmilyen fagyás vagy hibaüzenet nincs, -
jacis
nagyúr
válasz
Pont ezt akartam megírni én is
Van valami csavar a dologban. -
gretzky77
veterán
válasz
ForRedGlory #676 üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond,csak azért reagáltunk jópáran ,mert sokunknál nem jelentkeznek az általad említett hibák. Az meg ,hogy más flagshipnél nincsenek hibák baromság én konkrétan Samu S6 meg ennek edge variánsát vittem vissza 3 napon belül!
-
liquidgold
tag
válasz
ForRedGlory #665 üzenetére
Nem volt annyi eszed, hogy ha már itt fórumozol utána járj hogy milyen rendszer fogad?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
ForRedGlory #658 üzenetére
Ennyire gáz? Mesélj kérlek
-
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #653 üzenetére
Naná, hogy náluk jól működik, mint ahogy itt sok fórumtársnál...
liquidgold: A videóban a srác elmondta, hogy a rendszer nem béta!!! Ha így kidanak egy készüléket hivatalosan akkor azon minden kész és nem béta!
Ennyi erővel minden friss rendszert legyen az ios, droid bétának nevezünk? Mert az első friss szoftverek mind bugosak kicsit.
-
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #648 üzenetére
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #383 üzenetére
+1!
Kicsit sem szomorú az MSre nézve, hogy bizony elég sok embertől olvasom, hogy inkább visszaküldi az említett okok miatt. Szerintem ez mindent elmond a 950XL-ről!Egyébként nekem is Nexus 6P lett utána és nagyon nem bántam meg. Ég és föld a kettő.
(#385) MartOOn
Azért ez nem ugyanaz. Jóval fejlettebb és használhatóbb a dolog csak az a baj vele, hogy 1st gen a dolog. Azaz hatékonyságra és megbízhatóságra olyan mint kb. az 5s-ben az első gen. ujjlenyomat olvasó. Működik csak néha lassú és nem is mindig ismer fel. Ezt a sebességet és hatékonyságot pedig lelépte a konkurencia. Tessék csak megnézni a 6s Plusban lévő TouchID-t vagy a Nexus Imprintet. Egyszerűen megint le van maradva az MS.
-
Fiery
veterán
válasz
ForRedGlory #222 üzenetére
"Egyáltalán nem vészes a telefon"
Ennyi penzert, plane egy Microsoft szintu cegtol ugy gondolom, jogosan varna az ember tobbet annal, hogy "nem vészes"
.....
"Nagy hirtelen csak a nyekergő hátlapba tudok belekötni (ami mondjuk marhára idegesít)"
..... es ugy latom, Te is tobbet vartal a keszulektol
De a viccet felreteve, a hatlapon meg a dizajnon kivul mindent lehet javitani szoftver frissitessel, ugyhogy ha most nem is tokeletes a keszulek, de hamarosan az lesz/lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest