Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Évek óta látod a "fikázásaim"...tök jó van egy újabb rajongóm.

Akkor ha már ilyen jól lenyomoztál akkor gyűjtsd nekem össze azt küld át privátban, (mert gondolom felkészült vagy belőlem, ez a minimum egy rajongómtól) hogy az utóbbi időben hol fikáztam a wp-t légyszives, mert olvasni járok szinte az összes wp-vel kapcsolatos fórumba de nem fikázok veled ellentétbe aki meg itt kardoskodik ha valaki olyat mond ami nem tetszik neki. Amit itt leírtam pár hozzászólással lejjebb az sem "fikázás" volt (hogy használjam a te nyelvjárásod).Snookerface: Mutasd meg nekem legyél olyan kedves hol írtam, hogy szar! Nagyon érdekelne.
hjoci1980: És hol voltál te? Miért nem írsz véleményt a gyereknek akkor? Írd meg neki mennyire jó. Győzd meg. Csak arra vagy képes, hogy a "fröcsögésünkre" reagálj és méltatlankodj. Ahelyett, hogy erre pazarolod el az energiád, tekerj tovább azt ahogy fentebb írtam győzd meg. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest