- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
martinkeet #1099 üzenetére
Persze, Care a Váci úton.
-
válasz
martinkeet #1094 üzenetére
Szerviz.
-
-
-
-
-
-
válasz
tomboy0013 #917 üzenetére
Lehet, hogy bizonyos kiállítási darabok még alfa állapotúak voltak
-
-
Na az jó. Nekem a dizájnon kívül nem lenne kifogásom (ja de, az ára), kicsit nonszensznek tartom, hogy még egy 20e forintos akkufedél kell rá, hogy valahogy kinézzen. Én egy olyan kirakati példányt nyomogattam aminek a gombjai szögletesek voltak, szúrtak. Viszont képeken meg valamelyiknek gömbölyített. Most mi az igazság? Milyenek a gombok?
Fotós topikban vagy? Néznék képeket teljes felbontáson.
Köszi! -
-
-
-
-
-
-
-
-
Megtapogattam az XL-t a Best Byte-ban. Ára már nem volt kint, gondolom nem lehet kapni. Valami retardált rakott rá pin kódot, ezért csak fogdostam. Hát mit mondjak. Először összekevertem a 640 Xl-el, aztán éreztem, hogy valami bassza az ujjamat, és lám, a gombok éles sarka volt az a 950 oldalán. Nincs érdemi különbség a két telefon anyaghasználatában illetve minőségében. Kivéve, hogy a 640-nek kellemesek a gombjai. Gyorsan elő is kaptam a 1520-at a zsebemből és mellé tettem. Hát mit mondjak, én elfogult vagyok, nekem az A Windows mobil, van karaktere messziről ordít róla, hogy mi az. A 950 XL meg tucattelefonként figyelt mellette. Ha nem lenne rajta MS logo, akármi másnak elmenne.
Amikor először megjelent az N9 majd a Lumia 800, én lehidaltam attól a megjelenéstől, és azt gondoltam, ezzel a vonallal fognak előre törni. Egy darabig így is volt (most ne térjünk ki a rajtuk futó os-re), nagyon bejött mindegyik telefonjuk. Aztán amit az MS művelt ezekkel arra tényleg nincsenek szavak.
Félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy szerintem ez az eddigi legjobb Win os, ami telefonra létezik, és imádom. Én ezzel az új irányvonallal nem tudok mit kezdeni, amit a dizájnnal műveltek. Egyszerűen nem esik jól ezeket előhúzni a zsebből. Tudom, egyéni szociális probléma, de hiszem, hogy mások is gondolkodnak így, nem vagyok egyedül.Szvsz a telefon ronda és középszernek hat, a kijelző jó, a kamera brutális (ezt még a pinkódos parasztkodás ellenére is ki lehet próbálni), de összességében még sem venném meg, még ha fele ennyibe kerülne se. Hogy úgy mondjam "nem adja", nincs kisugárzása, a birtoklási vágy most elmarad. Talán majd a következő generáció, bár nem látok rá nagy esélyt, hogy újra bevállaljanak színeket és formákat. Az egész kicsit olyan mint az új Star Wars: a régi fanoknak kicsit csalódás.
-
válasz
tomboy0013 #579 üzenetére
És. A continuum melyiken dadog jobban? Azt írták meg néha azért meg megakad.
-
-
-
-
-
-
-
-
Elolvastam a cikket és este vettem egy 1520-at >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest