- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Mire megjött a Mozo hátlap, a telefon már sehol
Akit érdekel, feltettem ide!
-
jose999
senior tag
-
jose999
senior tag
(#527) Ágógreen én a barnát rendeltem
-
jose999
senior tag
Nem merném azt állítani, hogy jobb,mint a G4 . De hogy nem rosszabb, az tuti. Kijelző, kamera egyértelműen jobb! Nálam az említett hibák (kopp-kopp) sehol nincsenek! És ahogy a fórumot olvasom, a legtöbb tulajnál sincs semmi gubanc. Sajnálom azokat, akiknél jelentkezik valamilyen hiba, de szerintem a garancia megoldja
Féltem amúgy ettől a telefontól, de egyre jobban szeretem. A sok negatív, tapasztalat nélküli fröcsögő meg csak megerősít ebben
Ha egy hónapja azt mondják, hogy ezt írom egy windowsos telefonról, körbe röhögöm
-
jose999
senior tag
válasz
Ágógreen #497 üzenetére
1: Akksi idő nekem oké, bár kicsit többet vártam. (Azért oké, mert a G3-G4 idejét lazán hozza. Ugye ahhoz tudok viszonyítani)
2: Ház, mint mondtam nálam nem nyerekreg. Talán ha nagyon erősen nyomom, a bal alsó sarkában meg tudom nyekeregtetni, de azt úgy kell tennem, ahogy a napi normál használat során nem teszem. Viszont ennyit ki tudok csikarni a G4-ből is, prőbáltam!
3ekete XL Dual Sim. Hátlap anyagminősége a bőr G4-hez képest gagyi (ahhoz mi nem az
), sima műanyag G4-hez, G3-hoz, G2-höz képest viszont (na ez nem fog tetszeni sokaknak!!) minőségi érzete van! Hajlítgatni nem fogom, bocs
-
jose999
senior tag
Akkor nem tudom...én lennék az egyetlen kivétel?! Sok mindennek lehet mondani, csak Windows fannak nem
Az első win. mobilom egy Lumia 800 volt, 3 napig használtam, rettenetesen örültem, hogy meg tudtam szabadulni tőle! ( használt volt ) . Ez más... Feleségemnek LG G2, fiamnak G3, nekem G4 van (mindhárom enyém volt, android fannak inkább lehet nevezni
). Mondtam feleségemnek, hogy a fene eszi, megpróbálom, aztán lesz valami. Nos, tegnap, kb egy hetes használat után mondtam neki, tiéd a G4, ha kell, anyósom meg megörökli a G2-őt, kareszra megkapja
. Megszerettem! Ja, és nagyon de nagyon örülök neki, hogy a teszt előtt került hozzám! Ha elolvasom, biztos, hogy nem kell! Nekem nem nyekereg, hiába nyomogatom, egyszer nem fagyott, annyi, hogy nekem kicsit "idegen" a rendszer. De majd megszokom. Meg fogom tudni szokni!
-
jose999
senior tag
Pontosan.De tényleg nem értem. Nem szimpatizálok az IPhone-nal, de eszem ágában nem lenne a topikjában szidni,mikor gyakorlatilag nem is ismerem,csak hallottam róla... A hozzászólásaimat sem így akarnám szaporítani, valamint a frusztrációmat sem itt vezetném le. De nem vagyunk egyformák.
-
jose999
senior tag
Bírom,hogy itt tippelgetnek egyesek,anélkül,hogy látnának ilyen telefont. Nos, nekem az LG G4 mellett van egy 950 XL DS. Nem recseg ropog, mint ahogy itt írják, nem melegszik jobban, mint a G4. Kár addig bizonygatni, hogy rossz, olyanokat állítani,hogy használhatatlan, amig ki nem próbáltad, csak azért, hogy bebizonyítsad, főleg magadnak, hogy mennyire is rossz vétel ez a telefon! Ne vedd meg. Pont. Sőt, foglalkozni is kár vele, annyira rossz, nem?! (akinek nem inge, ne vegye magára...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest