Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jose999
üzenetére
Nekem a Notebook Flip Cover jött meg a Mozotól és végre érzem a prémium minőséget. Kár, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodni, hogy megszűnjön a hátlaprecsegés.
A Gmail szinkron még mindig nehézkes, az újraindulások, fagyások jelentősen mérséklődtek, csak most a kamera lett tetű lassú és nemrég befagyott csörgés közben..

Jöhetne már a Redstone..
-
hroberto
veterán
Szinte csodaszámba megy ilyen véleményt olvasni ebben a topikban.
Nekem is kiszemeltem a 950, de mér kezdek elbizonytalanodni. De olvasva a véleményed, ma elmegyek és megnyomkodom, mert nem tudom elképzelni, hogy annyira gagyi lenne az anyaghasználat mint ahogy többen írták. -
VaDy
tag
Igazad/igazatok lesz! Tényleg saját kézből kell kipróbálni a telefont, nekem még a kezembe se volt, de már az eddigi hozzászólásokat elolvasva (recsegős hátlap, rossz üzemidő, bugok, random kikapcsolások stb. +jó páran vissza is adták már) ^ elment tőle a kedvem, erre jössz te és azt mondom jobb mint a G4 , amikor én egy G2-t nem merek rá lecserélni!
Jajjj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem pl. az emlitett E5 HD Ubuntu Edition is bejon, mint telefon (mint hardver), pedig nem nekem keszult me'g veletlenul sem.
jó is az.