- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Évek óta látod a "fikázásaim"...tök jó van egy újabb rajongóm.
Akkor ha már ilyen jól lenyomoztál akkor gyűjtsd nekem össze azt küld át privátban, (mert gondolom felkészült vagy belőlem, ez a minimum egy rajongómtól) hogy az utóbbi időben hol fikáztam a wp-t légyszives, mert olvasni járok szinte az összes wp-vel kapcsolatos fórumba de nem fikázok veled ellentétbe aki meg itt kardoskodik ha valaki olyat mond ami nem tetszik neki. Amit itt leírtam pár hozzászólással lejjebb az sem "fikázás" volt (hogy használjam a te nyelvjárásod).Snookerface: Mutasd meg nekem legyél olyan kedves hol írtam, hogy szar! Nagyon érdekelne.
hjoci1980: És hol voltál te? Miért nem írsz véleményt a gyereknek akkor? Írd meg neki mennyire jó. Győzd meg. Csak arra vagy képes, hogy a "fröcsögésünkre" reagálj és méltatlankodj. Ahelyett, hogy erre pazarolod el az energiád, tekerj tovább azt ahogy fentebb írtam győzd meg. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest