- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Lenne egy technikai kérdésem
Adott 2 kollégám akiknek a vezeték neve megegyezik, eddig a telefonjaimba normálisan megjelentek a névjegyek, itt is rendben van az összes névjegy kivéve ez a kettőt.
A kapcsolatoknál csak a vezeték nevük jelenik meg, ha a szerkesztésbe megyek ott viszont jól írja.
Hogy tudnám javítani hogy a kapcsolatokba is jó legyen? -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Végre én is beléptem a klubba. Ma délután elhoztam az Extrem Digitáltol a berendelt 950 XL fekete telefont.
Ég és föld az előző sufni mobil cég készülékéhez képest.
Nincs hátlapi recsegés, van rendesen térerő, jó a wifi.
Most tartok az ismerkedésnél.
És persze gyártói 2 év garancia! -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Berendeltem az Extreme Digitálnál egy 950 XL LTE (Dual SIM) kártyafüggetlen Fekete telefont hétfőn veszem át, 2 év gyártói garanciával. Remélem ezzel már minden rendben lesz
Igaz kicsit drágább volt, de legalább megbízható cég!Olyan kérdésem lenne, hogy az asztali PC-n és az eddigi telefonjaimon Chrome-t használtam/használok, oda van elmentve a weboldalaim, jelszavaim. Miképpen tudom ezeket átvinni a 950XL-re?
-
Xeon7
aktív tag
Mindenképpen bepróbálkozom majd még 1 készülékkel.
Ennél a telefonos cégnek nevezett valaminél nem akartam cserélni.A vásárlás előtt rákérdeztem, hogy miképpen megy a garancia, az volt a válasz, hogy 1 év gyártói.
Mikor átvettem akkor már nem gyártói hanem rajtuk keresztül volt az 1 év.
elsőre feketét rendeltem, mikor mentem érte akkor közölték, hogy nincs is fekete csak fehér, de az is csak másnapra. Én voltam a fas..... akkor kelet volna otthagyni őket.
Így majd nézek valami normális céget ahol esetleg 2 évvel van a készülék. -
Xeon7
aktív tag
válasz
hukocsat #841 üzenetére
Sziasztok,
Tegnap elhoztam a Fehér 950Xl-t,de sajna 2 órácskát volt ősz visz nálam
A telefon egyébként nagyon tetszett, és a rendszer is kézre állt nekem, de jó pár probléma volt vele.Elsőnek a hátlap alja baromira recsegett és mozgott, bárt ez nem zavart volna.
40cm-re ültem a wifi routertől, és a jell erősség csak 1-es volt, térerő nem ment 1-es főlé. Áruház frissítéssel kezdtem volna, de kb. 1 1/2 óra alatt 1 semmit nem tudott letölteniBármivel próbálkoztam utána nem töltött semmit.
Aksi mint a barom úgy melegedett
Másik telefonnal simán mentek a letöltésék.
Így első nekifutásra vissza is vittem, pénzt visszakaptam. gondolom amilyen a formám sikerült elsőre belenyúlnom egy eléggé gázos példányba -
Xeon7
aktív tag
Ma 17h-kor érkezik meg a 950XL kíváncsi leszek nagyon a készülékre
Van esetleg valami olyan amit a kibontáskor feltétlenül nézzek? -
Xeon7
aktív tag
Azért remélem hátha előbb utobb ide is befut a Google photo. Nem nagyon van kedvem 1000 helyen tarolni a feltőltött képeket 😀
Bár kicsit fura, hogy aszalni Win 10-alatt van Google kliens, telefonhoz meg nincs 😎 Dehát semmi se lehet tökéletes.Térkép alkalmazásnál offline is letölthetőek a térképek?
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Úgy néz ki ma beneveznek egy 950XL-te.
Lenne pár apps amit használtam előző telefonjaimin, de itt nem találtam infót ezekről.
Google Photos és Here navigáció, Google Chrome. -
Xeon7
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Nézegettem a 950 Xl árakat/eladókat, esetleg valaki tud olyan megbízható forrást ahol 2 év gyártói garanciával lehet megvásárolni?
Még a Dual sim se létszükséglet. -
Xeon7
aktív tag
Kérdés a telefon használókhoz
Adott egy asztali PC Win 10-el (Eredeti), az ott használt Microsoft account használható a telefonon is vagy külön kell egy újat regisztrálni?
-
Xeon7
aktív tag
Bocs skacon nem akartam ekkora vitát elindítani!
Igazából én is olyanok véleményére lennék kíváncsi akik használják is a telefont. Teszt videókat én is tudok nézni -
Xeon7
aktív tag
150-160k körül vannak 1-2 hetes 2 év garanciás 950 XL készülékek. Lehet akkor bepróbálkozom eggyel
-
Xeon7
aktív tag
Na akkor most végleg tanácstalan lettem
640-t azért nem szeretnék venni, végigpróbáltam már pár Droidos telefont és pár IOS-s telefont is.
Bíztam benne, hogy hátha összekapja magát a Microsoft és gőzerővel javítja a félkész Win 10 mobile rendszert, de akkor ezek szerint ez se megy olyan simán nekik. -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt állok, elgondolkodtam egy 950 XL vételek. Viszont elég sok bosszantó hibát írtátok. A karácsony környéki fríssitéssel történt valami változás, vagy tényleg hanyagolandó jelenleg a Mobile Win 10-s rendszert?
Másik kérdésem, hogy appok terén mi a helyzet? Amit én igazából használnék az egy normális lépés számláló, létezik ilyen a telefonra?Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged