Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
És ha te nem mész másik topikba akkor az azt jelenti hogy maradjak a seggemen és csak apple topikokba járjak? Hol van erre a szabály? Ha megmutatd akkor lelépek.
A másik meg mi az hogy térítek. Egy véleményt írtam le, amit nem tílt az oldal és ez már térítés? Utána írtam azt vesz amit akar. Max. drága tanuló pénz lesz neki.
A másik, hogy 3 éve is ezt csináltam...nem is vagy tag 3 éve. Honnan tudod? Figyeltetsz vagy mi?
Nem használtam a rendszert...és miért kell? Elég sok friss videó van fent a neten amik elég jól bemutatják a jó és a rossz oldalát is a rendszernek illetve a telefonnak is. Olvasom a wp híreket, fórumokat, wpcentral, wmpoweruser...tudom mit beszélek.
Amúgy meg egy szót sem említettem a renszer bajairól meg a telefon minőségéről, (pedig lehetne mit) pont hogy ne legyen feszkó.
Egyébként ha nem tetszik a véleményem tök egyszerű a megoldás: görgess tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest