- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
hukocsat
tag
válasz
liquidgold #840 üzenetére
Ezazz
Én is ezt javaslom, nagyon korrekt a onedrive
-
legiaap
félisten
válasz
liquidgold #667 üzenetére
Lehet, hogy pont ez volt a baj. A sok elégedett felhasználó akinél minden tökéletes meggyőzte azt nesze neked...
Amúgy meg pont olyannak írsz aki nagyon gyakran cseréli a telefonjait, ismeri az összes rendszert szóval nem hiszem, hogy nem nézett volna utána. -
utomi
senior tag
válasz
liquidgold #446 üzenetére
Most őszintén? Te is.!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
liquidgold #388 üzenetére
Ja... nem figyeltem a szóhasználatra.
És tényleg működik napszemüvegben is, képpel nem lehet becsapni. Szóval nem rossz feature.
Viszont lehet csak nálam fordul ez elő, nem tudom, de ha scannelés közben felhúzom a képernyőt, akkor is feloldja a zárat. Magyarán nem kell bescannelnie valakit ahhoz, hogy fel lehessen oldani. Ez egy érdekes bug. lolSebességre azt tudom mondani, hogy kb 2-5sec. Napszemüvegben kicsit már gondolkozott, de az sem több 6 sec-nél, átlagos fényviszonyok mellett.
-
válasz
liquidgold #294 üzenetére
Ami lehet hogy nem jó ötlet, mert ha az árérzékenyebb piacokon tipikusan jól szerepel a rendszer, akkor lehet, hogy érdemes lenne ezt figyelembe venni a tervezésnél.
Emellett az is érdekes, hogy talán egyetlen tesztet sem láttam, ahol miracasttal próbálták volna a continuumot, hanem ellenkezőleg, vezetékes megoldással láttam. Ezért gondolom, hogy a miracasttal való használat nem annyira mindennapos. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #140 üzenetére
Azért ne, mert nem "ragadtam" sehol. A mobilos telekommunikáció nyomonkövetése az egyik hobbim, ennek megfelelően nyitott, de egyszerre kritikus vagyok - ezzel együtt sem gondolom, hogy a csempe (mámint a live tile) lenne az evolúció következő lépcsőfoka a "gagyi" ikonos elrendezéssel szemben (ellentétben az általad hozott dos-os példával, ahol valóban előrelépés történt).
Az, hogy te kedveled, és ettől haladó gondolkodásúnak hiszed magad, szíved joga, de ettől más nem lesz ódivatú.
Az viszont igaz, hogy a többi rendszertől szerencsés vizuálisan is különbözőnek lenni, vagy Firefox OS sorsa lesz, ahogyan valaki okosan megállapította.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #127 üzenetére
Az lehet, de ettől függetlenül #121-ben egy olyan állításod sincs, ami racionálisan alátámasztható lenne. Attól egy rendszer sem lesz ócska, hogy =\= a másikkal.
#128 meg úgy jön ide, hogy olyan feature-t vársz el egy rendszertől, ami annak nem tervezett része, és ez alapján gagyizol mást, holott ez a gagyi bőven megüti a jólhasználhatóság mércéjét. Neked nem, van ilyen.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
liquidgold #123 üzenetére
A felhasználók 96%-a szerint nem neked van igazad, ennyinek nem jött be a csempés rendszer. Ebbe itt talán kár is belemászni....
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #123 üzenetére
Nyilván mindet végigpróbáltad, ha ilyen jól tudod. Inkább hagyjuk a flamet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest