- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipiapacs
újonc
Sziasztok! Amennyiben hard reset előtt biztonsági mentést készítek mindenről, a visszaállítás során a címjegyzékben szereplő profilképeket is visszaállítja, vagy azt manulisan kell elvégezni?
-
lipiapacs
újonc
válasz
Zolly444 #2288 üzenetére
Még 1x köszi! Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy a soft- és a hard reset között mi a különbség? Melyiket mikor használják, és minden adatot töröl? Gondolom, mentésből mindent vissza lehet utána állítani...(?) A módját (gombok kombinációját) már olvastam, de a miértjét nem igazán tudom kikövetkeztetni.
-
lipiapacs
újonc
Sziasztok! Tudtok olyan appot ajánlani, amivel a hátramaradt "szemetet" el lehet távolítani a telefonról? (törölt progik fájljai, felesleges appok stb...)
-
lipiapacs
újonc
Hali! 22:00-kor jött egy értesítésem, hogy frissítsem a rendszert. Ti is megkaptátok? Reggel megírom, hogy mi lett (az "újraindulós" már megvolt korábban).
-
lipiapacs
újonc
Sziasztok! A hétvégén szükségem volt az 535 navigációjára, és tapasztaltam, hogy kicsit lassú Here+. Ki milyen navit használ (535-ön), és van-e lehetőség Sygic-ot telepíteni unlock nélkül (a próbaverzióm lejárt).
-
lipiapacs
újonc
Sziasztok!
Talált már valaki megoldást arra, hogy az elmulasztott hívásokról, üzenetekről, stb. zárolt képernyőn is legyen értesítés, villogó led hiányában? A robotos NoLed applikáció Windowsos megoldására gondolok. Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest