- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feci70
csendes tag
válasz
sten1990 #1975 üzenetére
Mindenképpen érdemes fóliát használni, ne karcolódjon meg a képernyő. Én pénteken kaptam meg az 535-öt, szombaton már rá is rakattam a fóliát. Fóliával tökéletes a képernyő kezelhetősége, az érintés kifogástalan. Fólia nélkül is jó volt, egyszer-kétszer léptem bele egy nap alatt fólia nélkül valamilyen oldalba görgetésnél, ahova nem akartam. Nekem eddig hibátlan a telefonom, remélem, így is marad.
-
ricsip
addikt
válasz
sten1990 #1249 üzenetére
Ezek szerint a Microsoft sikeresen megoldotta az iparág legnagyobb problémáját:
"hogyan kergessük az őrületbe 2 évente a hülye fogyasztót hogy a jelenlegi meglevő eszközét apránként megútálva inkább vegyen újat, ANÉLKÜL h. ez a a beprogramozott késleltetett elrothadása az eszköznek garanciális hibaként üssön ránk vissza vásárlás után"
-
szilvasyz
csendes tag
válasz
sten1990 #1174 üzenetére
Nekem a Sony Xperia Tipo-m csinálja ugyanezt, csak ott inkább akkor jellemző, amikor hidegbe megyek ki a meleg telóval, vagy pl. a zsebemből veszem elő nagy hidegben. Ahogy bekapcsolt kijelzőnél lehűl a telefon, elkezd össze-vissza érintéseket érzékelni. Androidon bekapcsoltam az érintés helyének a mutatását pont emiatt, és nagyon szépen látszik, amikor meghülyül, hogy mindenütt érzékel koppintásokat. Ilyenkor az segít rajta, hogy a gombbal kikapcsolom a kijelzőt, majd 1-2 másodperc múlva újra vissza. Gondolom, hogy a kijelző bekapcsolásakor kalibrál az adott körülményekhez, és ha már a hideg kijelzőnél kapcsolom vissza ilyenkor, akkor észhez tér. Nem tudom, ez a módszer a Lumiánál működik-e, eddig még ezt a fajta bizonytalanságot nem tapasztaltam, de szabadban keveset is vettem elő.
-
bepken
veterán
válasz
sten1990 #1178 üzenetére
amióta érintőképernyős (kapacitív) készülékeket használok, létezik ez a jelenség nálam. itt valamennyit talán rátesz a kijelző túlérzékenysége, de maga a jelenség nem ismeretlen.
más: felpakoltam a frissítést, egész gyorsan megvolt. egyes, alkalmazasokon belül tapasztalt hülyeségek eltűntek. görgetés szerintem simábban megy, illetve kevesebb a hatásszünet. képernyő feloldáskor már nincs ezred másodperces "szürkeség" (ha valakit ez egyáltalán zavart
) a max. fényerő viszont mintha kisebb volna...igazából a javítás látszik, jobban viselkedik határozottan, de ha nagyon kötekedni akarnék...még tudnak min csiszolgatni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
sten1990 #422 üzenetére
Ezt nem jó hallani. Elvileg már javították ezt a hibát, nem? Azért, ha ennyire használhatatlan lenne, valószínűleg nem fogyna így.
Így a messengeren keresztül chat-elni se nagyon lehet.
Ez durva, ha így van, akkor visszamondom a héfőre esedékes megrendelésemet.
Valaki, akinek már van, írja már meg, hogy tényleg ennyire rossz-e a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest