- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fighting
csendes tag
Ezért az árért nehéz lenne hasonló felhasználói élményt biztosító androidos telefont találni.
2 évig küzdöttem Xperia SP-l. Fasorban sincs az 535-höz képest. Persze teszem hozzá, nálam mindig gyári beállításokkal ment. De az utolsó évben már egy Skype böngésző kombó is sok volt neki. WP másik kávéház. -
bepken
veterán
bár nem tőlem kérdezted, de én ezelőtt Sony Xperia Sola-val szívtam sokat...2 éve azt is 40 körül vettem, és azt kell mondjam, köze nincs egymáshoz a két készüléknek minőségben. ott kezdetektől több békát kellett lenyelnem, pedig azzal voltam, hogy nem is a leggagyibb készüléket választottam a palettáról....tévedtem.
ott is voltak néha gondok a kijelzővel (ha jól tudom, az első floating-touch képes panel) - főleg ha nedves, enyhén maszatos ujjal nyúltál hozzá. és ott tényleg nem is kellett semmilyen tesztprogram, hogy látványosan előjöjjön...pl. elég volt a kezdőképernyőn húzni egyet jobbra, mire a launcher elkezdett ide-oda mozogni
mindezt csinálta egészen addig, amíg le nem törölted a kijelző
azt hozzáteszem, hogy az oka nagy valószínűséggel a kijelző túlérzékenysége volt, amit a "kesztyűs mód" kikapcsolása se orvosolt teljesen. javítás pedig...de még csak frissítés se jött soha a készülékre, tehát szó szerint magára hagyták a usert.
ennél a készüléknél ilyen durva jelenséget még nem tapasztaltam eddig, tényleg csak a kétujjas gesztusoknál fordul néha elő egy-két baki (de nem nevezném rendszeresnek) - persze a tesztprogramokkal nagyon könnyen, és elég látványosan reprodukálható a hiba, de abban bízom, hogy ennyiben is marad
-
szilvasyz
csendes tag
Hát, mit mondjak, én is kétségbe vagyok esve
Hetek óta követem a topicot, és nem tudok dűlőre jutni, vajon meg merjem-e venni ezt a típust. Ahhoz nagyon nincs kedvem, hogy szervizekkel és eladókkal hadakozzak, visszaviszegessem a telót, mert gyári hibás. Én alapvetően mindennapos használatra venném. Azok alapján, amiket olvastam a jelenségekről, én egyre inkább azt gondolom, hogy ez az érintőpanel-hiba nem szoftveres, hanem maga a panel ilyen. Vagy szériaibás, vagy az olcsóság jegyében olyan "gagyi" került bele, ami ennyit tud. Szoftverrel lehet valamit korrigálni, de az alapvető hibát javítani nem lehet.
Ha esetleg kiderülne, hogy tényleg hardveres a gond, akkor mennyi esélye van annak, hogy tömegesen visszahívják a telefonokat és cserélik a hibás minőségű paneleket? Vagy mennyi esély van arra, hogy pár hónap múlva már olyan széria jön le a gyártósorról, amiben már használható panel van? Én egyikben sem tudok igazán hinni, de cáfoljatok meg, hátha van remény.
A bizonytalanságban addig jutottam, hogy a 630-as felé kacsintgatok, viszont azon két dolog miatt hezitálok nagyon:
1. nincs benne közelségérzékelő, nem tudom, telefonálásban ez mennyire probléma, sosem volt még olyan érintős telóm, amiből ez az érzékelő hiányzott volna
2. a fél giga RAM mennyire hátrány (játékokat nem használok), illetve nem lesz-e hátrány a WP10-re frissítéskorMinden véleményt szívesen vennék akár erre, akár arra. Eddig csak Androidokat használtam, és nagyon kíváncsi lennék a WP-ra, de nem merek belevágni, nem akarom, hogy egy rossz választás miatt nagyon nagy csalódás legyen rögtön az elején. A büdzsé kb. addig ér, ami ezeknek a telóknak a jelenlegi ára (~40k), és mindenképpen dual SIM-esre van szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest