- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
forest_ns #1359 üzenetére
Nem mondjátok, hogy WP alatt ezt sem lehet állítani?! (Ne haragudj, megvettem ajándékba - én amúgy droidot használok - és úgy ragadtam be a topikba, mert kíváncsi vagyok, milyenek a mindennapok...) Ha tényleg nem, akkor cseréld meg egymás között a két kártyát, ha továbbra is a kártyával jár a gyengeség, akkor nem a készülék a hibás, ha a slot-tal jár a gyengeség, akkor viszont lehet, hogy mégiscsak szervizen kellene gondolkozni.
F.B.I.:
Tetszetős kis tok, de tudod, lakva ismerszik meg az ember, majd ha fent van minden és egy-két napot eltöltöttetek együtt, kiderül, jól van-e ez így. -
ferke72
aktív tag
válasz
forest_ns #1337 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék mivel volt már kezemben két kártyás wp..és ezt észrevettem én is még ha nem is olyan drasztikusan de voltak számbeli hátrányai még sebesség terén is letöltésnél
arra gyanítok nem tesznek bele két külön antennát hanem egyre rá van dobva mindkét kártya és így csökkenhet térerő is.
Viszont sanszos hogy egyik kártyán netezel és a másikat letekeri hogy ne menjen annyira se térerő se letöltési sebesség rovására annak üzemelése.Gondolok itt arra egyiken Hsdpa hálózaton lóg másikon edge.. -
kelly416
veterán
válasz
forest_ns #1337 üzenetére
Nekem volt egy tippem, hogy esetleg más-más hálózatokon csücsül a két kártya, és egyesek szerint igaz is lehet. Nem más-más szolgáltató, hanem 2g; 2,5g; 3g; 4g... csak rá kellett volna keresni, és már hamarabb is lett volna válaszod, minthogy ezt én itt bepötyögjem.
Szerk.:
Úgy látom, nagyon ráérek, minden páros h.sz. kezd az enyém lenni, elvánszorgok kicsit másfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest