- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
forest_ns #1359 üzenetére
Nem mondjátok, hogy WP alatt ezt sem lehet állítani?! (Ne haragudj, megvettem ajándékba - én amúgy droidot használok - és úgy ragadtam be a topikba, mert kíváncsi vagyok, milyenek a mindennapok...) Ha tényleg nem, akkor cseréld meg egymás között a két kártyát, ha továbbra is a kártyával jár a gyengeség, akkor nem a készülék a hibás, ha a slot-tal jár a gyengeség, akkor viszont lehet, hogy mégiscsak szervizen kellene gondolkozni.
F.B.I.:
Tetszetős kis tok, de tudod, lakva ismerszik meg az ember, majd ha fent van minden és egy-két napot eltöltöttetek együtt, kiderül, jól van-e ez így. -
ferke72
aktív tag
válasz
forest_ns #1337 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék mivel volt már kezemben két kártyás wp..és ezt észrevettem én is még ha nem is olyan drasztikusan de voltak számbeli hátrányai még sebesség terén is letöltésnél
arra gyanítok nem tesznek bele két külön antennát hanem egyre rá van dobva mindkét kártya és így csökkenhet térerő is.
Viszont sanszos hogy egyik kártyán netezel és a másikat letekeri hogy ne menjen annyira se térerő se letöltési sebesség rovására annak üzemelése.Gondolok itt arra egyiken Hsdpa hálózaton lóg másikon edge.. -
kelly416
veterán
válasz
forest_ns #1337 üzenetére
Nekem volt egy tippem, hogy esetleg más-más hálózatokon csücsül a két kártya, és egyesek szerint igaz is lehet. Nem más-más szolgáltató, hanem 2g; 2,5g; 3g; 4g... csak rá kellett volna keresni, és már hamarabb is lett volna válaszod, minthogy ezt én itt bepötyögjem.
Szerk.:
Úgy látom, nagyon ráérek, minden páros h.sz. kezd az enyém lenni, elvánszorgok kicsit másfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kompakt vízhűtés
- BIOS topic
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- BestBuy ruhás topik
- Bestbuy játékok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest