- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
forest_ns #1359 üzenetére
Nem mondjátok, hogy WP alatt ezt sem lehet állítani?! (Ne haragudj, megvettem ajándékba - én amúgy droidot használok - és úgy ragadtam be a topikba, mert kíváncsi vagyok, milyenek a mindennapok...) Ha tényleg nem, akkor cseréld meg egymás között a két kártyát, ha továbbra is a kártyával jár a gyengeség, akkor nem a készülék a hibás, ha a slot-tal jár a gyengeség, akkor viszont lehet, hogy mégiscsak szervizen kellene gondolkozni.
F.B.I.:
Tetszetős kis tok, de tudod, lakva ismerszik meg az ember, majd ha fent van minden és egy-két napot eltöltöttetek együtt, kiderül, jól van-e ez így. -
ferke72
aktív tag
válasz
forest_ns #1337 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék mivel volt már kezemben két kártyás wp..és ezt észrevettem én is még ha nem is olyan drasztikusan de voltak számbeli hátrányai még sebesség terén is letöltésnél
arra gyanítok nem tesznek bele két külön antennát hanem egyre rá van dobva mindkét kártya és így csökkenhet térerő is.
Viszont sanszos hogy egyik kártyán netezel és a másikat letekeri hogy ne menjen annyira se térerő se letöltési sebesség rovására annak üzemelése.Gondolok itt arra egyiken Hsdpa hálózaton lóg másikon edge.. -
kelly416
veterán
válasz
forest_ns #1337 üzenetére
Nekem volt egy tippem, hogy esetleg más-más hálózatokon csücsül a két kártya, és egyesek szerint igaz is lehet. Nem más-más szolgáltató, hanem 2g; 2,5g; 3g; 4g... csak rá kellett volna keresni, és már hamarabb is lett volna válaszod, minthogy ezt én itt bepötyögjem.
Szerk.:
Úgy látom, nagyon ráérek, minden páros h.sz. kezd az enyém lenni, elvánszorgok kicsit másfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- Vivaldi (böngésző)
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Windows 10
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest