- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
janeszgol #3365 üzenetére
Megtaláltam. Annyit is ér a 7-es csillag. Lumia 730-on ott virít a panoráma. Megint egy pontos M$ leírás. Én azon lepődtem meg miután megtaláltam, miért nem lepődök meg a pontosságon. Na mindegy. Csak kicsit bosszantó, hogy semmi különbség közöttük, csak üzletpolitika.
-
liksoft
nagyúr
válasz
janeszgol #3362 üzenetére
Köszi, akkor az MS áruházban a csillaggal jelölt panoráma funkció korlátozás ezt a modellt érinti. Már csak annyi kérdésem lenne (költői, nem Tőled), mi a f..... (himbilimbi) nem lehet kiírni az áruházukba? Napok, jó esetben csak órák mennek el a hibakereséssel, mikor nincs hiba, csak megfosztják a felhasználót attól, ami máshol alap.
Sajnos 8.1 alatt meg a Messenger nem megy, ha jól tudom, és az fontosabb. Ááááááá... -
kelly416
veterán
válasz
janeszgol #3324 üzenetére
A teljes alkalmazás felajánlja, hogy töltse le a messengert, egyébként nem nyitja meg a beszélgetéseket.
Megnéztem, a legfrissebb rom van rajta, mókolni nem állok neki, nem értek hozzá.
Így marad a böngésző. Köszi, ez működő tipp lehet. Remélem legalábbis. A melóhelyén is minden infót ott osztanak meg a kollégák egymással, eléggé szutyok lenne most csak ezért telefont váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest