- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Ice_Man22 #688 üzenetére
P-vel 12 évig? Nem rossz.
MINDENKITŐL kérnék egy kis segítséget, aki tud súgni. Évek óta kíváncsi vagyok a WP-re, de valahogy mindig visszatartott valami. Most végre úgy érzem, rászántam magam. Olvastam tesztet, néztem sok mindent, ezzel a készülékkel nem nyúlnék mellé, hiszen nem is kimondott gyenge vas, van memória is elég, ha mégsem jön be, akkor meg nem bukok sok pénzt, mert alapból nem invesztálok bele sokat. Ami igazán érdekelne, hogy ez a kijelző-érzékelési mizéria mennyire jellemző, mert sajna nem egy helyen olvastam, hogy néha nem érzékel, vagy szaggatottan érzékel. Ha ezzel nincs nagy gond, ritkán fordul elő vagy javították szoftveresen, akkor már nem sok akadályát látom a cserének. Bár lehet, hogy ha lebeszéltek, Ti jártok jobban, mert nem fogok ide járni sokat hülyeségeket kérdezni, mint kezdő WP-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest