Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
válasz
envagyok #2213 üzenetére
Nincs, csak 32 bites az UEFI-je, és szerintem nem véletlenül: a négy mag képes olyan trükkre, hogy kettő-kettő kötegelt üzemmódban működik rövid ideig. Ekkor megemelkedik az alapórajel 2x1,83 GHz-re. De a 64 bites rendszernek karcsú is lenne az 1 GB RAM, több helyet is foglal a háttértáron, és egyébként is, ezt a memóriamennyiséget bőven le lehet címezni 32 biten is...
-
bisti79
tag
válasz
envagyok #2184 üzenetére
A nas-t másnak sem látta a 10240-es, kb 1-hete kijött egy frissítés, amivel már ment... a melegedésre a megfejtés: lepattintod a hátlapot, és a proci tetejét bepasztázod, vagy teszel rá szilikonos hővezető párnácskát. Ugyanis gyárilag semmi nincs rajta, jó esélyel hozzá sem ér a hűtőlemezhez! Van komplett 8.1-es telepítőkészlet is, csinált az egyik fórumtárs. Ha nincs kedved visszaolvasni, a blogomon találsz linket!
-
fer
őstag
válasz
envagyok #1640 üzenetére
Nyilván azért nem neked írtam mert nem a tiédre vagyok kíváncsi!
"de nekem nem allview van" épp ezért ne magyarázzál bele, mert csak összezavarsz másokat!
"Elvileg feltöltés után a külső aramforrasrol fog menni."
Nálam ha feltöltődött akkor lekapcsol a töltés és elkezd merülni az akku! Tehát nagyban eltér a két eszköz! Itt nincs elvileg sokszor a megszokott sem működik! És most már jó lenne ha átmennél egy olyan fórumba ahová tartozik a micsodád! Ha meg nincs akkor örülj, hogy működik és használd! -
yaksi
aktív tag
válasz
envagyok #1502 üzenetére
Mellesleg: Az Allview topicban írsz, olyan szövegkörnyezettel, hogy aki nem olvasta a korábbi hozzászólásaidat, annak az jön le, hogy Te is ilyen géppel rendelkezel. Aki minden korábbi bejegyzést olvasott, az tudja, hogy nem, de aki csak beleolvas, azt igenis megtéteszted. Szerintem...
-
yaksi
aktív tag
-
jFox
addikt
válasz
envagyok #1502 üzenetére
Azért ne haragudj, de ez egy kicsit erős. 20 éve dolgozom számtástechnikában, nem hinném, hogy "tapasztalat nélkül" írtam volna amit írtam. Az alap OTG szabvány az úgy működik, ahogy leírtam. Hogy vannak egyéni megoldások, azt aláírom. De ezek nem álltalánosak és nem találkoztam még velük. Droidos topic-okban is többen próbálkoztak, hasonló eredménnyel. Szóval az én TAPASZTALATOM eddig azt mutatta, hogy nem lehetséges. Uh. légy szíves ne minősíts embereket ismeretlenül!!
-
jFox
addikt
válasz
envagyok #1498 üzenetére
Ez érdekes. Én még csak olyat láttam, hogya sense láb testen van és akkor OTG. Viszont akkor tölteni nem lehet. Ezek szerint van olyan állapota is, amikor OTG,de nem ad ki feszt a uUSB-n?
De gondolom nem működik minden eszközzel. Úgy látom ott írják is, hogy mivel tesztelték. És melyik kapcsolóállásban működik Wi7-tel? Visz mindent? Egér,bill., pendrive?Zotyesz66: és 8.1 driverekkel nem fog menni? A régi notimon most is Vista driver-rel használom a Win 8.1-et.
-
han_lev
senior tag
válasz
envagyok #1281 üzenetére
Bocsi, hogy csak most kérdezek rá a HUB-ra:
Ez azt jelenti, hgoy a töltő a HUB-ba megy, és tulajdonképpen a fennmaradó USB slottokat a töltő látja el árammal, és nem veszi az voltot a tabletből? Vagyis kb teljesen úgy üzemel mint egy szgép, vagy egy laptop amikor töltőre teszed?Más:
Nézem ezeket az Onda meg Teclast tableteket. Mivel sokat használom dok olvasásraa formaterv, meg a képernyő miatt tetszik (bőrtokban lenne majd)
Viszont valahogy nem jön össze a kombó:
1. legalább 8500 as akksi
2. 64 gb tárhely
3. Nem kell 3g (úgyse használom ki)Ilyet látot valaki 9.7 es IPSben?
-
DasH_001
tag
válasz
envagyok #1321 üzenetére
Eszközkezelő -> System Devices -> Realtek Bluetooth UART Bus Driver
Ennél jobb a jelenlegi driver verzió nem lesz.
Bekapcsolt Bluetooth-tal a letöltés már nem megy 500 kbyte/s alá.
Viszont az egér ugyanúgy szaggat, Bluetooth-os fájlküldésnél (tabletről telefonra) 0 kbyte/s-re csökken a letöltés.
A hangátvitel jobb, nem csökken 400 alá a letöltés, de percenként beszaggat. Soundcloud streammel nem volt szaggatás.Az új wifi driver nálam kb. 10% sebességcsökkenést hozott a routerhez közel és távol is, de a fentiek miatt megéri.
Lassú wifire itt van pár tipp: [link]
Sajnos nem értek hozzá és kipróbálni sem tudom, mert nem n-es a routerem.Az FM rádió specifikáció szerint benne van, de ez nem jelent semmit, mert lehet, hogy nincs kivezetve az FM antenna a jack csatlakozóra.
Windows Store-ban nem találtam FM-rádió appot, desktopra biztos hogy van, azzal kell kipróbálni. -
Marcika80
tag
válasz
envagyok #1321 üzenetére
Én meg telepíthetem újra a gépet, ugyanis vírusos lett
. Elindítom a böngészőt, és rögtön 4 reklám ablak fogad, hogyan növeld a..... méretét. az orvosok megréműltek a fogyástól, hogyan gazdagodtam meg két nap alatt.. prosztatád van? itt az orvosság. Szal valami vicces vírust beszívtam. Úgy is rá fért már egy kis takarítás.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
envagyok #1281 üzenetére
Kösz a visszajelzést! Ez nagyon hasznos volt!
Lenne valaki, akit érdekelne egy csoportos rendelés? Úgy látom 5 darabtól kicsit olcsóbb (nekem kettő kell). A rendelést én intézem szívesen, ha megbíztok bennem. Pénteken rendelnék, addig lehet jelentkezni bátran, akár privátban is.
-
marijo31993
csendes tag
válasz
envagyok #1247 üzenetére
szia bocsi, de te sem olvastál vissza, mert én múltkor leteszteltem azt amit te venni akarsz....
nem működik ha az 5-ös éláb és a föld közé teszel egy ellenállást,mert nem fedik egymást.
én potenciométerel mkeresgettem , és ahogy tekertem finoman akkor nagy sáv a tőltés rész és egy kis sávon volt egy apró átkapcsolás és onnantol csak az egér ment de kapta az 5v-t a töltőről (egér)
sokat filózok rajra h lehtne de még nem jöttem rá. gondolkodtam olyan elméleten is, hogy ha rajta ven a tőltő és az egér is párhuzamosan akkor a töltő pozitiv polusát be kéne kötni az akku pozitiv felére persze nem 5 voltot mert akkor sztem folyton lekapcsolna a töltő vezérlés hanem olyan 3,5-öt és akkor mehet mindkettő usbről csak sztem itt is valamilyen szinten kell nézni h mikor tőkt föl, de a kolega említette h ezzel nem érdemes játszani mert pillantok alatt a li-ion elfüstől a géppel együtt! -
SUPREME7
őstag
válasz
envagyok #1247 üzenetére
Ha ezt vetted meg és esetleg nem működik, akkor átvenném tőled, elvileg az én gépemhez jó.
-
ovika
tag
válasz
envagyok #1121 üzenetére
Remélem jó lesz, bár kicsit szkeptikus vagyok.
Tapasztalat megosztast mindenkepp.
Csak azt nem értem, hogy miért nem megy a töltés/otg? Valahol van valami tiltás esetleg? Mindenki probalkozott, de maga az ok nem lett megmagyarazva. Masik gepnel miert megy a ket dolog egyszerre? Nem ertek hozza ezert kerdeznem. -
ovika
tag
válasz
envagyok #867 üzenetére
A legnagyobb a legjobb (100-as) ??
Mennyiért csinálnak egy ilyen kábelt meg szerinted, mert fogom magam holnap bemegyek a számtech-es srácokhoz és elmondom a problémát. Mivel én nem akarom hordozni a masinát felőlem az akksit is feláldozhatják a töltés oltárán, hogy usb-hez jussak. -
envagyok
veterán
válasz
envagyok #331 üzenetére
Én még ezzel szemezek, de Valszeg meg kell buherálni vhol rajta az ellenállást:
http://www.aliexpress.com/item/AX88772A-chipset-Portable-Right-angle-Micro-USB-Hub-Ethernet-LAN-Network-Adapter-for-Windows-Mac/1414176056.htmlÍgy lenne egy ethernet csati is, ami nem egy utolsó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest