Új hozzászólás Aktív témák
-
zombei
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #2501 üzenetére
Akkor azért megcsinálta a hétvégi programot ...
-
zombei
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #2498 üzenetére
F2 volt a bios ESC vagy F12 meg a boot menü már nem emlékszem pontosan.
-
zombei
aktív tag
Köszi srácok ! Rendeltem is egyet. Most ,hogy van miracast is projektorra nyomom vele a filmeket.
-
zombei
aktív tag
Valaki használja, vagy próbálta 32GB-nél nagyobb kártyával ?
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #2475 üzenetére
Mi az amiben szerinted rosszabb ? Én az képernyő váltó fület néztem ,hogy elég jó a 8.1 oldalról behúzós hülyeségéhez képest, de ez magában még nem vett rá hogy neki álljak telepíteni.
-
zombei
aktív tag
válasz
Katicicus #2463 üzenetére
A Wi7-en előre volt telepítve reggelni kellett egy mikrofütyi fiókot és úgy lehetett valahogyan aktiválni. ( ez 1 éves előfizetés volt. Az a windows-ra érvényes ,hogy 10" alatt free, de az se úgy hogy én oda szólok nekik hogy ilyen gépem van küldjetek egy key-t, hanem már magának a gyártónak kell felük felvenni a kapcsolatot és csak a "with Bing"-es verzió amit így kiadnak.)
-
zombei
aktív tag
[WI7 driverek] Double Driver-rel lementve. (az összes benne van ami fent van a gyári 8.1-en)
-
zombei
aktív tag
Valaki tesztelt már Micro USB to VGA vagy HDMI átalakítót ?
-
zombei
aktív tag
Ha install.wim-et nem találja a script akkor mit nevezzek át arra ?
-
zombei
aktív tag
válasz
balzs12 #1959 üzenetére
Eddig még senki nem jött rá, hogy mekkora ellenállás kell a micro usb megfelelő lábára kötni, hogy menjen. Így csak az erre való hub-okkal megy. Nekem pl. ilyen van [link], mások ali-ról rendeltek egy 4 slot-ost, de ez fele annyiba kerül....
(Ha kapcsolós pendrive és töltő rádugás után egy újraindítás kell.)
-
zombei
aktív tag
válasz
karburátor #1944 üzenetére
Szerintem kell neki mennie. Másik Win-es tabokon vga-st néztem ,hogy használtak.
-
zombei
aktív tag
Na megjött nekem is a "csoda hub"-om [link]
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #1542 üzenetére
Mással megy, csak a store dataval nem?
-
zombei
aktív tag
válasz
ferke72 #1526 üzenetére
Gondolom az a baja pár embernek ,hogy nem lehet annyira játszogatni, mert win-nél nem touch-ra optimalizálnak. Ha netezni,filmet nézni meg esetleg olvasgatni kell út közben arra tökéletes. 8-10" ipsel már tökély, ha meg valami hdmis-t veszel onnantól meg csak a képzelet szab határt...
De a kis Allview is megfelel a célnak. (ha a töltés/otg-vel megbékél az ember)
-
zombei
aktív tag
Na rájöttem ,hogy nekem se merül kikapcsolva, csak az akksi nem az igazi. 100%-on lehúzom nyomok egy resetet és 89%-on van csak.
-
zombei
aktív tag
Értelme nem sok lesz, mert a 64-es rendszer kb annyit foglal mint a win 8.1 32-esben vagy még többet...
ui.: Valaki járt már úgy hogy kikapcsolva is merül, legalábbis azt jelzi. Nem tudom valós e de leállítom 100%-on az oldalsó menüből és fél napra rá mire bekapcsolom 80% csak az akksi.
-
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #1274 üzenetére
[link] ez volna az.
-
zombei
aktív tag
Na meg is jött az egerem [link] (12 nap alatt ide ért és ~1600Ft) Meg mellette a 16GB-s micro SD is, szóval most már mehet a szórakozás
-
-
-
zombei
aktív tag
-
zombei
aktív tag
Én rendeltem egeret 1600-ért, aztán meg van oldva a dolog...
-
zombei
aktív tag
Én két játékkal próbáltam azoknál kiakadt aztán letöröltem a francba... (és ez laptopon volt)
-
zombei
aktív tag
válasz
eladogeppc #890 üzenetére
Gondolom itt is fel lehetne sd-re tenni. (csak nem tudom érdemes e, lehet pont amivel játszani akarsz az akadna ki az x86 architektúra miatt) De egy live-ot érdemes lenne megpróbálni penről ,hogy-hogy muzsikál.
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #769 üzenetére
Biztos nem torz, mert úgy lenne szép a kijelző szerintem. ( csak hát minden bazinagy.
)
Ui: képernyőfelbontás>speciális beállítások>üzemódok
-
zombei
aktív tag
válasz
eladogeppc #756 üzenetére
Nézd meg egy euronicsban, vagy ed-ben és döntsd el. Mindenkinek más a véleménye
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #714 üzenetére
Én is inkább a másik felé hajlok hajtogatóstól, mert ott nyomáspont szerintem fura lehet.
Hát kint angol kiosztásúból több van, meg az olcsóbb... -
zombei
aktív tag
Dirt 3 elvileg menne [notebookcheck] alapján csak nincs billentyűm és elég helyem sd-n, hogy kipróbáljam.
-
zombei
aktív tag
Jó lenne ha menne, úgy akár teljes értékű asztaliként is lehetne használni a kis masinát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest