Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
eladogeppc #1479 üzenetére
Amint megérkeztek a hubok jelzem a végeredményt. Az egyik 4$ volt a másik 8$. Hátha meg lehet úszni olcsón is a dolgot
-
Marcika80
tag
válasz
eladogeppc #1422 üzenetére
Sajnos nem, valami efi fájlok kellenének hozzá hogy mennyen. De igazából nemzavar a windows 8 sem.
Ami zavar, hogy pl a need for speed játék nem teljes képernyőben fut nálam, nálatok sem?! 800x600as felbontásban indul el, és nem szaggat. -
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #1230 üzenetére
Ez nem vélemény, hanem tény. Ha Windows 8.1 van rajta, akkor bármilyen nyelvi csomag telepíthető.
-
molnartom
aktív tag
válasz
eladogeppc #1228 üzenetére
Ha windows-os akkor igen. Ez se volt eredetileg magyar, úgy kellett letölteni.
-
molnartom
aktív tag
válasz
eladogeppc #1175 üzenetére
Én ezt használom: [link]
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #1175 üzenetére
Ami a winben van miért nem jó?
-
KISDUCK
addikt
válasz
eladogeppc #1037 üzenetére
Ebben a leírásban van egy bootolható program a macrium reflect, nem sokára teszek vele egy próbát. Laptopomon szoktam használni nagyon sokat tud.
-
envagyok
veterán
válasz
eladogeppc #1035 üzenetére
Talán ez.
-
Marcika80
tag
válasz
eladogeppc #1030 üzenetére
Szia! Igen sikerult! Valaki adott is egy linket a ahol le lehet tolteni, magyarazattal stb.
-
Marcika80
tag
válasz
eladogeppc #956 üzenetére
Sikerult feltelepitenem a magyar windows 8.1et. Raadasul ugy. Hogy a ket szetvalasztott patriciot egybe olvasztottam. Azaz lett egy 15gigabyteos c meghajtom. Azert igy mar lehet apritani... Mar csak a toltesre kellene megoldast keresni.en tartonak egy atbarkacsolt tokot hasznalok. Holnap megmutatom.
-
Marcika80
tag
válasz
eladogeppc #962 üzenetére
Részvétem! hát akkor már semmihez, kívéve a távkapcso
lóhoz. Szerintem is fog menni. Erre volna egy jó történetem, csak nem írom le, mert lehet hogy az ismerőseim is lesik hogy mit írok ide.....
-
Marcika80
tag
válasz
eladogeppc #960 üzenetére
Hááát barátom, ha itt baj van egy félre telepítésnél akkor nagy baj van
.
Rájöttem mi a gyász baj van a drájverekkel, a windows 10 nem minden régi drivert akar feltelepíteni..
Úgyhogy most rá próbálom tenni a windows 8.1 magyart! És a két szét szedett patriciót egybe rakni.
Vagy nem. Ahogy nézegetem az aksiból ki ficánkoló kábeleket, 2 pozitív, és 2 negatív kábel van.. ezeket kellene külön adapterről működtetni. -
Marcika80
tag
válasz
eladogeppc #956 üzenetére
Haliho! Rufus programot használtam, és egy windows 10 még majdnem kész 32bites változatát. patriciós sémát gpt. re állítottam, fájrendszert fat32-re. és így sikerült nekem bebootolni. most nézem hogy hogyan lehetne a szét választott patriciót eggyé varázsolni. kivéve a létfontosságú 100mb patriciót meghagyva.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #922 üzenetére
Ha van legacy boot, akkor kellene mennie mindennek. Hmm.
(#919): Alapból nem lehet, de van egy registry átírós módszer, vagy pedig symlinkelni kell az egészet a kártyára. De nem biztos hogy működik.
szala78: [link] Olvastad?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eladogeppc #906 üzenetére
Hol állítottam azt hogy baj lenne. De egy-egy program vagy játék miatt felesleges. Akkor inkább már egy Blueastacks-ot felrakok és kész.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #901 üzenetére
Mit próbálsz boot-olni?
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #899 üzenetére
Hát ez jó kérdés.
Kapcsold ki a fast boot-ot is és akkor már bill-el is be tudsz majd menni az UEFI-be.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #896 üzenetére
De csak ugyanilyen verziót tudsz vele aktiválni ami most is rajta van.
-
Melack
veterán
válasz
eladogeppc #894 üzenetére
Ez mondjuk jogtiszta.
-
zombei
aktív tag
válasz
eladogeppc #890 üzenetére
Gondolom itt is fel lehetne sd-re tenni. (csak nem tudom érdemes e, lehet pont amivel játszani akarsz az akadna ki az x86 architektúra miatt) De egy live-ot érdemes lenne megpróbálni penről ,hogy-hogy muzsikál.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #890 üzenetére
Szerintem kevés lenne hozzá a hely. De megpróbálhatsz Androidot felrakni, csak akkor nem tudom minek vettél Win-es gépet. Pláne X86-osat.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #887 üzenetére
Shift-et benyomod és úgy kattintasz az Újraindítás gombra.
Utána megkeresed az UEFI beállítást, és akkor a következő újraindításnál belép. Bill kelleni fog hozzá, mert nincs érintő ilyenkor.
-
KISDUCK
addikt
válasz
eladogeppc #887 üzenetére
-
SUPREME7
őstag
válasz
eladogeppc #839 üzenetére
minitool partition wizard. Ez megbírkózik olyannal is amivel más nem.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #837 üzenetére
Nem kellett volna formázás közben kivenni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #830 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
Futtatásba diskmgmt.msc nézd meg ott mit látsz.
-
smrJoe
tag
válasz
Nekem is volt hasonló dolog 1x csak a Nokia telefonom látta az sd-t semmi más.. Egész véletlenül valami nokiás progi tudta megcsinálni... Ami még 1 mega sem volt.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #819 üzenetére
Minek akarsz rá Win 7-et?
Natívban amúgy viszonylag elviselhető a képe, csak akkor nem mennek az appok.
OTG-n pendriveról lehet telepíteni. Viszont én nem cseszném szét a gyári Win8-at ami rajta van.
Magyart pedig a mellékelt papíron rajta van, hogy hogy kell rárakni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eladogeppc #819 üzenetére
Én másik tabletnél csak simán leszedtem az update résznél a magyar nyelvi fájlokat. Restart után minden magyar már.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #812 üzenetére
Ott ahol elállítottad?
-
zombei
aktív tag
válasz
eladogeppc #756 üzenetére
Nézd meg egy euronicsban, vagy ed-ben és döntsd el. Mindenkinek más a véleménye
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #751 üzenetére
-
hirdeto
tag
válasz
eladogeppc #741 üzenetére
A Colorovo felbontása nagyobb, 1280x800-as, az akku dupla akkora ás van egy 3G modem is benne.
Szerintem ez megéri a pluszt... Az én elképzelésem, hogy egy tábla gépben a kijelző az amit nézel és használsz, vagyis ha az gyenge minőségű akkor onnantól mindegy hogy hány GB-os a tárhelye, ha nem esik jól még ránézni sem. -
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #751 üzenetére
Igen, elsőre is értettem.
Írtam is, hogy most megy a teszt.
Nem valami kell, hanem egér meg billentyűzet. Mert a Starcraft azért rendesen fogja zabálni az aksit, ezért tölteni is kellene mellette. És egyelőre még nincs biztos mód arra, hogy OTG + töltés menjen.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #746 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #743 üzenetére
Az Intel procihoz tartozó kártyaolvasó van. Eszközkezelőben csak annyit látok, hogy Intel SD-állomásvezérlő.
Ilyen játékokhoz kelleni fog Bluetooth-os egér és bill, hogy tölteni is lehessen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
28-ért nagyon sok az a gép. Én most szereztem egy Teclast-ot, amiben 2GB RAM van 32GB tárhellyel. Ez volt 32.
-
MasterMark
titán
válasz
Milyen RTS játékokról van szó egyébként?
Pontosan melyik másikra gondolsz?
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #739 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. Legyél tisztában a korlátaival. És hogy az olcsóság miatt mit kapsz.
Véleményem szerint egyébként bőven megéri, csak tudni kell helyén kezelni.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #737 üzenetére
Skálázásnak hívják és igen. A kép ettől nem torzul.
-
MasterMark
titán
válasz
eladogeppc #735 üzenetére
A kép nem torzul. A kijelző natív felbontása 1024x600, maga a rendszer ennél magasabb felbontáson fut 1280x768-ban.
A betekintési szög eléggé rossz, de elviselhető bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest