- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr RitSi
újonc
válasz
inspiroyhome #16 üzenetére
Helló a kérdésem a következő lenne vettem a gyerekeimnek egy egy ilyen tabit de az egyiknél nem fordul automatikusan a képernyő,hol lehet beállítani hogy forgassa ? Az újraindítás nem segített!
-
Marcika80
tag
válasz
inspiroyhome #1025 üzenetére
Koszi! De varjunk meg vele. Szerintem mas is rajott volna. Csak most en voltam a meresz es felaldozo. Ezt ugy akarom megcsinalni hogy egy dugo legyen rajta amire powerbank es adapter is kotheto. Az enyemre igy mar nap elem is kotheto kozvetlen!.
-
endeneu82
csendes tag
válasz
inspiroyhome #500 üzenetére
azt azért nem hiszem mert ki vannak kapcsolva.
-
RZozo
aktív tag
válasz
inspiroyhome #377 üzenetére
Dátumnál kicsit most állítottam, de magyarosabb nem lett.
Valahogy a tárterület is elfogyott. 9,45GB-ból 45MB szabad területet jelez a gép. amiből csak 274MB, amit az alkalmazások foglalnak. Valami megette a többi tárterületet. -
ovika
tag
válasz
inspiroyhome #327 üzenetére
Már kipróbáltam közben egy másik hub-bal. Sajna nem megy a dolog.
-
mandalor123
csendes tag
válasz
inspiroyhome #316 üzenetére
Flatout 2 tökéletes ment 30 fps maxon
-
smrJoe
tag
válasz
inspiroyhome #290 üzenetére
Puha..... Oldalról nézve látszik hogy benyomódik mintha egy fólia lenne csak ott..
-
rdt89
addikt
válasz
inspiroyhome #290 üzenetére
Igen mondjuk mikor fáj az ember feje nem kellemes a képernyőt nézni. Android tabletről akarok váltani (JXD S7800b), mert még sose próbáltam Windows tabot, mikor eleve szerintem mindenki Windows asztali gépen kezdte az ipart, az a megszokott az alap. Köszi a fáradozásodat ha meg veszem én is majd tesztelgetem és készítek róla leírást, meg lehet egy hasonló tesztet mint a telefonomról a Logouton.
(#291) MasterMark:Az 1gigát azért kérdeztem, mert írta nagynorbiman, hogy max addig a helyfoglalásig mondjunk játékot. Én úgy gondoltam, hogy van OTG kábelem azzal a micro csatit átalakítom rendes USB hubra és arra dugom az elosztót. Ez így nagy hülyeség lenne? -
rdt89
addikt
válasz
inspiroyhome #173 üzenetére
Lehet én is beruházok egy ilyenre, Prince of Persia SOF, WW és TTT elindulnak rajta? Lehet kicsit túlnyúnak 1gigán, de az a tárhely maitt nem kipróbálható, vagy alapból eddig kezeli le a játékokat?
Esetleg még a Régi Carmageddon és Flatout1? Nagy kedvencem Yugioh Power Of Chaos?
Tudom sokat akarok, de ha egy is kipróbálásra kerül a felsorolásból, bőven elégedett vagyok, ha megvettem én is próbálgatom a játékokat és osztom meg a tapasztalatokat
Előre is kösziMás téma:
Sokan írták ,hogy nem tudják egyszerre tölteni, meg külső hdd-re torrentezni. Javaslatom ha megoldható: usb elosztó, szerintem vinnie kell. -
válasz
inspiroyhome #281 üzenetére
Én kérdeztem
Köszi, a CC Portable is már tökéletes lenne.
-
yaksi
aktív tag
válasz
inspiroyhome #264 üzenetére
Keress vissza egy picit, leírták korábban, hogy valahol engedélyezni kell a GPS-t és menni fog. Nézd meg az eszközkezelőben, ott látható-e.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #264 üzenetére
Hmm erre nem gondoltam, hogy wifiről szedné. Mindjárt kipróbálom anélkül.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #261 üzenetére
GPS van benne.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
inspiroyhome #217 üzenetére
Bocsánat, vaklárma!!! Restart után tökéletesek a játékok!!!! Fentebb írtam hogyan lehet kikapcsolni.Ha játszanátok.
-
KISDUCK
addikt
válasz
inspiroyhome #214 üzenetére
Ablakban futtatjátok a programokat? Nálam heroes 5 full screenben ment és ott nem volt jobb klikk.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
inspiroyhome #214 üzenetére
Azt ki lehet kapcsolni valahol, mindjárt ránézek
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
inspiroyhome #177 üzenetére
Te aztán rendesen zúzod!
Tippek:
-mielőtt elkezdenétek használni a tabot... recoveryzzétek le, ugyanis több, mint 7 mp-et sikerült nyernem boot időben, aki bizonytalankodna, minden pöpec lesz rajta utána is, driverek is fent lesznek, megcsinálja magától, kb. fél óra, de közben mindenképp töltés ajánlott, nehogy baj legyen
-játékoknál ajánlott az ablakmód, én a euro truck simulatorrel szo*tam be, mert vmiert 200x300 felbontast allitott be és fuhh ...
Eddig ennyi azokon kívül, amiket leírt a kolléga! Mindenkinek sok sikert a tabhoz!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
inspiroyhome #173 üzenetére
Mukodnie kellene, BT-n egyszerre asszem 256 eszközt tud lekezelni.
-
Salo
tag
válasz
inspiroyhome #160 üzenetére
Köszönöm.
Modern UI-n Explorerben pedig nyomtam egy állandó nagyítást. Így egészen elviselhető a képernyő... -
RZozo
aktív tag
válasz
inspiroyhome #156 üzenetére
Az a helyzet, hogy én az Office 365-öt PC-re szeretném aktiválni, Táblagépen annyira nem is lenne fontos, tekintve, hogy nem biztos, hogy a táblagép 1 évig marad nálam.
-
Melack
veterán
válasz
inspiroyhome #149 üzenetére
Persze, gond nélkül. Amint gép előtt leszek, bekerülnek. Ahogy a linked is
Én nem néztem elhasználódottságot, de majd 1-2 hónap múlva megnézem.
-
Melack
veterán
válasz
inspiroyhome #140 üzenetére
Az a nyamvadt fecni a feliratokkal nagyon makacs jószág, meg kell hagyni. Fóliát majd rendelek rá eBayről.
-
tomiherka
csendes tag
válasz
inspiroyhome #138 üzenetére
Norbi, te egy Úr vagy. Hálám üldözni fog
Köszönöm még egyszer. Ja és kellemes ünnepeket nektek előre is
-
Melack
veterán
válasz
inspiroyhome #136 üzenetére
OneDrive/Dropbox pl. Onnan nem törlődnek a fileok. Majd onnan felkerül saját helyre is, biztos ami biztos. Névnek a tab neve plusz a nicked elegendő. Köszönöm!
-
Melack
veterán
válasz
inspiroyhome #128 üzenetére
Ezt fel tudod tenni más tarhelyekre is? Mert akkor megy be a szövegbe. Köszönöm!
-
tomiherka
csendes tag
válasz
inspiroyhome #128 üzenetére
Kösz Norbi! Letöltöm és rápróbálok.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #132 üzenetére
Újjal jó nekem is. Nem azzal van gond. Valami érdekes együttállás lehet a dolog.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #130 üzenetére
Minden frissítés fent van.
Én ugye az MS profilommal léptem be, ahhoz tartozik egy Xbox profil is. Amit ott szerintem elkezd szinkronizálni valamit ahhoz lehet köze talán.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
inspiroyhome #126 üzenetére
Bakker.
Azert még ne vagdosd az ereid, valaki próbálja ki... 0,5% azert ottvan hogy nem lesz jo. Es hol is van ennyiert? (persze ami nem hamis, azt en is tudok még olcsóbban is.
)
Melack: [link]-ben emlitett SymMover alkalmazas, vagy manualisan is lehet rendszergazda-parancssorból az mklink paranccsal. [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
inspiroyhome #123 üzenetére
Nem, 99,5% eselyt latok ra hogy rendesen mukodik benne mindenféle trükközés nélkül.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
inspiroyhome #121 üzenetére
Telefonomban is de az mar SDXC, mint ahogy a 64es es a 128as is. Mind megy a telomban. Ami ra van irva az csak tajekoztato jellegu.
-
tomiherka
csendes tag
válasz
inspiroyhome #117 üzenetére
Köszönöm szépen előre is
-
zackchange
csendes tag
válasz
inspiroyhome #86 üzenetére
Az igen
Névből ítélve a tiéd a videó, nagy kérés lenne ha egy Half-Life 2-t kipróbálnál rajta?Mert Source motorra építve csinálok egy játékot és jó lenne út közben is csinálgatni és tesztelni
-
JamesFinn
senior tag
válasz
inspiroyhome #67 üzenetére
Nem, maradt szabad helyem bőségesen. Ellenben frissültek az appok, és mostmár a posta és a naptár is tud Magyarul.
-
Melack
veterán
válasz
inspiroyhome #52 üzenetére
125%-osan nagyon jó, ezt használom én is.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #54 üzenetére
Remek.
tomiherka: Hát ebből mi lesz kíváncsi vagyok.
Amúgy még mindig nem mondtad mit csináltál amitől elromlott. -
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #52 üzenetére
Akkor biztos hogy valami mutyis.
Nem gond amúgy, akkor nem négyzet alakú lehet a pixel és a panel skálázza át.
Vagy rossz a gyári adat.
más: Egeret próbált valaki OTG-n?
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #49 üzenetére
Szóval jobb gomb felbontásra mi van állítva a Win-ben egyébként?
Chaser: Valószínűleg nem négyzet alakú pixelek vannak. Akkor biztos ha a natív felbontás nem látszik a winben.
-
Chaser
legenda
válasz
inspiroyhome #45 üzenetére
1024/768=4/3...
1280x800-zal lenne 16:10, 1366x768-cal 16:9
szerk: Kár a TN panelért, inkább lenne +5k IPS-sel, amúgy ennyiért nem rossz, csak hát épp a lényege veszik el a történetnek.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #41 üzenetére
Hmm egész jó.
Mi a kijelző képaránya?
-
kmisi99
addikt
válasz
inspiroyhome #19 üzenetére
Mindenképp érdekelne engem videó, főleg az hogy hogyan játszol? Vagy vettél hozzá billentyűzetes tokot vagy ilyesmi? Mert én is gondolkodok egy olcsó win7 es tab ban a régi jó pc játékokhoz.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #34 üzenetére
Remek kíváncsi vagyok.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #23 üzenetére
Ahha! Köszi.
Vagyis akkor van rajta valamilyen recovery partíció amiből helyre tudja állítani magát. Valahogy így gondoltam én is.
Egy screenshotot még tudsz küldeni a lemezkezelésből?tomiherka: Mit csináltál, hogy sikerült?
Szerk.: Egyébként az Advanced restart-al be tudsz menni az uefi-be, ha tényleg az van rajta.
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #21 üzenetére
Akkor valamilyen UEFI lehet rajta szerintem.
Win-en belül hogy lehet?
-
MasterMark
titán
válasz
inspiroyhome #19 üzenetére
Köszi.
A bootolás hogy működik? Mint egy PC? Akár más oprendszer is rakható rá? A rajta lévő Win újrarakható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest