- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartom
aktív tag
válasz
Norbi88hun #2494 üzenetére
[link] ezt láttad már? Szerintem ez segíthet rajtad.
-
-
molnartom
aktív tag
válasz
karburátor #2406 üzenetére
Próbáld ezt: [link]
-
molnartom
aktív tag
válasz
nincskedvem #2277 üzenetére
Eszközkezelőben minden Ok? Nálam működik mind a kettő (modecom freetab 8010)
-
molnartom
aktív tag
válasz
darthsmoke #2195 üzenetére
Bisti79 blogján lévő kionix drivert telepítsd fel (ha nem tetted volna, utánna engedélyezni is kell az eszközkezelőben). A forgatás csak a registry módosítgatásával sikerült nekem is megoldanom.
Módosít, újraindít, ha még akkor sem jó megint módosít és megint újraindít és így tovább.
Én egyszerre csak az első 3 számjegyet módosítottam, hogy legalább fekvő módban jó legyen, utána állítottam át a 2. csoportot és egyszer csak OK. lett. -
molnartom
aktív tag
Szögezzük le. Az én tabom más: ModecomFreetab 8010 típusú.
A bisti79 által készített win 10-et telepítettem fel(egy-két drivert újra kellett telepíteni a saját mentésemből pl. kamera, hang), a mellékelt kionix programmal egyetemben. A forgatás ezután sem működött megfelelően. A nézethez képest mindig fejjel lefelé volt a kép. Egy kis kutakodás után találtam reg fixet. Kb. a 10-dik próbálkozásra, sikerült úgy módosítanom a reg fájl tartalmát, hogy megfelelően működjön.
íme:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion]
"ACPI\\SMO8500\\1-0"="{CDA4B5F8-53B4-4E7C-8A73-0D69852FBEBA}"
"Orientation"=hex:01 01 00 01 01 00 02Az "orientation" értékeket kellett módosítgatni. Ahogy észrevettem az első 3-as csoport a függőleges a másik 3-as csoport a vízszintes mozgatásért felel.
Ha valaki ilyen problémával küzd, remélem tudtam segíteni.
-
molnartom
aktív tag
-
molnartom
aktív tag
válasz
bisti79 #2151 üzenetére
Ha nálad rendesen megy a forgatás megnéznéd a registry-ben hogy nálad mik az értékek? Nálam ezek vannak:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion]
"ACPI\\SMO8500\\1-0"="{97D37A3D-B0BB-49CF-A075-72A5B7363398}"
"Orientation"=hex:01,00,00,01,01,00,02Addig már eljutottam, hogy a fekvő mód már OK, de az álló módba fordításkor fejjel lefelé van a kép.
-
molnartom
aktív tag
válasz
bisti79 #2143 üzenetére
Én Modecom Freetab 8010 típusú tabletre tettem fel. Gond nélkül települt. Egyedül a kamera nem működött, annak feltettem az eredeti driver-ét, már az is működik.
Egyedül a képernyő forgatás nem jó, mindig fejjel lefelé van a kép. Landscape módban használom, bár néha jó lenne az "álló" mód is. -
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1936 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1934 üzenetére
Pl? Dual bootba sikerült megoldani? Link?
-
molnartom
aktív tag
válasz
east- one #1892 üzenetére
Mint már írtam. Pendrive, win8.1 32 bites, bootol, telepítő indul, számítógép javítás kiválasztása, a számítógép teljes felújítása menüpont alatt (már ha megvan a recovery partíció ami tartalmazza a windows telepítőt) a számítógép újratelepítése.
Újratelepül a windows és nem lesz semmiféle jelszó. -
molnartom
aktív tag
válasz
east- one #1888 üzenetére
Ez aztán a katyvasz!
Milyen jelszóról van szó? Ha a Windows-éról, szerintem egy hub és egy billentyűzet segítségével el lehet indítani a speciális rendszerindítást, és ott lehet csináni egy teljes rendszerfelújítást és akkor már nincs jelszó.
Troll ON:
- "Van hozzá mobiltelefon SD kártyával."
- Ja, nekem meg van telefonáláshoz mobiltelefonom SD kártyával!Troll OFF:
Szerintem próbálkozz pendrive-val. Arra mehet 32bites WIN8.1, mejd arról bootolni és megcsinálni a fent leírtakat.
-
molnartom
aktív tag
Na megjött a "csodahub". Röviden: nem működik, egyszerre a töltés az usb használat. Van rajta egy 3 állású kapcsoló:
1. állás: működik az USB, de nem tölt
2. állás: tölt, de nem működik az USB oldal
3. állás: ua, mint a 2. állás.Valaki érdekelődött, ha nekem nem jó megveszi. Szóval lehet jelentkezni, mert nagyon úgy néz, ki eladósorba került.
-
molnartom
aktív tag
-
molnartom
aktív tag
Ezt láttátok! Egy kis BIOS frissítés.
-
molnartom
aktív tag
Én egy ilyet rendeltem. Ezen legalább külön van a töltés megoldva.
-
-
molnartom
aktív tag
válasz
eladogeppc #1228 üzenetére
Ha windows-os akkor igen. Ez se volt eredetileg magyar, úgy kellett letölteni.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Alcatraz13 #1224 üzenetére
Már volt róla szó korábban én is felvetettem. De! Nekem ma megjött a microsub aljzta és annyire kicsi, hogy arra képtelenség vezetéket forrasztani.
De egy 2,5-ös DC aljzattal talán megoldható lenne a töltés, hogy az inverterre lenne rákotve, akkor maradhatna benn az eredeti akksi is. -
molnartom
aktív tag
válasz
eladogeppc #1175 üzenetére
Én ezt használom: [link]
-
molnartom
aktív tag
válasz
Marcika80 #1158 üzenetére
Még nem, (de már rendeltem aljzatot a Conradtól) de úgy próbálom majd megoldani, hogy egy plusz microusb csatlakozót próbálok beleszerelni és az inverteren keresztül megtáplni, hogy az eredeti akku bennemaradjon.
Remélem, a jövőhéten megjön a csatlakozó és ha minden jól megy nekikezdk én is a barkácsoláshoz.
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1155 üzenetére
Vagy kártyaolvasó, akkor rögtön rá lehet másolni a PC-ről a cuccot.
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1152 üzenetére
Lehet, elméletileg megoldható, már ha a WIn 8.1 felismeri.
De végülis mindegy. A fájlmegosztás a legegyszerübb. -
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1150 üzenetére
Persze ilyenem is van [link], igaz kb XP-n használtam utoljára.
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1147 üzenetére
"Ha két asztali PC-t összedugsz akkor tudsz másolgatni esetleg?"
Azért ez megoldható: pl.: crosslink kábellel.
"Legegyszerűbb ha megosztod helyi hálózaton, és úgy másolod át"
Ez igaz, én is ezt használom.
Vagy ezzel is megoldható ha vezetékes net van csak [link]
Nekem van ilyenem és tökéletesen működik.
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1142 üzenetére
Meg TVGO!
-
molnartom
aktív tag
Na ez az gratula. Melyik oldalról, hogyan lehet egyszerűen szétszedni a gépet?
Éni is belekezdenék valamibe! -
molnartom
aktív tag
válasz
Marcika80 #1003 üzenetére
Nekem olyan megoldás kellene, hogy az inverterre forrasztani kábelt (oda ahol a piros és fekete kábelek vannak) és azt kivezetni egy aljzatba az adapternek.
Az inverter pozitív pontja és akku pozitív pontja közé betenni egy diódát. Legfeljebb amikor adapterről működne, nem töltené az akkut, de nem is merülne. -
molnartom
aktív tag
Csinálnál erről is egy képet? Tulajdonképpen a powerbakról tudtad tölteni az akkumulátort? És a microsusb szabad maradt?
-
molnartom
aktív tag
válasz
Marcika80 #994 üzenetére
Ott ahol a 2 fekete és 2 piros és 1 fehér (gondolom éz a föld), csatlakozik az inverterhez hogy ott menni a feszültség meg tudnád mérni? Mert ha előtte 5V van, akkor én feláldoznám a 3,5 jack dugót a töltés oltárán. Esetleg arró tudnál képet feltenni, hogy megoldható-e átalakításra?
Köszi. -
molnartom
aktív tag
[link]
ilyet rendelt már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged