- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmin
csendes tag
válasz
MasterMark #2510 üzenetére
na jó, ezt ti sem gondoljátok komolyan
Bárcsak ez lenne
Gondoltam a felbontásból látszik, de ha kinagyítod, akkor meg tudod különböztetni -
karmin
csendes tag
válasz
MasterMark #2507 üzenetére
Próbáltam igen ...semmi
imsertek, ismersz mást amivel helyre állíthatom? -
karmin
csendes tag
válasz
MasterMark #2505 üzenetére
Igen, próbáltam a leírás szerint is. Valamiért nem értelmezi a D meghajtót.
A laptopon viszont el tudott indulni ugyanezzel a parancsal... -
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #2475 üzenetére
Mi az amiben szerinted rosszabb ? Én az képernyő váltó fület néztem ,hogy elég jó a 8.1 oldalról behúzós hülyeségéhez képest, de ez magában még nem vett rá hogy neki álljak telepíteni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #2475 üzenetére
Akkor a telepítő letöltését kell választani és bootolható pendriveról felnyomni?
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #2472 üzenetére
Driverekkel kell szórakozni vagy elég amit feltesz a win? Rendszerből telepítéshez mennyi hely kell? Nekem 2GB alatt van a szabad hely.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #2470 üzenetére
Először? Több lépcsőben kell, hogy jól működjön a rendszer?
-
envagyok
veterán
válasz
MasterMark #2397 üzenetére
De, a háttértár.
Aztán sikerült, de 3GB maradt szabadon a régi file-ok kialakítása után, úgyhogy visszatettem a régit, így 6.5GB van. -
fer
őstag
válasz
MasterMark #2392 üzenetére
Nem volt kapcsoló, azért mert én az eszközkezelőből telepítettem fel! Most újra telepítettem, és megjelent még egy az érzékelők között valami "SDO-érzékelő v2", és most már be lehet állítani a forgatást!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2389 üzenetére
Na megoldódott!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2389 üzenetére
Pontosíthatnád, nekem nincsen semmilyen kapcsoló...
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2387 üzenetére
És hogy sikerült?
-
SirAlo
aktív tag
válasz
MasterMark #2345 üzenetére
Jo lenne a Windows csak meg nagyon asztalira van optimizalva a Windows 10 is, meg egy bongeszo sincs touchpadra optimizalva, Aruhazos programok meg... nagyon gyengek
Amugy miert gond az X86-os proci androidon? Van X86os android is, csak nem tudom a driverek hogy mukodnenek
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
MasterMark #2276 üzenetére
Win 10, és a gyárival. Mind tablet módban, mind normál módban ugyanez a helyzet.
Egyébként találkoztunk mi már valamelyik topicban, nem? G3, vagy sj4000? Esetleg homescreen topic?
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2272 üzenetére
Akkor viszont nem wimboot. A wimboot-os rendszernek szüksége van a recovery particióra is. Gyakorlatilag olyan, mint egy live cd a linux-nál. ..
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2270 üzenetére
Lehet wimboot, csak akkor érvényesül, ha a pendrive is csatlakoztatva van, a helyreállításnál biztos fogja is kérni, hogy csatlakoztasd a helyreállítási meghajtót! Ha jól emléxem amikor én frissítettem erre fel is hívta a figyelmemet, hogy a meghajtót tároljam biztos helyen!
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2270 üzenetére
Érdekes. Ha kiveszed a kártyát, és úgy indítod, bebootol? Ha nem, akkor megvan a lassú boot oka...
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2268 üzenetére
Ez tényleg nem wimboot-os, igazat kell adnom a kedves fórumtársnak... a 400 MB-os particiót valóban a telepítő hozza létre, de abban csak az eszköz driverei dekkolnak. A wimboot-os telepítésnél a recovery partició kb 3 GB!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2266 üzenetére
Az enyém wimboot a tiéd nem, az sima telepítés! Én már sokadjára raktam újra! Amikor frissítettem akkor sima telepítés lett belőle, olyan mint most a tiéd!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2261 üzenetére
-
fer
őstag
válasz
Amikor én újraraktam normál telepítéssel, akkor is voltak ilyen partíciók, szerintem ez nem WIMboot! De azért próbáld meg a teljes visszaállítást adatok megtartása nélkül, kíváncsian várom a fejleményeket!
-
MasterMark
titán
válasz
Annyi kérdésem lenne, ha most a beállításoknál nyomok egy Reset this PC-t, és nem akarok megtartani mindent, akkor mi fog történni?
A drivereket azért meg fogja tartani? A gyári 8.1-nél ugye teljesen gyárira állt vissza, de ott ugye nagyobb volt a recovery partíció is.
Egyébként lehet a frissítés miatt, de lassabbnak érzem a boot-ot is, és azt is ahogy alvásból feléled.
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2241 üzenetére
Mert nem wimboot telepítés!
-
Melack
veterán
válasz
MasterMark #2228 üzenetére
Passz, kiírja, hogy nem sikerült.
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2224 üzenetére
Az már megtörtént!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2222 üzenetére
És akkor most mit csináljak, ha újra rakom, akkor megint végig kell játszanom az egészet?
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2220 üzenetére
Na nekem is sikerült, nem kellett újraraknom, csak rengeteg frissítést letölteni, amikor újraindítottam akkor megint lettek újak, majd 2,5 giga helyem elfogyott, alig van egy giga helyem csak azt nem tudom hová fog letöltődni a 10
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2218 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy aktivált, és legális lesz? Teljesen újratelepítetted, és leszedted az összes frissítést? Mert akkor én is megcsinálom!
-
hacki87
senior tag
válasz
MasterMark #2131 üzenetére
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2136 üzenetére
Sandisk 16 GB C10
Driverrel se lehet összefüggésben, mivel még csak 8.1-es illesztőprogramok vannak az Intel oldalán is. Az én rendszerem is azokat használja...
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2133 üzenetére
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2133 üzenetére
Besz*rok, tényleg mást mér azzal a verzióval... felpakolom azt is mindjárt!
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2131 üzenetére
Csináltam egy mérést, ezt meg tudom mutatni, bár nem tudom mire mész vele...
Win10 (10162), noname "kínai" class4 8 GB-os kártya: -
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2127 üzenetére
Mióta használod? Mert ezek a kártyák - gyártótól függetlenül - limitált írási-olvasási ciklust bírnak...
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2094 üzenetére
Akkor töltő gond lesz, száraz elko is okozhatja, ekkor nem indul el a táp. Érdemes figyelgetni, mert a kapcsolóüzemű tápokban nincs galvanikus leválasztás. Ha "megszalad" kikerülhet a 230V az eszközre!
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2091 üzenetére
Első körben próbáld másik kábellel, töltővel. Ha nem válik be, akkor gari... sajnos akkor hibás az akku, vagy a töltésvezérlő ic.
(valószínű csak töltő vagy kábel gond. Elég a feszültség, csak kevés a töltőáram...) -
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2084 üzenetére
Ha zavar, nyugodtan feltalálhatod a kanálban te is a mélyedést...
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2084 üzenetére
Gondolom megy, nem próbáltam... egyébként azon is pont ugyanez lenne...
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2070 üzenetére
Sokban hasonlít az androidra, de csempék vannak, mint 8.1-en, balról-jobbról egy-egy menüt lehet behívni. A baloldali hasonlít egy startmenüre, a jobboldali olyan, mint androidon az értesítési sáv, és vannak gombok, ahonnan a legfontosabb funkciókat el lehet érni (pl. repülő mód). A tálca helyén csak négy gomb van: egy Windows, egy vissza, egy keresés, és egy task-váltó-kezelő. Érintésvezérlésre bitang jó!
-
bisti79
tag
válasz
MasterMark #2005 üzenetére
Minden eszközt felismert, egyedül a forgatással (giroszkóp) vannak gondok, de azt meg lehet fixálni...
-
Kristof14
senior tag
válasz
MasterMark #1942 üzenetére
köszi!
-
jFox
addikt
válasz
MasterMark #1939 üzenetére
No majd ráfexem a témára.
Köszi a linket!
-
jFox
addikt
válasz
MasterMark #1934 üzenetére
Te vagy az isten!!! Meg van a hétvégi programom.
Én UBI-val próbálkoztam, nem sok sikerrel. Megy minden vagy vannak azért hiányosságok? -
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1936 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1934 üzenetére
Pl? Dual bootba sikerült megoldani? Link?
-
tgbrfv
tag
válasz
MasterMark #1922 üzenetére
Miért nincs értelme?
-
balzs12
tag
válasz
MasterMark #1919 üzenetére
Lehet nincs ilyen de nem ment .. Vagyis nem tudtam max akkor beállítani de akkor se volt jó.
-
balzs12
tag
válasz
MasterMark #1915 üzenetére
Csak mer van külön tabokhoz és amit néztem pont h nem ment vele .
Ezért kell egy másik .
De akkor kérdezek máshol ha ennyire okoskodók vagytok és nem segítőkészek...
Most léptem be a win8 világába szall nekem minden újj még.
Pc-men meg xp fut mert nem használok pc-t nagyon ... -
east- one
csendes tag
válasz
MasterMark #1891 üzenetére
Akkor az ophcrack(és számos létező jelszó feltörő)- progi sose fog elindulni ezen a tabin? Vagy a gond a Pendrive hiánya?( Mielőt vennék egyet.)
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
MasterMark #1724 üzenetére
Az elképzelhető, hogy a megosztás megy alvásban is ( nem próbáltam ) mint ahogy bizonyos metros alkalmazások is. Aminek viszont számomra működnie kéne alvásban / kikapcsolt kijelzővel az biza nem megy. Kilövi a wifit 1 max 2 perc múlva.
-
kuruczz
tag
válasz
MasterMark #1724 üzenetére
Ezt a beállítást megosztod?
-
kuruczz
tag
válasz
MasterMark #1711 üzenetére
Miért ne lehetne?
Nekem most pl. fut rajta a calibre server, és a kijelző kikapcsol 2 db perc után. -
Zeuszos
csendes tag
válasz
MasterMark #1711 üzenetére
Pontosan erről beszéltem. Ez a gond és ezért eladó.
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
MasterMark #1709 üzenetére
Szerver + Gomezpeer. De mivel kikapcsolt kijelzővel kilövi a wifit halott projekt. Bekapcsolt kijelzővel fekete háttérrel meg beteg dolog ilyet csinálni. Előbb utóbb megöli a kijelzőjét annak meg nincs értelme.
-
jFox
addikt
válasz
MasterMark #1587 üzenetére
Akkor honnan veszed, hogy ingyenes lesz?
Melack: tudom, csak egy kicsit kötkszek itt a kollégával, ha már ő is kötekszik.
-
jFox
addikt
válasz
MasterMark #1585 üzenetére
Akkor mi lesz a menete?
-
jFox
addikt
válasz
MasterMark #1582 üzenetére
Köszi. És mi a menete?
Melack: miért kellett ezt lekortátozni?
Akkor lehet teszek rá egy Ubi-t.
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #1542 üzenetére
Mással megy, csak a store dataval nem?
-
jFox
addikt
válasz
MasterMark #1537 üzenetére
Akkor nem sikerült neked sem? Senkinek?
És ha csinálnék egy partíciót az sd kártyán és fel map-elném abba a könyvtárba?
Na majd holnap megpróbálom. -
zotyesz66
őstag
válasz
MasterMark #1493 üzenetére
Más kérdés, hogy az Intel a Bay Trail-hoz nem fog driver támogatást adni Win10 alá, meg kell elégedni a beépített Windows meghajtóval.
-
jFox
addikt
válasz
MasterMark #1493 üzenetére
Akkor pláne megéri az árát.
Jövő héten veszek én is egy ilyet és erősítem a tábort. -
Legyes
tag
válasz
MasterMark #1489 üzenetére
A Dell-nek van egy egész jó BT-s egere (nekem is olyan van, a Logitech gyártja). Viszont Windows esetén érdemes kikapcsolni a BT adapter energiagazdálkodását, ha sokat használod az egeret, mert M$ és Logitech egereknél is tapasztaltam minden ok nélküli elalvást.
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
MasterMark #1444 üzenetére
Az, hogy N-es csak annyit jelent, hogy nem tartalmaz Media Playert. Biztosan nem az a baja. Megnézem Driver Easy-vel de nagyon unom már... kösz Marcika80 a tippet. csekkolás alatt. jelzem ha valami történt.
-
Marcika80
tag
válasz
MasterMark #1444 üzenetére
Nekem a Driver easy megtalálta az összes drájvert!
. Túl vagyok a gépemmel a sokadik napos egésznapos használaton, hát pöpec. Lényeg, voltam én is tegnap a media markos boltban, ilyen konfiggal el latott gepeknek, igen csk van áruk ám! ha 1 gigabyte rammal többet tud, akkor már többe is kerül. viszont volt időm nézelődni, ezért le áltam megnézni egy 4kás filmet a tvknél 1 órán keresztül..
Na annak aztán csillagos volt az ára..
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
MasterMark #1432 üzenetére
"A twitteres bejelentést követően azonnal felmerült a kérdés, hogy mi lesz azokkal a Windows 8-as tabletekkel, amelyek 8 hüvelyknél kisebbek, de x86-os processzorral rendelkeznek. Ezek az eszközök jelenleg tudnak Win32-es alkalmazásokat futtatni, azonban a határként megjelölt méretnél kisebbek. Belfiore külön tweetben megerősítette, hogy ezek a Windows 10-re frissítéssel megőrzik ezt a képességet, egy létező funkciót tehát nem fog erőszakkal elvenni a Microsoft."
Tehát semmi gond. Srácok tényleg nem tud senki csinálni egy driver mentést? Oly nagy kérés volna? Mert így bárki belefut egy újra telepítésbe nem fog tudni nagynorbiman drivereivel egy 100%-os táblagépet összehozni!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
MasterMark #1381 üzenetére
Simán kikapcsol 1 perc után a képernyő, ha nincs töltőn, ilyenkor leáll a zene is.
-
eladogeppc
veterán
válasz
MasterMark #1377 üzenetére
Miert ne menne fel ?
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #1334 üzenetére
Hát ez hatalmas ORÁL, pedig van pár játék a storeban ami jó lenne időtöltésnek.
mklink csak ntfs alatt működik, azzal nem lehetne itt máshova csatolni a mappát fizikailag? -
endeneu82
csendes tag
válasz
MasterMark #98 üzenetére
nekem mindig azt írja nem kapcsolódik a nethez, ezt hogy oldom meg?
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #1274 üzenetére
[link] ez volna az.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MasterMark #1274 üzenetére
Csatlakozom, 5$-ert jo kerdes.
-
envagyok
veterán
válasz
MasterMark #1246 üzenetére
Már százszor linkeltem, olvass vissza.
A gyártóval is felvettem a kapcsolatot, szerintük menni fog.
Ez egy különleges hub, 3 állású kapcsoló, és külön egy microusb töltőcsatlakozó van rajta.
Azért kell a 3 állás, mert 3 különböző otg közbeni töltési megoldás van.
A sony és a samsung pl. 100kohm- os ellenállást követel a sense és a föld láb közé, egy másik szabvány 65kohm-ot, egy harmadik pedig 35-öt.
Az alap hubok nem is kezelik a sense lábat mivel az a microusb szabványnak kiterjesztése. Még a microusb-usb kábeleken sincs a csatlakozón belül még csak forrasztási lehetőség sem, mert lespórolták róla.
Tehát olyan microusb kábel kell, amiben be van kötve az 5. láb is, és a megfelelő kapcsolóállással a megfelelő ellenállás van a két láb között.
A sima usb szabvány (2.0) 4 lábat használ, és ismer. -
envagyok
veterán
válasz
MasterMark #1244 üzenetére
Már csak pár nap türelem uraim...
Már magyarországon a töltős usb hubom.
1-2 napon belül beszámolok... -
ovika
tag
válasz
MasterMark #1237 üzenetére
És ezt a vezérlőt nem lehet "becsapni"? Elhitetni vele, hogy mégis jó legyen a két dolog egyszerre?
-
Marcika80
tag
válasz
MasterMark #1213 üzenetére
Vidéki vagyok!
.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
MasterMark #1206 üzenetére
köszönöm.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MasterMark #1183 üzenetére
Max kozvetlen erintesnel. Burkolaton 45-50°C lehet szvsz igy latatlanba.
Tizforintos es tsa Bt.-n szemelyszerint jot rohogtem.
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1155 üzenetére
Vagy kártyaolvasó, akkor rögtön rá lehet másolni a PC-ről a cuccot.
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1152 üzenetére
Lehet, elméletileg megoldható, már ha a WIn 8.1 felismeri.
De végülis mindegy. A fájlmegosztás a legegyszerübb. -
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1150 üzenetére
Persze ilyenem is van [link], igaz kb XP-n használtam utoljára.
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1147 üzenetére
"Ha két asztali PC-t összedugsz akkor tudsz másolgatni esetleg?"
Azért ez megoldható: pl.: crosslink kábellel.
"Legegyszerűbb ha megosztod helyi hálózaton, és úgy másolod át"
Ez igaz, én is ezt használom.
Vagy ezzel is megoldható ha vezetékes net van csak [link]
Nekem van ilyenem és tökéletesen működik.
-
Alcatraz13
tag
válasz
MasterMark #1147 üzenetére
csak sajnos nem tudom megosztani, mert perpill olyan helyen vagyok, ahol van "hagyományos" vezetékes net, viszont nincs wi-fi
ezért kérdeztem
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark #1142 üzenetére
Meg TVGO!
-
envagyok
veterán
válasz
MasterMark #1104 üzenetére
Hogyan tudok wimbootal telepíteni??
megvan az eredeti install.wim file.
A legjobban annak örülnék, ha a német verzió helyett vagy mellett bele tudnám integrálni az összes frissítést..
Ha binget telepítek csak natúr, akkor elfogadja a biosban lévő serialt? -
szala78
csendes tag
válasz
MasterMark #926 üzenetére
ugy vettem a tabot hogy le volt gyalulva róla minden a rendszer is !Bekapcsolásnál csak a bios jött be és kész,még a tárolót sem látta BIOS-ba. ezért raktam rá másikat!
-
szala78
csendes tag
válasz
MasterMark #924 üzenetére
Olvastam!Raktam rá uj win 8.1 bing-et csak a drivereket hiányoznak pl :nem tudom használni az érintő panelt stb!
-
Marcika80
tag
válasz
MasterMark #915 üzenetére
Ahha. efis Rendszert. Ok már nézelődök is. Semmi bajom tényleg. Csak furdal a kíváncsiság..
hubon keresztüli töltést nekem sem ismerte fel.
-
markhun12345
csendes tag
válasz
MasterMark #904 üzenetére
Üdv! Tudom, hogy kezeli a flash-t de az érdekelne, hogy mennyit használ a ram-ból, mert főként arról kéne az infó.
-
eladogeppc
veterán
válasz
MasterMark #900 üzenetére
Bemegy nekem UEFI-be a hangerő plus+hangerő minusz és a bekapcsológomb egyszeri nyomásával.
Viszont, nem bootol USB-ről, hiába állítom beEgyébként a Boot opcióknál van Dual Boot lehetőség
Boothoz: Win81/Hiren stbb..
-
eladogeppc
veterán
válasz
MasterMark #898 üzenetére
Én mondjuk nem, mert van egy jópár licenszem idehaza
Egy másik kérdés. SecureBoot option-t átállítom, pendrive-ról bebootolok, utána hogyan állítom vissza ?
Win8.1 el fog indulni úgy is, hogy a SecureBoot option ki van kapcsolva ?Köszi !
-
eladogeppc
veterán
válasz
MasterMark #891 üzenetére
Engem a dualboot része izgatna a legjobban.
Jó Windows nekem, csak ha ők meg tudták oldani, akkor nekünk nem jönne jól ?Fentebb valaki írta, hogy a kütyü képes fastboot módban indulni. Az tipikus androidos dolog nem ?
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #859 üzenetére
Hát ilyen kontroll problémával, hogy egér elhúzást kéne megoldani mozdulattal nem klikket, de kell klikk és jobb klikk is. Tudom, hogy nem érintőre van kitalálva csak stratégia játékokat szeretnék játszani a tabon mert ahhoz nélkülözhető a klaviatúra. (Gondoltam rákérdek, hátha valaki tud megoldást.)
De legalább a hearthstone tökéletesen megy egy játszmát nyomtam rajt és mondhatni fantasztikus volt a tabon játszani. -
tajner10
tag
válasz
MasterMark #854 üzenetére
Köszönöm
-
eladogeppc
veterán
válasz
MasterMark #838 üzenetére
Eddig nem okozott gondot, most lehet, hogy pont rosszkor lett kivéve.
-
smrJoe
tag
válasz
MasterMark #826 üzenetére
Kikapcsolt állapotban is merűl az aksi benne, mindenkinek ilyen, vagy mehet vissza gariban???
-
Marcika80
tag
válasz
MasterMark #821 üzenetére
Én sem bántom a gyárit, mivel ez eredeti, és jól be van állítva, az hogy most kevés a hely rajta, akkor az van hogy venni kel egy sd kártyát ami 32gigabyte. No meg egy bluetootos billentyüs egeret hozzá, így szabad marad a töltős dugasza. Akitől vettem, meg külön dícséretet érdemel, egy a jó csomagolásért, kettő, a pontosságért,. és a megbízhatóságáért, mivel azt kaptam ami hírdetve volt az oldalon, és nem valami téglát küldött nekem....
Tesztek holnap délutántól, és egy youtube videón is töprengek..
első indításra a telepített age of empires hd nem akart menni hibakóddal kilépve, gondolom erre külön fel kel telepíteni... Azért a technika se semmi már.. hm.. lehet kéne kreálnom egy nexus 7 Vs Allview WI7 videot?! Kérdés: kikapcsolt állapotban, éjszaka töltőn hagyhatom a gépet?! nem fog mellettem kipukkadni ugye?
-
Marcika80
tag
válasz
MasterMark #809 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
MasterMark #815 üzenetére
Nem megy, nem fér ki.
Véletlenül 330%-ra ugrott fel az egyéni. Kijelentkezett, majd vissza és annyi. -
ovika
tag
válasz
MasterMark #798 üzenetére
Specification
Micro USB OTG Charge Hub Cable
3 USB ports + 2 Micro USB ports
Cable length: 19cm
Net Weight:25g
Note: This Micro USB OTG Charge Cable just support galaxy s4, note 3, thinkpad 8 to use OTG and Charge function at the same time. Other AndriodSmartphone or Tablet just can use OTG Function or Charge Function, Please Check this before you make an order, thanks!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest