- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
marijo31993 #1488 üzenetére
Így van, az a BT-n kapcsolódik. Venni pl. Ebay, de bármilyen boltban ahol találsz...
-
Marcika80
tag
válasz
marijo31993 #1280 üzenetére
Koszi a tippeket. Kiprobalom majd ezeket is.. De biztos fognak majd menni.
-
fer
őstag
válasz
marijo31993 #1218 üzenetére
Mást nem is ajánlatos tenni mint egy erősebb aksit beletenni Én ezt néztem ki [link] remélem belemegy, a méretektől kicsit tartok, de ezt már korábban írtam, hogy miért!
-
Marcika80
tag
válasz
marijo31993 #1201 üzenetére
Heló! Jó ötletnek tűnik, de sajnos hardveresen nem támogatja a kettőt egyszerre, én is ki próbáltam három félét, 1ik se ment egyszerre. Ezért is döntöttem, a buhera bt műveken. Megérte. Most egy billentyűs bluetoothos egeres tokot keresek neki, így nagyon Jól fog kinézni meg használható is. Esetleg akit érdekelne, Easyuefi programmal le lehet menteni az uefi 100megabytes bios bigyót, amivel pendriveon külön be lehet bootolni, de többre ne jutottam. Nyáron lesz majd nagyon fain. Mikor pecázás közben erről nyomulok, a következő egy több amperes aksi 12V, ebből egy inverterrel le konvertálok 5V 1ampert. Egyébként aki belekezdene a dologba, nem vészes, és nem kel hozzá hatalmas elektronikai tudás. Szépen meg vannak jelölve +..- jelölésekkel, hogy melyik hova illik. Tvgo meg vicces, a reklámok teljes képernyősek, a filmek meg kockák.....
-
marijo31993
csendes tag
válasz
marijo31993 #1201 üzenetére
helyzet a következő.....nem találtam olyan tartományt, ahol lefedné egymást a kettő vagyis vagy otg vagy tőlt. nem járható út!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest