- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Ott a hsz.-omban, olvasd végig.
Nem vezetek meg senkit, ti vezetitek meg magatokat!
De mivel mind az alaplapi, mind a chipset, és az összes driver jó hozzá, valamint ugyanaz az alapja az egésznek 99.99% hogy működik.
Ha valaki venné a bátorságot, és megvenné ugyanúgy mint én, rájönnétek hogy működik!
Ha valaki Győr közelében lakik, jöjjön el, és próbálja ki, itt is van euronics, gondolom sokan vettek...
A leírásban benne van hogy szinte minden ilyen win tablethez jó!
És ráadásul ebben az a jó, hogy három különböző otg töltéssel szabványt támogat.
Eddig minden gyártó csinálta saját magának, és csak gyárit tudtál venni.
Én is kipróbáltam minden más lehetőséget, pl. powered usb hub, stb., egy sem ment.
Higgyétek el, ugyanaz van benne.
És inkább nektek kellene kicsit magatokba nézni, nem osztani az észt TAPASZTALATOK NÉLKÜL!!
Nem azt irkálni, hogy nem megy, nem megy semmivel. Ez a megvezetés, majd akkor mondhatod, ha tényleg kipróbálta valaki.Én tucatnyi angol oldalt, szakirodalmat olvastam, nyálaztam át, ami alapján rendeltem meg a fenti cuccot.
Hubot nem kellett vennem, mert volt.Pl. írtam a gyártónak, elküldtem nekik a linket, hogy szerintük működik-e ezzel.
Nektek is ezt kellene, bár én borítékolom a választ, hogy működik.
Volt a kezemben allview tablet, csak a hdmi hiánya miatt nem vettem meg, full ugyanaz minden ezt leszámítva. A forma, a kijelző, stb. -
-
RZozo
aktív tag
Desktop csempe, azon bal alsó sarokban Windows gomb(a Start gomb helyén) hosszan nyomva, majd elengedve (gyakorlatilag, mint a jobb egérgomb), ott a futtatás parancsot megnyomva előjön a futtatás parancssor, ott be kell írni: "netplwiz".
Az előugró ablakban kik kell szedni a pipát az jelszókérésnél. A rendszer még rákérdez, hogy milyen fiókkal szeretnénk belépni, aztán már meg is van.
Sima ügy. Onnantól kezdve nem kér jelszót. -
Marcika80
tag
Hali! Telepísd fel a totalcommandert, majd a cmd szót írd be a legaljába és elvileg akkor a parancssor elindul
"vagy nem". Vagy a startmenüben. Az nem csak egy kereső.
. Nekem van egy Chromecastom usb donglém, amivel okossá lehet varázsolni a nem okos tévéket, így én majd azon keresztül fogom ki közvetíteni a tabletet. Valaki mert már ezen a gépen hd filmet lejátszani?
.
-
rbertkrl
aktív tag
Szia!!
Kedved ne szegezzem, de a WP meg a Win 8.1 nem egy súlycsoport. Smooth meg minden a tab. De azért kiforratlan touch input ügyileg. A desktopot nagyon nehéz használni 7 inchen is. Meg azért nem egy Nokia minőség ez a tab, a kijelzője miatt. Ellenben olyan mint egy kis pc hihetetlen erős masina, kolléga rakott fel videót az első 50 hozzászólásban van, hogy a régi nfs mostwanted is simán ment neki fullon 800x600 30-40 fpsel. A ram kevésnek tűnik, de eddig nem volt gond miatta.Az akksi is gyengéje ennek a cuccnak, ezért szerintem egy külső akksi beszerzése javasolt. Nem átgondolatlan cucc, szimplán alacsony árfekvés. Nekem is wp-m van amúgy. De mostantól tartalomfogyira ezt használom. Korrekt na!
Szerk.: Bocsi a fogalmazásért, későre jár, csak mennek az updatek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest