Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
csendes tag
válasz
molnartom #2517 üzenetére
szia!
összejött !
Olvastam hogy az ujrainditás használ hát nálam igen ezel is megy a otg és usb mod egyszere is eben lenti 68k felhuzó vbus nál.... de ilyenkor csak csepp töltés folyis csak ami nagyon lassu a felvet áram egyforma ha üzemel vagy kikapcsolt álapotban van a tablet is áram ugyan annyi 450.... 500mA!
De ö a ludas axp288.. meg a tásai!
Nem rossz tablet ez csak kicsit nyügös de stabil megbizható én csak lakás automatikai felület monitorozásra használom ami alap álapot kell fusson nem játszók vele ami pörgetné!
-
darthsmoke
Korrektor
-
jFox
addikt
válasz
molnartom #2171 üzenetére
Köszi. Erről szól egy fórum. Ha valamit nem tudunk, segítséget kérünk. De ha sikerült megoldani megosszuk másokkal, mert lehet később valaki pont ezzel küzd majd, és a "Már megoldódott. " nem sokat segít.
Egyébként korábbi win10 rp-vel nekem is ez volt a gondom. Csak nekem 90° volt az eltérés. Kerestem is a megfelelő registry kulcsot, de nem találtam.
Csak az volt a megoldás, hogy befixáltam és nem forgott.
-
Kristof14
senior tag
válasz
molnartom #1897 üzenetére
egyetértek.
ezen kívül lenne egy olyan problémám, hogy írom hova mentem:
pc settings, update and recovery, recovery, középső(remove everything and reinstall Windows.
na innentől mentem tovább, restart és egy kék kijelző jött elő, hogy nem tudja betölteni a windows-omat.
aztán kikapcs bekapcs és minden fájlom megvan... :/ -
Marcika80
tag
-
-
Marcika80
tag
válasz
molnartom #1160 üzenetére
Értem, Jó ötlet, ha bevállik én is úgy alakítom majd át. Jelenleg egy 5400mah powerbankról üzemel a gép, fél óra telt el, és még mindig minden lámpa világít a bankon. Ez a megoldás azért jó. Mert a hordozhatóságról sem kel lemondani. 1000mah alatt nem megy a gép. linux bssza a csőröm. hogy miért nem tudom rá telepíteni. De csak rá jövök a megoldásra előbb utóbb.[link]
-
Marcika80
tag
válasz
molnartom #1009 üzenetére
Nyugodtj meg, menni fog ez, meg ismételtem mégegyszer a dolgot, és megint ment szépen.
a windows 99%nak érzékelte a Táblagép inverterére kötött powerbankot, tehát Jól érzékeli, na ami nekem kel már csak: Egy forrasztó páka, cin. egy spéci usb dugó, ami olyan hogy vagy adapterről használhatom a gépet, vagy powerbankról, természetesen inverteren keresztül, És van egy sanda gyanúm, hogy a többi hasonló táblagép is használható így. Annál jobb öröm nem tölt be engem, amikor egy elképzelt barkácsolás sikerülni látszik. Már csak csajozni kéne így tudni. -
zombei
aktív tag
-
Marcika80
tag
válasz
molnartom #952 üzenetére
Első tapasztalatok: Sikerült a telepítés, végig ment, a telepítő nem anyázott hibázott vagy lefagyott. Hanem meglepően gyorsan végig ment, és ami a lényeg! Nem szükséges neki az elkülönített recorvery rész, az is szabadon használható. én utólag arra linuxot fogok most már tenni. így, lesz egy hordozható windows/ linux motyóm. Ami feltűnt, hogy mikor végzett a telepítő, ugye akkor lett egy auto restart. majd egy választó menü fogad, hogy miről szeretnék be bootolni? Természetesen itt, én a most telepített rendszert szeretném megnézni, ugye nincsenek fent a driverek, ezt most akarom feltelepíteni. a c: meghajtón majdnem 2 gigabyte szabad hely van, lehet hogy nem a windows 10et kellet volna megnézem, na segond. majd jön a többi.
Röviden a lényeg: telepíthető rá más rendszer is, és nem szükséges neki a recorvery. még ha nyanyázik is.
kíváncsi leszek hogy a programjaim, végülis egy ilyen windowson hogyan futnak.. " de csak összehoztam!" a hardweres piszka hamarossan. -
Marcika80
tag
válasz
molnartom #950 üzenetére
Sikerult felbootolnom windows 10 telepito pendrive alol. Most kezdtem el a telepitest. Ha szerencsem van. Nem merul le a telepites vegeig. Es ha meg nagyobb szerencsem van. Nyerek +4gigabyteot. Kepek hamarossan. Nekem lesz az elso windows 10es tabem?! Bibibibibíi....☺. Jelenleg a felenel tart a telepites.
-
-
Marcika80
tag
válasz
molnartom #493 üzenetére
Yep! Ahhoz már művésznek kel lenni, hogy valaki ki cserélhesse 32re. De igazából azt nem kel bántani, én a következőt nézném meg, pl az új ubuntu linux lehet hogy még jobban működne a gépen, és arra rá egy full wine programot a windowsos programoknak. Na mindegy. Én nekem az edigitalnal 27ezer forintba fog fájni a dolog, de csak azért, mert vettem hozzá otg kábelt, és sd kártyát is. " telepítések végett' +16gigabyte már mindenre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged