- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
Marcika80 #1595 üzenetére
Biztos igazad van. Nézzük mit mondtál eddig:
Az updates menetet, nem ismerem, lehet hogy le kel tolteni egy hozzavalo kiegeszitot! ( Az jó buli lehetett )
ket pozitiv es ket negativ kabellel, plusz egy foldelessel, gondolom en?!
ertelem szeruen piros a pozitiv, fekete, vagy feher a negativ
Hát Bebootoltam pendriveon keresztül, és így feltudtam telepíteni a windows 10et.
A kutya az meg igazából macska.... de lehet, hogy a macska igazából egy oposszum... esetleg a kutyába kötött oposszum egy jávorantilop...
-
zeuszos85
csendes tag
válasz
Marcika80 #1423 üzenetére
Sziasztok!
Marcika80: Alt+enter és teljes képernyőn lesz
Olyan kérdésem volna, hogy újrarántottam a Windowst a gépen és amihez értelmes működő drivert nem találtam az a Gyro sensor? Valaki tudna ebben segíteni? nagynorbiman driver gyűjteményében található gyro driver sem teszi működésképessé a dolgot sajnos. Ha valaki tudna készíteni egy értelmes mentést a gyári driverekről egy értelmes programmal az nagyon jó lenne. nagynormiban sajnos elfelejtette mivel csinálta így felesmás módon lehetett visszaállítani a dolgokat....
-
rdt89
addikt
válasz
Marcika80 #1325 üzenetére
Nekem a freemailomat szennyezik ilyenekkel. Ha minden kupont beváltottam volna ami eddig jött, lenne egy 80 centis p.niszem aminek a hatásideje egész napos, többször eakuál egymás után, egy 95c-s mellem, szarrá gyúrt testem ami gyönyörűen barnára van pirítva, hófehér 100%-os fogakkal, mindezt egy napi 500 eurós keresettel egy jachtról.
Sok szemét retek hírdetés... XD
-
Legyes
tag
válasz
Marcika80 #1221 üzenetére
Csak nehogy felrobbantsd az akkut a túltöltéssel. Piszkosul tud ám égni a Li-ion akku. 2 lélegzetvétel között ég porrá a szobád.Nem véletlenül van a töltésvezérlő a készülékekben, társítva valami hőmérő megoldással. Arról nem is beszélek, hogy a töltésvezérlők nem konstans feszültséget kellene adjanak, ahogy eléred a ~85% kapacitást.
-
fer
őstag
válasz
Marcika80 #1209 üzenetére
Az 5V 2A szerintem jobban esne neki! Egyébként már én is levettem a hátlapját, megnéztem hogy bele fér-e a kiszemelt aksi, de a méreteket nézve, hát nem tudom, a benne lévő kisebb mint ami rá van írva, és ha az amit beleraknék meg pont akkora mint ami meg van adva akkor elég szűkös lesz a hely neki, vagy lehet bele sem fog férni!
-
-
hacki87
senior tag
válasz
Marcika80 #1161 üzenetére
Én úgy fogom megcsinálni hogy az akksi pontjait is kivezetem egy kapcsolóhoz és az inverterét is és egy plusz csatlakozót teszek be. A kapcsolóval tudom kapcsolni, hogy az akkumlátor felől kapja az áramot és akkor hordozható gyári akksival vagy a tápegység közvetlenül az inverternek adjon áramot és akkor meg mehet rajta a töltés és otg egyszerre nem kell parázni, hogy lemerül.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Marcika80 #1158 üzenetére
Még nem, (de már rendeltem aljzatot a Conradtól) de úgy próbálom majd megoldani, hogy egy plusz microusb csatlakozót próbálok beleszerelni és az inverteren keresztül megtáplni, hogy az eredeti akku bennemaradjon.
Remélem, a jövőhéten megjön a csatlakozó és ha minden jól megy nekikezdk én is a barkácsoláshoz.
-
envagyok
veterán
válasz
Marcika80 #1092 üzenetére
Azon már túl vagyok.
Sikerült kicsalogatnom a recovery partíción lévő install.wim file-t, ami 4.2GB-os.
Próbáltam szétdarabolni az imagex programmal 2gb-os szeletekre, de sajnos nem sikerült így telepítenem a régebben leírtak szerint. Szétszedte install1.swm,install2.swm,install3.swm-re, ezeket átneveztem install.swm1, swm2, swm3-ra, így nem volt jó. félbeszakadt a telepítés a fileok másolása után error13 hibával.Valaki tudja, hogyan lehet az install.wim-et szétdarabolni, hogy loloke leírásával tudjam telepíteni?
Esetleg hogyan lehet ebből iso képet csinálni?
Vagy milyen módszerrel lehet nyelvet, frissítéseket belerakni?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Marcika80
tag
válasz
Marcika80 #1043 üzenetére
NA akkor szépen sorjában.
1., működik közvetlen adapterről is, max 5V táblagép inverterén keresztül
2. működik powerbankról is. max 5V-------táblagép inverterén keresztül
3. otg csatlakozója teljes mértékben használható. egér pendrive vinyó.
4.szal nekem sikerülni látszik a dolog. Megérte a fáradozást.
5. --------------------------JÖJJENEK A KÉPEK.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[link] -
Marcika80
tag
-
molnartom
aktív tag
válasz
Marcika80 #1003 üzenetére
Nekem olyan megoldás kellene, hogy az inverterre forrasztani kábelt (oda ahol a piros és fekete kábelek vannak) és azt kivezetni egy aljzatba az adapternek.
Az inverter pozitív pontja és akku pozitív pontja közé betenni egy diódát. Legfeljebb amikor adapterről működne, nem töltené az akkut, de nem is merülne. -
fer
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Marcika80 #990 üzenetére
Egyertelmu hogy bovitheto viszont a feszultseg nem mindegy meg az sem hogy hova kötöd. Elméletileg 4,2V-3,3V között mozog az akkumulator feszultsége, az inverter alakitja ezt "valamire". A kimenetét kellene megnézni, velhetoleg 5V-ra, ahogy fentebb irtak a szines drótoknal kellene feszultségeket mérni. Direktbe nem hiszem hogy problémamentesen ra lehetne kötni, meg ugy sem hogy az akku bennevan hiszen akkor ugrik az OTG mert tölt az akku. Az elektronikajatol fugg hogy hogy erzekeli ezt, hol megy a visszajelzés.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Marcika80 #994 üzenetére
Ott ahol a 2 fekete és 2 piros és 1 fehér (gondolom éz a föld), csatlakozik az inverterhez hogy ott menni a feszültség meg tudnád mérni? Mert ha előtte 5V van, akkor én feláldoznám a 3,5 jack dugót a töltés oltárán. Esetleg arró tudnál képet feltenni, hogy megoldható-e átalakításra?
Köszi. -
-
eladogeppc
veterán
válasz
Marcika80 #961 üzenetére
Nekem már lassan tök mindegy.
Túl vagyok 2dl vodkán, 1 nagy finom 12 éves finom 2dl whiskey-n, és épp klotyin ülök anyám lecsója miatt.
Ma úgy érzem nem nyúlok semmihez.
Have a nice night leveri bodri. Tyű de jó a kedvem már.Azt azert nem hiszem, hogy a sima w8.1 gyalu utan ne menne fel.
Mennie kell. -
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged