- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasH_001
tag
válasz
Nándi97 #1798 üzenetére
A letöltött zip fájlt csomagold ki egy tetszőleges mappába.
Start gomb melletti keresőbe írd be: Eszközkezelő (ha angol a Windows, akkor Device Manager).
Itt keresd meg a Hálózati adaptereket (Network Adapters).
Megjelenik a Realtek RTL8723BS, ezen jobb egérgomb lenyomása után kattints az Illesztőprogram frissítése (Update Driver Software) gombra.
A megjelenő ablakban kattints az Illesztőprogramok keresése a számítógépen (Browse computer for driver software) gombra.
Jelöld ki a mappát, amibe kicsomagoltad a drivert.A Bluetoothnál az eljárás ugyanez, de a driver a Rendszereszközök (System devices) alatt található, Realtek Bluetooth UART Bus Driver a neve.
-
DasH_001
tag
A legidegesítőbb hibája, szerencse, hogy egy újraindítás megoldja.
Azt vettem észre, hogy ha pontosan abban a helyzetben ébreszted fel alvóból, mint amiben leraktad, akkor nem jelentkezik. Azaz valószínű, hogy a gyorsulásérzékelő driverével van a gond, sajnos ebből nem találtam frissebbet. -
DasH_001
tag
válasz
envagyok #1321 üzenetére
Eszközkezelő -> System Devices -> Realtek Bluetooth UART Bus Driver
Ennél jobb a jelenlegi driver verzió nem lesz.
Bekapcsolt Bluetooth-tal a letöltés már nem megy 500 kbyte/s alá.
Viszont az egér ugyanúgy szaggat, Bluetooth-os fájlküldésnél (tabletről telefonra) 0 kbyte/s-re csökken a letöltés.
A hangátvitel jobb, nem csökken 400 alá a letöltés, de percenként beszaggat. Soundcloud streammel nem volt szaggatás.Az új wifi driver nálam kb. 10% sebességcsökkenést hozott a routerhez közel és távol is, de a fentiek miatt megéri.
Lassú wifire itt van pár tipp: [link]
Sajnos nem értek hozzá és kipróbálni sem tudom, mert nem n-es a routerem.Az FM rádió specifikáció szerint benne van, de ez nem jelent semmit, mert lehet, hogy nincs kivezetve az FM antenna a jack csatlakozóra.
Windows Store-ban nem találtam FM-rádió appot, desktopra biztos hogy van, azzal kell kipróbálni. -
DasH_001
tag
válasz
DasH_001 #1319 üzenetére
A WiFi driverre mutató link nem teljes, mert abban nincs benne a Bluetooth-os. A linkelt fórumban pár hozzászólással feljebb ott van a Voyo driver pack, az tartalmazza.
Mivel ez 80 mega, ezért a két drivert és a változásaikat mutató angol nyelvű txt-t feltöltöttem a Datára: [link]Az említett changelog alapján a driverben több lényeges változás is történt, a teljesítményen és a fogyasztáson is próbált javítani a gyártó. (Verziók: 3007.7.0915.2014, 3007.9.1015.2014)
A legutóbbi verzió, azaz a zipben lévő: 3007.10.1031.2014, 2014.11.12.
A tableten 3007.4.801.2014 van, 2014.08.27-ei dátummal, azaz elvileg csak jobb lehet a frissítés után. -
DasH_001
tag
Két napja vettem egy ilyet, egész jó gép, bár vannak hiányosságai.
Ha lassú a WiFi: kapcsold ki a Bluetooth-ot!
Az addigi 30kbyte/s - 500kbyte/s között ingadozó Ubuntu ISO letöltés azonnal felment a maximumra.
Csak ez befolyásolja, a WLAN kártya beállításait hiába módosítgattam.Bónusz: a Bluetooth-os egér szaggat, ha be van kapcsolva a WiFi.
Ez nem meglepő, az AIDA szerint a chipjük közös: Realtek RTL8723BS.
Elvileg itt van egy frissebb driver: [link]
A tabletemen 2014.08.27-ei ez a driver, a linken szereplők 10.31 és 01.04.
A frissebb driver forrása hasonló készüléket forgalmaz: [link]
A 10.31-es driver a Bluetooth-ot is frissíti 94.2-ről 96.2-re. Még nem próbáltam.Virtuális/on-screen touchpad és egér alkalmazások:
Palmtime VirtualGamepad
GestureWorks Gameplay
DOSBox és ScummVM egér
Még nem próbáltam őket, de ígéretesnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest