Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Zeuszos #1747 üzenetére
"Abból látszik, hogy Te viszont nem vagy informatikus, hogy mindent elhiszel a Windows-nak amit kiír "
Én nem a windóznak hanem senkinek nem hiszek el semmit (pláne így látatlanban a fórumon), csak amit látok, de azt is jól megnézem!Valamelyikünk igazát csak egyedül kgbs67 tudná bebizonyítani! De már nagyon elegem van az egészből kedves informatikus úr!
-
fer
őstag
válasz
Zeuszos #1747 üzenetére
Értsd már meg, hogy nem tudod és nem is fogod tudni kikapcsolni a kijelzőjét, csak ha leállítod vagy alvásba rakod!!!
Csak ennyit írt: "Én úgy vettem észre, hogy tényleg lekapcsolja, nem csak elsötétíti. Tök sötét szobában a kijelző semmilyen fényt nem ad.
Utána nem írt semmit, ebből nem derült ki, hogy a kijelző elsötétedése, alvást, vagy képernyő kikapcsolást jelent-e! és utána, hogyan tudta ismét a képet a tab kijelzőjére rakni, ezek mind ködös infók, meg ott van a hsz. végén az "Elvileg" szó!
Meg eleve egy tabletnak miért kellene tudni a kijelző kikapcsolását, a gyártók nem fognak olyan dolgot belerakni amit egymillió emberből 10 használna!
-
fer
őstag
-
fer
őstag
válasz
Zeuszos #1729 üzenetére
Nem hinném, hogy a windózon múlna a képernyő kikapcsolás! A win telepítéskor mindig a telepítő alkalmazkodik a hardverhez, nem engedélyezhet olyan opciót amit a hardver nem támogat! Lehet, hogy ez is az olcsó chipset sajátossága! Egyébként más típusnál is van ilyen[link]
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
Zeuszos #1728 üzenetére
Én az alapvető problémát abban látom, hogy a Windows jelen állapotában a képernyő kikapcsolását egyenlővé teszi az alvással. Gondolom teszi ezt azért mert táblagépnek hiszi a táblagépet miközben az Én esetemben a felhasználása inkább asztali gép lenne. Ergo a megoldás abban lenne, hogy eszközkezelőben tiltani kéne mondjuk az elemet illetve a táblagéppel kapcsolatos de főleg az energiagazdálkodással kapcsolatos dolgokat. Ekkor gondolom drága Windowsunk azt hinné, hogy ez egy asztali gép és máris ki tudná kapcsolni CSAK a kijelzőt semmi mást mivel fizikailag el nem tudom hinni, hogy ez képtelenség lenne mert ugye bekapcsolt állapotban esze ágába nincs ledobni a wifit 1-2 perc múlva. Én viszont marhára meguntam már a próbálgatást...
-
fer
őstag
válasz
Zeuszos #1679 üzenetére
Elméletben igen, gyorsabban nem fogja tölteni csak annyival amennyivel a töltőáramkör engedi, de ez már benne van a készülékben, ebbe most ne menjünk bele, de még egy fontos dologról említést kell tenni mindenképpen stabilizált adapternek kell lenni, nem szabad olyanra kötni amik nem stabilizáltak! Ilyenek szoktak lenni a hama és egyéb hulladék gyártok termékei amik néha még állíthatók is,meg ilyen olyan csatlakozókkal vannak szerelve, többnyire ezek csak 500mA-sek, de van mikor már többet hazudnak rájuk! Ezekkel csak óvatosan!
-
-
jFox
addikt
válasz
Zeuszos #1672 üzenetére
1500A-ral?
Ahhoz erőmű kell.
Viccet félre téve: ha olyat töltessz 750mA-el amit 1500mA-el kellene, akkor semmi gond, csak lassaban fog feltöltődni. Viszont fordított esetben nem fog gyorsabban töltődni, mert álltalában az eszközök töltőáramköre le van korlátozva a neki megfelelő áramerősségre. Tehát hiába adsz neki többet nem fog gyorsabban felöltődni. -
fer
őstag
válasz
Zeuszos #1670 üzenetére
Én sokat kerestem valami jó rádió hallgató programot ami működik alvás közben is (és nem lövi ki a wi-fi - t), végül találtam egy appot: Audials Radio, nekem bevált! A logika egyszerű ha a program támogatja a háttérben való futást akkor jó, ha nem akkor alváskor nem fog futni! Az a baj, hogy ezt sehol nem tüntetik fel!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Zeuszos #1534 üzenetére
Be lehet sertodni, a topiclakok nagyresze tisztaban volt vele mit vesz es mint mindig, ehhez kapcsolodo elvarasokat tamaszt a kutyuhoz. Nem nagy ördöngősség. Komolyabb igenyek komolyabb arcedulat jelentenek. Pl ez amit en mondok még mindig, vambiztositassal 150$ alatt nalad van.
-
ferke72
aktív tag
válasz
Zeuszos #1525 üzenetére
Az oprendszeren nem is gondolkodtam, az androidnál mivel rosszabb? Régóta nincs androidos telefonom sem..Mi a szívás egy win 8.1 táblával? Nekem kell a mobilitás esetleges opciós 3G lehetőség és alap dolgokra használom. Droidból régen kiábrándultam, nem hiszem hogy azzal bárki meg tudna fogni
-
Zeuszos
csendes tag
válasz
Zeuszos #1511 üzenetére
Sőt a dolog kicsit más elbeszélgetve saját magammal
Kiderült, hogy fut a háttérben az alkalmazás alvó állapotban is nem úgy mint a wifi. Azt kikapcsolja 10-20 másodperc múlva. Erre nem találtam beállítási lehetőséget úgy mint mondjuk Android esetében a wifi sleep policy. Ugyanakkor a Metro-s alkalmazások simán tudnak futni alvó módban is és nem kapcsolja ki a rendszer a wifit. Misztikus de annál idegesítőbb.
-
LolokeBacsi
csendes tag
válasz
Zeuszos #1450 üzenetére
Az én megoldásom a gyári recovery fájlokat használja. Az okosság abban van (leszámítva, hogy összeszedtem, particionáló scriptet írtam, meg ilyesmik), hogy amennyire lehetett, optimalizáltam a recovery meghajtó méretét, így pár(száz) megabájt helyet lehetett spórolni. Lehetne még centizgetni, de nem hiszem, hogy sokat számít...
-
ovika
tag
válasz
Zeuszos #1456 üzenetére
Ver2.rar fent van.
Az igazság az, hogy nem is használtam ezt a driver backup programot még. A programon belül az "All" bekattintva és azzal mentettem le mindent. Az érdekes az, ha a fa struktúrát elkezdem kinyitni, akkor igaz hogy ki van pipálva minden, de ha tovább nyitogatom, akkor a legvége nincs. Ez okozhat problémát?
Illetve ha leírod pontosan melyik kell, akkor megkeresem a tableten.
Korábban linkeltem ezt is: [link] -
Zeuszos
csendes tag
válasz
Zeuszos #1453 üzenetére
Ovika sajnos a mentésedből pont azokat az eszközöket nem tudta visszaállítani amikre szükség lett volna a következő szöveggel: Information about devices are damaged or incorrect. Röhej. Driver Easy pedig nem is ismerte fel amit kellett volna. Tehát marad a loloke féle módszer. Hurrá. Újabb telepítés....
-
KISDUCK
addikt
válasz
Zeuszos #1443 üzenetére
Telepítsd újra nekem nem sikerült a belső recovery elindítása és kínomba újra húztam Loloke megoldásával. A termék aktiválás miatt ne aggódj, a biosba van a kulcs oszt legális marad a rendszer.
Mondjuk ami meglepett most 6gb volt szabadon alapból, pedig amikor vettem akkor olyan 4 ha jól emlékszem. Most töltöm a frissítéseket rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged