- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
therealbasst #2540 üzenetére
Amúgy meg van még hozzá a win10-es wimboot telepítő is, amivel több hely lesz a belső tárhelyen. Ha érdekel jelezd. Már rég törölnöm kellett volna, mivel nekem már rég megdöglött a tab.
-
fer
őstag
válasz
therealbasst #2540 üzenetére
Ment PÜ.
-
fer
őstag
válasz
therealbasst #2538 üzenetére
Nekem meg van még valahol az egész driver pack csomag.
-
therealbasst
csendes tag
Hello!
én most próbálnék életet lehelni egybe, de sehol nem elérhetőek a topikban hivatkozott dolgok.
az x86 win10 szépen felment, de driverek nincsenek a hanghoz és touchscreenhez.valaki megtenné hogy felrakja valahova őket?
-
fer
őstag
válasz
#73029888 #2531 üzenetére
Ne tökölj a frissítéssel, azzal csak a gond van, rakd fel tisztán amiről linkeltem, utána meg a drivereket, na persze usb hub, bill egér és pendrive kell hozzá! Ha szükséges előtte mentsél le mindent! A frissítés meg amúgy is asztali telepítés lesz, nem wimboot, kevesebb lesz a szabad helyed!
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Allview WI8G Tablet W10 1607 verzióval,és szeretném frissíteni 1709-re de van benne 32GB memóriakártya,és mikor kiírja a WU hogy nincs hely és adjak meg egy külső tárolót akkor nem engedi kiválasztani a memóriakártyát. 16074-re való frissítéskor kitudtam választani. (A rendszer amúgy látja a memóriakártyát)
Mit tudok csinálni hogy jó legyen?
-
fer
őstag
Na de kihalt a topik, a hétvégén megint elővettem a tabot, nekiálltam frissíteni, de nem volt rajta 2 giga hely ezért újra raktam asztali telepítéssel, de újra jöttek a gondok amik 2 éve is, egyfolytában fagyott, alvásból nem akart felébredni, ezzel elment a fél szombatom, meg a vasárnap! Ma adtam neki egy újabb esélyt, a fagyásból gondoltam, hogy valami driver nem oké, és meg is találtam ez okozta a gondjaimat: io_win8.1_32_603.9600.1948.32979, helyette ezt találtam: intel_z3700_603.9600.2102.45428, ezzel már minden tökéletes! A legutolsó 1709-est win10 home-ot raktam rá asztali telepítéssel! Az összes eddigi frissítés letöltve!
Majd még megpróbálom wimboot-al is!
-
cree
csendes tag
válasz
molnartom #2517 üzenetére
szia!
összejött !
Olvastam hogy az ujrainditás használ hát nálam igen ezel is megy a otg és usb mod egyszere is eben lenti 68k felhuzó vbus nál.... de ilyenkor csak csepp töltés folyis csak ami nagyon lassu a felvet áram egyforma ha üzemel vagy kikapcsolt álapotban van a tablet is áram ugyan annyi 450.... 500mA!
De ö a ludas axp288.. meg a tásai!
Nem rossz tablet ez csak kicsit nyügös de stabil megbizható én csak lakás automatikai felület monitorozásra használom ami alap álapot kell fusson nem játszók vele ami pörgetné!
-
cree
csendes tag
sziasztok!
Allview WI7 sikerült valakinek töltést és a otg modot összehozni müködjön egyszere?
Vissza olvastan de már az elévült linkek miat elveztetem a fonalat hogy valoban sikerült e!üdv
jozsef -
karmin
csendes tag
Nem sikerült (2 pendrive, 2 kártyaolvasó). Viszont haverom minden leírás helyett Felrakott rá WinToUSB-vel egy win8 at foglalja a jó Isten aranyba a kezét
és most okés
-
karmin
csendes tag
válasz
MasterMark #2510 üzenetére
na jó, ezt ti sem gondoljátok komolyan
Bárcsak ez lenne
Gondoltam a felbontásból látszik, de ha kinagyítod, akkor meg tudod különböztetni -
karmin
csendes tag
válasz
MasterMark #2507 üzenetére
Próbáltam igen ...semmi
imsertek, ismersz mást amivel helyre állíthatom? -
karmin
csendes tag
válasz
MasterMark #2505 üzenetére
Igen, próbáltam a leírás szerint is. Valamiért nem értelmezi a D meghajtót.
A laptopon viszont el tudott indulni ugyanezzel a parancsal... -
karmin
csendes tag
Sziasztok!
Van aki loloke oldalán ujra telepítette a rendszert?
D:MakeInstall.cmd
Csak én írom russzul? Sajnos nem jó a parancs, egy órája próbálom mindenféle kombinációval.
A Diskpart szerint stimmel a D meghajtó. Ti hogy csináltátok? -
envagyok
veterán
A hardverek között látok usb3 eszközt.
Azt nem lehet valahogyan kivezetni? -
zombei
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #2501 üzenetére
Akkor azért megcsinálta a hétvégi programot ...
-
Aldhissla565
csendes tag
Végül sikerült megoldani a dolgot.
Elírtam. a slidetouch.fw-re gondoltam.
Végül sikerült megcsinálni. az allview wi7-re való windows 8.1-et tettem fel, majd erről a román fórumról: http://forum.softpedia.com/topic/1036114-allview-wi8g/ letöltöttem a drivereket és a touchsettingset. Az nem volt elég, hogy doubledriverrel telepítettem a drivereket, a touchsettings fájlt is be kellett tennem a windows/im mappába.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Már csak a slodetouch fájlokra lenne szükségem a system32-ből. Valaki fel tudja tölteni őket? Jó a wi7 is.
-
zombei
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #2498 üzenetére
F2 volt a bios ESC vagy F12 meg a boot menü már nem emlékszem pontosan.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Igaz Wi8G-ről van szó, de hogy tudok indításkor belépni a boot menübe? Próbáltam mindent, rákötött billentyűzettel is, de az f7 megnyomásakor valami jelszót kért (amit én nem állítottam be). Újra kellene telepítenem pendriveről, de a windows és a hibaelhárító sem indul..
Driver frissítés után elszállt minden, utána még behozta a hibaelhárítót, ahol csináltam egy hardresetet. A hardreset után nem ment az érintőképernyő, így csináltam egy ujjat. A telepítés megszakadt, és ez az eredmény...
-
Re4zOon
csendes tag
Üdv!
Büszke Wi7 tulajként már többször is gondolkodtam rajta, hogy linuxot kéne tenni a kis szépségre.
A gond az UEFI. Ha valaki valahogy valamivel már sikeresen meghekkelte úgy, hogy viszonylag még működőképes is lett a rendszer, az nagyon kérem jelentkezzen nálam
Köszönöm! -
molnartom
aktív tag
válasz
Norbi88hun #2494 üzenetére
[link] ezt láttad már? Szerintem ez segíthet rajtad.
-
bisti79
tag
válasz
Norbi88hun #2492 üzenetére
Bootolj be pendrive-ról windows telepítővel, és indítsd el a telepítést. Az elején megparticionálja és megformázza a belső tárhelyet. Ha nem megy, akkor sajnos komolyabb gond van. Így a legegyszerűbb kiszűrni a hibák egyrészét...
-
bisti79
tag
válasz
Norbi88hun #2490 üzenetére
Nem feltétlen. Az is lehet, hogy nincs particionálva, és/vagy formázva.
-
Norbi88hun
csendes tag
sziasztok. sokadik nekifutásom már a döglötten kapott tablettel... végre lett olyan hub om amin keresztül látja a pendive-t is.. állítólag egyszer csak nem töltött be többet a rendszer. bootoltam beírom parancssorba hogy listázza ki a diskeket, de a c a pendrive és nincs is más. na ilyenkor mi van? behalt a tabletben a belső memoria? biosban is csak a pendrive-t lehet választani mint boot eszközt.
-
bisti79
tag
Szóval: a digitizer tipusa: ZHC-0312A
Rendelni lehet az Ebay-ról is. Pl: [link] -
Re4zOon
csendes tag
válasz
rum-cajsz #2410 üzenetére
Szia!
Ebayről rendeltem plexit rá potom áron (kb ezer forint egy darab, csak várhatsz rá három hetet). Kicserélése 5 percet vett igénybe, meg egy kést (kellett volna kényelmi szempontból még egy pici csillag, de sehol se találtam, megoldható nélküle is). Ha gondolod, kicserélem Neked, ami azt illeti egy plexim még pont van.
-
zombei
aktív tag
Köszi srácok ! Rendeltem is egyet. Most ,hogy van miracast is projektorra nyomom vele a filmeket.
-
zombei
aktív tag
Valaki használja, vagy próbálta 32GB-nél nagyobb kártyával ?
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Katicicus #2479 üzenetére
Sziasztok!
Most annyit szeretnék kérdezni, hogy tudtok valami jó programot, amivel telefonálni is lehet a tabletről? Két előfizetésem van, az egyiket, amiről nagyon ritkán telefonálok (de van hozzá mobilnet) áttenném a tabletbe.
Néha érkeznek arra is hívások, ezeket jó lenne fogadni.
Előre is köszönöm!
-
Jani-79
újonc
Írtátok, hogy pendrive kell a win 10 frissítéséhez. Kérdésem, hogy a tabletbe rakott 32GB SD használható ugyan így?
-
Katicicus
csendes tag
-
zombei
aktív tag
válasz
MasterMark #2475 üzenetére
Mi az amiben szerinted rosszabb ? Én az képernyő váltó fület néztem ,hogy elég jó a 8.1 oldalról behúzós hülyeségéhez képest, de ez magában még nem vett rá hogy neki álljak telepíteni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #2475 üzenetére
Akkor a telepítő letöltését kell választani és bootolható pendriveról felnyomni?
-
MasterMark
titán
válasz
KISDUCK #2474 üzenetére
12 GB legalább kell, szóval OTG-n pendriveot kell rádugni. Én is így csináltam.
Ha rendesen frissíted, és még nem piszkáltad a gyári rendszert, akkor minden drivert jól átvisz.
zombei: Elég sok dologban sokkal jobb mint a 8.1, viszont pár dologban meg pont nem. Összességében szerintem 10-el jobban használható.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #2472 üzenetére
Driverekkel kell szórakozni vagy elég amit feltesz a win? Rendszerből telepítéshez mennyi hely kell? Nekem 2GB alatt van a szabad hely.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MasterMark #2470 üzenetére
Először? Több lépcsőben kell, hogy jól működjön a rendszer?
-
KISDUCK
addikt
Frissítettem a gépet meg ilyenek, felkínálja a win10es frissítést, rendszeren belül ezt valaki kipróbálta?
-
fer
őstag
válasz
bayern19o0 #2467 üzenetére
-
bayern19o0
csendes tag
Végül sikerült frissíteni windows 10 1511es kiadásra.
Viszont van ez a sdo érzékelő v2 driver amit nem telepített automatikusan a windows, valamint az eszközkezelőben sem található. Ötletek, hogy tudnám telepíteni, mert enélkül az automatikus elforgatás nem működik.
-
fer
őstag
válasz
bayern19o0 #2465 üzenetére
Lehet használni külső adattárolót is a frissítés idejére, fel is ajánlja ha nincs elég hely a meghajtón! De utána még kevesebb helyed lesz, ilyenkor már fel lehet tenni tiszta wimboot telepítéssel! [link]
-
bayern19o0
csendes tag
Én sem kaptam hozzá office 365-ös termékkulcsot. Mondjuk én nem is használnám.
Letudjátok írni részletesen, hogy kell frissíteni a készüléket windows10 1511-es kiadásra, mert ugye sajnos nincs rajt elég hely, hogy automatikusan frissítse magát a windows update. Köszi!
-
zombei
aktív tag
válasz
Katicicus #2463 üzenetére
A Wi7-en előre volt telepítve reggelni kellett egy mikrofütyi fiókot és úgy lehetett valahogyan aktiválni. ( ez 1 éves előfizetés volt. Az a windows-ra érvényes ,hogy 10" alatt free, de az se úgy hogy én oda szólok nekik hogy ilyen gépem van küldjetek egy key-t, hanem már magának a gyártónak kell felük felvenni a kapcsolatot és csak a "with Bing"-es verzió amit így kiadnak.)
-
Katicicus
csendes tag
válasz
Aldhissla565 #2462 üzenetére
Sziasztok!
Van még egy lehetőség. Ugyanis én úgy tudom hogy az 365-ös 10" alatt ingyenesen használható.
Elméletileg ezekre a készülékekre ezek elő vannak telepítve. Ha mégsem akkor van egy Microsoft ügyfélszolgálatos számom, ahol lehet érdeklődni, hogy nekünk ilyen meg ilyen készülékünk van. Innen meg innen vettük 10" alatti, lehet kell a sorozatszám is és hogy mi a teendő hogy le tudjuk tölteni:Microsoft Magyarország ügyfélszolgálat: 1/267-46-36
Ismerősöm azt mondta hogy hívjuk bátran. Segítőkészek.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #2460 üzenetére
En korabban vettem es Romaniai emag oldaltol
-
Katicicus
csendes tag
Mondjuk ez érdekes, mert a pici papírra emlékszek amire azt írja hogy a dobozban van a kód, de a kódra nem
Ha megtaláljátok hogy hol kell keresni akkor megosztjátok?
Bár eddig az előtelepített mobil változat nekem elég volt. A nagy exceleket a nagy gépemen szoktam csinálni
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #2456 üzenetére
Ha haza erek megkeresem az enyém dobozat es oda adom mert en pl. nem használom
-
Aldhissla565
csendes tag
Én most vettem WI8g-t. Egy problémám van: nem volt benne a dobozban az Office 365 termékkulcs. Más is járt így? Néztem a gépben is, de amikor telepíteném az office-t akkor kéri a termékkulcsot..
Írtam a gyártónak, meg az emagnak is, annyit mondtak, hogy, ha nem tetszik, akkor küldjem vissza a terméket..
-
Katicicus
csendes tag
-
SirAlo
aktív tag
Nekem valamiert nem pakolja fel a drivereket Double driverrel, berakom végigmegy és ugyanúgy tele van az eszközkezelő ismeretlen driverekkel
Másodjára felment most nincs ismeretlen driver, elforgatás , fényerő szabályzás , kamera mégse megy
-
Katicicus
csendes tag
Igen, ezzel a programmal mentettem le..
Jelentem a kamera megy
Először leszedtem ami fent volt kamera driver, majd ebből tettem fel. De van még benne két olyan is ami az első illetve a hátsó kamera illesztője. Ezek is benne voltak az ismeretlen eszközökben, de most már nincs ilyen.Eg frissen szerzett tabletről van amin win 10 volt gyárilag is. Úgy hogy tuti jó
-
Katicicus
csendes tag
válasz
bayern19o0 #2446 üzenetére
Szia!
Mi is nemrég vettünk ilyet szintén win10-el, próbáltuk frissíteni, sikertelenül, azután egy visszaállítás közben befürödtünk, és azóta nem tudjuk rendbe tenni
Most a legújabbat feltettük a windowsból, de van 3 ismeretlen eszköz, a kamera drivere fent van, de nem működik.
Plusz az intel oldalán fent van hogy ehhez a procihoz nincs még full támogatás a legújabb windowshoz.Szerintem inkább várj még egy picit a frissítéssel
Illetve csinálj egy full backup-ot a készülékről, ha esetleg bármi hiba csúszna be, hogy vissza tudd állítani -
bayern19o0
csendes tag
Sziasztok! Most vásároltam én is egy allview wi8g-s tabletet, gyárilag windows 10 volt rá telepítve. De a mostani legujabb frissítést (15 11-es Update) nem tudja telepíteni mert nincs elég hely a c meghajtón. Jelenleg a c-n 5,58 gb szabad hely van.
Ezt hogy lehetne megoldani? A segítségeteket előre is köszönöm -
SirAlo
aktív tag
Wimbootos telepítésnél hogyan lehet a rendszert recovery partícióból ujrahuzni?
-
Katicicus
csendes tag
Találtam egy ilyen leírást a microsoft oldalán:
Kezdetleges angol tudásommal kivettem hogy valami hasonló problémája van a kérdezőnek, és ez egy frissítés után jelent meg.
http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_devices/intel-imaging-signal-processor-2400-driver-doesnt/043d80d3-5cc7-4d3e-b54a-1b007dd2174c?auth=1
Arra tippelek hogy akkor ez nem driver hiba
Viszont akkor hogy lehetne megoldani? -
Katicicus
csendes tag
válasz
LolokeBacsi #209 üzenetére
Ez a megoldás működhet WI8G-n és Win 10-zel?
http://loloke.hu/category/windows/
-
zombei
aktív tag
[WI7 driverek] Double Driver-rel lementve. (az összes benne van ami fent van a gyári 8.1-en)
-
Katicicus
csendes tag
Ezen már én is gondolkoztam, és onnan nem csak a drivereket lehetne lementeni hanem a teljes rendszert.
Egyéb okosságokkal kb 1500-ba meg ideiglenes befektetésbe kerülne a dolog.A GPS-t kint még nem próbáltuk, csak wifin. Ott szépen megtalálja hol vagyunk. 3G-s kártyát meg még nem tettünk bele.
Egyébként akkor a recovery meghajtót nem tudod hogy milyen billentyű kombinációval lehetne előhívni?
Bekapcs+a az egyik hangerő, a két hangerő egyszerre.
-
SirAlo
aktív tag
Az lenne a legjobb ha valaki aki újonnan vasarolt wi8g t az Double Driverrel lementi a drivereket, igy minden tokeletesen mukodne .
Neked GPS mukodik benne ? Leirasba azt irja van benne , de en bekapcsolom es nem talalja hol vagyok, max wifirol
-
-
Katicicus
csendes tag
Ami a furcsa hogy a kamera driver-e fent van:
Képeszközök - Intel(R) Imaging Signal Processor 2400 (ezt tette fel a csomag)Mégis ha ha elindítom a kamerát akkor ezt írja ki:
Hiba történt
Ellenőrizze, hogy a kamera csatlakoztatva van-e, és nem használja-e másik alkalmazás.Mondjuk én sokat nem használom a kamerát, de azért jó lenne ha működne.
Nem olyan régen vettük a gépet (1-1,5 hete). Alapból win 10 volt rajta, de frissítettük a legújabb verzióra ami nemrég adtak ki. Nem lehet hogy emiatt nem működik? Sajnos előtte nem teszteltük le ezt a funkciót és nem csináltunk mentést.
Illetve a 3 ismeretlen eszközre ezt írja a tulajdonságoknál:
UART Controller
I2C Controllel
I2C Controllel (még egyszer)Nemrég felraktam a driver csomagot amit adtál, most még nem fagyott azóta, igaz annyira még nem hajtottam meg
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Katicicus #2420 üzenetére
http://www.megafileupload.com/ide1/wetransfer-237c87.zip
Ide feldobtam, nektek amúgy a kamera működik ? Ha fel tudnátok rakni a kamera drivert megköszönném
-
zombei
aktív tag
Valaki tesztelt már Micro USB to VGA vagy HDMI átalakítót ?
-
Melack
veterán
Nah, ketyere 2 nap alatt el is készült, új akku meg patyolat software került rá. A Win10 támogatáshoz melyik frissítés kell? Azon kívül semelyik másikat nem akarom feltenni, királyi 5 Gb szabad helyem van.
-
karburátor
tag
Hi.
Ha esetleg lenne itt valaki, aki Win10-el használja a tabletet az legyen olyan jó, hogy ezzel lementi a drivereket és eljuttatja nekem.
Köszönöm. -
SirAlo
aktív tag
Hello, Wi8g elvileg kene tudja a GPS-t nem ? Csak mert az enyem nem tudja meghatarozni a helyemet , nettel meg sikerul neki 80km-es korzetbe de az nagyon nem pontos, nektek mukodik rendesen a GPS? Driverem nincs felrakva hozza vagy mi lehet a gond?
-
-
Melack
veterán
Masina leadva a szervízben szoftverhiba/akku párossal. Szervizes szerint official Win10 nincs rá.
-
molnartom
aktív tag
válasz
karburátor #2406 üzenetére
Próbáld ezt: [link]
-
karburátor
tag
Sziasztok.
Van két tabletem. Az egyik a topikcímben szerepel, a másik egy szintén Inteles Alcor IQ 935R. Mindkét tableten a win10 telepítése után marad egy ismeretlen hardver.
I2C Controller, MSSL 1680. Gyanítom, ez az érintőpanel drivere. Kérdésem, esetleg valakinek nincs használható drivere az eszközhöz?
Előre is köszönöm, Roland. -
niccoll
csendes tag
Sziasztok!
Igen bugyuta kérdéssel fordulnék hozzátok. A tablet kábellel összekötve a laptoppal csak tölt. Külön be kell állítani, hogy fájlokat tudjak átmásolni rá vagy ezen a tableten nem lehetséges ez a dolog? Köszönöm a válaszokat!
-
envagyok
veterán
Létezik rá 64bites uefis BIOS?
Vagy hogyan lehet rá Linuxot tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest