- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarkk22
aktív tag
-
kmarkk22
aktív tag
Én is felraktam az 5.1.8G-t a betört kijelzős kis meizumra, és szerintem sokkal simább lett mint az előző verzió (5.1.6), pedig nem volt teleszemetelve.
Egyébként vettem egy vernee thort, és közelébe sem ér a meizunak, szóval ha itt bárki is arra szeretett volna váltani, egyáltalán nem ajánlom. Viszont rendeltem egy m3 note-ot, arra kiváncsi leszek.van itt valakinek összehasonlítási alapja vele?
@cbatesz: Sajnos még mindig a chrome-ban nyitja meg a youtube linkeket.
-
kmarkk22
aktív tag
Sikeresen pofára ejtettem csempére a telefonom
szarrá tört felül, de szerencsére legalább még érzékel, csak hát szörnyű látvány. Valakinek volt már ilyen problémája? Mennyiért csinálja vajon meg a wayteq?
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
sanyi722 #2334 üzenetére
m2 note Global beta version
Link 1: https://drive.google.com/open?id=0B1OQWWNs7yY5MzBJbEJKMVQ2Q2s
Link 2: https://mega.nz/#!DQ4FxKaI!mSqNsFkoBfnjCCwRwonjxD4xQoV3mfrVwEQs661n33sA meizufans fórumon találtam. Csak ramasolod az sd kártya gyokerebe, és feltelepited mint egy sima frissítést. Ajánlott törölni minden adatot, úgy biztos nem lesz bugos.
-
kmarkk22
aktív tag
Van már nemzetközi béta, nekem nagyon bejön, nagyon sima és jönnek rendesen az értesítések
kínai app mentes és tökéletesen működik rajta az összes Google alkalmazás alapból
-
kmarkk22
aktív tag
Szerintetek a pixel hibás kijelzőt cserélik garanciában? Fekete hatteren nagyon sok pixel hibám van sajnos
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
#16820480 #916 üzenetére
A média könyvtár nálam is szarakodik, nem ismeri fel az összes zenémet, az újakat amiket meg rárakok egyáltalán nem és csak a fájlkezelőből tudom elindítani. Szerintem egy bizonyos szám felett már nem keresi a zenéket... De ez elég béna, viszont én megoldottam azzal, hogy xda-ról leszedtem a Sony Walkman zenelejátszót, ami a mappákat megtalálja, viszont az előadókhoz, albumokhoz ez sem rakja be az új zenéket, de legalább mappákat egyből berakja, nem kell keresgélni a fájlkezelőben.
Próbáltam visszaállítani, törölni az alkalmazásokat, mindent, de semmitől nem lett jó. Úgyhogy maradt ez a Sony-s megoldás, nekem úgyis külön mappákban vannak a zenék albumonként, így nincs semmi gond.És amúgy a gyári zenelejátszóban vannak a beállítások menüben a Dirac HD Sound alatt tök jó beállítási lehtőségek, amitől nagyon jó hangminősége lesz, (és az egész telefonra érvényes lesz, minden alkalmazáshoz azt állítja be, még a Sony zenelátszóhoz is), és ha emellé még a szervíz menüben felveszed a maximális hangerőt, akkor qrva jó lesz zenéhez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest