- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz
#57834624 #813 üzenetére
Lehet kapni a shopline-on is. Ott mondjuk 60k az ara, de ha pl Citibanknal vagy es Citilife kartyad van, 5 havi kamatmentes reszletben visszafizetheted. Egyik haver mondta ezt es szerintem ez eleg jó konstrukcio. Csak ezert persze nem erdemes Citis hitelkartyat igenyelni.
A lenyeg: Ez a telefon szerintem 60-ert is boven megeri. Csak nezz utana, milyen phabletet kapsz ennyi penzert, ami ilyen meretu, minosegu es felbontasu kijelzovel, viszonylag friss androiddal, dual simmel/sim + microsd bovithetoseggel, 4G-vel, normalis teleppel, viszonylag kompakt meretben. Redmi Note 2 johet szoba, de az kicsit dragabb. Nem veletlenul. Kerdes, hogy mire es hogyan hasznalnad a keszuleket.
4G? :-) Most oszinten, mire nem eleg egy proper 3G-s kapcsolat? :-) Hacsak nem streamelni akarsz, ezen ne aggodj. (((Nekem amugy zsebben elfero mobil hotspottal hasznalt mobilinternet az, ami a mobilnetezest ar-ertek aranyban szamomra megfelelo szinten tudta tartani. Eszembe sem jutna adatcsomaggal megspekelt elofizetest venni. Egyszeruen nem eri meg. Ha esetleg UPC-s vagy, akkor az egy plusz adatforgalmi opcio wifin.)))
A zenei elmeny fugghet sokmindentol, de szerintem ha bemesz a Pingdigital barmelyik uzletebe, biztosan megengedik, hogy radugd a fulesed a telefonra egy teszt erejeig. Van 2 boltjuk Budapesten es azt hiszem videken is terjeszkednek.
Esetleg Edigitalban. Bar ott nem hiszem, hogy ki lenne allitva. Keszletfuggo. -
f.i.s.h.
csendes tag
válasz
#16820480 #801 üzenetére
Köszi szépen, egyertelmuen a Note fele billen a merleg.
Az uj modellekkel kapcsolatos mondataid viszont elegge elgondolkodtattak. Lehet, hogy megis varok egy kicsit. Max tovabb olvasom a forumot, videokon nezegetem a rendszert es boltokban nyomkodom a telot - amig ki nem tiltanak. -
f.i.s.h.
csendes tag
Szerintem olyan nyomott ár mellett, amit az Eustock kínál 1 év garival, fölösleges Kínából rendelni, de Te tudod.
Náluk 50 k a Note, 40 az M2. 1000 pénz a szállítás.
Azok sokkal "nagyobb eséllyel" használják a megfelelő hazai hálózatokat és biztosított a magyar nyelv, de az angol vagy a német sztem tuti.
Kérdezz rá a típusra. Én úgy tudom, hogy a nemzetközi kiadás az M571H, a kínai belpiacos az M571-es.
-
f.i.s.h.
csendes tag
Igen, jól jött az összefoglaló, köszi!
A RAM-kezelésre én a tesztvideók alapján, amiket néztem, azt mondanám, hogy biztosan NAGYON JÓ. Ez nálad is beigazolódott.
Kiválóan gazdálkodik vele és sokmindent tud a RAM-ban marasztalni újratöltés nélkül.
Legyen szó böngészőről, játékról vagy egyéb alkalmazásokról.Azt esetleg nézted kamera milyen gyorsan fókuszál jó fényviszonyok mellett?
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz
#16820480 #775 üzenetére
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot és jónéhány review videót megnéztem a YouTube-on, de nem találtam sehol egy teljesértékű M2 Note és M2 összehasonlítást.
Hardveresen teljesen egyértelmű a 2 telefon közötti különbség.
Amit nem találtam meg, hogy van-e az M2-n ledes értesítő, illetve hogy napi átlagos felhasználásra nulla játékkal, elsősorban WiFi használattal, no GPS, no BT, max emailezés, böngészés, illetve YouTube-ozás és Facebookozás mellett melyiket ajánlatos vásárolni.
Akkor "bizonytalanodtam el", amikor egyik nap megnyomkdtam mindkettőt a PingDigitalban és tök fura, de nekem érzésre az M2 gyorsabb volt, pedig kilőttem mindent mindkét készülék memóriájából, a kijelzőről pedig első ránézésre nem mondtam volna meg, hogy az M2-é "csak" HD.
Mi3-at használok, előtte Razr HD-m volt és ha lehet, mindig újdonságokat tapogatok a műszaki áruházakban, szóval sok kijelzőt volt alkalmam megnézni, de az M2 nagyon kellemes csalódás volt.
A home gomb is mintha kisebbet kattant volna az M2-n.Ettől függetlenül persze az M2 Note nagyobb kijelzőjén minden jobban olvasható és az akksi sem a hétköznapi verzió, 2 napot biztos kihúzna nálam - ez lenne a kötelező minimum.
Az M2-ben, ha jól tudom, 2200-as akksi van, amit - legalábbis a telep mérete alapján - már a sok kínai modellben használtak és 1, max másfél napos átlagos üzemidő várható a fent leírt terhelés mellett. Utóbbit persze csak feltételezem.Viszont 40 000 Ft-os M2 vétealár az Eustockon az nagyon is valóság. Én ezt nagyon kevesellem.
10 rugó persze nem tétel (50k az M2 Note).A kezembe mindkettő belefér bőven. Persze külön-külön. :-)
Rövid leszek és hülye kérdést teszek fel, de Ti használjátok a márkát. :-)
Melyiket vegyem? Ha a válaszhoz hozzáfűztök pár prot és kontrát, azt külön megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged