- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Most éppen a Playme-t, mert más ne olvassa be a kártyán levő zenéimet.
Dave™: Sony XBA2-vel használom. Érezhetően gyengébb a hangzás, mint akár a L930, akár a Fiio X3k lejátszómról. Nem is tiszta a hang, elvesznek a részletek, dinamika gyenge és a mélyek is kevésbé vannak jelen. Nem szeretem amúgy a nagyon hangsúlyos mélyeket, de ez így jelenleg nagyon világos hangzás, és minőségben sem igazán jó. Például BT-on át a Sony SBH20-ról hallgatva sokkal sokkal kellemesebb hangot kapok, pedig az is egy ilyen 6 ezer forintos headset (csak ugye az maga alakítja át a hangot analógra, nem a telefon).
-
rjg
őstag
-
törölt tag
Igen, vannak ilyen apró okosságok, amik gyakorlatban jól jönnek. Kínában például azt is kiírja általában a bejövő hívásnál, hogy melyik városból való a szám, ami hív (mobilnál is, nem csak vezetékesnél), illetve a szolgáltatói számok automatikusan úgy jelennek meg név szerint, és külön üzenetszálba tudja őket rendezni, hogy áttekinthetők legyenek.
Mondjuk cserébe elég vicces a lokalizációjuk, még az angol fordítások is, viszont legalább egész sok nyelv van azért benne, kínai telefonhoz képest.
f.i.s.h.: Én a Note mellett maradnék, azért az jobb hardver. Bár méretben az M2 nekem jobban feküdne, de az belsőben kicsit gyenge már. Igazából eredetileg Metalt akartam, de az jelenleg mindenhol csak fehérben van, az meg szerintem nagyon ronda.
De majd talán ha kijön a Pro 5 mini, akkor arra lehet, hogy váltok, mert maga a rendszer tetszik (ezért is vettem ezt a telefont igazából, hogy kipróbáljam nagyobb kiadás nélkül), és az remélhetőleg hardveresen is az lesz, amire várok (jó kamera, kompakt méret, SD kártya, ES9018K2M audio konverter, nagy akksi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged